Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A guild emblema valtas nem gond magas szinten - ott ugye a 300gp mar nem cucc. Tehat feloszlatod a guildet, ujra megcsinalod es uj emblemat valasztasz.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
ja amúgy Szatyor saga véget ért episode IIInél, a megfáradt Jedi visszatért szülőföldjére 😄D
aláírás.
1. még nem, nézd meg az amcsi Camelot Herald siteot, na olyan lesz az europaiakra is (guildadatbázis, összes tag class/lvl a guildekben, aktivitási mutatók tagonként, realm pontok tagonként, crafterek adatbázisa, és a guild emblémák is ott vannak), majd "valamikor"
bár folyamatosan csinálják az EU Chroniclest is
2. nem, bár asszem future patchben lehet lesz majd 1x (ahogy a guild emblémát is)
bár folyamatosan csinálják az EU Chroniclest is
2. nem, bár asszem future patchben lehet lesz majd 1x (ahogy a guild emblémát is)
aláírás.
1. Olyat meglehet nezni valahol, hogy egyes klanok milyen szineket es logo-t hasznalnak adott szerveren?
2. A masodik nevet lehet valtoztatni?
2. A masodik nevet lehet valtoztatni?
erre varrjatok lófaszt:
Jó szöveg mi? 😛PP
Jó szöveg mi? 😛PP
aláírás.
köszi. Már megcsináltam. Már be ok lépni, és ha belépek, nem üt ki 5 percenként. És a karakter kicsinyítet képét is már normálisan tudom látni.
Frissítettem a Milleniumot, és a GeForcet, és el se indul így a játék... Azér az első eset jobb volt, lol
Én az Excalibur Hiberniában egy mágussal. Lvl 1 😊
hmm..érdekes, nekem egyszer se jött elő ez és most csináltam egy nightshadet hiberniában (össze akarom hasonlítani az inffel gyakorlatban) és kivág 4-5 perccel a log után...
fasz tudja mivan
melyik realmben/szerveren nyomod?
nemtom lehet az a gáz hogy 4 napja nem volt lelőve a gépem, megpróbálok egy rebootot
fasz tudja mivan
melyik realmben/szerveren nyomod?
nemtom lehet az a gáz hogy 4 napja nem volt lelőve a gépem, megpróbálok egy rebootot
aláírás.
o/c? Az mi, és hogyan lehet azt kikapcsolni, vagy eltávolítani? És hogy lehetne megemelni a voltot? Bocs a sok kérdésért, csak ehez hülye vagyok.
Az operációs rendszerem Windows Millenium Me Edition.
A gépem:
667 Mhz
Pentium 3 processzor
128 MB RAM
NIVIDIA GeForce2 GTS (32 M😎
A gépem:
667 Mhz
Pentium 3 processzor
128 MB RAM
NIVIDIA GeForce2 GTS (32 M😎
Um, ahol az emberkének a képe kéne hogy legyen, ott csak összevissza szines pontok vannak. Gondolom ez csak nálam van.
ja utánéztem, nem fognak neki menni a sárkánynak , csak a dragon nestet fedezik fel..
aláírás.
A Dragont még a Midgardiak se nagyon gyaláznák be szerintem
aláírás.
Úgy is kilép, ha mindent kiszedek.
sry, a >>> után Hicks-t elfelejtettem beírni.
>>>Evilmann
csak úgy kilép a játékból, az egész játékból, semmi hibaüzenet.
>>>
Ok, majd mindent kikapcsolok egypár kivételével. Köszi a tippet.
csak úgy kilép a játékból, az egész játékból, semmi hibaüzenet.
>>>
Ok, majd mindent kikapcsolok egypár kivételével. Köszi a tippet.
Hehe, micsoda nagy talalkozas volt tegnap, a mi kis klanunk 40%-a osszefutott a DA szine-viragaval. ;-))) Meg most is konnybe labad a szemem, ha erre gondolok. ;-)))
plz valaki monjon valamit, mer állandóan kilép magától 5 percenként.
ELkezdtem a játékkal játszani, de nem tom miér, mindig kilép egy idő után.
