Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockety=Doringard
Donk=Donk
Fidelc=fidelc
BAdguy=lothandar
Mester=Lourker

Lourker

Hyder
igen...jó az a mail...

Steam: [HUN]Feriggno

aha

aláírás.

errh bazze
megvan vegre a daoc..
futtat > cd key beir > mythic update : "connecting to update server..."
Error Message 201 Cannot Connect to Update server
blabla
de mar vagy 20adszor irja ezt ki

hatbazzegggg

mas oka nem lehet csak a connection problem?

aláírás.

😄D
de minek a roviditese?
shadows of the light vagy mi?

aláírás.

Tafaya
Ja guild. Szerintem a nem sotl-osok nagy resze utalja oket. Pl. a kedvenc sotl-os beszolasunk:

Steveh: Woa, tok jo pajzs, honnan van?
sotlos: Ez tul jo neked, nem mondom meg honnan van.

mi az a sotl ? guild ? vagy mi?
masik kerdes :
csekkoljatok mar le nekem, language konyvtar ures nektek a daocban?

aláírás.

Az epic mobokal csak az az egy baj,hogy van ,hogy 4 óránként spawnolnak de van hogy 10percet se kell várni és sajnos pont a sotl miatt van az hogy nem tudunk elég epic mobot irtani.

Ja jó kis rvr volt ma.Volt egy pár magyar kint.
Hihetetlen volt egyébként az elsõ probálkozás amikor amgnél akartunk átmenni.Na akkor halt ki mindenki.Volt egy két newbie Rambo azt gondolta majd õ átmegy a sok hülye meg követte.Azt ki is halt az egész banda pedig elég sokan voltunk.Mindegy másodikra simán átmentünk :-)
Hangianix
ilyen kovem mar van, legalabb van eg normalis cuccom :/

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Tafaya
Ki volt az? 😊

Please ird mar le ki kicsoda, itteni nick - daoc nick.

Hyder
ha kell még CD key szolj...bontatlanom van még

occsóé számolom =)

Steam: [HUN]Feriggno

Cucc gyûjtéssel prxd/hibben vannak gondok pl nem szerveznek epic mob huntokat eddig 2-3 volt max még máshol estéket töltenek a dropok szerzésével😞

Lourker

LOL ez szerény kis hozzászólás volt😊

Ma végre találkoztam sok magyar albival frontierbe😊

Lourker

szégyellõs
:p

aláírás.

ja, nem arról volt szó, hogy pucéron😊
de bevallom úgy még nem néztem

lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere

nekem 2000 hp körül van(buff-tól függ)

lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere

Lacc
Ment a mail.
Lacc az Scythe? Mert ha igen akkor lol.

Amit az epicekrõl irnak a kristene atlasban az nagy szar.
Érdkes mert a King meg a Teaz az egyik legkönyebb

Szerintem Legendary Afanc(big gyík) meg a Mordred(szellem katona) sokkkal nehezebb.Az afancról tudni kell hogy állandó 1008as sebzése van nekije ami néha bejön duplába.Na akkor halok.Mordred meg leprocol a kardjával aztán még rád üt egyet és halál.Szóval gyakorlaitag 1 ütésel letudnak nyomni ha nincs pbt legalább.

Tegnap jó kis RvR volt egészen addig amíg át nem jött vagy 50 midi.Addig 3 wizivel irtottuk a steaétherekt:-)/Death,Blood,kirawyn/Eroa....sorolhatnám.3man bekempelttük a milegatet és nem nagyon tudtak átjönni.Amikor átjöttek akkor se találtk meg minket elsõre.még kb 3 midi halt kia toronyba mikor rájöttek hol vagyunk.fun volt.kb voltam ott egy órát és ugy jöt 3K

Lacc
Van valakinek eladó CD-key-e? Megvenném, sürgõs 😊) Árban megegyezünk.
ja, és köszönöm 😊

Hát....éppen port után csináltam a szkrinsátot, mert azt akartam, hogy senki más ne legyen ott😊Így sokkal jobb mintha még 50-en ott vannak rajtam kívül.

