Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zzz, lejárt az accom, és még nem vagyok rr10 ><

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

asszem megyek vájnolni a reaver TL-nek hogy ugyanmár, adjanak a reavernek group dmg addot ami stackel a többivel, és cold resist debuffot + aoe spirit resist debuffot -). Nomeg climb wall, QQ! az marhajó ability ;<

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

hú wazze, és mi lesz a szegény reaverekkel?

Armsman - Hero - Warrior love

durvaságok pl.: CONE(aka grpbutnotself) - PURGE

zzz

szerintem mert a nyuszi szõrös és nem borotválkozik.
de ez csak az én sejtésem...

Bajom van!!!!
Nem akar a Enchanterem alchemi potiont csinálni.
2 potiont csinálok szintet lépek erre egyfolytába azt írja ki, hogy:
valami.......(94)
(96)
(98)
(95)
Nem értem.....mijér van ez?<#csodalk><#csodalk><#csodalk><#csodalk><#csodalk>
AngeLujo
danke! 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Botond
Ez is egy megoldás :-D de craft macróval afkban lehet kaszálni a ZSt.
Botond
Heppi börszdéj mr.zergling ^.^
Tafaya
Én kártyával keresem az accra valót 😄 (bár egyelõre nem fizetem be 😊)))

😞 doh :|

zzz

AngeLujo
Raisthlin, mailt ilyesmit nem tudok sajna

o_O kicsoda ? mail osv

zzz

AngeLujo
ja meg rr9 talán

toázott?

zzz

Botond
Csak kéne pár extra euró. :-D Visszakeresem amit daocba feccöltem. .-P
Csak nem kezd unalmas lenni wow?
Botond
Visszajövök baszki reinfet craftolni az új templatékhez ^.^ persze euróban lesznek az áraim,nem platinában ^.^
Pari
Nagy aldas ez...semmi perc alatt lesz golm-om,AT-m,CS-m,GoVom😊
Most azok buknak oltari nagyot,akik felhalmoztak egy rakat artit...olyan ar zuhanas lesz, hogy orom lesz nezni!
Cluster utan(hogy egyszerre mar 4 helyen lehetett farmolni artit) a GoV 40Prol lement 10-re a snakcharmers 25-rol 3!-ra...Ami jol tartja magat szamomra meglepoen az a Malice a 25Pjevel...mig a Battler 10P...

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

AngeLujo
van retired aod theu de hogy mennyire lehet elérni meg hogy mennyire szeretné odaadni valakinek az accját azt nemtom :o

Q: I realize that there may not be an answer for this yet, and that I'm probably not the first one to ask, but,...

Is the new artifact system going to be retroactive, or do we need to re-do the encounters? For example, I've done Golden Spear many times in large battlegroups, always for a chance to roll on it and never winning, heh 😊 So I have the encounter credit and book already. Do I have to do the encounter again after the new system goes live?

A: Most…popular…question…ever.

And the answer according to the Content Queen is yes, the system is retroactive. She says "It will indeed be retroactive. Players that already have encounter credit will be able to turn in the scrolls and receive the level 0 artifact."

\o>

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

nincs retired aod theurg aki megdobna accával amig afk ? :p

cmon ! :|

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

a wow pve is nyug. meghozza kibaszott nagy 😊 ahogy dori is mondja. en nem voltam sokat pl MCbe de sikitofraszt kapok ha oda kell menni (bar most 7vegen ujra voltam). legalabb a cspat mar olyan hogy nem a probalgatas, hanem a farmolas kategoria.. talan ez az egyetlen pozitivum, de van 3 fele mob es 5-6oran keresztul lehet csinni az egeszet 10 darab dropert (amibol alt egyet se kap az ember 😊 jo mi =)

anti hero

ha valami repetativ akkor legyen könnyû_noskill szar, ne taktika meg ilyesmik... elsõre nagy feeling de 35xre már a picsába elküldi az ember :d

