43179
-
#18594 Ugyanezen okbol konnyebb ott jatszani a caster grp-ot is. :D -
Rockety #18592 Szvsz vw-nek az a baja mint a reavernek is, no pure tank ra's. -
Rockety #18591 igen 15secről 8secre, chanter heat, runie cold, cabalist body debuffot... DE
ugyebár chanter 50% heat debuffja szépen leviszi a heatet, viszont maga a spell energy based, nos cappelt + buffolt energy resistes ürgén kb ennyi ideig fog tartani a debuff (4-5sec). A most 15seces hf tart körülbelül 7-10secig. -
Mester #18590 Most sidi raiden vagyok majd után megnézem már lejött. -
Mester #18588 Ja de amikor rájöttek és decent speccelt kipróbálták és 3 ütéssel leütött egy clericet +gyorsabban üt mint 2h/pole tankok+vannak deffensive spellje és mégis hozzáfér a pure tank ra-k hoz már senki nem mondta hogy az lenne.(persze szerinted nem túl kemény de ebbe ne mennyünk bele megint mert csak vita lenne :)) -
Mester #18586 Egy Def hero nem árt a grp-ban szvsz. Volt olyan hogy 3 savage grp ellen egy harcban 27-t blockoltam és ezek mind guard blockok voltak tehát nem engem akartak ütni.
Vw-ben meg azért nem vagyok biztos mert akiknek van lvl50 vw-je sok jót nem mond róla. -
Mester #18583 Hát ja, de ennek elsősorban az volt az oka, hogy midi-knek ill alboknak nem voltak igazán balanced grp-jai.
Ahogy sotl csinált egy melee grp-t megjelen mm és warders elkezdett 3 zerker 2-3 healer grp-al játszani egy kicsit megváltoztak ezek a dolgok.
Zerg ellen még mindig nagyon jók a pbaoe grp-k de 1vs1 harcokban talán már hibi-ben is melee-t preferálnám-. -
Mester #18582 Eleasias(Herojával) /Llaw Arian midi grp-aé nyomja már állítolag excalon és egész jól müxik.
Persze más dolog az excal ahol zergelnek az emberek és a prydwen ahol néha már csak 4-5 rvsr guild van emain-ba + stealtherek. -
Rockety #18581 Tegyük hozzá eddig hibi grpok voltak messze a legjobbak (mester javíts ki ha tévedek) főleg az instamezz + offensive pbaoe volt igen csak durva 1-2hónapig. Várható volt hogy ez egyszer változik :) -
Rockety #18580 Nerf nélkül is, castereket túl könnyű interruptolni, CCzni, megölni... ha nem kezdenek ezzel valamti szerintem karácsonyra már csak tank trainek fognak versenyezni a supportok ölésével. -
Mester #18579 Attól if függ milyen fegyvert használ és ha gyors fegyvert használ + qui/dex +haste buff van rajta gyorsabban üt de jóval kevesebb dmg-t ami lw-nél ugye nem nagyon jó. -
Rockety #18578 No meg az csak jelent valamit hogy lassan már hibibe is tank grpok lesznek (emainba ma is volt kint 2 excalon, rr3-rr4esek) -
Rockety #18577 capelt resistes tankon chanter heatdebuff ütős 4-5secig fog tartani és max 50% resistet szed le (RA resisteket már nem fogja debuffolni), de majd holnapra megkeresem chanter tl analízisát erről.
Asszem piros specline AF buff is capeli AF-t, lehet azért nem erőltetik a palás af chantot + pala mezzed/stunned akkor nincs af chant (de ez nem 100% csak szvsz) -
Rockety #18575 épp az 1.65 fogja elbaszni caster grpot szvsz. -
Mester #18573 Ds video=? vmi linket tudnál adni?:o -
Mester #18572 Ja egyik vw style-nak van Aoe effectje ami elég jól sebezi a környéken lévőket.