Igen rohadt nehéz volt, egy named Cailleach-ot kellet megölni ami ugye pont a cail priest-ek, és a guardok közepén van, ami azt jelenti, hogy kb 4x kell kitakarítani õket, hogy csak õ maradjon. Legalább 2 csapat kell hozzá, hogy biztosra menj(legjobb minnél több 50-essel), sajna mikor én prószáltam nem nagyon volt emberke, várnom kellett vagy három órát mire a /as, meg a /gu on összeszedtem egy full csapat 50-es emberkét(ezért utálom néha hogy us serveren nyomom, a délelõtti órákban nincs ember a szervereken), szóval nekiáltunk 8-an, én azt mondtam tuti meghalunk, de akkora mák volt, hogy letisztítottuk a környéket(szerencsére volt ministrel, theurg, meg fire wiz a csapatban akikkel nem okozott "akkora" gondot, hogy 3 jött egyszerre), és csak a named jött nekünk, aki csak annyira volt brutális, hogy egy full csapat lvl50-nek is olyan soká tartott legyõzni, hogy már a casterek is melee-be ütötték mert nem volt manna, de végülis sikerült. szal nem egy könnyû megszerezni az epic armort, de utána marha büszke vagy rá(én legalábbis😊)

Tafaya
Tegnap egy 14 fos bandaval, nem full 50-essel lenyomtuk Urugaigot, bar nem dobott semmit. Epic mobokat Mordred kivetelevel egy 8 fos clerices pbt-s csapat le tudja nyomni. Csak neha vannak uber spawnok, na olyankor wipeout van, meg altalaban Mordrednel is, ha nincs legalabb 20-24 ppl. Tegnap egyebkent akkor leptem ki amikor Mordred mar emelte a kardjat ram 😄 Ja, tegnapi poen, hogy egy Cailleach Guard ket dropot is elejtett, egy Calliondar Longbowt es egy Calliondar Gauntlets-t 😊

jaja, kár, hogy nem lehet kikapcsolni

Tafaya
Szep, csak a szoknya ad neki nemi transzvesztita toltest

na egy kis önfényezés

http://www.extra.hu/chalee/sshot305.jpg

Hangianix
hat nemtom, pld erdemes olyan kopenyt gyujteni ami turn blades toltettel bir stb.

csak azért írtam azt mert egy kicsit lekicsinylõ(bíráló) hangvételû volt az írásod stealherekkel kapcsolatban.

Már hallottam ilyen epic mob dropokrol mitöbb ma szereztem is egy szép zöld bányász kalapácsot😊(hammert) amit majd megnézhetsz te is közelrõl ha találkozunk(és nem lesz nálad sorozatlövö bot😊)😊)

Amúgy ha esetleg néha belédkötök azért van mert szeretem a stílusodat("mesterem""csók" stb.😊)

Lourker

rock : what's up fucker? 😊

aláírás.

eleg lesz ma bazeg 😊

aláírás.

www.camelot.ini.hu

mar regen neztem de eleg ritkak a frissitesek

Lourker

rock reply please

aláírás.

Az hogy kevesen vagyunk és faszagyerekek vagyunk nem zárja ki egymást gyengéh meg azért vagyunk mert kevesen vagyunk:o)

amúgy én egyszer se dicsekedtem hogy most húú levertünk 5en 10embert stb.

Lourker

eh ahogy szamolom inkabb holnap este lesz fent Blade2, mer 750 mega korul mozog, chello upload meg loszar 😞(

bocs az offert

aláírás.

hat nekem ugy tunik 2 konyvtar meg root dir fileok nincsenek fent...

okker, most lepek aztan lejon DAoC vmikor este fele, utana jaccok, lefekveskor benyomom B2ot uploadra

aláírás.

rocsk up nem állt be? vagy mi a helyzet? és közöld melyik movie kell neked 😊

aláírás.

😛

aláírás.

Hangianix
de a middiket. nem fernek mar el rendesen a sok relictol 😄

:/

aláírás.