😛
inf rox
inf rox
aláírás.
ja, ha caster(cleric)/fighter killer akkor nem szóltam...😉 ellenük valóban a szúró a nyerő...
nekem sajna arra kell gyúrnom, hogy egyből lenyomjam az ellent...
nem szabad kiesnem STEből, mert akkor végem van...
nem szeretnék virítani az ellen tornyán mint egy húsos céltábla =DDD
nekem sajna arra kell gyúrnom, hogy egyből lenyomjam az ellent...
nem szabad kiesnem STEből, mert akkor végem van...
nem szeretnék virítani az ellen tornyán mint egy húsos céltábla =DDD
eh Hicks bocs ;]
aláírás.
nos Hick, stealthet 40 fölé NE VIDD.
egyszerű indokból, 50-55ös stealth bőven elég arra hogy átmenj a rouge kasztokon is...
és itemekből + realm status bonusokbol (+X minden skillre ha sok RPd van) össze lehet szedni +10-+15ös stealthet..
CS 45 helyett 44 szerintem, ott kapod meg a 2. legjobb stylet, 50es amugy is hasznalhatatlan meg amcsi peccsel is
megmondom miért megyek thrustra...mert nem stealthuserkiller (de szép ez így 😊 akarok lenni hanem fighter ÉS caster killer
namost a casterek ellen nem kell bonus mert az AF/HPjük messze szarabb mint a többieknek...
amúgy kérdezgettem meg olvasgattam a dologról, magas szinteken nincs akkora külömbség, és szinte mindeki elégedett azzal amire gyúrt...thrust gyorsabb, slash nagyobb sebzés, kiegyenlítik egymást. thrustba szerintem az a jó hogy a második ütést is gyorsan be tudod vinni pl. casterek ellen, ha nem tudnád lenyomni 1ből (nemtudom inf erre mennyire képes)
kösz az infokat
egyszerű indokból, 50-55ös stealth bőven elég arra hogy átmenj a rouge kasztokon is...
és itemekből + realm status bonusokbol (+X minden skillre ha sok RPd van) össze lehet szedni +10-+15ös stealthet..
CS 45 helyett 44 szerintem, ott kapod meg a 2. legjobb stylet, 50es amugy is hasznalhatatlan meg amcsi peccsel is
megmondom miért megyek thrustra...mert nem stealthuserkiller (de szép ez így 😊 akarok lenni hanem fighter ÉS caster killer
namost a casterek ellen nem kell bonus mert az AF/HPjük messze szarabb mint a többieknek...
amúgy kérdezgettem meg olvasgattam a dologról, magas szinteken nincs akkora külömbség, és szinte mindeki elégedett azzal amire gyúrt...thrust gyorsabb, slash nagyobb sebzés, kiegyenlítik egymást. thrustba szerintem az a jó hogy a második ütést is gyorsan be tudod vinni pl. casterek ellen, ha nem tudnád lenyomni 1ből (nemtudom inf erre mennyire képes)
kösz az infokat
aláírás.
ja, amúgy az én elképzelésem:
STE-50, SLA-40, ENV-35, CS-45
ha nem jönne ki akkor a SLA veszek le
de remélem hamar jön a new patch, mert szeretném már a 2.5x szorzót kapni lvlenként, nameg visszamenőleg is =)
STE-50, SLA-40, ENV-35, CS-45
ha nem jönne ki akkor a SLA veszek le
de remélem hamar jön a new patch, mert szeretném már a 2.5x szorzót kapni lvlenként, nameg visszamenőleg is =)
szatyor:
ja, lehet hogy jó a szúró...de majd kivi leszek amikor az ellenfél hader?ivel akarsz szembenézni...
miértis?
mert a szúró a chainre kap bónuszt, tehát te harcosok ellen akarsz nyomulni a csatatéren...
nem, a castereket védeni az ellenséges infilekt?l, vagy nem a falakon mászni leszedni az ellen scoutjait..
mert:
az infil/scout leather/studded et használ, tehát arra a slash kap búnuszt...
dualra nem adtam semmit, de 2 egykezest forgatok amúgy.
