43179
-
#15228 és a fő LOL,hogy 348 hibiből 116 50es volt,és ebből nem átallott 2 is rvrni,egy emainbe egy odinsba mielőtt ezeket a lököttekett összeszedtem...szombat este csúcsidőben,na lol -
#15227 leszarom,aki jól nyomta az már úgyis mind abbahagyta,magyarok is 99,99%ban leléptek innen,akkor én minek túráztassam itt magam,ráadásul egy vagyonért... -
#15225 8an vagyunk hadriansba bárd/wardenem/hero/3ns/2ranger,jön 4 midi caster,erre 5 stealther eltünik,minket 3unkat meg leölnek,és még azoknak áll feljebb(egy groupba voltunk ofc),na asszem most jött el az a pont,hogy pry/hib több bosszúságot okoz,mint örömet,már csak azért tartom meg ottani karijaim,hogy /lvl20azhassak excal/albiba basszus... -
Rockety #15224 főként akkor ha albionba mész :D -
Rockety #15223 goldot vegyél ha daocot veszel. -
#15222 *nemtom hol csetelnek... -
#15221 Ott vagyunk páran de mi is ujak vagyunk, a régi AoD-osok nemtom csetelnek ,de a játékban akármikor szivesen válaszolnak ha prywden/albionba jösz. -
#15220 irc.eggdrop.hu 6667 #daoc -
#15219 gold-ba már van kiegészítő,és 2 angol szerver van,albionba mind2 szerveren van magyar,hiberniában is,midgárdba is,prydwenen mindenképp albionba menj,excaliburon mind3 királyságban sok magyar van,ott tetszés szerint választhatsz -
#15218 nm,már kész -
#15215 sztem,ha végigolvasod ezt a 15214 hozzászólást még többet is megtudsz,mint szeretnél,de ha kérdezel is szívesen válaszolunk,bár AoD szokott irczni úgy tom,talán benéz ide vki közülük,azt mond vmi csatit... -
#15214 aki tud druidepicben helpelni most,az lépjen be lécci ,thx -
#15212 na megnéztem a rólad elnevezett izét,hááááááát nem vmi nagy durranás :-P egy átlagos zerg közepette fel se tünne :-P -
Mester #15211 Majdnem ezért!:p -
Rockety #15210 a poén fogalma nem abszurd, lehet neki vicces volt :D -
#15209 rotfl -
#15207 de qrva jól elvagyunk ilyen hülyeségekkel közben,ha olvastátok amit fidelt linkelt,ott az első postban van link amcsi fórumokra,és ha annak csak a fele igaz,akkor is elég nagy szívás elébe nézünk... -
Atomy #15206 Mókás fiúk nem lehetnek, mert akkor viccesnek kellene lenni a postnak :) -
#15205 vagy a múltkori mókás fiúk visszatértek... -
Mester #15204 Vagy csak szimplán játszod az eszed? -
Rockety #15203 én is rá voksolok :D -
Rockety #15202 te most be vagy baszva? -
#15199 Rakerdeznek. Succi? :) -
#15198 múltkor 8an fexenek cfben rezzelem őket,addig tudtak szólni hozzám amíg drooooood gyereket meg kellett talalni,utána amikor az a rész jött volna,hogy thx már megkukultak... -
#15197 k :-P de én nem grouppolok se NPssel,se Eclipse-sel többet az 100,és ha látom,hogy ott döglödnek cfben a legjobb amire számíthatnak,hogy nem köpöm le őket :-) -
Mester #15196 lol nincs köze az xpzéshez .
Eclipset meg a normális emberek szeretik, ahogy én látom. -
Mester #15195 Így van.:) bár eclipse 1 fasz ember van csak szvsz, lehet hogy más nem így vélekedik, de az nem az én dolgom. -
Rockety #15194 korrekt, de ne felejtsd nem muszály 14 évesnek lenni biológiailag ahoz hogy úgy viselkedjen valaki mint az átlag 10-14éves (bár ott is vannak normálisak). De egy 1x évestől nem várom el hogy normálisan beszéljen, ezzel szemben egy érettebb embertől igen :) -
Mester #15193 Persze vannak kivételek aki tényleg olyan beteg hogy tudja élvezi az egyoldalú "harcot",
Ez nem igazán egyoldalú harc mert emain tele van jó grpokkal lehet hogy te nem de én jobban élvezem azt hogy egy jó grpal leverem a gyengébbeket s jót harcolok a jók és nem azt hogy levernek az első találkozáskor mert szar grpba vagyok.
"10-14 éves elájuljon attól hogy mennyi rp-jük van meg olyanokat mondjon róla hogy lháromháromt :)"
lol
Eclipse-be pl egy 18 év alatt gyerek sincsen...
Az meg, hogy vki az xpzést élvezi van aki azt hogy szarrá verik emainban van aki azt hogy egy jó grpal lever szinte mindenkit az az ő dolga szerintem. -
#15192 Boldog Szülinapot :-) nekem meg ma van a névnapom :-) milyen érzés,hogy már 2 számjegyű az életkorod?8-) -
#15190 btw lejárt accountod,vagy miért nem látlak sose?mostanában nonstop kenem 3mbit adsl-el zakkal 2en vagy esetleg finderrel 3asban,szal bőven beférnél te is,nem übber rp,de jó fun többnyire :-) -
#15189 na megyek waterloo-ba hátha több sikerem lesz mint napóleonnak vagy mint wardenemnek odinsba luske ellen :-P -
#15188 én azt találtam legmókásabbnak,hogy a srác aki a legjobban magyarázott,hogy ugyan kopjunk mán le('fuck off'),az kb egy hete még kente velem odinsba simán...mondjuk egy másik NPs akivel kentem odinsba ki is lépett,gondolom kicsit gáz volt neki,hogy nem kell sehova csak NP groupba egy idő után... -
#15186 3:0 de mostmár constanze+luske+vmi tank gyerek is ott volt,feladtuk :-P -
#15185 Ott en is azzal nyomtam, de halalnak van kedve vegig spirit vulnerable mobokat olni, mint Killerrel. Ez PvE-s - I'm AFK but hve 6 sec PBT DAMN IT kari lesz. :D -
#15184 te Fidel add már kölcsön Jackot :-) szét akarom verni a hülyegyereket végre :-P -
#15183 pedig most zak is velem volt,de ő meg hozott vmi petet
-
#15182 luske vs me 2:0 hát tököm ki van vele -
#15181 constance megpróbálkozozz a neki safefall nekem 46%hp loss trükkel amgnél,de nem jött be :-P -
#15180 zak aszondja tegnap ő is ott volt a huzzunk a f*szba beszólású bandába...