43179
-
Raisthlin #15094 Nagyon eltüntél az AMGnél a csatából, pedig még killed is volt.. :) -
#15093 na megyek eszek még vmi édességet erre a sok izgalomra,nem igaz,hogy 114 hibiből 3an rvrünk LOL -
#15092 aha,vigyázz :-) voltak vagy 10en albok,aztán leütöttünk vagy 3at hibikivel mire meghasaltunk,és még buffbotja se buffolt fel,mert nem találja a subscription kódját :-) fel vagyunk buffolva kihasal az összes lol -
Fidelcastor #15091 Itt az összes jó kiegészítő cucc:
http://www.prydwen.net/forum/showthread.php?s=&threadid=5925
-
#15090 Nem, en eppen krumlit sutok. :D Ha en ott lettem volna akkor a killed by uzi vegen talalhatnal meg. :D -
#15089 te voltál a smiter amgnél hangi?sose figyelek,le meg nem öltünk,hogy bekerülj a logba lol -
#15088 vannak SI quest jewelryk,de azok nem nagyon vannak fenn a neten,ahogy néztem,a Tree Maidens nevű SI quest egy nagyon jót ad,BGbe kell akkor meg van egy OTD innis carthaig mellett,vmi named cluriizé egy kövön -
Atomy #15087 Valaki tud segíeni abban hogy milyen jewelery lenne a legjobb a wardenemnek(vagy más classoknak)? Vagy valami linket ahol találok erről infot? -
#15086 na ebéd utáni hent-time :-) -
Atomy #15085 Atomium? Már megint valami szobrot állítottak nekem valahol? :) -
#15084 na megyek városnézni,majd küldök pict az Atomiumról kárpótlásképp,k? :-D -
#15083 -
#15082 Halalnak van kedve. Ebben a jatekban nincs jutalma a becsuletessegnek. :D -
#15081 Mondjuk ketlem hogy o megtudna olni, meg ulve cucc nelkul is nagyom a hp regenem :) -
#15080 dolgozz meg az rpért becsülettel,mi is kivittük fidel lowbie kariját grouppal rvrni,nem titeket fárasztottunk,hogy legyetek mán öngyilkosak,mert kell neki az rp xpzni :-) -
#15079 lvl9es vw-mnek rp?LOL -
#15078 te kijössz utána killerbeevel,amíg warden/druid rr5 lesz?az kb ugyanannyi realmrank + nekik,és nekem is kellene pár ra :-) rotfl -
#15077 Viszonozni tudom az ingyen rp dolgot DE szigoruan csak lvl 24 kari es az alatt. lvl 50-en mindenki tud normal rp-t szerezni. :) -
#15076 görgő nélkül nem tom hogy lehet kizoomolni,osztán hiába hasít 1280*1024(majd tesztelem 1600*1200ban is :-) ),nem látok semmit,csak a hátam közepét,talán még hpkból se találnék ki :-D -
#15076 2700 rp lennel. Gondolj bele. A koz javat szolgalod vele. :D -
#15075 Add a cimet atmegyek, ezen ne muljon az RP-m lol. -
#15074 ez kizárt,ingyen rp nem leszek,mondjuk mondok egy bankszámlaszámot,oda átutalsz egy havi telcsiszámlára valót,akkor megbeszélhetjük,de csak így az ellent nem segítjük :-P -
#15073 Port Odin - seta jatszoterig - a leghosszabb ido amig megollek :) addig regelizhetsz. :D -
#15072 csak beléptem ligenbe,hogy megy e az új directx-el,és megy,aztán léptem reggelizni,még az egérhez kellene driver,mert nem megy a görgője,most azt nyomozom,vmi Safeway márka,ilyen neverheardofit kategóriás,és se lemez nincs hozzá(hugom eltüntette,ő meg épp Pesten van,és még alszik,szal nem tom felhívni),se vmi netcím,mert www.safeway.ezmegaz az vagy házhozszállítás,vagy étterem+hasonlók...mondjuk .be-t még nem próbáltam,na majd mingyá,aztán megyek kirándulni,majd este rvrek,most hogy nem hajt a percdíj,akkor daocozok,amikor ráérek,nem amikor matáv hagyja :-D -