Tafaya
Tenyleg szar poen

sztm meg kurvara semmi ertelme vitazni
minden magyar faszacsavo 😊
ha a hibbiek lenyomnak par albot, akkor ok kicsit faszabbak
ha az albok teszik ugyanezt, akkor ok egy kicsit faszabbak
eh
bar ez most olyan volt mint az az õsrégi vicc >
amcsi osztály megy kirándulni, a fehér gyerekek különültetik a niggereket a bal oldalra.
A tanárnõ nem nézi ezt jó szemmel, bár nem érdekli különösebben. Mikor megállnak egy helyen , így szól a kölykökhöz:
"Gyerekek, mostantól nincsenek feketék és fehérek, mindenki kék lesz!"
Felszállnak a buszra, Johnny a dagadt fehér kiskölyök elüvölti magát:
"NA AKKOR A SÖTÉTKÉK HÚZZANAK A BAL OLDALRA, A VILÁGOSKÉKEK MEG A JOBB OLDALRA!"

szar poén egyébként 😊

Rock : ha megvagy egy Upload Complete dirt rakj már be oda vhova

aláírás.

Tafaya
Szamomra az az idegesito, hogy egyszer a "Jaj de kevesen vagyunk, jaj de gyengek vagyunk!" szoveg megy, maskor meg a "Mi vagyunk a fasza csavok, lenyomtunk titetek, eselyetek se volt!"

😊)

Steveh: "emain-ban a RvsR tök felesleges" ez igaz lehet de én azért játszok a játékkal mert szórakozni szeretnék és szerintem az szórakoztató és az emberek többsége azért jár ki nem azért mert van vmi értelme.

Khurrak te elég hülye dolgokat írsz stealther kasztokat szídod hogy kempelnek. milyen alapon?
"majd megérzed késõbb a börödön nagyszájú" ez a fenyegetõzés szerinted milyen szinten van? hány éves vagy te?😛
És szorakoztató lehet lelõni a mageket leginkabb ha esetleg te vagy az(persze ha a fontos dolgaid mellett van idõd kimenni frontierbe😛)

Lourker

Veriel
Nam = Van 😊
Veriel
Nam egy eladó EU camelotom kedvezõ áron, akinek kell, mail.
Valami hibbi bácsi segíthetne: hol kapok killtaskokat lvl 5-20 között? Bejártam már egy kis területet de alig találok neves guardokat (vagy guardianok vagymik)

Én amikor eddig kimentem RvR-re tettem azt minstrellel.Anélkül ki sem mocanok mert csak egy nagy darab RP vagyok.Valahol 80K Rp-m lehet.Eddig amig én kinn voltam nagy részben letudtuk nyomni mind a két félt.
Volt viszont egy gusztustalan dolog az egyik hibi castertõl.ilyen haverkodos duel party volt emainban az amgnél.Az meg befutott a tömegbe és elkezdet AOE spelleket nyomatni.Modnanom se kell hogy ugy átlagba kibirtak vagy 3 at 4et és kihalt mindneki.Én még nyomtam rá egy Slam-et de volt pb je igy csak miss volt aztán haltam én is mert rám zudult mindenki.

Egyébként az az egész emainos RvR azon kívül hogy mókás tök felesleges.Fel foghajtuk RP farmnak is.Kimész oda leölsz vagy leöleted magad azt kész.Semmi cél.Van ugy hogy albik uralkodnak x ideig van ugy hogy fordul a kocka de én már azt ott meguntam.Most inkább fel szerelkezem meg segitek a guild társaknak tápolni.
A 10-30k között valahol azt jelenti hogy fogalmam sincs, mert nem szoktam figyelni. De most megnéztem: kb. 35k És azért nem megyek sûrûn RvR-re mert alig van ott valaki 😊 Egyedül meg nincs esélyem. Inkább dropra vadászok, vagy alt karival játszok/RvR-ezek.

Bith
Hmmm, ez most télleg Khurrak volt?

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Tafaya
Ne felj majd 50-en megyek

Tafaya
Lvl 46 Saracen Scout
AoD @ Albion @ Prydwen

Kevés. Ritkán járok RvR-re. 10-30k között lehet valahol. Pont amiatt megyek ritkán, ami ott volt. Nem értem hogy ha van egy group akkor miért nem lehet együtt maradni. Így semmi értelme a groupnak. Egyedül meg még kevesebb 😊