43179
-
Fidelcastor #15137 Engem az ilyenek nem zavarnak. -
Fidelcastor #15136 Öld le Jackson és utána majd én téged fidellel akkor.:) Az nem feltünő.:) -
#15135 Ban-t meg egyikonknek se akarok. :) -
#15134 Inkabb osszuk be aprankent, ha nem gond, nem vagyok moho. :) -
#15133 Olj meg Jacksonnal, akkor nem lesz feltuno :) -
#15132 mert halal utan 10 percig nuku rp. En is elfelejtettem. :D -
Fidelcastor #15131 Várj akkor öld le Jacksont is. Mennyi rp kellene? -
Fidelcastor #15130 Hogyhogy? -
#15129 De necro meg mindig Odinban :/ Veszelyes most folytatni. Nagyon koszi mindent :D -
#15128 + 5 percet kellett volna varni :) igy 0 rp voltal. :) -
Atomy #15127 Bár ha fun=rp akkor lehet hogy fun miatt mennek :) Ebből a szempontból kevesebb rp= kevesebb fun, tehát az nem jó bármi is az :) -
Fidelcastor #15126 ér az és helyett -
Fidelcastor #15125 Nem tudom mennyit és majd most, de ha gondolod Jackson is megprobálhatod utána:) -
Atomy #15124 HAHAHA, itt azért nem mindenki 10 éves hülyegyerek, mint a VNboardon, itt nem kell ezzel a baromsággal jönni megint hogy a high rr előre összeállíott groupok nem az rp-re hajtanak. Mindenki el tudja képzelni mekkora "fun" lehet leölni gyenge groupokat akik szinte meg se tudnak sebezni. Azt is tudja mindenki hogy ezekben a guildekben/groupokban vannak a legnagyobb sűrűségben a realm legönzőbb, legszemetebb tagjai akiket semmi nem érdekel saját magukon és az rp-n kívűl. Persze vannak kivételek aki tényleg olyan beteg hogy tudja élvezi az egyoldalú "harcot", meg olyan is van aki nem is tudja magáról hogy rpkurva, de nem az a többség. Az természetes védekezés hogy mindeni azt mondja hogy "fun" mert azt elég ciki beismerni hogy azért csinálják hogy a sok sok 10-14 éves elájuljon attól hogy mennyi rp-jük van meg olyanokat mondjon róla hogy lháromháromt :) -
#15123 Valaki jott. lvl 43 necro. -
#15122 Hehe, okes :) Azert lol volt. 4 resist sorban etc. :) -
Fidelcastor #15121 Ha háttal leülök megint akkor ment le a rezz sicknes rólam. -
#15120 1866 rps. Hu de nehezen ment lol. -
Fidelcastor #15119 524 hp kell ledolgoznod.:) levettem mindent magamról. -
Fidelcastor #15118 ok itt vagyok. -
#15117 Kimentem a jatszoterhez. :)
-
Fidelcastor #15116 Itt 29-en, de a 4finsbe már 1 38-as Hero hívott ahogy beléptem.:) Ugylátom ezek non-stop nyomják azt a helyet. -
#15115 Albion 55 online-jabol, csak egymagam. -
Fidelcastor #15114 Jó. Ha odaértem apk-tól balra üzenek megint. Van valaki kint odinba most? -
#15113 Thx. En apk-ban ulok a ket ajto kozt. :) -
Fidelcastor #15112 Várom a teleportálo csajt. -
Mester #15111 k. -
Mester #15110 Nem olyan értelemben mondtam hogy nem az rp-ért megyünk emainba de ebben az értelemben is igaz mivel a fun miatt megyünk amire gondoltam az az volt hogy ha ránk stickel egy másik grp akkor nem azért mondják hogy ne mert több rp-t akarnak.
Nem az rr-n múlik hogy jobban tudom vagy nem hanem azon hogy aki többet rvsrzik az valszinű többet lát rvsrből.
RR-nek és a jó játékosságnal nincs kapcsolata high rr ugyanúgy lehet béna és jó is. -
Fidelcastor #15109 Kevésbé balanced groupokat én is ki tudok nyirni várajtónál.:) -
Fidelcastor #15108 Miből gondolod, hogy te jobban tudod mint én? Szerinted csak az tudja aki rr10-es?(Tudtommal az eclipsben is vannak nem olyan magas rr játékosok, de ezekszerint ők se tudnak semmit rvr-ről és csak jóindulatból viszitek magatokkal.)
Ez az aliance is érdekes, mert amikor NP idejött aztmondták nekik nem kell és stabil 2fg-pal mentek. Már itt megbukik az, hogy 1fg elég.
rp-hez semmi köze ez a lol-igen ez lol. Akárhogy eröltetem a fantáziám nem bírom elképzelni, hogy 4 eclips és 4 np-ból álló group azért ment, mert valamelyik mg ajtóinak állapota válságos és visz fát a javításra. -
Mester #15107 Te aztán tudod havonta kétszer játszol prydwenen akkor se rvsrzel.:o
Persze nem mm/sotl szintű grpokból verünk le 3-at, hanem olyanokból amik kevésbé balanced grpok.
4 eclipse/4np volt a grpban ezért mentem velük:p
És mivel alliancebe vagyunk ha emain zergy együtt megy a két grp..
AZ rp-hez meg tényleg semmi köze lol.- -
Fidelcastor #15106 Te eclipse-es vagy nem? Nem értem, hogy te mehetsz velük más meg nem? Akkor 1 NP group és 1 eclipse group az ok? Nehogy elhitesd velünk, hogy nem az rp miatt nem kell a másik group. Ez az 1 group lenyom 2-3 groupot nekem mindig érthetelnen. kb olyan 3 groupot nyomtok le aki az amg-nél vagy várfoglalásnál van és 1/3-a chat-tel 1/3-a afk 1/3-a meg a tájban gyönyörködik, mert még életében nem járt itt. -
#15104 kész,adott 3 bubit,szal még ma lvl8 power lesz úgy nézem -
#15103 most épp epicel szenvednék,ha tudnám hol az a city ahova küldenek,de még ló se megy arra,szalnézek mappot :-) -
#15102 azóta egyfolytában ownolok,már lvl7 :-D -
Mester #15100 Hát igazából az np gm az aki semmiképpen nem akarja, hogy másik grpok mennyenek velük.
Ennek az oka az hogyy összerakunk egy nagyjából jó grpot akkor nem kell az, hogy rástickeljen egy másik grp mivel egyedül és megtudtok ölni 2-3 enemy grpot . És nem az rp miatt nem kell a másik grp hanem azért mert élvezetesebb 1grp-ként harcolni akkor ha nyertek úgy is + kevesebb ld/kevesebb lost stick stb.( ha két kevésbé jó grp megy együtt az úgy oké de egy összerakott grpnak nem nagy élvezett ha egy másik grp rájuk stickel . Engem nem zavart ebben az esetben mert ismerlek titeket stb. de másik 3-4 gyereket igen a grpban.) -
#15099 már kőkemény lvl 5 ? :) -
#15098 végül is csak emaint kell nagyívben elkerülni,meg csúcsidőben nem szabad játszani,meg...áááá,hagyjuk... -
#15096 na meg excalon ez a sok láma is kiborít :-D marad a necro,azt legalább tudom egyedül tápolni :-) még 45 szint,és mehetek is rvrni :-) -
#15095 prydwenről is eltüntem asszem,tököm kivan már...