43179
-
#15280 warden TLnek csak igaza lehet :-P -
#15279 Egyebkent kozrohely hogy a Warden TL mar a Pendragon teszt alatt frocsogott a nerf archer szovegektol, nevetseges. -
#15278 Egyreszt bugos volt, magas quickness-el s MoA-val tobbet sebeztek az ijaszok, masreszt azt senki sem nezi hogy egy archer 2 dd-tol eldol mint a zsak. Eldritchnek meg nearsight-ja is van, szoval megint egy olyan sirassorozat veszi majd kezdetet ami archer nerfhez fog vezetni. -
Fidelcastor #15275 Azt is olvastad itt, hogy 1500 távolságot mach5-tel 2.8 sec alatt tesz meg az ellenség. Ami azt jelenti 1 cast+1 qcast belefér és ámen. Castereknek leáldozott végleg szerintem. -
Fidelcastor #15274 Itt nem is említik, hogy mi van ha buffbotos az íjász. Akkor min 500dmg-t csinál másodpercenként. -
Fidelcastor #15271 Most olvastam eldritch TL-t és ez van benne írva íjászokról:
2.1 Recent Archer Changes – Due to rapid fire, archers are reaching attack speeds near 1 shot per second and doing 200 – 300 damage per shot against 100% quality level 51 cloth armor and high end melee resists. The casters that are hiding behind this armor only have 900 – 1200 hits, meaning that in ~5 seconds an archer can remove a casters self bladeturn and end a casters life from anywhere in the archers range. This life span can’t even be increased to 6 seconds by pulsing bladeturn due to the inclusion of the Penetrating Arrow ability. -
Rockety #15270 John 1.62
And the Lord did come down to them and lo, he did smile and say, "Verily, ye who are blessed shall travel to the promised land of milk and honey, the land the angels call 1.62 where the archers shall rejoice and be dismissed of their long toil and punishment, and be given retribution, and the mercenaries and the blademasters shall be freed from their slavery, and they shall know a new dawn and a new life, and the casters shall once again become truly mighty, if it is their wish to hurtle giant balls of flaming death at their enemies once again, and the heathens carrying two axes shall be thrown into a pit of eternal suffering, despair and Giga Pets." -
#15269 na Bazsi tiszteletére rvr van hibibe,minden ex-hibit szívesen látunk :-P most :-P -
#15268 ez utóbbi lol -
Rockety #15267 Vagy ez egy hatalmas poén lenne átbaszva a naiv alakokat? mert akkor elég gyenge :) -
Rockety #15266 lol fasznak, had vigyem át a karimat excal hibibe. Lenne egy frankó 600-800 fős hibernia (ERŐS, ami hibi számára nagy szó hanem rp grpról van szó, hanem mondjuk Relic , df etc.) excalon, prdywen meg albion vs midgard. kész, több értelme lenne mint ez a vegetatív állapot ami prydwenen van. Persze ha igaz amit mondtatok :) , hol hallottátok btw? -
#15265 focusshieldje van deathservant speclineon,annyi különbséggel,hogy 30másodperces,de mozoghatsz vele,szal egész jó,focusshield+healthregen a petre,aztán mobok fexenek jól...pirosat le bírok szólózni,sőt stackelni lehet healthregent úgy figyeltem,akkor megy több is,csak akkor minden pull után oop,és ülhetek fél órát... -
#15264 jajj,még neked is elhiszi vki lol -
#15263 Astarte jó arc,de a jó arcok már nagyon ritkán tolják,mint pár hozzászólással ezelőtt kifejtettem...ma is 4-5 spannom szólított le ex/albiba,hogy én vagyok e én :-) -
#15262 lol,persze,hogy nem... -
#15261 Nem is torlik Prywden/Hiberniat, csak a rendkivul lecsokkent jatekosszam miatt lehetove teszik hogy Exca/Hibrol barki athozhassa a karijat. Mondjuk ez engem nem erint, mert Albionban is vannak karijaim Prywdenen -
#15258 Hat lehet raferne. Szereztem accot, de nincs bent egy magyar se soha, tegnap is egy lvl 50-s mentaval voltam kenytelen dumalni (Astarte) - mondjuk jo fej volt es csomot segitett, de unalmas igy. :( -
#15256 A franciákat én is rühellem. Enyhén el vannak telve maguktól. viszont Párizsban már 2x jártam, de még soxor akarok,mert valamiért nagyon bejött. Annak a városnak VAN hangulata.