én a STE 50re gyúrom, és a CS45 re, mert, ha 1 CSb?l lenyomod az ellent nem jösz ki a STEb?l...
tehát arra kell gyúrnom, hogy 1 STEvel végigmenjek az ellen falain álló caster/scout bandán
de te döntöd el mire gyúrsz, csak löktem pár infót
csá
=================
Amire SilentDeath
26 Infiltrator/Red Hand
GoL - The Phalanx
=================
ja, lehet hogy jó a szúró...de majd kivi leszek amikor az ellenfél hader?ivel akarsz szembenézni...
miértis?
mert a szúró a chainre kap bónuszt, tehát te harcosok ellen akarsz nyomulni a csatatéren...
nem, a castereket védeni az ellenséges infilekt?l, vagy nem a falakon mászni leszedni az ellen scoutjait..
mert:
az infil/scout leather/studded et használ, tehát arra a slash kap búnuszt...
dualra nem adtam semmit, de 2 egykezest forgatok amúgy.
én a STE 50re gyúrom, és a CS45 re, mert, ha 1 CSb?l lenyomod az ellent nem jösz ki a STEb?l...
tehát arra kell gyúrnom, hogy 1 STEvel végigmenjek az ellen falain álló caster/scout bandán
de te döntöd el mire gyúrsz, csak löktem pár infót
csá
=================
Amire SilentDeath
26 Infiltrator/Red Hand
GoL - The Phalanx
=================
Bad : nem
HDSben lesznek mostantol nagy kozos hentek es guildmeetingek mer az officerek raeszmeltek hogy szar ez igy
azokon ott leszek, mert fun =)
de a main mostmar Albionban van, Infi..reg Hibernias haverok guildjeben, 10 szinttel elottem (2 nap behozni), nem lesz gaz..
Ja ize, aki Infi albionban lokheti a tippeket
utanaolvastam par dolognak ami fontos meg hogy mire erdemes menni, stb..briton infim van (+10 STR +10 CON +10 DEX kezdeskor) es thrustra megyek, mert sztm magasabb szinteken az a jo, mivel dex no leggyorsabban es thrust az DEX es STR alapu
javitsatok ki ha nem igy lenne 😊
ja es kerdes..dual wieldre mennyire erdemes nyomni? azt olvasgattam hogy nem sokat baszik magas szinteken hogy 1en van a skill van 20on
mert ilyenre tervezem nelkule:
STE 40 (safe fall 4) THR 44 (2. legjobb style) ENV 42 (legjobb snare) CS 44 (2. legjobb style)
de ha kell akkor nemtudom melyiket vigyem le...egy kis stealthet meg envet talan
mondjuk igy:
STE 37 THR 44 ENV 37 CS 44 DW 25
bar ha stealthet autotrainelem akkor DWre meg mehet kicsi
imadok karit tervezni :-)
camelot : hatjaigen...voltam en turelmes eleget..csak mosma elegem van az xp vadaszatbol
mer Minddal mar csak annyibol allt a jatek 😞 neha egy kis duma a nagy haverokkal, amellett xp, de mivel legtobbszor nem volt kivel xpelnem, ezert unatkozas...es vitatkozas az officerekkel..hogy hogyan kene ezeket a gondokat megoldani..es mar nem fun..belefaradtam
kellett a valtas realmben is, jo felfedezni a dolgokat 😊
ja most hogy nagyjabol ismerem mind3 realmet (vagyis jatszottam mar mindben 20 oranal tobbet) nyugodtan elmondhatom hogy Albion messze a legkidolgozottabb 😞 azert "😞" mert en nem akartam ezt eddig elhinni, de tenyleg kb. igy nezhetett ki a Mythicnel a munka : 50% ido Albion kidolgozas, 30% Midgard, 20% Hibernia 😞
legalabbis en igy latom
na csov
Ywd /lvl5 Infiltrator/ 😛
HDSben lesznek mostantol nagy kozos hentek es guildmeetingek mer az officerek raeszmeltek hogy szar ez igy
azokon ott leszek, mert fun =)
de a main mostmar Albionban van, Infi..reg Hibernias haverok guildjeben, 10 szinttel elottem (2 nap behozni), nem lesz gaz..
