43179
  • RogueGigi
    Igen, pont ezaz, teljesen egyetértek veled. friar+pala+2cleric szemben 3healer+shamaní, vagy 2druid+warden+bard, én nem érzem annyira kiballanszolva utility szempontból, főlleg amit egy healer magas RR-en tenni bír, az egyenesen gusztustalan. Hasonlítsd össze az ezekben a support setupokban rejlő interrupt lehetőségeket, és simán kialakul a mid>hib>alb sorrend. Én is játszottam sokat pryd/hibben, és alboknál tényleges ellenség PE-n kívül nem volt (jójó, nem a steveh fg-ra gondolok), de ők is lementek akkor, amikor én csak RR2-3 voltam eldemmel, náluk meg rr10+ mindenki (gwal, puppet, a régi tdd grpra gondolok, pedig gwal is csak rr7 volt akkor, és még sorolhatnám). Ráadásul majd jön a warden trainelhető shield.. ehe :p
  • RocketyATwork
    jah csak mióta buffshear - bof - ocsó moc3 minden realmnek etc faszság megérkezett + "hátra futok 3km-t és szétlőlek" taktika elterjedt nem látok olyan sok fantáziát egy tank grpban, persze ettől függetlenül megvannak az előnyei, pl szopod a mezzt nem 100% hogy meghalsz etc etc
  • AngeLujo
    mi mentünk még annó OF-be 2 cleric 2 sorc 2 firewiz theu caba setuppal és ha nyertük a mezzt akkor kb 100% nyertünk :) ha szoptuk a mezzt akkor haltunk :D
  • Rockety
    elkell felejteni a kitolható nyomoronc tankokat, 5-6 mage grp a legdurvább classicon kivéve leviathant de ők egy külön kategória (12-14 óra game néha napján etc:)
  • Pari
    Nekem mindig az volt a bajom az albokkal,hogy szarul volt szetosztva a util...
    szvsz egy jo setup grpba(classic)(aztan majd kijavitotok)barmely realmhoz,kell
    3tank,speed,aoe mezz,insta heal, interupt,resist,ns, disease,tank es az atfedesk miatt albion szerintem hatranyba van,mert mindig be kell aldoznia valamit,mig a hibiknek es midiknek nem....
    midik hibik ki tudnak allitani 4 healert,de min 3at,hogy ne veszitsenek utilt,az albok max 2 healert,esetleg+1 friar,de akkor vmit be kell aldozniuk.
    Classicok ruheltem midek ellen nyomni, mert vagy 3 healer+1shami, vagy2-2 be jotte...a hibik ugyanigy 2bard+2druid...es albiba,meg aoe dmg sincs(ertelmes), szar ugy harcolni,hogy tudod akit utsz azt min. 3an fogjak healezni...

