43179
  • Taranov
    Huhh, tűzfal, Norton, Messenger kikapcsolásával a régi klienssel jól működik a Daoc, még megnézem SI-vel milyen, hátha jó.
  • Arwenke
    Kuldtem ujabb mailt, nezd majd meg.
  • TheZsenyka
    MÉLCÍM

Amúgy Rockety nem mondta hogy ma elviszi, csak azt, hogy esetleg beugrik a héten. Ha jössz, a Tied... Ha meg Ő jön akkor az Övé :D
  • Arwenke
    Zenya, irtam neked de vissza patant a mail cimedrol. Bar ugy lattom egy hibi le nyulta elolem mar.:)
  • Arwenke
    LAttam ahogy el dolt az amgnel ha jol emlekszem.:))
  • Rockety
    pontosan :)
  • Taranov
  • Taranov
    értem :-D
  • TheZsenyka
    Különben ugyanígy járt a Magic the Gathering Online is... beléptem egy magyar klánba. Mi volt az első? 'Szia, adsz nekem mecccccsssseeeet? Tudod kell a pontokhoz hogy sok Boostert nyerjek...' Kapják be. Az egész rohadt világ a csalásról szól. Jó, persze, csalsz, lopsz, hazudsz hogy többre vigyed mint mások, na de játékban? Aki játékban csal, az egész egyszerűen féreg.
  • TheZsenyka
    Mert nem jött be. Én megrögzött BG/ID/NWN/Fallout rajongó vagyok. Nehezen viselem, amikor statikusan ugyanazokra a helyekre járok hentelni XP-ért. Tulajdonképpen agresszív XP vadászatról szól a történet. A csapatjátékot pedig nem szeretem: nem vagyok jó vezető, ugyanakkor nekem ne ugassanak

Nekiveselkedek nemsoká' a Star Wars Galaxies-nek, hátha jobban bejön. Neocron-ob filóztam még. De mégis inkább SW.
  • Taranov
    Miért adod el?
  • TheZsenyka
    Kaptál mélt.
  • Uberlama
    hát nálunk se kevés buffbot van :) (nekem is van :)) ) Amugy megdingeltem a necrom 50re végre, de felhuztam 44re aegy clericet meg 2 bg karit meg most egy másikat amivel 23nál járok de majd 45ig emgy. ja 8 nap played és kb 12 platina eddig vele.
  • Rockety
    najó egye fene megveszem (ugyis kell egy botos account majd), küldjé egy mailt azt holnap átugrom érte valamikor.
  • Taranov
    Miféle problémák?
  • Tafaya
    Hat lehet, de vedd figyelmebe hogy a Mythic elismerte hogy 512 MB rammal problemak fordulhatnak elo. Vicces fijuk :)
  • Taranov
    Ha kicserélem 512 DDR-re, jobb lesz a DAoC?
  • zippofcy
    Csak nem a Csodaszarvas?
    Biztos lenne ra vevo tobb is, csak a Rockety rossz hired keltette
    Arwen szerintem megveszi ha feladod neki utanvettel postan, erte menni ugyanis biztos nem fog ha pesti vagy.
    A tobbieknek meg mar megvan a buffbotjuk, a hibbiknek 2 is, a letszambeli hatranyukat kompenzalando. Raadasul mindenki tudja hogy az uberkari a manachanter egy druid- es egy bard buffbottal.
  • TheZsenyka
    Akkor senkinek sem kell 5 ropiért a Dark Age of Camelot + Shrouded Isles agresszió (persze eredeti, doboz etc. a szarvast amit adtak hozzá ajándékba a CD Galaxisban nem adom hozzá)
  • Hangianix
    De nem 256MB rammal :)