Ja ize, aki Infi albionban lokheti a tippeket
utanaolvastam par dolognak ami fontos meg hogy mire erdemes menni, stb..briton infim van (+10 STR +10 CON +10 DEX kezdeskor) es thrustra megyek, mert sztm magasabb szinteken az a jo, mivel dex no leggyorsabban es thrust az DEX es STR alapu
javitsatok ki ha nem igy lenne 😊
ja es kerdes..dual wieldre mennyire erdemes nyomni? azt olvasgattam hogy nem sokat baszik magas szinteken hogy 1en van a skill van 20on
mert ilyenre tervezem nelkule:
STE 40 (safe fall 4) THR 44 (2. legjobb style) ENV 42 (legjobb snare) CS 44 (2. legjobb style)
de ha kell akkor nemtudom melyiket vigyem le...egy kis stealthet meg envet talan
mondjuk igy:
STE 37 THR 44 ENV 37 CS 44 DW 25
bar ha stealthet autotrainelem akkor DWre meg mehet kicsi
imadok karit tervezni :-)
camelot : hatjaigen...voltam en turelmes eleget..csak mosma elegem van az xp vadaszatbol
mer Minddal mar csak annyibol allt a jatek 😞 neha egy kis duma a nagy haverokkal, amellett xp, de mivel legtobbszor nem volt kivel xpelnem, ezert unatkozas...es vitatkozas az officerekkel..hogy hogyan kene ezeket a gondokat megoldani..es mar nem fun..belefaradtam
kellett a valtas realmben is, jo felfedezni a dolgokat 😊
ja most hogy nagyjabol ismerem mind3 realmet (vagyis jatszottam mar mindben 20 oranal tobbet) nyugodtan elmondhatom hogy Albion messze a legkidolgozottabb 😞 azert "😞" mert en nem akartam ezt eddig elhinni, de tenyleg kb. igy nezhetett ki a Mythicnel a munka : 50% ido Albion kidolgozas, 30% Midgard, 20% Hibernia 😞
legalabbis en igy latom
na csov
Ywd /lvl5 Infiltrator/ 😛
aláírás.
Tehat hibie palyafutasod befejezodott? Kar...
Egy a gaz hogy nem lehet benn a mentalistom es a blademasterem egyszerre 😞 Kurva keves mentalist van es nem ertem miert! Power regen, hp regen , dot hogy csak parat soroljak, a massziv heal tudasrol nem is beszelve.
Rock ma leptem 2 szintet 😊
Lothandar Level 27 blademaster @ Prydwen 😄
Lothandar
az a PvP server az amcsiknak jön nemsokára..
vagy te ott nyomod?
ha igen akkor lenne egy javaslatom: assassin (vagyis inkább stealthuser) killer karit nyomass
rengetegen lesznek szerintem akik stealthes classal fognak ott nyomulni (mer hogy az milyen durva PvP)...szal Albion Minstrel, Hib Bard (DD shout felfedi a stealthet ha jol tudom), Mid Critblade
szerintem...
de pl. PvP szerver szerintem azért gáz mert sima harcos kasztok de még a varázslók is elég nagy szarban lesznek sokszor..akárhonnan előbukkanhat egy assassin aki szétkapja a fejed..
ja és asszem 400+ main crafting skillnel is lehet viselni emblemat
vagy te ott nyomod?
ha igen akkor lenne egy javaslatom: assassin (vagyis inkább stealthuser) killer karit nyomass
rengetegen lesznek szerintem akik stealthes classal fognak ott nyomulni (mer hogy az milyen durva PvP)...szal Albion Minstrel, Hib Bard (DD shout felfedi a stealthet ha jol tudom), Mid Critblade
szerintem...
de pl. PvP szerver szerintem azért gáz mert sima harcos kasztok de még a varázslók is elég nagy szarban lesznek sokszor..akárhonnan előbukkanhat egy assassin aki szétkapja a fejed..
ja és asszem 400+ main crafting skillnel is lehet viselni emblemat
aláírás.