• Uberlama
    ja grp vs grp-ra gondolok, solo fightok egészen más téma de az érdektelen is rvr szempontból imo :) solo fightra menjen az ember sakkozni ha nem tetszik a balance itt :)
  • Uberlama
    tbh ez is hülyeség ^^igen wi videoba votl hogy csata után stickeltek fel fg midi megjön instamez aestun pbae (nem volt wl fyi). Tök mind1 ez mert albi reaver bomb korszakba mi a mael akkori top grpját is szopattuk igy be (mondjuk akkoriba anélkül is haltak) ment is a whine. és gondolom nem kell emlékeztetnem hogy pl anno eclipse meg excalon dem hibbies mit csinált pbae grpal.
    ez túl szélsőséges és átlagból kiragadott példa amit írtál, de hosszutávon nem op igaziból semmi most, nagyjából balance van, bár bansheet picit fixelhetnék hogy ne lőjön át falon meg a taunt az nagyon idegesítő de attól még kezelhető a dolog. jelen pillanatba minden realmbe lehet nagyon ütős grpot csinálni de olyan nincs hogy verhetetlen grp. baromi sok függ a körülményektől, kinek milyen ra van fent, hogy tud helyezkedni első 3 secbe, ki mennyire fáradt irl, épp beszél -e hozzá a gf vagy szülő vagy akármi. :)
  • RogueGigi
    Alpha mincer igen, és excalon soloba szerintem elég jól tolta, hidd el mindent úgy csinált ahogy te mondtad, ezt így látatlanba merem kijelenteni :p ha nem, akkor meg én kérek elnézést. De mondom, szemtől szemben petek nélküli bd, disaselve, és a 4 seces nuke-al simán megölte volna 3szor is a 2k hpját alphának. 2300range nem mondom, hogy nem üt mindent, de a bd insta 4seces 1500range nem tök ugyanannyira idegesítő? Rádtapad, egy gomb, és te biztosan nem játszol abban a körben, amint pedig nincs interruptolva neked reszeltek. Mondjuk caba-n nincs stun ugyebár, hacsak az amber stunját nem vesszük ide :p Nem op eldekről beszélek :p
    Wl ehe.. Hát bakter ae stun+3wl pbae uninterruptable, azért azt még über grpok is rendszeresen beszopják (melyik videóban is láttam? huh bakker rég néztem, ami úgy kezdődik, hogy loggol be az eldijével mikörben stajji már irtja is kifele a middi grpot), most akkor az ellen mi a fenét csinálsz? Csak 1-2 embernek ne legyen fent a purge, az tuti hal, hiába interruptolod őket, és szerintem Ez az inballance, onnan elég nehéz felállni, ha nem noob az nmy.
  • Tafaya
    Mondjuk az is nagy amikor phase shifttel kivont karddal nekirontasz a wl-nek aki ha nem vérprofi elnyomja az összes chambert meg UI-t és utána meg lehet szeletelni :)
  • Uberlama
    aépha nem egy minstrel? no offense de minstrelnek toa ota azért illik tudni leverni egy bdt. dd-dd mez, dd-dd stun közbe üti (peteket ofc aemezzel steatlből indit), fz, és ha ezt is túléli akkor gagyi a minstrel. Amúgy meg ne haragudj de faszság az a vélemény hogy minden classt le kell tudni nyomnia minden másik classnak mert ha nem akkor omg op szar. Persze minstrel meg op minden stealther ellen, akármi caster ellen ha jol játszik, tankok ellen meg fair chance van olyan picit ütnek rá. Szal ez az állandó sírás.. Wl is op persze, de le kell mezzelni azt stunolni és szétlőni a gecibe, mingyárt nem op csak 230 rp grpba. Soloba meg be kell pazni vagy stunolni, ha nincs stun vagy miss pa akkor meg beszivtad ez van. de ez is olyan, hogy persze minden caster ellen ez van szóval nem tom miért kell ennyit sírni wl meg bd miatt. Eleinte sorcal se tudtam mit csinálni Wlal, de utána kicsit gondolkodtam, fogni kell egy petet buffolni, ráküldöd mezzelt wlra, te elfutsz, wl nem tud pettel mit csináni mert nincs rootja csak snare, de persze peten nem sokat ér. ml9 pet azt wl megy a levesbe.

