Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangianix
21 Boon of the Heavens Heal
Ez az instant heal masodik allomasa, nem 23-on kapod meg.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Elegge beta mer nem jon be. Vmi megint beszart.
Nocsak nocsak midik ma mocskolodnak 😄
Hangianix
Ja, tudtatok Midgardon mi a legnagyobb sertes? "Stupid Hibbie" ;-)))

Hangianix
Ezt mondtam en is, nem a lvl based-t hasznalom. ;-)
Azert a 48 az idealis mert ott kapod meg az utso DD-t. Az elotte levo utolso az a 35-n van, tehat van kis kulonbseg.

Hangianix
OK, megneztem a calculatort es 48/23/9 az pont kijon. Instant group heal is pont lesz. ;-))) Mar csak az 50-s szintet kell elernem. ;-))))

Hangianix
Koszi az infot. Es mennyi pontot kapsz felszintenkent? Na jo megnezem azt a calculatort vagy mit... ;-)

-->Camelot
az ott 210 akart lenni az elobb ;-)

Hangianix
Ez nem egeszen igaz, ugyanis az instant heal-t azt 11-s szinten kaptam meg, es mar kb. 20x mentette meg azota a tarsaim es az en eletemet is. Valami miatt kb. 2x annyit gyogyit, mint a legjobb spellem. Egyebkent nem a lvl based spell-t hasznalom most, hanem van egy fix-t gyogyito. Ugyanis inkabb mindig 181-t gyogyitok, mint 80-21- kozott.

Az volt a vicc hogy en engem lecsaptak az albok megint mikozbe meg volt beszelve hogy nem oljuk egymast.
Hangianix
--->Bithy, Gigi
Kerdesem lenne hozzatok, mint smite cleric-ekhez. Tehat smite-bol gondolom nincs vita, hogy a 48-at erdemes elerni. Elmeletileg marad 99 pont, abbol 7-re fel lehet nyomni az ench-et es 11-re a reju-t (12-re is, de ott a'szem nincs semmi.) DE, most beszeltem egy lvl 42-s gyerek alt karijaval (most inditott smitee-t) es o azt mondta, hogy 48/16/9-re nyomja fel es azert van erre lehetoseg, mert 40 felett kap valami plussz pontot. Na ezt nem ertettem, mert nem magyarazta bovebben. Tehat, hogy is van ez?

Bith
Gigi, highlander a papcsajszim, ahogy mondták.

Hangi: az említett kiskarik nagy része alt kari. Pl. a 20-as sorceress (Lonely Mesmerizer) az enyém 😊. Ha már itt tartunk, van egy 12-es paladinom is, de azt most erősen hanyagolom. Sorci rulez, jól.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Hangianix
Nemszamit, a lenyeg az, hogy Acorn-nak a orra ala dorgolhetem, hogy a DA-nal nem is tudjak ki o. ;-)))

Earth nevezetu theurgist ramkuldte 2 sarga petjet mer azthitte en vagyok a healer bad meg a harcos. Ott rohogtunk amikor sajat maga torte szet a mezz-t 😊 . Rarohantam es 5 csapassal levertem a nekem piros theut 😊
Jockey
mind1, ez nem az én napom már látom..😉

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Hangianix
Es ok nem is altok, mert akkor meg lenne Panni, Firefly...

Na jjo tobbet en se tudok igy hirtelen.
De, Jennyfer. ;-)

Hangianix
no meg Scythe ;-)

Hangianix
Count Strahd

Hangianix
Muhahaha, Acorn az Paladin. Khm, sorold fel csak a kisebb nem alt karik kasztjat!!!! ;-)))

Hangianix
Kihagytad Acorn-t

Hangianix
Meddig birtad a hikomat bandaval? :-))) Bar amikor en elmentem, mar tobb, mint a fele kicserelodott a kemeny magnak. ;-)))

Ezt a bujásos trüköt velem is megakarták csináni:-)
De nadon nem jött be nekik.Ugyanis először a Uku srác(vagy hogyan híják) villant be aztán az óriás.
A trol gyerkőc meg volt akkora,hogy egy villanás alatt kijelőljem.
Mondjuk bután nézett ki hogy ütöm az óriás lábát és még ordít is.:-)
Mindegy azért kaptam érte 190 RP-t
Hangianix
A masodik gyerek helyere gondoljatok sracot, a harmadikera, pedig faszkalapot. ;-)))

Hangianix
Pont jokor mentel el. Utana kb. 10 perccel, a masik group (amelyikben Amorce volt) valahogy beaggroztatott 3 gyikot, ami kiirtotta a 2 csapatot + 2 betevedt 40+-os gyereket. ;-))) Rez utan, mindenki a sebeket nyalogatja, amikor a 3 gyik rament a rezzelo gyerekre. Haat, kb. 20 masodpercig elt, de az egyik okos gyerek a csapatombol, ment neki segiteni. A tobbit nem reszleteznem...

Minek?