Albi melee grp-kat nem ismerem még annyira, most lvl"ek még csak alb/pryd-en, de fixed grp feloszlott ugyhogy majd meglátom mi lesz. -
Mester #18570 Hát lw hero nem olyan ütőképes szvsz lassan üt igaz hogy mage classokon 500-600+ megy be annhi-val de healereken korán sem annyira jó a dmg. Pierc bm 4.3(vagy 4.1 nemtom most:p) galla piercerrel nagyobbat üt midi supportokon mint egy lw hero. -
Mester #18567 Ja csak az a baj hogy gp után bármikor remezelhetik a vw-t vagy root etc és tank rootolva sem ér túl sokat.
+ ez a patch a várakozásokkal ellentétben nem erősítette a vw-t tehát még most se vmi ütőképes.
Az ra meg nem nyújt jelentős bonus-t ahogy láttam amikor volt vw a grp-ban.
pierc bm-ek jók a midi supportok ellen +pf meg lelassítja az enemy supportokat tehát elfutni se tudnak. -
Mester #18565 rr4-5 -t könnyen elleechelitek excal alb zergtől szvsz aztán meg mehet már keményen:) -
Mester #18564 Ja ha azonos rr-ű mid és albi melee grp találkozik(midi 3healer/2-3savage grp ofc) akkor albiknak ra-k nélkül nem sok esélyük van.(persze a cc-n is sok múlik bár tankoknak mind két grp-ban van det 4 valszinű). -
Mester #18562 Hát FC-ről én nem sok jót hallottam láttam eddig a saját FAtality által készített videon is néha bénáznak igen keményen.
-
Rockety #18561 tank grpba stickelsz és csinálsz egy assist macrót (no offense de tank grpba sorc és clericen kivül talán MAnak kell picit ügyesebbnek lennie az átlagnál célpont választás terén, de a többi már az előbb említett egyéneken múlik). Ezzel szemben caster grpba ezért picivel több kell (defensive-offensive pbaoe, assist jobb helyzet felismerés minden tagnak különben csá) :/
Aki ezt nem hiszi el játszon mindkettőben és meglátja.
ja jock annyiban igazad volt, insta mezz tényleg kurva idegesítő :) de addig még nem nyilatkozom, hogy mennyire csata döntő, amig nincs: lvl 50, cappelt kari, guild grp, rr4-5 legalább (no meg új monitor , 800x600 szinte lehetetlen normálisan CC kasztot játszani :(. -
Rockety #18560 Yepp, ez igy van sajnos. Melee grpot (főleg midgardba, thx to healer and shaman) sokkal könyebb jól játszani mint egy caster grpot (caster grpba egy hiba is végzetes lehet + sokszor vagy gyorsan nyersz vagy gyorsan vesztesz csaták vannak), de szvsz hibi caster grpok meghalnak 1.65el szal sok értelme már nincs nagyon csinálni, erőltetni. -
Rockety #18559 elmondom hogy néz ki egy sorceror vs fg midi grp ellen:
aoe mezzelek (effekt: autotarget sorc) healer purge és instant spellek jönnek faszán (közbe demezzel a healer), kapok 2-3 tankot a seggembe akik kb 3sec alatt kinyirnak, majd a clerikeket is szépen. Így néz ki egy low rr grp vs rr3-rr5 midi grp :), kb ez történik high rr alb grpokal is csak ők tovább élnek egy picivel (mindenkinek ajánlom FC vs Jh videót). De pontosabb infókat majd egy hét múlva nyomatok addigra valszeg kicapelem a karit (no meg lvl 50 is csak meglesz ma vagy holnap, 49.2 atm :)
Nos kb igy néz ki :), Hibi grp ellen több esély van, mint egy jól assistáló midi grp ellen
-
Mester #18558 Amúgy úgy néz ki hibi melee grp müködő képes csak ki kell húzni 30sec-t albik ellen ha használják bof-t és midi melee grp ellen is elmegy(nem mondom hogy sok csatát meg fog nyerni ellenük), de mage grp-t játszani nem a legjobb manapság lehet nem értenek ezzel egyett páran, de néhány ha nem játszanak tökéletesen akkor onnan már nehéz nyerni jó melee grp-ok ellen. -
Mester #18557 Hibiknél end song van és ha egy ütést kap a bard rögtön vége szakad az end songnak(és újra el kell kezdeni játszani hibiben nem insta, ha ütik ezt nem tudja megtenni), ezért kell kettő bárd melee grp-ba szvsz, kettő bárdot is lehet interruptolni mondjuk ez az egyik gyengéje hibi melee grp-nak, de azrét 2 bard-al lesz end.