sírni lehet banshee uninterruptable taunt miatt 2300 rangre bakker, na az szopatás a köbön mert nem tudsz vele mit csinálni csak NSt tolni rá, de ha leszedik akkor onnantól 1 percig megen szivat hiába spamolod rá, na ez op.
    Minden realmbe lehet über grpot csinálni, csak playerek és kis ész kérdése, ugyanúgy lehet hibibe atomhard grpot csinálni alá WI, vagy midibe alá Mael, vagy albiba mint apoc dudes. nesze itt a balance tbh.
  • RogueGigi
    ..és akkor itt vagyok kénytelen feltenni a klasszikus kérdést, hogy mégis miért csinál ennyire minden más felett áló classt a mythic? Hihetetlen, hogy nem látják mennyire sok ember hagyja abba emiatt a játékot..
    Megjegyzem uccsó emlékeim egyike, ahogy Alpha vív egy teljesen kilátástalan harcot egy bd-vel, de úgy, hogy én és a grpom nézi, már kb 3x fulra healeltük alphát, megöltük az összes petjét a bd-nek, én disaseltem, és még mindig nem fogyott a hp-ja. Alphát meg nem mondanám egy gimp játékosnak :p
    Utána meguntam, és lenyukoltam a fenébe, alpha csak annyit mondott AS-en: suck a ballanced class.
    Ilyenek miatt sem akaródzik befizetni accot megint, fenének se hiányzik ilyen szivás.
  • Pari
    termeszetesen unbuffed voltam.
  • Pari
    hat az minimet classicon redszeresen 2 shotoltak....pedig mindent bevetettem...
    hide-ba moge,dd,dd,mezz,dd,dd,stun,dd,dd...,aztan 2 chamber dd+tap-el kinyirt,ugyhogy visszament vagy 60%hpra...mondjuk rr5 volt,en meg 3...
    egyszer azon rohogtem ,hogy ,4en utottekegy wl-t en tavolbol neztem,az meg elkezdett uninterup pbaoezni...mind a 4 lefekudt...ddvel nyirtam ki tavolrol...
  • Rockety
    lol nem insta killről beszélek én se ofc :D hanem arról hogy a QC stun nem mindig ért oda XD
  • Marchus
    engem nem igen instakilleltek, max mindig az volt a gond hogy uninterruptable lifedrainnel toszojtottak meg, pedig csak 15% matterem van.
  • RocketyATwork
    tanknak 2000+ hp és aomal talán xD
  • AngeLujo
    jó sc-vel mostmár sima ügy egy wl stun nélkül is (najó nem mindig xD) de azér igazán rájuk férne még némi nerf, mondjuk egy 'Delete Character ---> Y-E-S'
  • Uberlama
    ja atm 1.80on vagyunk szal wl nerf volt már :p
  • Bhalage
    de az azert igen :)
  • Pari
    1,82 Tovabbi Lock nerf jon...yipee:)
    Jol tom,hogy EUba meg a legeslegelso dmg nerf sem live?
  • Pari
    Grab Bag,Mythic:
    Q: What server had the most banned accounts?
    A: 40% of the banned accounts came from the Killibury cluster. (faint meg jo hogy ezen a klasszikon toltam...
  • RocketyATwork
    hát ahoz képest hogy alapból 6-7 alapember volt sztem jól ment a dolog TOTÁL nem fotm setupal (legalább is classicon:D)
  • Bhalage
    hat igen ez basz be.

nem nagykepusegbol mondom, de albionban a 2ik legdurvabb (elso lévi - mert ok tenyleg jok es marha sokat toljak egyutt) egesz klasszicon meg a 3v4ik legdurvabb grp lehetett a mienk sztem.
    es osszejott par embernek minden szar ugyhogy ki vagyunk love.
    pedig BC siman lement mindig, Dorfz jo fightok lementek szepen, PE ugyszinten, New Order - lol free rp kb :) random roleplayers 5reliccel + +1-2realmrankkal jo fight es rr5 utan kezdett jol kinezni az utolso fightot meg nagyon szepen nyertuk, Rainbow - jo fight, opgard kar hogy mindig addoltak :) ok is mentek szepen a levesbe. kik voltak meg.. a random grpok azok olyan 10-20secig tartottak ? kb

qq

na mindenesetre uber kis grp lett msot mire nem tudunk ggt csinalni :(
  • RogueGigi
    ehe kár, hogynemtok joinolni hozzátok..elgondolkodtató pedig.
  • RogueGigi
    ehe kár, hogynemtok joinolni hozzátok..elgondolkodtató pedig.
  • Rockety
    hiányzik a grp fele (már csak hatan vagyunk, sorc - sorc - caba - theu - cleric - paladin) nah most ebből nincs meg a 2 sorc :D

egyébként ez nem tdd grp hanem ööö stlong ezisazis inkább

puppet tdd - diu vgn - halduran tdd - maril volt vgn - én tdd - tuorin eclipse - gwal tdd - vmi step in druid fasztudja - technasia eclipse

