Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Egyebkent az volt a gond, hogy nem tudtam, csak moka, vagy komolyan betamadtak. Nem is reagaltam ra eyg ideig.
zzz
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Ja igen a pet ellen nem elég a 10sec sprint mert 30secig él 😊
"múltkor a 'fõgimped' kari,egy scout ilyen stabil 1000ket lõtt belém btw,szal sírni az ingyé van,kis iq-t vinni a játékba bonyolúlt is..."
Az lehet hogy albionban is majdnem minden spell megvan mint ami hiberniában, de olyan szörnyû elosztásban hogy albioni groupok kb fele olyan erõsek mint egy hibi group. Pl. pbt -> warden scale armor, hybrid HP, shield, parry, IP: nem ölöd meg 2 ütéssel az biztos. theurgist: ha earthre specel pbt-n kívûl nagyon sok mindent nem tud, és a csaták elsõ 5 mp-ében már meg is hal. Ezért a "játékélményért" nem sokan fizetnek. Mi egyébként nem a hibbiket hibáztatjuk hanem a Mythicet. De ha akarsz akkor mutathatsz nekünk "normális albi speceket".
Az 1000-es scout sebzésre csak annyit tudok mondani hogy nem a scoutok sebzése a probléma hanem hogy rengeteg a miss, fumble, pbt, block, assassinok kilóméterrõl meglátják. Az hogy egy valószínûleg agyonbuffolt scout belédlõtt 1000-et és te ebbõl arra következtetsz hogy aki albionban játszik az unintelligens hát ez inkább rólad árul el valamit.
zzz
zzz
zzz
zzz
Albioni karakterek egyedul nem rosszak, de fogadok nem volt fent spirit resist 😛 - grp ellen nincs eselyunk. A smiter jo a legtobb class ellen, ha van eppen mezz-em (emiatt vartam annyit) - de egy fg-ban szart sem er.
Csak vicceltem, hozok, persze, hogy hozok csak ha kifizeted az árát! Mondjuk ez termászetes...
Egyebkent egyertelmu, hogy Hibernia a durvabb azonos szam mellett, csak az a gond, hogy igaza van annak aki azt irta (talan Zak volt), hogy a jatekot zergre terveztek... Namarmost ha mar mindegyik realm tud zergelni, akkor mi megyunk a levesbe (zergre most a 4fg+-t ertem). Es az a gond, hogy a zerg fele tolodas nem tetszik nekem...
6,696 (34%) 5,628 (29%) 7,176 (37%)
Tajekoztatasul ugyanez oktober kozepen igy nezett ki:
5,546 (37%) 4,045 (27%) 5,546 (37%)
Vajon miert nem Albionba jon a sok uj kari ha annyira overpoweredek vagyunk 😊? Meg a midik is stagnalnak. Ha nyilik valah 3. angol szerver (azert volt mar 2000+ jatekos Prydwenen), szerintem a Hibernia nevet kell majd neki adni.
I think half of SotL and LoE is in Hib/Exc altm
so there's definitely a flow of players from Alb/Pryd over there, it seems, but maybe I only see half of the story, might be same amount of ppl moveing over here only I never meet them 😉
Elotte szoljál már légyszi mert ha addig nem sikerül szerezni akkor nekem is kellene 1 példány.
Bár az Április egy kicsit messze van.
itt van 1-2 ember mint én akinek roppantul kellene a progi!:-))
zzz
van egy lvl50-s champpel biro guildtarsam (excalon) - o mondta mi kulonbseg hibi es albi grp kozott, inkabb nem reszletezem mert meg magatokra veszitek. 😄 Es kulonben is tudom, hogy a magyarok mind jo jatekosok. 😄
Bécsbe nincs senkinek ismerõse akit meg lehetne kérdezni,hogy van e?

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
megy és így nekik se lesz már.
Szóval úgy néz ki,hogy Magyarországon nem lesz se az alap játék-ból se az SI-bõl.
Már kezd az egésztõl elmenni a kedvem,lassan a fõnököm szétrúgja a
segg... a sok telefonálgatás miatt.
mondták,hogy az elõzõ szálitmány miatt jógi gubancok voltak náluk és
ezért nem szálitatnak többet be belõle.A media Markt-ot is hívtam
sikerült egy fiatal sráccal beszélni aki korrektül állt a kérdéseimhez
és azt mondta,hogy nagy valoszinüséggel DAoC náluk se lesz.
Szóval marad Bécs!
Kicsit furcsa..
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.