Egy regr/nurt 1 regr/nat druid a kettőből gondolom.
Szvsz 2 thrust(pierc) bm mellé egy spearo jobban befér mint a 3. bm de nem sokan osztják ezt a nézetemet. +def hero-t wardennel lehet variálni, de szvsz def hero jobb.(warden mid pbaoe grp ellen azért fontos lenne de csak egy van prydwenen tehát nem fontos szvsz.) -
#18555 15-20:D 10 arms, meg 10 necro meg mostmár lassan 10 minstrel, meg 4 sorci meg öö 3-4 merc talán, meg 2 theurg aki aktiv, meg izé kb ennyi :D és vagy 5-6 buffbot összesen :D ja infi is van vagy 5-6 -
#18554 ja lol nem tudtam hoyg kemor vagy álnéven.. -
#18553 Nem tudjatok hogyan lehet a /level commanddal 20as szinten inditott karikat autotrainelni? Magatol nem csinalja hiaba megyek a traineremhez,a patch notes szerint nem lehet de allitolag van ra vmi mod. Remelem meg nem kestem el vele lvl40en -
Mester #18551 Ha egy bard van és azon van az enemy ill. meghal vagy csak 1 emberke üti nincs end. -
#18550 Lehet hogy alapkövetelmény, de nekünk összesen 2 van az egész guildbe aki nem buffbot, meg ott van Amorce aki sosincs ott :)
Na mind1 most csinálok egy clericet meglássuk mikor unom meg (már 23 :D) -
#18547 Elobb koszntem Gabynak, de nem jott valasz :) Kozben szereztem 2 rp-t :) -
#18545 3 healernel ki torodik vele :) -
#18543 ha nem rr9-es warriorjuk lenne, hanem rr2 csak, akkor valszleg 3 savage lenne ott.
mas
nem tudna valaki segiteni egy picit, be szeretnek lepni a batyam guildjebe, de ehhez valakinek be kellene lepni addig amig beinvital :D remelem ertheto voltam :) -
Mester #18540 Everlast-nak is 1 warrior 2 savage grpja van prydwenen. -
Mester #18538 Hát Jh-nak kb ugyan ez a grp setupja , érdekes te játszol excalon és mnégis én vágom kinek van ilyen grp-ja ott:Oo
Aki meg bm-el merc-el hasonlítgatja savage-t meg is érdemli. -
Fidelcastor #18533 Ha ilyen erős a savage indítok 1et és a buffbottal felbuffolom magam majd amg-t a vállamra kapom és egész apkig dobom. Ha még ezek után is valaki életben marad akkor azt a realmguardokkal verem bele a földbe.:) -
#18532 Azert irtam 2 neven, mert kiirta, meg 3 percet kell varnom. :) -
BadGuy #18529 Mostansag alapkovetelmeny a 2 mainhealer hogy a group eletkepes legyen. Extra cleric > friar/reaver/cabalist/necro anyday :D
Persze nem szep dolog hogy sok kari nem fer el egy rvr orientalt groupban de sajnos daoc ilyen. -
BadGuy #18526 En annyit mondanek hogy midi gank group inc shaman spammeli a lama overpowered instant pbae diseasejet spammeli az ae rootjat + egesz csata alatt futkarozik el se tudja kapni a tank mer disease instant halegnek.
Zavagek? Ja igen, azok meg kozbe nyomkodnak vmi anytimeot es 3 utesbol kinyirjak a clericet o_O
Van is 1 ilyen video nevet most nemtom de a cleric 3 utes volt az 100% :P
Ja de midik nem overpowered FOTM realm (valaki szerint ^^)
Endu BUFF for the win!
A savage keszitesenel meg biztos q1eztek mythicesek, es azt gondoltak 'okay guys, lets reincarnate the rpg+quad combo in a MMORPG world' :P