nem volt olyan fényes este, de rossznak se hivnám... szokható átlagnak jó lenne though :P
  • AngeLujo
    azigen :)
  • Uberlama
    nah nem volt rosz, csak mi bénáztunk a fightok felébe kb.
  • Pari
    vajon eszkabaltak vmi kemprogit beepitve a jatekba?:)
  • Pari
    Heh,mythic bekemenyit...
    We also use technology, as you all know. For the last few months, we've been test driving our program's latest refinements. We didn't want to deliver bannings until we were absolutely sure we had no false positives. Well, we're sure now. So, to about four hundred and fifty people with nothing better to do but cheat at video games: Time for a new game, because you are now banned.
  • AngeLujo
    jó fos egy este volt pedig csak a felén voltam jelen :o tdd meg húzzon vissza classicra, mkay? :p
  • Uberlama
    /poke :)
  • RocketyATwork
    kb 6x mentem vissza DCből ligenbe buffbothoz, szarul volt szokatlan :d
  • Uberlama
    volt egy nagyon szar fightunk ellenetek mikor nagyon szépen kaptatok el minket kezdéskor, nem mesze hibi mgtől dombról jöttetek le. az a baj a mi grpunkal ha elején elkapnak minket igy egybe akkor egy viszonylag normális grp már simán kinyir minket >.<
    mondjuk wizi az rr3 első rvr estéje xD friar meg beugró volt, de valszeg ő lesz az uj stabil mert kurva jó player, csak még fel kell huzni neki karit addig lujo friarjét fogja tolni aszem.
  • RocketyATwork
    our grp több helyen is hibázik (szal aki játszott velük/ellenük pry-exc clusteren azoknak iszonyat csalódás lenne látni ezt a gamestylet xDDD):

1, nincs theurg... nah most ez classicon még caster grpba is szopás, nem hgy tankba, cabalist és sorc interruptoljon amikor nincs guard mkay :f
    2, paladin offensive... ezt most ne ragozzuk sztem, legyen arms/reaver vagy merc speceljen slamre de paladin assistba kőkemény 60as dmgel csak slamért felejtős amikor effektiv shield spec 98 és helyette a 62es shield spec tic a védelem etc etc
    3, a tankjaik bénák... legalább is nekem ez jött le, lehet csinálok egy mercet a teszt kedvéért, de hogy stun alatt Bd-t nem ölnek meg és csak rohangálnak fel alá 24/7 ahelyett hogy ölnének elég zZZz :D
    4, heretic spec... nah most ha már slamje van, akkor legyen neki Levi is és assistolja ő a tankokat, DPS - RA-k

Olyan grpok öltek meg amiket az esetek 90%-ba beaprítunk és csak olyan grpokat öltünk meg több perces kínlódás árán amiket másodpercek leforgása alatt szét nukolunk. De legalább az a tudat jól esik, hogy caster grpot csináltunk mert Leviatha mögött mi nekünk van a legerősebb grpunk classicon. (bár svédek rerolltak mi setupunkra és ők jól tolják)
  • RocketyATwork
    jah mentünk egy pár kört vgn - eclipse - svéd arcokal :p tűrhető volt
  • RocketyATwork
    no resist pierce, no % dmg = nem debuff nuker vagy akkor szar lesz a dmg resist buffos emberen :p

egyébként jah, our grp classicon nagyon szar...
  • Bhalage
    hat nem tudom az a theu az minden grpba nagyon kell, ahogy mersain mondana : alap. par napja volt egy kozos koprodukcio 5 walkingissues/our grp - talan nem kell oket bemutatni + 3an mi hat ilyen egy kibaszott szar estenk reg volt, olyan rr3 grpoktol haltunk a p*csaba hogy rossz volt nezni. de nagyon nagyon rossz setup - tank, szal no dps es no theu semmi akasztas, free enemy support ><
  • Bhalage
    hat a mi windtheunk^(vagyis o air-wizardnak kepzeli magat) allandoan rinyal hogy nincs neki debuff es igen a caba nem debuffol a theunak es a theu nem nukeol hanem petezik ^^

hu bazzeg de koran van. need coffeee
  • Weld
    Szerintem theuknak felesleges debuffolni igazán. Amikor már ráérnek DDzni petelés helyett édesmindegy az a 100 sebzés. Ha nagyobb damagét akarnak több cabalist kell sőt szerintem (magánvélemény) 3 caba 2 sorc 2 cleric 1 friar lenne a legjobb caster group albiba toa és classic szerveren is...