Btw a németeket jobban rühellem picit, főleg azokat akik idejárnak hozzánk nyaralni. -
#15255 Szegeny Elmebeteg ott fog unatkozni egyedul. :D -
#15254 Sztem a necronak csak focus snare-je van, de lehet tévedek. -
#15253 btw albiba nem csak cabbának van focus shieldja,hanem necronak is... -
#15252 nekem még júli 7-8ig él az accountom,amilyen kapkodosak ezek addig még meglesz pry/hib,utána meg felőlem törölhetik is ;-) -
#15251 Csak Prydwen/Hiberniat torlik es most folyik a vita hogy a teruleteket hogyan osszak fel Midgard es Albion kozott -
#15250 Egyik ismerosom abbahagyta, es utana Khur vette meg az accot, neki asszem 8 honap kihagyasa volt es meg megvoltak a karijai -
#15249 bezárják angolszervereket,vagy mit terveznek btw?mert francia/német részben van hírek+vmit baszkuráltak a szerverekkel is,angol részen meg semmi... -
#15248 lol,egyik dude vmi hat hónapig nem játszott,és amikor újrakezdte még megvoltak a karijai,de papíron vmi hasonló időtartamot garantálnak -
Rockety #15247 Zzz... pálinkás jó reggelt :D -
Rockety #15246 Meddig lehet egy account zárolva úgy, hogy a karik ne törlődjenek? 90 nap? -
#15245 sylvansok bevettek groupba 2fgvel toltuk,aztán alliance szervezett 3fg-t,azokat is odahívtam,bevettük bledet,erre megjelent az 50mid...beszívtuk 3x keményen,szal most megyek sleepelni :-P -
Atomy #15244 Elkéstetek :) Mivel nem találtunk semmit visszamentünk sauvagebe, de sajnos még mindíg nem tudunk leverni 50 midit 8-an :) Én le is léptem. Ilyen szar napom még nem volt albiban. Főleg az után hogy délelőtt excalon a 45+os groupommal DF-ben leöltünk vagy 20 midit. Nem volt egy nagy szám group, de albionhoz képest ég és föld :( -
#15243 hmm,ma meg összehoztam egy iszonyat nagy hibizerget,ki érti ezeket lol -
#15242 bazzeg atomi minek suicideltetek,már jövünk :-P -
#15241 mosmeg hibizerg van minden frontierben,lehidalok... -
#15240 meg kellene nézned a Notrdámot most,ekkora szutykot rég láttam ami ott van,hegyekben áll a szemét basszus,mondjuk legalább az ejfeltornyot újrafestették :-P -
#15239 visszavágót akarsz?lol,azóta nekem van 3+szint,te meg még mindig csak 50es vagy,+léptem 2 realmrankor rr1ről 3ra :-D de még jó darabig itt vagyok Brüsszelbe,szal majd összehozzuk... -
#15236 úgyhogy bárkinek törleszteni valója van irányomban,azzal ma este megduellezek szívesen :-P buffbot nélkül ofc :-P -
#15235 koszos műveletlen bagázs a 99%a,én is utálom őket eléggé,de attól még egy kis kultúrákódás nem árthat :-) és mint mondtam,most nem is a saját szórakoztatásomra megyek,hanem az asszonyéra :-) egyébként én nem vagyko elájulva Párizstól Barcelona pl simán kenterbe veri :-) vagy London vagy New Orleans (hmm,ez most nem tuti,hogy így van írva,de usa mappom most nincs a közelben :-D),meg még jónéhány város amit láttam :-) Eiffel torony is egy rakat vas,diadal ív is legforgalmasabb körforgalom közepén azt se hallom amit gondolok,melette mikor én voltam legutóbb akkor kezdték erőltetni,hogy hullámzást játszanak alá a szigetfeeling miatt :-DDD mondjuk lúvr az korrekt,bár nem tom az üvegpiramisok miért voltak jók,enyhén rombolják az összképet szvsz,meg eleve látszik,hogy egyes népcsoportok kezdenek túlsúlyba kerülni arrafelé,itt Brüsszelben is a belváros kb úgy néz ki,mint pesten a nyóc lepukkantabb része,mert belgák kimenekültek külvárosba,a belvárost meg eszi a kosz mocsok...a főtér rendben van tartva,de pl pisi kiscsávó utcája már nincs,mert ott a sok bevándorló boltja,azok meg szemetelnek meg ilyenek...mindenesetre érdekes ilyen dolgokat meglátni,szüleim mostmár jó ideje itt vannak,helybélinek számítanak ;-) ilyen apróságokat is megmutatnak,nem csak azt,hogy ez+az mennyire szép :-) szal én úgy láttam,hogy a nyóc teljesen eukomform :-D na megyek,jó mulatást mindenkinek mára este utoljára lesúlyt Botond,hogy legalább 100k rpm legyen,aztán prydwen off -
#15234 Nem, en is utalom oket. Regen szimplan csak Trianon miatt, de azt mar lejaratta a sok bunko csurkista f@sz. Aztan utaltam oket mer nem birtak megcsinalni a DAoC szervereket lagmentesre, de aztan megcsinaltak. Mostmar csak azer utalom oket mer arrogans barmok akik meg nalam is rosszabbul tudnak angolul
Ha meg egy kicsit oregszem lehet meg is szeretem oket. A tendencia legalabbis ebbe az iranyba mutat
Azert egy jo pont a Wanadoonak hogy a taplo franciaknak kulon szervereket csinaltak, igy nem zavarnak. Lehet direkt azert csinaltak hogy lassan megszeressem a franciakat? -
#15232 én is voltam már Párizsba, hát simán beleszerttem abba városba lol, még párszor tuti visszamegyek. -
#15230 holnap viszem az asszonyt Párizsba,azt is tudod?8-) én ugyan már láttam a fő látványosságokat múltkor,de hadd kultúrálodjon ő is :-)