Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anti hero
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
zzz
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
De ha a botomra rakeresel akkor bizti megtalalsz...(ha nem anon😊)
Battlemuff(50) v. Warmuff(thid bot)
Haverom is epp az infjevel szorakozik(24)
PLelhettnenk egymast, ha te is benne vagy😊
Epp ezt akartam en is linkelni...
most,hogy a ToA ingyenes lett, meg jol meg is konnyitik!
par gyongyszem akinek nincs kedve vegig olvasni:
- Line of sight issues have been improved for all bridges in New Frontiers. This fix also addresses many of the 'cast through walls' issues that Bainshees have on bridges.
NEW BG RR CAPS:
Realm Rank 1 Level 3 - Killaloe
Realm Rank 1 Level 5 - Thidranki
Realm Rank 2 Level 0 - Braemar
Realm Rank 2 Level 5 - Wilton
Realm Rank 3 Level 0 - Molvik
Realm Rank 4 Level 0 – Leirvik
New scholars have been added to the Havens. These scholars sell items needed for many Trials. Examples of items sold: eel stomachs, canopic jars, various keys, storm crystals, etc. The cost of these items increases based on the level of the corresponding Master Level.
- The Master Level requirements for entering the Halls of Ma'ati have been removed.
- The Master Level requirement for Deep Volcanus has been changed to Master Level One.
- The Master Level requirement for Aerus City has been changed to Master Level Three.
- The location requirements for leveling artifacts have been removed. All artifacts now earn experience from all enemy player and/or monster kills anywhere and anytime.
- Many artifacts now level at a faster rate
- The drop rates for all scrolls have been increased and the rate is the same for scroll one, two, and three for each artifact.
The following encounters have had their difficulty reduced: Master Level Trials - 2.3, 2.7, 3.1, 3.5, 3.6, 3.8 and 3.10,4.2, 4.9, 5.9 and 5.10, 6.6, 6.7, 6.8, 6.9, 6.10, 7.8, 7.9 and 7.10,8.2, 8.8, 9.8 and 9.10Artifacts - Egg of Youth, Traldor's Oracle, Staff of the God, Phoebus' Harp and Bracelet of Zo'arkat Crocodile's Tooth and Golden Spear.Tartaros' Staff, Bruiser and Erinys' Charm,Foppish Sleeves, Shield of Khaos, Flamedancers' Boots, Gift of Love, Enyalio's Boots and Jacina's Sash.
Na igy aze mar kitoazni egy karit, max 2 het!(bejo,hogy mar ezt 3 karival [email protected] meg a rohadt MLxp novekedest is meggyorsitanak,az lenne am a jo.)
Az mégdurvább, hogy erre az egészre még rátesz egy lapáttal az eddig soha nemlátott ultrafos community. B+ MC farmoló guildbe lassan már csak 3 diplomával vesznek fel, az egyébként olyan elbaszott kockák akik egymás torkát harapják el vmi kibaszott drop miatt. A kis guildeknek meg esélyük sincs ergo soha nem alakulhat ki vmi normális dolog mert valaki mindig ki fog lépni mert nem tud lemenni az éppen aktuális instába/cuccfarmra. Szal kapja be mindenki, givf jó game mosmá valaki 😄
anti hero
na mind1, wow pvp egyenlore a unreal tournamentre hasonlit a legjobban =)
anti hero
nincs koccintos smilie ;< vedd ugy hogy :koccint
anti hero
anti hero
Encounter credit + 3 scroll = unlocked artifact, azaz artifact mint drop megszûnik 😛
zzz
szal nem istudom hogy mondjam, mintha nem lenne normalis ha vki healer karit jatszik es nem csinal dmgt. erdekes mert neha ugy erzem mintha leneznenek vagy mi ;o
+ az emberek agya nemnagyon jut el odaig hogy (pvp) egy healerrel kb 2-3szor annyit lehet olni 😊 AB pl tenyleg ugy nez ki 99%ban hogy mindenki megy amerre lat es nekiesik barkinek mint tot az anyjanak ameddig agyon nem verik aztan respawn es kezdi elolrol... shadow priesteket meg szanalmasnak tartom BGben =) de hat ez nekem csak jo ugyanis barmit rak ra a csapatomra en azt insta ledispelezem + nem healeli magat + a sajat csapatat 😊 dehat aki dmgt akar csinalni ugye..no comment ;p
anti hero
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
priestet nagyon gyorsan huztam fel a shamanhoz kepest.
