Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hat nightshade-em van de ugyanaz a cuccos:

Stealth : 2 szintel alattad
Critical strike : Mindig tartsd a szinteden
Envenom : Lemaradhat amennyivel szukseges
Dual wield : 1 pont (Aze legyen 1 style amivel 2 wpn-t hasznalsz)
Kapunk jo kis mezt 😄
[SaintS]Hicks
szasztok

lenne 1 kérésem:

akinek van még helye karinak és kedve elvinni lvl 11-re egy Paladint és odaadni a lvl11 quest itemet az pls szóljon...cserébe 20-30g tudok adni

Excalibur / Albion

ha valaki megtenné az pls szoljon vagy itt vagy game-ben, nagyon fontos lenne nekem

=============================
Amire SilentDeath 32 Assassin
Airun AlMarem 13 Paladin
=============================
Srácok multkor ecsetelte vki az infit itt, el tudná mondani mire érdemes rakni, és mennyit?köszi

lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere

Hangianix
Hehe, hat teged kiragadni a mobok karmabol az tenyleg nem konnyu. ;-)

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

kettõspontcsukózárójel.

All Your Babes Are Belong To Us

lassan én is indítok majd egy wizit, ezt ismki akarom prószálni

lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere

Jockey
jaja, én is fire wizzi vagyok, de van egy egyszerû rutinja hogy ne aggrozzanka rád..
megvárod mig 3/4re kb leütik a tankok, aztán 2 lövéssel befejezed amit elkezdtek😊)
általába akor van gond ha hamar kezded a nuke-lást, akor viszint szinte nem lehet leszedni rolad, esetleg egy pala aheal aurával ha közben üt, de tuti beléd ver kettöt a mob még igy is, és az mondjuk durván halálközeli állapot..😊)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

no igen van tapasztalataom, mikor a fire wizi van a csapatban olyanokat sebez, hogy csak pislogok, csak bírja mannával...viszont van mikor a mobok sem nézik ezt jó szemmel, és alig tudom róluk levakarni, a papír páncél meg az alacsony hp kb két három csapást bír nekik

Jockey
már csak az a kérdés nálunk miko rlövik fel a kövi pecset
tud errõl valaki valami konkrétabb dátumot?

Jockey
woaww, köfi arlen, imádlak..😊)
nagyon durva leszek, néztem a sebzését catacombson 200dd-t fogk vele sebezni a jelen szintemen..
hozáfüzöm hogy a mostani 130as DDü spellem lilán sebez 230at (pygmi goblinon..), szal ez nemtom menynit fogok sebezeni de biztos kurva nagyot, és távolksági..😊))
szegény midik

remélem ez az amire gondoltál(az én egyszerû armsman agyammal ugye😊)

Camelot Version 1.48

SPELL SYSTEM NOTES

- In order to buff out Wizard damage, we've added a bolt to the Wizard's Fire specialization Pyromancy list. It uses the same timer as the Bolt of Lava line.

4 Minor Fire Streak
8 Fire Streak
14 Minor Flame Streak
19 Flame Streak
25 Minor Incendiary Lance
33 Incendiary Lance
41 Minor Flame Spear
50 Flame Spear

ja onnan gáz a kijutás addig amig nem vagy legalább 42, de a harvesterek akkor is sok fejtörést okoznak😊

okay megkérdezem ma este

Jockey
amugy az egy bug van ott az echoknál is, mielõtt még bemennél a wight-khoz..
az echo oldalon mész le a kis uton, ami a zöld gyikokhoz vezet, és baloldatl be tudsz meni a falba, szintén bug, laza teleport a sali bindhez..😊
nekem wizárdként nagy könnyebség volt oonnan igy kijutni, mert uigye 3 ütés oszt behótam felfele meg van ehy pár echo harvester..😊))

Jockey
arlen mit usa-s ember pls agyá nekem infót:
kérdezd már meg a cimbiket pls, hogy a wizárdok a tûz vonal spec-én a pyromany vonalon 1.48ba vagy 1.50be kapták meg az ujtávolsági bolt-t, vagy lövést..
FONTOS lenne, köszi

itt már 1.50 van...de bug maradt...barrowsban a wightoknál az egyik résznél be lehet menni a falba, majd utána a legutolsó bind pontnál találod magad(gyors hazajutás😊)

Jockey
mondjuk 1.45be volt egy bug a cata-ba is, az ijááászt bent jobboldalt ki lehetett szolozni, mert ha távolságival lõtted akor nem tudott kijönni, és állt egyhelybe...