Az az igazság, hogy visszaemlékezve én eszméletlenül élveztem a pve-t, még a bétában meg a béta után mondjuk 1 évig, de utána akármit csináltak, már inkább nyûg volt. Az új helyszínek érdekesek lehetnek, némelyik kifejezetten szépre sikerült (ml9-10 szerintem nem rossz, vízalatti világ eléggé érezhetõ változatosságot hozott, meg még sorolhatnám), de sokkalta gyorsabban megunja az ember, már közel nem köt le a pve bármilyen formája, mint 5 éve. Kipróbáltam még a wowot a béta korába, és ugyanezt éreztem, valami új, de akkoris csak pve. Mégha a taktika ahogy mondod dob egy kicsinyt rajta.
daoc pve sokkal konnyebb foleg hibernia vagy albionban. midiben kicsit <#zavart2> de a wowhoz kepest eleg egyszeru, csak odamegyek es leutom.. kb.

a wow hi-end pve meg taktikat igenyel. minden fobosshoz kell egy taktika kulonben lehetetlen megcsinalni. a legnagyobb hibak sztem 1. ha egy tankrol lemegy vmi mob az kurvagyorsan kinyirja a castereket 2. nincs combat rezz tehat wipe es elkezdenek hullani az emberek akkor nem lehet megallitani es visszaforditani ;o

mas a 2 dolog, daocban capeled a karid gyorsan es utana azt csinalsz amit akarsz.. wowban ez egy veget nem ero foyamat, a megszerezhetetllen cuccok utani vegtelen rohanas, es mire meglesz addigra van 1 jobb mindig 😊

anti hero

Szerintem meg öljük le apocalipse-t, jó lenne a mincer hauberk. Ha má daoc forum, akkó legyen original daoc mob nem?
Úgy tûnik csak nekem van lábrázásom pve-rõl, wowosok még mindig élvezik 😊
kb =)

anti hero

AngeLujo
uhh, plix öljük le ma ragnát lányok mer rosszul fogok aludni plix ^^

Szerintem meg inkabb kene valami fun rvr, hamár a cluster ilyen szépen lement.. Már ha valaki még aktiv excalon/alb vagy hib oldalon.
jol teszed tbh, nekem is vmi ilyesmit kene

anti hero

leteketem a hangot tbh ;>
ja es plix is back ^^

anti hero

AngeLujo
fincsi, el tudom képzelni a ventrilot mikor lehalt ragna 😊

Botond
Grat!

Tegnap 3an lenyomtuk fél BRDt :-) 57es druid+55ös médzs+60as rogue ^.^ Kiléptem cruentusból,állandó MC kockulás unalmas,ilyen alkalmi baromságokkal szórakoztatom magam,néha PvP.
botond : tegnap beutottuk ragnarost : ) nagyon szep kill volt 1v2ember halt meg😊

anti hero

hehe qrva jo 😊
Gennymano: nincs endum
Gennymano: hova tûnt?

=)))))))))))))))))))))))))))))))
regi szepo idoooooooook
<3

anti hero

nekem 600+goldom volt mikor elloptk az accot es az mind odalett ^^

most 200+goldom van ;> nekem is kene 1 paci kene penz venni ingame ><

anti hero

az remek.

Botond
Kifarmoltam a maxos reput AV elnevezésû battlegroundba,ami kb olyan mint daoc pvp (agyatlan zerg vs agyatlan zerg) 2 hét alatt napi 13óra AVzéssel,aztán elkezdtem casht famrolni erre a szarra.640gold volt a célösszeg,de 510nél már kb ott tartottam,hogy na inkább delete a karaktert,cancel az accot,és a monitort is a falhoz [email protected] finder lóg még kb 50-100platinával daocos idõkbõl,szal azt mondta rámáldoz egy 100ast,Arwenke meg gyorshitel formájában adott egy 30ast.A 30goldot letörlesztem a hétvégén szerintem,a 100ast meg majd heti 5 goldosával vmikorra letörlesztem. :-D Szal lízingelt a kos. :-D
\o/

Botond

wh0 r0x? ^.^ epicmount power,sponsored by Kalinka+Arwenke
na megvolt jo kis MC >í megyek aludni ;o

anti hero

hat akinek ebay guildje volt excalon ^^azok nem lehetnek rosszak =)

anti hero

thx :p domain is nagy láma btw, siralmas de tényleg rank11lx eldtõl....

zzz

te jo voltal dori es ez a lenyeg =)

anti hero

ah sorry nem voltam gepkozelben ;o de megvan akko : )

anti hero

lol spleen rr10es azt hittem rank4 sztem elég béna :F

zzz

na már megvan csak 1 év kihagyás után meg kellett nyitnom freddyhouse hasábjait ismét:p

Lourker

Kaphatnék egy linket mael video-ról plz;o

Lourker