43179
-
#40619 grats! :) nekem meg az rr11hez :p -
Bhalage #40618 nya gratika dorinak es nekem strong lemarados rr5 crew -
Bhalage #40617 dorin
gyere
fel
gg -
#40616 shit happens :< -
Rockety #40615 picit alkoholos befolyás alatt álltam és mentem 2 órát franciákal, kőkemény 8-12k / 2 óra alatt xDDD -
Bhalage #40614 tegnapi* -
Bhalage #40613 en a pug utan azt hittem hogy felvagom az ereimet ;[ -
#40612 Irigyed vagyok. No nem a nosules, hanem a 20 ora miatt. :D -
Marchus #40611 szal nem lesz több flame/qq már tőled? -/ -
#40610 Pár. Most magánguildet nyomunk a haverokkal, semmi lilafarmolás, csak 60as insták néha, pvp néha, altozás néha,amihez kedvünk meg időnk van. Eladtam a lelkemet az ördögnek és elment állásba is,meg megnősültem akár heti 20órát is online vagyok,szal nem olyan nagy dolgok történnek már. -
Bhalage #40609 na mizusj a wowban? hany epiked van? -
#40608 Nem tudnátok megfizetni a honoráriumom. Na meg a sikerdíjat. :-P -
Marchus #40607 akkor mester, itt az idő -
#40606 Hú,micsoda kemény flémek mennek itt,mióta kitettem a lábam. -
#40605 jaj bocs ;< -
Marchus #40604 dizsi 0o
megsértettél... -
#40603 má megint, mi ez a hajnalig dizsizünk vaze? :o -
Marchus #40602 !!! -
#40601 jah ha nincs grp én is benne vagyok vmi ilyen poénba esetleg. bár mostanába elég sokat van meg rr11 is soooo near :( -
#40600 ha nincs aod group akkor én kapható vagyok bármiféle funra, support/tank karival only mer tegnap rájöttem hogy szar dmg dealer vagyok :p -
Marchus #40599 -) -
Bhalage #40598 egyebkent most felturboztak ipvpt agramon a fo rvr terulet.
nem lenne kedve par embernek egyik este vmi balanced fghez? -
Bhalage #40597 glastonbury/albion ftw -
RogueGigi #40596 Nekem lenne megint nyomulni kicsinyt classicon, de egyedül francnak sincs kedve.. Azért ha majd összejön valami, akkor szóljatok. Balu, ti hol kenitek? -
Rockety #40595 ami igaz az igaz QQ :< -
#40594 menjé aludni holnap suli vaze!!! >.< -
Marchus #40593 mintha kezdene feléledni a fórum ^^ -
#40592 hinnye nagyon bepwnoltál, de akkor hozzád fordulok tanácsért mert te ugylátom mind2 oldalt tapasztaltad már :P -
Rockety #40591 nem, mert te csak az egyikel toltad (tudtomal ? :)) szal you are clueless abit! -
#40590 kinek a pap kinek a papné :p -
Rockety #40589 nah, nagyon pwn grapple nélkül tankal és banelord nélkül casterel játszani :) bár a castspeed nem olyan jó :<
and ofc debuff nuker a legjobb nuker, unlike some other servers :) bár ez lehet csak engem zavar mert 2 debuff nuke karim van -
#40588 az a baj, hogy nem nagyon akarunk ujrakezdeni, meg én kimondottan szeretem toa dolgokat :< max midibe mennék , de oda is csak normal serverre, ugyhogy mara ez. amugy is sorcim 10L9.4 atm :) -
#40587 Inkább gyertek át Glastonra vmelyik realmba,azt itt legalább újdonság is van vmennyire...a sok hülye francián kivül...sztem Ti massziv 2nap playeddel felhúznátok amit akartok,azt enemy meg van mint szaron a légy.
1-2 nap ds vagy pénzfarm azt megvan az sc is,már tele van housing ds-s cuccokkal. -
#40586 Én inkább sirok már ezen mint nevetnék v. élvezném.
Annyi baromságot össze tudnak irni a playerek,hogy hihetetlen.
Állandóan ez megy hol itt,hol ott;úgyis lesz mindig vki akinek vmi baja van és azt hangoztatja,sztem semmi értelme reagálni az ilyesmire.
Fárasztó végigolvasni és a vége ugyanaz...megy a süllyesztőbe... -
#40585 nah ez tényleg uniqe, mienk crim és irvr van hibibe, van 5 relicünk. Fogtuk magunk és levettük crimet lvl 1re hogy hibek elvehesség és vége legyen irvrnek. nem gyenge flame jön alboktol :) Hibik-midik már utáltak minket itt az ideje hogy albok is ezt tegyék :) (bár hibik midik megdicsértek szal nem az igazi. ) -
Bhalage #40584 a zergelo zergling zergek visszaternek ? =) -
#40583 :) btw igazi flame csemege fhn ha érdekel valakit. ^^ komolyan régen élveztem ennyire egy topicot mint ez :) vmi alb warning to pry guild aod vagy ilyesmi :) -
#40582 Kettő. -
Bhalage #40581 hahahahaaa a a aaaa -
Rockety #40580 botondnak 2002 óta igaza van szal ilyen szinten felesleges erőltetni a flémet :<
de a wardenje akkor is gáz! :PPP