1 ora alatt en is 2 dotot fejlodok a sok downtime miatt. 😊
Na most visszajovunk mer volt rock gepevel 1-2 problema de mar megoldottuk 😊
Hangianix
Megtalaltam tegnap Khurcast sirjat. ;-)))
Utolag is koszi Grylla-nak es Steveh-nek a cuccokert. Mellesleg Grylla szinkombinacioja (azaz azok elrendezese mert mindketto piros-fekete) jobban tetszik.

az első armsman kép engem leginkább egy udvaribohócra emlékeztet

lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere

Hát van igazságtartalma, nem rossz, de lehetett volna sokkal jobb is...

lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere

Hyder
jaaa, és láttátok már a gamét FPS módból? (elég kewl)

ha igen, akkor csak én vagyok lemaradva

Steam: [HUN]Feriggno

Hyder
hááát, neked ígértem asszem egy lvl 21 gyűrűt a másik karidnak...

amúgy a DAoC nevem: Amire (remélem így már stimmel a dolog) =)

hááát anyagi támogatás terén meg csak reménykedem pár fillérben =)))

js, és még valami. azért nehéz is ám dönteni, gondolj bele a helyzetembe, ott van az amcsi account-od, lvl 4x karakterrel, sok baráttal, ismerőssel, és ott lenne egy eu account, de kezdhetnél mindent előről, igaz, sok magyar arc segítene neked(remélem😊), és már lasan 17 nap tiszta játék időm van az armsmanomban.másrészt lenne egy camelotom, ami csak porfogó, mert az usa accountot muszáj lenne törölni(ugye nem szeretnék kétfelé havidíjat fizetni), szóval ez a a nagy dilemma,nem csak a pénz, ezért nehéz döntenem, ha el tudnám adni az én verziómat, az meglehetősen hamar eldöntené a dolgot😊

hehe, gratz

hüje!😊teljesen félreértettél, én tényleg gratulálok, hogy ki tudod fizetni, és havonta is a havidíjat 16 éves korod ellenére,a többi meg csak információ volt, hogy miért is nem veszem meg. 24 éves vagyok(kérdésesdre válaszolva), most járok fősuliba is, és mint az tudjuk nem olcsó mulatság😊

gratulálok!örülök, hogy meg tudod venni, egyszer én is megvettem...csak tudod én nem 16 éves vagyok, nekem már nagyon sokmindent kell fizettnem, nem csak a játékot, ha kicsit idősebb leszel neked sem lesz arra pénzed, hogy 9 rugeszt kiadj a semmiért.... az us verziót 16k-ért rendeltem meg amcsiból(postadíj meg vám meg minden lóf@szal együtt volt ennyi), és most nem szeretnék még 9k-t kiadni erre, mert akkor már 25 rugóba kerülne, az meg azért kicsit sok egy játékért, sztem te sem vennél kétszer meg egy játékot....

Hangianix
Mivel en Prywdenen jatszok, neki nem maradt mas. ;-)))

Hangianix
Hehe, amennyi ideje van a batyamnak jatszani ~ heti 10 ora max, kb jovo ilyenkorra lesz olyan karaktere, hogy messzirol megnezzen egy RvR-t. Egyebkent tegnap 5-en voltak azt hiszem egy csapatban. (magyarok)

Hu de draga lehet latom mar ott tartasz hogy maradsz amcsiknal 😄. En 16 evesen keresek annyi zset havonta hogy kepes voltam megvenni es most 1 kedves guild tars segitsegevel be is fizettem 3 honapra 😊

Van itt 1-2 prydwenen is na nekem nem hianyozna.
Thing lvl 50 hunter. O is egy amcsi faszkalap angol forumokrol is bannoltak amig voltak forumok. Olyan stilusa van hogy az csak na. Olvasom amit ir es hanyingerem van 😊. Alig varom mar hogy legyen medal amivel lehet erteni ellenseges realm pofazasait. Allitolag lesz ilyen 😊.

Lothandar level 34 blademaster @ Prydwen, Hibernia

(imadom ezt a sort bemasolni 😊
Olyan draga hogy csak akkor tudsz jonni ha eladod? 😊
Hangianix
Nem'tom ki jatszott a batyammal tegnap Midgardon (Xulater), de adjatok mar nehany tippet, mivel erdemes ott jatszani. Foleg olyan kari kellene, ami solo-ban jo, mivel nincs tul sok ideje jatszani es group-ot keresni. Ugye most egy Thane-nel nyomul. Elore is koszi.

Hangianix
Igazad volt Atomy, tenyleg nagyon jo a SoL weblapja.

azok meg mér őont az enyémet vennék meg😊
mindegy, maradnak az amcsik, ott úgyis minden hamarabb kint van....meg nemsokára jön a pvp szerver😊

jaja, el szeretném adni, de elég kicsi esély van rá...végülis jobb lenne veletek játszani, de az sem baj, ha nem kell törölnöm a lvl 42-es karakteremet.Ha megveszi vki akkor eladom, és jövök hozzátok, ha nem akkor maradnak az amcsik

én megvenném, ha el tudnám adni az usá-sat😊

Hyder
nekem most csak ez az egy bontatlanom van...

nemtom hogy lehetne elpasszolni azt =(

na akkor mégegyszer...
oksa, bár nemtom ki venne meg egy usa verziót mikor tőled megveheti az eu-t😊

oksa, bár nemtom ki enne meg egy usa verziót mikor tőlef megveheti az eu-t😊

Hyder
jaa, most USA-n nyomod?

akkor szólj ha kell majd

mondjjuk addig nem venném meg míg megvan az usa verzió...

[SaintS]Hicks
9.000 HUF

germán verzió, ami az angol kliensel megy...

sokunknak megy ugyanígy =)