43179
-
Rockety #15466 Meg mindig Bg: 1 olyan relic raidrol volt szo ahol jottek a midik es egybol megoltek minket 1 ranger meg besneakelt mielott ot is felapritottak volna felkapta a relicet es speedshouttal elfutott a picsaba :) -
Rockety #15465 BadGuy vagyok: Loe-ben "ertelmes" emberek vannak. Az alapjan nyugodtan mondhato hogy szar. Nem neked cimzem de pl ott ment ez a albionrulez nagyon a loe forumokon meghogy a hibik allianceben vannak a midikkel relic raid alatt etc. -
Rockety #15464 igaz nekem csak lowbie friarem van, de 10 con 10 dex és 10 pietynél úgy vettem észre egy kicsit tovább húzza az endurance regen, mint ha nem raktam volna rá (2 friarem volt :). Habár lehet magas szinten amúgy se eszik manát -
Rockety #15463 base resist + racial resist + resist buffok + baod + ra resist
2 baod nem adódik össze ha azt kérdezted. Hát ha valakinek 100% valami resistje + determinationja is megvan ezen felül szvsz nem tudnak vele csinálni semmit. -
#15462 mentának annyi akkor?vagy mi? -
Mester #15461 A body/spirit/energy ilyenek rvsr-ben is ,matter/cold/heat 16/8/8 kevesebb. -
Mester #15460 Hmm mivel ez egy fórum leírhatom a véleményem személyekről/guildekről stb. Ha nem tartod igaznak akkor ne vedd figyelembe én is ezt tettem a te commenteddel(vkiről véleményt mondani egy játék/fórum alapján ahol ráadásúl nem is egy realmben játszanak nem beszéltek egymással nagyon bölcs dolog, most jöhet hogy a hozászólásaim alapján,de szvsz az se igazán mérvadó ilyen témában.) -
Atomy #15458 con, dex, piety, quick ami számít, szerintem 10,10,5,5 vagy 10,10,10,0 vagy 10,10,0,10 attól függően hogy sokat akarsz e gyógyítani vagy csak ütni. -
#15457 de tudod,csak 0secre illetve 0dmgre :-) -
Fidelcastor #15455 A mezz,stun,root meddig tart ilyen resistek mellett? Mekkora a pbaoe sebzés? Baod stackable? -
#15454 Atomy, mit tanacsolsz, hogy osszam el a 30 pontot a friaromnal? -
Fidelcastor #15453 Ugylátom Redb mazochista lett a resistjeitől. Képnek jó, de nem hinném, hogy eclipse buffbotot vinne magávol, hogy ilyen resistjei legyenek. -
#15451 albionra is ráfér már egy pár diplomás :-P -
#15450 na most úgy csináltuk,hogy én épp nem ide irogatok,és lezúztuk őket,szal reggeli idő :-) -
#15447 lehaltunk -
#15446 nyakamra hozol egy rakat castert kinyírlak :-) rl :-P -
#15445 2warden+bard+hero,de már nem campelünk,neked meg tom beszélni,hogy táncolhass előbb :-P -
#15444 hanyan campelitek? :D -
#15443 told ki a képed hadd verem be :-P -
#15441 valaki tolja mán ki pofáját emainbe,campejük amg-t mint az örűltek,oszt sehun senki
majd kapunk pofánkba zerget mingyá gondolom -
Atomy #15440 "loe mindig is szar volt:p"
A köcsög véleményed nyugodtan tarts meg magadnak, és akkor én sem írom ide hogy milyen szar embernek tartalak a társaiddal együtt. Köszi. -
#15439 Semmit, csak leirtam, hogy nerf ota a smiter, az ellenseges populacio 1%-at tudja megolni. (Ugye buffbot nelkuli sb az olyan ellentmondas, mint egy kupleraj kurvak nelkul :D) + ha nekem 4 dolognak kell keszen allni, akkor az ellennek miert ne lenne purge-ja. -
Rockety #15438 :) mit tettem? :d -
Rockety #15437 Godwan:
http://members.lycos.co.uk/tehfoo/jpg/deadedbard.jpg
ez egy jó resist tábla baodal asszem :D -
#15435 micsoda gáláns lovag :-P még szólásszabadság is van :-P -
#15434 Kalinka a hős hadvezér és csapata el akarta leechelni a funjukat :-D -
Rockety #15433 A cleric nem jár egyedül :) -
Mester #15432 Azért ölnek meg solo embereket mert ez rvsr és nem arról szól hogy hagynak vkit elmenni ha egyedül van(és ők nem ismerték hangit).
Amúgy erről nem érdemes vitázni ha akarsz írogathatsz ilyeneket :o -
Fidelcastor #15431 Nem hinném, hogy az rp érdekelné őket. Máskor is csak azért mondták Kalinka csapatának, hogy tünés, mert +fg az már sok 1 jó fg mellé és nem tudnak ugy játszani.:) -
#15430 vagy legalább néha késtek volna kicsit :-) -
#15429 2 6fős grouppal(mind2t 50es warden vezette,többiek kék-zöldek) odinsba hmgnél sötétzöld-világos zöld guildgrouppot legyaluljuk,erre jön sárga-kék guildgroup,és az oop/ooe bandát legyúrja,ez 3x volt LOL (nem volt mezzerünk ofc,meg egy db 44es menta az összes caster,2 druid 2 50es warden meg egy rakat tank)...jó móka volt :-) csak ez az ukrán guild ne jött volna mindig :-P -
Mester #15427 Volt nagy röhögés amikor lemezelted öket "LOL SMIT CLERIC" spam:) -
#15425 hadriansba ti nyírtatok ki vagy 4 órája btw? -
#15424 Hat lol Lourker, NP-sek ennyire rp ehesek? :) Ha akartam volna eszre se vesztek, atlagoltatok a falon amikor jottetek :) Gondoltam integetek egyet, de NP rohant felem duhosen, kettot mezzelnem is kellett. :) -
#15422 Na az ilyen elmes (es stupid) beszolasok teszik flame thread-de ezt. Ugyi vagy... -
#15421 kivéve,ha luske megelőz,és megfexem jól :-D -
#15420 megyek akkor odinsba azt hazaváglak :-P -
#15419 Na akkor jo is, hogy albiba megyek. :) -
#15418 ne viccelj,ma is egész délelőtt arra vártam jöjjön vki,de nem,most végre guildhent van exc/albiba :-) -
#15417 Prywden RvR mostaban eleg erdekes, ha igy halad az nem baj, lesz idom felnyomni a mentamat. :D Bar ma lehet, hogy benezek albiba.