Jockey
hát pont elég arra, hogy a lv 20-35ös szintet 20ad anyi idõ alatt csináld meg, mint bárki másik realmbe..

Jockey
jaja
engem sem zaklat, és azért nem is dfogk tmenni mert van ott bug aztán milyen jó lesz ott majd nekem..
szeretem a karaktereimet, és ez egyenlõre elég..😊

így elég könnyû, és kockázatmentes lenne a szintlépés

ilyennel még nem találkoztam, mindenesetre elég érdekes.

szóval nem találok vadászmezõt na😊

nem azért mert oda akarok menni(maradok továbbrais az usá-ban, a lvl 4x-es armsmanommal😊), csak most kipróbáltam midgradot, és 9 szintre érve elfogyott a mob amit ölhetek, (hunter vagyok)

Hangianix
Es majdnem elfelejtettem, van ott egy Dark Angels nevu klan is. ;-)

Hangianix
Muhahaha. Nem forditva van? Ok jonnek at es rugjak szet a zrityonkat. ;-)))

A batyam ott jatszik. Jo magyar nevek vannak: Szetlapitlak, Turista Szalami, Kicsihuszar... ;-)

De én. Fõleg amikor Albionból átmegyünk lenyomni õket :-)
senki nem játszik midgradban?

Hangianix
A masik, ha belehet majd warezbol is szerezni en akkor se onnan szereznem be. Nem azert, mert hoyg tamogassuk a ceget, meg ilyen fennkolt gondolatok, hanem csak nem szeretnem, ha bannolnanak miatta.

Hangianix
Na ja, bar ha belegondolsz, akkor inkabb fizetek egy plussz CD-rt 8k-t, ha tenyleg annyi ujitas lesz benne, minthogy mondjuk a havidij legyen a 2x-se. Bar gyanitom, hogy ez utobbi esetben nagy elofizetoi visszaeses lenne...

aki midgradban játszik mondjon valami jó helyet egy lvl 9 hunternek vadászni plz😊

vagy van három öccse aki folyamatosan játszik mikor nincs otthon vagy alszik

hm sztem így: 6 óra suli, fél óra leckecsinálás,13,5 óra daoc, 4 óra alvás. Hétvégenként pedig:

8 óra alvás, 16 óra daoc

RvR ruley😊

http://www.extra.hu/chalee/sshot085.jpg

azért mi is osztottunk rendesen

Hangianix
--->Atomy
Kovetelem a kepeimet!!! ;-)))

Bith
Jó kérdés. Mert eltároni a szerveren ezeket marhára nem sok helyet foglal. Tehát lehetne igazán akár 2x ennyi is.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Hangianix
Ez fasza, de akkor adjanak lehetoseget, hogy ne 4, hanem mondjuk 5 karaktert lehessen szerverenkent inditani. Ugye az uj fajok es kasztok miatt. Ja, es remelem nem +10k-ba kerul majd a kiegeszites.

Bith
Ez király kis story Khurrak! 😊) Bezzeg a guildes fórumba nem írtad be, mi? Ejnye.
De azért szerencsére én itt is olvasgatok. Na, húzok be gammolni. (sorcimnak fel kéne nõni valahogy, mert nagyon mennék már vele RvR-re)
JK2-t befejeztem amúgy, és tudom ajánlani mindenkinek, mert khirájj lett.

Camelot: na ja, akkor én is szoktam anyázni 😊).

Hangi: az gáz, de én sajna úgy vettem észre, hogy leginkább pont a papokkal lehet ilyen bakikat csinálni, mert annyi szar dolguk van.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Hangianix
Muhahaha, tegnap elkovettem az elso komoly hibamat. Es most nem olyanrol beszelek Jock, hogy behuzok 3 enemy-t a nyafogo Sade-s bandanak ;-), hanem hogy miattam halt meg egy tank. :-( Ugy tortent, hogy 4-en nyomtuk a harvestereket (inf, sorc, arms es en mint cleric). Elkezdem gyogyitani a csajt, de allandoan ment le a hp-je. Kurvara nem ertettem miert, mert en azert tobbet gyogyitok, mint amennyit az sebez. Mar majdnem elfogyott a power, amikor rajottem. Valahogy visszaallt ram az a szar (biztos egyszer kisse mellekattintottam) es magamat gyogyitottam. Persze en max hp-n voltam. ;-))) O persze meghalt, volt nagy mea culpa meg minden, utana 1x felaldoztam magam, hogy ne haljon meg es igy kvittek lettunk.