krane ez jól esett
fidel neked meg annyit : igen, betaban enchanter voltam...
fidel neked meg annyit : igen, betaban enchanter voltam...
aláírás.
szatyor😊
sztem neked tök mind1 hol játszol, ugyis sirsz állandóan..😊
mi van a midi haveroddal?😊
sztem üllj meg egy helyed egy kicsit, és fogadd el, néha vannak olyan napok amikor semmi sem jön össze az embernek, és jó ideig csapatot sem talál..😊
nemtom hova sirsz, amikor még egy nincs egy nagy karid se (magas szintre gondoltam), hát ott hogy fogsz tápolni?😊
mellesleg ha lehuzol mindenhonnan akort ne csoidálkozz hogy nem ismeered meg a népet, és állandóan csaaptkereséssel kell foglalkoznod...
a tápolás nem klánfügőő, hanem szerencse és imseretségfüggő..😊
ha a két hevarral átmész albionba ott is lesznek ilyen gondjaid😊
na jó hentelést
Khurrak
lvl 41 paladin
sztem neked tök mind1 hol játszol, ugyis sirsz állandóan..😊
mi van a midi haveroddal?😊
sztem üllj meg egy helyed egy kicsit, és fogadd el, néha vannak olyan napok amikor semmi sem jön össze az embernek, és jó ideig csapatot sem talál..😊
nemtom hova sirsz, amikor még egy nincs egy nagy karid se (magas szintre gondoltam), hát ott hogy fogsz tápolni?😊
mellesleg ha lehuzol mindenhonnan akort ne csoidálkozz hogy nem ismeered meg a népet, és állandóan csaaptkereséssel kell foglalkoznod...
a tápolás nem klánfügőő, hanem szerencse és imseretségfüggő..😊
ha a két hevarral átmész albionba ott is lesznek ilyen gondjaid😊
na jó hentelést
Khurrak
lvl 41 paladin
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
http://www.daatlas.com
aláírás.
😄
aláírás.
mail megjött, ment re
a szatyor szappanopera tovább folytatódik
megyek albionba a 2 legjobb volt HDSes haverral 😛P
kész vagyok
és Minstrel
a szatyor szappanopera tovább folytatódik
megyek albionba a 2 legjobb volt HDSes haverral 😛P
kész vagyok
és Minstrel
aláírás.
vagy megyek albionba volt HDS tagokkal akik jó arcok hheehe
faszommár
/me fasz
faszommár
/me fasz
aláírás.
jójó na, faszomat már az állandó vitázásba...hagyjuk a fenébe az egészet
mail nemjött
röhögjetek ki: unatkozom midgardban..
röhögjetek, nem érdekel
nem tudom mit csináljak, ma egész nap craftoltam (5 óra alatt 320 fletch 320 wood 200 clothwork 😄), nem találom a helyem
lehet abbahagyom ezt az egész szarságot 😞
mail nemjött
röhögjetek ki: unatkozom midgardban..
röhögjetek, nem érdekel
nem tudom mit csináljak, ma egész nap craftoltam (5 óra alatt 320 fletch 320 wood 200 clothwork 😄), nem találom a helyem
lehet abbahagyom ezt az egész szarságot 😞
aláírás.
na akkor sorban
"és szatyor fejlődjé már 1 karival úgy fel (mondjuk 18as szintre), hogy nem kapsz minden cuccot a segged alá, meglásd mindjárt nincsenek olyan nagy különbségek : )"
jah te az altjaiddal nem pénzeltetted magad, ne magyarázzá 😊 és szerinted az első karik (és Mind) hogy ment? hát persze hogy nem kaptak cuccot a seggük alá..és van külömbség, leginkább a harcos kasztoknak..iszonyat sok
Mester: "komolyabb indokai voltak mint neked"
mi a faszt tudsz te arrol hogy nekem milyen indokaim voltak? mit tudsz te a gondokrol amik engem erintenek es a celjaimrol? lofaszt sem..ne okoskodj
nem ragzom ezt tovább, szállj le rólam
ha nem is akarsz baszogatni, nagyon úgy néz ki
és kibaszottul nem voltam büszke arra hogy elláttak cuccokkal csak SZERETTEM VOLNA ÉRZÉKELTETNI A KÜLÖMBSÉGET BAZZEG
ja és a megarotfl a végén:
Szatyor lehet hogy ha néha nem csak 5-10 szinttel nagyobbakkal játszol egy csapatban élvezted volna te is a játékot😛
hát bazmármeg, nemtom ki volt naponta 5 órát Chorusban Izzyékkel...druiddal akkor is találsz magasabb szintu csapatot ha atomtamadas eri europat bazmeg...ez nagyon kesz..