Ilyen gephez, mindegy, hogy ment elotte a DAoC vagy nem, minimum az 512. Nekem 98SE-vel is keves a 256. :)
  • Uberlama
    nekem 2 daoc meg winamp meg wilco meg néha forumozok még mellette :)
  • Fidelcastor
    8 éve van ibm alapú pc-m és soha nem volt virusom, nem értem ti hogy szedtek össze ilyeneket. Software-es tűzfal meg semmit nem ér. Egyszerűbb 1 router. Tűzfal ledob virusirtó nem, de nem értem minek futtattok ennyi programot Daoc alatt. Szerintem ez nem netezés, hogy 66 ablakot futtass alatta. 10 alkalmazs mellett meg ne csodálkozz, hogy daoc behal vagy belassúl.
  • Taranov
    Úh, komplikált nagyon, de ezt a héten megcsinálom, mert fontos már a dolog. Köszike.
  • zippofcy
    Taranov: Eloszor loj ki minden rezidens programot. Ha nem segit rakd fel ujra az SIt. Ha ez sem oldja meg akkor XP ujrainstall utan rogton SI telepites. Ha ugy se jo akkor hardweres gond van (mikro, gep, stb) ha viszont jo akkor elkezdheted aprankent visszainstallalni a most fennlevo programokat, mindegyik utan ellenorizve az SIt.
  • Taranov
    El se olvastad a problémámat már boccs, azt írod, hogy nem dob le. Nem csak ledob, sokkal nagyobb gondok is vannak, csak olvass vissza.
  • Taranov
    WLA mikrohullámú.
  • Taranov
    De azt leírtam már 10 üzenetben, hogy 256 DDR RAM-mal használtam eddig is, és jó volt.
    Max. a firewall és a virusölő lehet a gond, hát kipróbálom.
  • Arwenke
    Nekem megy Norton antivirus es tuzfall is, semmi gondom nincs, soha nem dob le. 256RAM az nagyon keves szerintem, 512 minimum.
  • Fidelcastor
    Ezeket amit leirtál mind iktasd ki+ csak a daoc fusson és nem fog kidobni. firewall, virusölő mindig le fog dobni.
  • a.carkey
    Milyen net előfizetésed van?

Nálam - TV Net - szintén nagyon magasak a oingek kb. 2 hete. :(

Szóval, meg tudlak érteni ...
  • Taranov
    próbálkozom, remélem megoldódik. ha nem, nemtom mi lesz.
  • Taranov
    Igen, ez CSAK DAoC, minden más tökéletesen működik, ezért gondoltam, hogy van valami ellensége a DAoC-nak, ami miatt nem működik, és ti talán tudjátok mi az.
  • Rockety
    "többi dologgal meg az a helyzet, hogy ugyanezzel a géppel, ezzel az internettel, ezekkel a beállításokkal már működött rendesen is."

vagy ez csak DAOC only probléma akkor ?
  • Rockety
    Hát szvsz valami hardware hiba lesz, kapcsolj ki minden progit próbáld ki úgy, driver reinstall rosszabb esetben esetleg egy win xp reinstall etc... ja és egy ilyen gépbe pakoljá mán bele még 256mb ramot nyugisan
  • Taranov
    Nem kevés, még SI-vel sem, hisz én március legeleje óta DAoC-ozom.
    Lehetséges, hogy valami nálad is és nálam is lefoglalja a memóriát, de alapjábanvéve nem kevés egyáltalán.
  • Taranov
    Lehet, hogy ezek közül vmelyik okozza a dolgot?
  • Taranov
    Sok kicsi program fut, de a jelentősebbek a mIRC, a Messenger, a Norton Antivirus automatikus védelme, és a Sygate firewall.

• Taranov
    A régi klienssel még nem próbáltam ki, de mindjárt kipróbálom.
    Háromszor pingeltem meg a belépő szervert.
    193.252.123.177 az IP címe.

Az átlagos pingek:

295 ms

és még olyan 5 perccel később próbáltam kétszer:

58 ms

61 ms

A többi dologgal meg az a helyzet, hogy ugyanezzel a géppel, ezzel az internettel, ezekkel a beállításokkal már működött rendesen is.
    Azért gondolom egyébként, hogy itt valami rendhagyó pprobléma van, mert az Alt + Enter és az Alt + Tab sem működik.
  • Atomy
    XP + daoc-hoz kevés a 256 MB ram. Nekem is ez van és egyfolytában szívok.
  • Fidelcastor
    Nem működik így se...