aztan most proba szintjen kiproszaltm rogue , warrior, mage, warlock, druid de vmi iszonytatoan lassu az xpzes/questeles.
szal nem tudom van-e meg ilyen kari de a priest egyertelmuen a wow legkiralyabb pve 1-60ig karija ;o sztem
anti hero
wow pve rol meg annyit hogy 2-3szorra sztem mar inkabb unalmas mint erdekes es az ember inkabb azt kivanna hogy ae stun + pbaoe =)
anti hero
ellenben azt hiszem az elso pryd/hib elmenyek utan lyoness hib volt nagyon nagy hatassal ram. hihetetlenek voltak ott az emberek. ahogy fogadtak ahogy elfogadtak ahogy kezeltek.. elegge peldas : )
anti hero
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
ez volt lyon hibiben
nem tudom mi elvezetes neked wow pveben
en keptelen vagyok felhuzni egy masodik karit annyira szanalmasan unalmas szar.
inkabb legyen meg a kari gyorsan PLlelazt csa. az item hunt meg vegetnem ero tud lenni ^^
anti hero
lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere
egyebkent jol el lehetne lenni kek cuccal sztem es utana pvpbol osszeszedni a lilat, mert egyre durvabbb lila pvp cuccok vannak de a rank rendszer is olyan geciszar hogy meg 1 ilyen nincs.
: )
anti hero
mester: lehet, mondjuk azóta felgyorsult a játék lényegesen... szal lehet akkor ez normális volt, de mai szemmel iszonyat zavaró volt :p
zzz
WoW-ban pvse 1-60-ig nagyon tuti volt utána már nem volt az igazi az egész game, lemegy az ember még 8-10szer mc-be aztán az egész már kurva unalmas
Lourker
inkabb allj ki stormwind city kozepere es kuldjed a nepet pvpzni : )
de komolyan ilyen egy faszsagot mint az instanced pvp... meg jo hogy nem 3 oldal van sose lenne pvp bazmeg. komolyan ally oldalrol van sztem 2 AB team horde oldalrol meg sztem olyan 6-7.. majd megbasz az ideg amikor hallom hogy harcolunk vkivel kijovunk es akik bemennek hordasok megint ua az allyk ellen toljak. nevetseges >< mi meg megvarjuk a 30percet es utana megint ugyanazok ellen jatszunk ^^ szal kuldjed a nepet pvpzni mert ez igy gaz.
es csak ABrol beszeltem..
wsg allitolag teljesen halott ugy
av - 1-2 ora varakozas ???????? LOL normalisak eezek bazmeg ? mas normalis ember 2 orat szeretne jatszani NEM VARAKOZNI LOLOLOLOL egy AV 7-8oran keresztul tart? hahaahhaahahahahahahahahahahahahhahahhahahahhahahahah
jovok vissza daocozni =) jojjon a classic server
anti hero
de egyaltalan nincs kedvem folytatni >< MC szamomra olyan kibaszottul szar es unalmas hogy az utolso 3 v 4 raiden nem voltam, pedig osszes priestunknek megvan mar majdnem minden szal kapnam a cuccot de ilyen fosra elbaszni 7-8orat. hat ez viccnek is rossz >< a pvp meg egy nagy kalap szar. tenyleg ritkan van szep akcio (ezert erdemes jatszani) de egyebkent 1 unbalanced fos. meg a 30-40perces varakozas szetkur mindent 😊
anti hero
zzz
zzz
(bar asszem most hagytam abba ezt az irto izgalmas pve es pvp elmenyeket 😊 )
anti hero
olyan lassú hogy az vmi hihetetlen :f
Lourker
\oo/
anti hero
anti hero
anti hero