#15071 Ne tedd ezt velem Mozes. :D Eloszor szerenek cheatelni DAoC-ban es ez lesz belole. :D -
#15070 Guardian:Yussef - 1:0 -
#15069 Pillanatnyilag Yussef Odinban van. RR5 pally, jobb ha nem mesz neki egyedul :) -
#15068 Passz, nekem TnT2 32mb-s van, eletemben eloszor mukodik az SI lol, mert csak 60 ember van fent. :D -
#15067 64megás gf4mx van,szal mennie kellene,vagy nem? -
#15066 kivittem,csak egyenlőre render fail vagy mit ír az SI,ha nagyon nem akar cooperálni felrakom a sima daoc-t,az is itt van :-) most szedtem le directx9.0a-t,hátha az a baja(11mega 36sec alatt :-D tisztára olyan ez a 3360000bps,mint az otthoni 33600bps :-DDDD) -
#15063 most tölttem le 18megás nvidia drivert,eltartott 50 másodpercig jól... -
#15058 Torvenytelen dologra buzditanak par hibbit. :) lvl 22-s theumnak kellene 9.500 rp :)) Ez 4-5 lvl 50-s megoleset jelenti. Ha valaki volna olyan kedves es vallalna az aldozat szerepet azt megkoszonnem. :D
Odin kora reggel tokeletes lenne, ajanlatokat emailben varnam. :) -
#15056 hajjaj sisteregne a guild chat :) -
Rockety #15053 Fa mögött bújkáló trollal egyszer még Donk + Doringard találkozott emainban, alb oldalon a granny dombal szemben :) Nagy büdös troll sunyizott azt aljnövényzetbe, mondhatni láthatatlanság érzetet kelltve rejtőzködött kihasználva testi adottságait, azt hitte bevesszük hogy ott 2 fa van 1 helyett :) a zsákjából még egy kobold is előkerült a harc során:d -
#15052 Mi a f@szt csinaljak en egy rangerrel/ns-sel/chanterrel? :) Egyik se erdekel tulsagosan. :)
Most jott 3 uj gyerek a guildbe, maradok meg egy ideig, ha meg megyek, akkor cancel itteni account, es uj accounttal. -
#15051 En egyszer talalkoztam vele. Nagy nonemu troll. Eppen apk-t campelte "ugyesen" elbujva egy fa moge. Persze a fa az fele akkora volt mint o. :D -
#15048 Merc-nek is van dd-je x percenkent - dd a bardba amikor kozel jon, kiesik speedbol, armsman kozbe odasprintel es slam -> bard meghalt. -
Rockety #15045 lehet /anal /hardcore parancs jobb lenne tekintve a hideg midgardi levegő még megártana a kis lompos lajosnak :) -
Rockety #15044 ez a hibik + midik ... Zzzz minden realm csinálta-csinálja ezt (előre megbeszélt, taktikázás, akármi). Velem is előfordult mind az előbbi, mind az utobbi. Tbh legtöbbször alb játszotta el velem hogy segítettem neki azt köszönés képpen megölt v. célpontot váltott :) (volt olyan is, hogy harcolt midi-alb betámadom erősebbet, erre mind2 nekem ugrik) Szal ezen lehet csámcsogni, anyázni egymást, de a vége ugyanaz mint a buffbot dolognak:
"megszoksz vagy megszöksz" v. "tüzet tűzzel taktika" :)
-
Fidelcastor #15042 Ha cleric nélkül jóval nagyobb létszámú enemyt lenyomtok akkor az szerintem azt jelenti, hogy az ellenség láma,béna,nemfigyelt.