Hangianix
De majd most jon egy 2kezes rapiert forgato, selyemkimonoba oltozott paladin es mindenkit megol... Ugye Atomy? ;-)))

Azért ne felejtsd el azt sem hogy Midgardnál van 6 relic, míg Albionnál egy sem. Továbbá a tegtöbb albioni tank plate-ben van, és slash fegyvert használ, míg a midgardi tank chainben van crush fegyverrel. A crushnak bonusz sebzése van plate ellen, míg a slasnek malusz chain ellen. És még az sem mellékes hogy az albioni tanknak szinte semmilyen varázslata nincs, míg pl. egy thane vagy skald varázsol 2-3-at, és az ellenfél 1/3-ad 2/3-ad HP-ja oda van. Albion csapatjátékban lenne jó(ha ezt más is felfogná) mert a karakterek jól kiegészítik egymást, míg a másik 2 realmben kevesebb kaszt van, és ezáltal mindegyiknek több képesség jut.

Hangianix
Na ja, egy Troll berserker aki 120-as (110+10) str-el indul, persze, hogy lenyom egy Albionit. Az meg mas kerdes, hoyg vajon miert is slash cuccbol van tobb Albionban, csak nem erokiegyenlites miatt eroltetik?

Hangianix
Es en is azt inditok, amivel szeretek jatszani. Theu-val kezdtem, de abbahagytam, az volt a betaban is igy lvl16-on meguntam. Van egy scout-om, azt az RS-s hagyomanyok miatt inditottam (ott a Top100-ba voltam 10k playerbol), van egy merc-em (a koponyas kopeny miatt ;-), mellesleg a legritkabb tank szerintem) es a 4. karakterem lett a smite pap, aki most a main kari. Es sokkal durvabb szoloban mint a theu, mert nincs akkora holtido.

Hangianix
Szerintem is Smitee rulez!

Hangianix
Minstrel van egy zsakkal, meg scout es infi is szerintem.

Hangianix
* jatszottam egy wizard-dal

Hangianix
Jatszottam egy wizardot, aki lehetne a te peldakeped. Ott tancolt a mob-ok elott, 2 utest birt, az elsonel meg az instantom megmentette ot, de o nem tanult a dologbol es az antihelyezkedes vilagcsucsat mutatta be. 3x halt kb. 5 perc alatt es elkezdett anyazni, hogy miert nem gyogyitok rajta. ;-) Ugye az elso utes az kb. a HP-je 85%-t vitte, amire castoltam, addigra meg is halt. ;-) Persze friarben is az a kedvenzem, aki annak ellenere, hogy van 5 tank es en egy smite lennek, inkabb harcol. Rakerdezek, 1.5x akkora a reju-ja, mint nekem. A harcok utan nem gyogyit. Nekem a powerem az a 30%-nal mozog. Hagytam egyszer meghalni. Ilyen jol egyuttmukodo friar-t, mint o utana, azota se lattam. ;-)))

Hangianix
Nem a hatosugar, hanem az a terulet ahol hat, a hatosugar az ugyanannnyi, mint a smite-nal.

Hangianix
Egyebkent miert olyan jo az Area Smite? Nagyon kicsi a hatosugar, a'szem 200 v. 250. Bar lehet, hogy RvR-ben jo, de "normal helyzetben" csak dungeonokban hasznaltam meg.

Hangianix
Egyebkent a Shaman se rossz karakter - a batyam inditott egy ilyet - igaz, hogy a DD spellje csak 20 sec-enkent castolhato, de 1.5x nagyobb a hatotavja es a DoT spellje se rossz. Nagy nehezen ravettem, hogy Skandar Graun legyen a Troll shamannak a neve. Erdekes, amikor a TF elindult ott volt vagy 20 db, meg kb.10 Leon Silver. ;-)))