Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere
nem gankeleke lowbiekat, nincs unhonorable killem. ennyi 😊
anti hero
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
anti hero
van egy mdf filem és egy mds. Letöltöttem a magic ISO -t és asszondja túl nagy a file....
zzz
második hete closed minden accom, egyenlõre elvonási tüneteim vannak 😊
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
na uj poll Mythic modra...megszavatatjak,hogy mire koncentraljanak a kovetkezo peccsben...ezek lustak bakke dolgozni, es 6 temaba rendeztek a jelenlegi problemakat, amibol egyet hajlandoak orvosolni...
valasztasi lehetosegek:
1,Housing...uj designolt cuccok a hazba, uj market explorer engine, uj lehetosegek...
2, Rvr ench: uj siege, tobb rvr bonus
3, player class improve more fun balance
4, World imp: LoS bug fix etc LOL!
5, Trade skill fun collect materials
6, UI...
7, Other...
8, Stop bugin me
kesz...
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
<#mf1>#mf1>
ps_ ne bantsd a haverom vagy kulonben velem gyulik meg a bajod hehe
egyebkent se vagytok 1 sulycsoport.. x]
anti hero
anti hero
haja szala se gorbult sztem..
idiota.
anti hero
gondoltam de nem voltam benne biztos, es a mateek nagony meg akartak teged b*szni ("nez mar egy fereg ally!") de akkor jo hogy nem
anti hero
/hug
anti hero
anti hero
jesszusom...
zzz
anti hero
a male nagyon hulyen nez ki, sztem a female modell aranyos. foleg rozsaszinu hajjal sztem ari majd csinalok 1-2 shotit kesobb 😊
anti hero
anti hero
-600gold - cuccok -full bank shardokkal
anti hero
vennem kene 2000gooldot a gordulekenyebb jatekhoz.. szal ugy nez ki most wowwingolok eg ideig bar cluster meg daoc naggggyon hizelgonek tunik, de wowwwal sztem jobban be tudom osztani az idomet ;o
meg az rvr resze is neha egesz turheto.
anti hero
anti hero