en tobbet errol nem postolok, fikazz tovabb nyugodtan
mindenestre toled tenyleg nem ezt vartam
"és szatyor fejlődjé már 1 karival úgy fel (mondjuk 18as szintre), hogy nem kapsz minden cuccot a segged alá, meglásd mindjárt nincsenek olyan nagy különbségek : )"
jah te az altjaiddal nem pénzeltetted magad, ne magyarázzá 😊 és szerinted az első karik (és Mind) hogy ment? hát persze hogy nem kaptak cuccot a seggük alá..és van külömbség, leginkább a harcos kasztoknak..iszonyat sok
Mester: "komolyabb indokai voltak mint neked"
mi a faszt tudsz te arrol hogy nekem milyen indokaim voltak? mit tudsz te a gondokrol amik engem erintenek es a celjaimrol? lofaszt sem..ne okoskodj
nem ragzom ezt tovább, szállj le rólam
ha nem is akarsz baszogatni, nagyon úgy néz ki
és kibaszottul nem voltam büszke arra hogy elláttak cuccokkal csak SZERETTEM VOLNA ÉRZÉKELTETNI A KÜLÖMBSÉGET BAZZEG
ja és a megarotfl a végén:
Szatyor lehet hogy ha néha nem csak 5-10 szinttel nagyobbakkal játszol egy csapatban élvezted volna te is a játékot😛
hát bazmármeg, nemtom ki volt naponta 5 órát Chorusban Izzyékkel...druiddal akkor is találsz magasabb szintu csapatot ha atomtamadas eri europat bazmeg...ez nagyon kesz..
en tobbet errol nem postolok, fikazz tovabb nyugodtan
mindenestre toled tenyleg nem ezt vartam
aláírás.
Ja igen, egy kis segitseg kellene meg, nem ertem a kovetkezot -
21 Skill Based Revival Friend regains 109 HP
23 Skill Based Minor Resuscitation Friend regains 60 HP
Elvileg mindaketto ugyanazt csinalja, mi a kulonbseg?
21 Skill Based Revival Friend regains 109 HP
23 Skill Based Minor Resuscitation Friend regains 60 HP
Elvileg mindaketto ugyanazt csinalja, mi a kulonbseg?
Tudom, bar csak mint Silentblade-del futottam ossze veled Mithrasban.
Hmm, koszi, de mar majdnem osszeszedtem a Dustwalkers kitet - Killerbee meg csak 24-es szintu. ;-) Poen, hogy a fo karimmal Hangianix-szal ugyanannyit jatszottam, de az csak 15-s. Akarki akarmit mond - egy smite cleric durvabb, mint egy theu soloban. Jo, nem tudok piros monstert legyakni, de nem is halok olyan surun. Kivetel, amikor valamelyik idiota groupot megyek rezzelni a dungeonban. Visszafele mindig meghalok. ;-) Egyebkent kossz az ajanlatot, ha nagyon nem megy, kesobb elek vele. ;-)
Egyebkent ha nem tudnad a guildunk neve: Carnificis Ministerium (Hoherszolgalat) - de nem mindneki ert magyarul (van dan, nemet es norveg tag is).
Egyebkent ha nem tudnad a guildunk neve: Carnificis Ministerium (Hoherszolgalat) - de nem mindneki ert magyarul (van dan, nemet es norveg tag is).
Es azt eltudnad mondani, hogy mondjuk Bith (vagy Bithy - nem tudom melyik a smite cleric karija) mit hord? ;-)
Te is olvasd már el rendesen pls..Megtörtént a tájékozódás anno, csak azok akikkel tudtam együtt nyomni átmentek másik realmbe (leginkább Alb), léptek a guildből vagy abbahagyták a gamet
es keresd mar meg legyszives hogy hol irtam azt hogy csak Midgardban vannak segitokesz emberek..sehol. a SZEMELYES VELEMENYEMET es TAPASZTALATOMAT irtam le a segitokeszsegrol
masik klan tema, megint csak azt mondom olvasd el jobban a hozzaszolasomat
nem szeretek mar a main karimmal jatszani
unalmas, nem elvezem
es meg is igertem hogy nem lepek ki
koponyegforgato 😛PP
Snomag : agreed
es keresd mar meg legyszives hogy hol irtam azt hogy csak Midgardban vannak segitokesz emberek..sehol. a SZEMELYES VELEMENYEMET es TAPASZTALATOMAT irtam le a segitokeszsegrol
masik klan tema, megint csak azt mondom olvasd el jobban a hozzaszolasomat
nem szeretek mar a main karimmal jatszani
unalmas, nem elvezem
es meg is igertem hogy nem lepek ki
koponyegforgato 😛PP
Snomag : agreed
aláírás.
Baszeg ez egy game, mindenki ugy jatszik, ahogy neki jo, mivel az egész elvileg arrol szól, szal nem csesszétek el egymás basztatásával, me énis hamarosan jovok 😊
ja meg ez : erosebb oldalon konnyebb sikereket elerni
ajanlom megfigyelesre a hivatalos oldalon a Heraldban az Exc szerveren a keepek statusat...nincs erosebb oldal
es addig amig jol erzem magam szarok ra melyik az erosebb oldal
ha ez erdekelne, 2 het utan toroltem volna a Pryd karimat es ott mentem volna midgardba
dehat mondjatok csak a szoveget, ugyis jobban tudjatok...
ajanlom megfigyelesre a hivatalos oldalon a Heraldban az Exc szerveren a keepek statusat...nincs erosebb oldal
es addig amig jol erzem magam szarok ra melyik az erosebb oldal
ha ez erdekelne, 2 het utan toroltem volna a Pryd karimat es ott mentem volna midgardba
dehat mondjatok csak a szoveget, ugyis jobban tudjatok...
aláírás.
na hát itt is mindenki félreérti bazmeg
miért kell összekötni a 2 dolgot? heh? nem értelek én benneteket...
nem azért megyek midgardba játszani mert ott könnyebben lépek szinten
na akkor mesélek kicsit
hanem mert nekem ez a játék a guilden alapul mióta megcsináltuk a Filiust
szerintem nem működött, így hát új kari, új guild
nemtudom, mindig, mindenhol olyan közösséget fogok ki magamnak ahol egyszeriben elkezdenek elbaszódni a dolgok. ugyanez volt a HDSben is..folyamatosan lépnek ki az emberek, egyszerű indokkal
sok a seggfej a guildben, a highlevelek között is
és hiába normális és iszonyat jó fej a fele, nem lehet mit tenni
a másik, pont azok az emberek léptek ki akik a haverok voltak, akikkel teameltem
maradt az én szintenem millió ranger és caster, akik szenvednek, velem együtt
de amikor megindult a kilépési hullám én megigértem a GMnek hogy nem fogok kilépni, mert kurva sokat segített a fickó...és nem is teszem meg
nem lépek ki
csak hanyagolom hiberniát, mert nem tudom élvezni a játékot a jelenlegi helyzetben
ezért indítottam karit Midgardban, Albiont alapból nem csípem..
röviden ennyi
miután a SBt felvittem 8as szintre, akkor írtam be egy kis összehasonlitást
és nem azért bánom hogy nem mentem hamarabb midgardba mert akkor most már 56. szintu lehetnek, hanem mert az utobbi 2 hetben untam a gamet, SZAR volt ..ennyi
ha egybol josztok itt nekem azzal hogy mekkora gyoker vagyok - rendben
magasrol szarok ra, en jol akarom erezni magam nem verni a mellem arra hogy hutebazzeg en hithu vagyok a kurvaeletbeis
Mester GoS? hat azis szep...
Az itemdobasrol annyit, hogy NEM IS VOLTAM A GUILDBEN meg maris ellattak cuccokkal
csak egy kis hozzaallas beli kulonbseg
ilyet az eletben nem lattam Hiberniaban
a haver aki felvetett a guildbe ma este KÖRBEVEZETETT midgardban, megmutatta a jo helyeket, elmagyarazott MINDENT amit kerdeztem, kozben pedig az altjaval egyutt meg irtottuk is a szornyeket, leptem 2 szintet...kb. 5-6 orat baszott el arra hogy JOBBAN EREZZEM MAGAM MIDGARDBAN..es jobban is erzem magam
hat ennyi a kulonbseg
fidel a tiedre pff...mintha az enchanter nem solozna orange mobok..indíts kérlek egy wardent pl. és meglátjuk meddig bírod ki siránkozás nélkül
elore a letisztult hiberniaert...ok rendben, sok sikert
ugyse talalkozunk, masik szerveren vagyok
ui: inditsatok egy berserkert konyorgom es utana mondjatok hogy nem jobb erzes..
miért kell összekötni a 2 dolgot? heh? nem értelek én benneteket...
nem azért megyek midgardba játszani mert ott könnyebben lépek szinten
na akkor mesélek kicsit
hanem mert nekem ez a játék a guilden alapul mióta megcsináltuk a Filiust
szerintem nem működött, így hát új kari, új guild
nemtudom, mindig, mindenhol olyan közösséget fogok ki magamnak ahol egyszeriben elkezdenek elbaszódni a dolgok. ugyanez volt a HDSben is..folyamatosan lépnek ki az emberek, egyszerű indokkal
sok a seggfej a guildben, a highlevelek között is
és hiába normális és iszonyat jó fej a fele, nem lehet mit tenni
a másik, pont azok az emberek léptek ki akik a haverok voltak, akikkel teameltem
maradt az én szintenem millió ranger és caster, akik szenvednek, velem együtt
de amikor megindult a kilépési hullám én megigértem a GMnek hogy nem fogok kilépni, mert kurva sokat segített a fickó...és nem is teszem meg
nem lépek ki
csak hanyagolom hiberniát, mert nem tudom élvezni a játékot a jelenlegi helyzetben
ezért indítottam karit Midgardban, Albiont alapból nem csípem..
röviden ennyi
miután a SBt felvittem 8as szintre, akkor írtam be egy kis összehasonlitást
és nem azért bánom hogy nem mentem hamarabb midgardba mert akkor most már 56. szintu lehetnek, hanem mert az utobbi 2 hetben untam a gamet, SZAR volt ..ennyi
ha egybol josztok itt nekem azzal hogy mekkora gyoker vagyok - rendben
magasrol szarok ra, en jol akarom erezni magam nem verni a mellem arra hogy hutebazzeg en hithu vagyok a kurvaeletbeis
Mester GoS? hat azis szep...
Az itemdobasrol annyit, hogy NEM IS VOLTAM A GUILDBEN meg maris ellattak cuccokkal
csak egy kis hozzaallas beli kulonbseg
ilyet az eletben nem lattam Hiberniaban
a haver aki felvetett a guildbe ma este KÖRBEVEZETETT midgardban, megmutatta a jo helyeket, elmagyarazott MINDENT amit kerdeztem, kozben pedig az altjaval egyutt meg irtottuk is a szornyeket, leptem 2 szintet...kb. 5-6 orat baszott el arra hogy JOBBAN EREZZEM MAGAM MIDGARDBAN..es jobban is erzem magam
hat ennyi a kulonbseg
fidel a tiedre pff...mintha az enchanter nem solozna orange mobok..indíts kérlek egy wardent pl. és meglátjuk meddig bírod ki siránkozás nélkül
elore a letisztult hiberniaert...ok rendben, sok sikert
ugyse talalkozunk, masik szerveren vagyok
ui: inditsatok egy berserkert konyorgom es utana mondjatok hogy nem jobb erzes..
aláírás.