Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
ÉN: Vagy DAOC vagy semmi, nem fogok hülye EQ-kal játszani. Még azt sem tudom minek a rövidítése. Én csak az Earth Quake-t rövidítem így.
Szal megszerzem a DAoC-ot!
Szerintem itt a Supergamezben adj fel hirdetést, hogy vennél DAoC-ot!!

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Bocsi csak rátenyereltem a billenytüre.

Szoval 10 éve nem jártam Bécsbe és már akkor se volt valami nagy helyismeretem,és ez csak azota visszafele fejlõdött.

Ja tényleg,vany 10 éve nem voltam

Pontosan most jöttem megy a D.Plázábol megnéztem a Virgin-t és nagy semmi.Ügyhogy én feladtam,amelyik progit elöbb "DAoC,EQ"meg tudom venni azzal fogok nyomulni.

Taranov
vicces...csak a fórumon vagyok felületes, mert mikndenki anyit ír, mint amennyit a bolhás ló nyerít.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Hyder: NAgyon király a "félkész" DAoC-os oldalad!
Komolyan tök jó. Jó lenne, ha csinálnál egy ismertetõt kezdõknek.
Te melyik birodalomban vagy?

Alastor
Botond jelentkezz már be 😄
Taranov
Én ezt pont nem olvastam el 😊

Taranov
Nem említetted eddig, hogy hiberniában vagy.

Taranov
😊 Hiberniában vagy?

Taranov
Én eddig nem csak egyszer vezettem 😊

Taranov
márc. 15-ig lesz. 😊

Taranov
jajaja, én rollerrel fogok menni jövõ héten...

Taranov
😊 Nyugi, elintézem, majd megyek kocsival...

Botond, jövõhéten ráérsz?
Mert akkor elmegyek megvenni, ha jó neked a jövõ hét.
Csak mikor megjövõk legyél a fórum közelében, hogy tudjam veled közölni, hogy sikerrel jártam-e 😊

HIHI bécs még biciklivel is 1 köpés
Hangianix
Direkt probaltam olyat is rezzelni aki kapott rp-t a halala elott, es olyat is aki adott. Egyik se mukodott.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Az az igazsag, hogy mezz NP (vagy barmilyen hibbi grp) - grp purge - insta mezz rank. Ha nem tud purge-demezzelni a minstrel, akkor meghaltunk, mert a champ 10 sec alatt kivegzi a ket castert aki a grp-ban van es annyi is volt nekunk.

A masik az, hogy nincs earth theu, volt olyan, hogy mezz rajuk - warden meg bard nem mezzelodott, de nem volt grp purge. Nem tudtuk kinyirni oket a pbt miatt. 1 caster halt meg naluk, utana siman kicsinaltak...

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Uberlama
Az ihazság az hogy instamezz nem köll , elég ha van 2 sorci a groupban. 2 napja egy ilyen groupban voltunk és az NP csak a földrõl nézett fel hogy most mi is van, midi fgok is lepattantak szal nagyon jó volt , amig egy hiba folytán szét nem szóródtunk és NP hátba nem támadott. Szal a lényeg hogy legyen 1-2 ügyes sorci meg speed meg én pbtvel 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Tiffa
max a szárnyak egyeznek ... vannak más angyalok is ... amúgy a színkombínációt meg tõlünk lopták
Ja bocsi titeket már megsasoltalak csak kicsit hülye vagyok mert állandóan a tankot ütik ugyebár. Bár mostanában egy ütést sem kapok csak 2-3db 700-900 spellt elõtte meg stun hogy ne fájjon...
17 active members van nállatok. Ebbõl téged már ismerlek (botond, badbitie) kik a többi magyar? Tudod hogy lehessen hasonlót mondani everybody hit big green firebolg (bocsi az illetékestõl)

Kurva NP már 20m rp-nél is többük van. Nagyon utálom õket. Fanatikus milicista huligánok
Taranov
Lesz DAoC nem izgulj... Én nem keresek olyan régen Daoc-ot, nem 1000 hozzászólás óta, sztem max. 400.
Fogok is találni. Ha zavar, hogy a fórumon beszéljük meg, nem tudok mit tenni.
Már látom, hogy hülye voltam, amikor novemberben úgy gondoltam, hogy elkezdek DAoC-ozni. Akkor kellett volna kezdeni, nem most, mert akkor volt DAoC. Tudod Bécsbe imenni nem olyan egyszerû, vonattal babrás, meg minden, majd kocsival, ha lesz alkalom. Egyébként hétvége kivételével szinte minden nap szoktunk (én és Krisz073) valamit, vagyis próbálunk valamit intézkedni. Tegnap az importõrrel beszéltem, azelõtt, múlt héten az összes Media Markt-ot felhívtam/felhítuk, ma délelõt pedig elvileg Krisz "harmincmilliárd-hárommillió-kettõszáharminckilencezer-hatszázhatvanhét egész kilencvenháromkétszázhuszad" Magyarul KRISZ073 elvileg ma volt a Virgin-ben.

Amúgy azt hittem hogy simán megszopatunk titeket mert nem vettettek észre fent. 😊 Próbálom leszedni a mezt a tankokról erre semmit nem csinál a nyamvadt karim. Akkor látom hogy a sok buff között van egy mez ikon is
Tiffa
Botond Tiffa tudod buta szõke nõ ... miért is csajozós a guild?
Tiffa
Krisszi szivem tudod hogy nem tudok rád haragudni életem 😊
Tiffa
Hogy Gryllus szavaival érjek ez már raplis nyûszítés ami daoc keresés címen folyik. 😊
Taranov
Én mindig normális vagyok,azt abszolót nem mondhatjátok, hogy nem... Vagy volt már rá példa?

Persze beveszünk minden magyart viszont ha nem vagy normális kirakunk a Salisburi híd alá..
Taranov
Kár, hogy a logó csak ilyen kicsi lehet 😊

Amúgy igaza van botond-nak már vagy 1000 hozzászólás óta doac-ot keresnek elég sokan. Elhiszem hogy MO-n nem lehet kapni, de nagyfiúk vagytok szvsz megtudjátok oldani. Hajrá srácok mert lemaradtok és kell botondéknak a friss rp
Mi a guild neve?
Tiffa ne vacakolj már
Taranov
Én, ha Taranov leszek, bevesztek? 😊

Taranov
😊)))) Király, egyébként majd próbálok én is SI-t szerezni.
Egyébként örülök neki, hogy mindenkit vártok a guildba. Ez bölcs dolog 😊

Taranov
Neked mi a neved DAoC-ban?

Taranov
Legyek Paladin vagy ne? Ez a kérdés, válasszatok!
A Paladinok Istenére Esküszünk, Esküszünk, hogy offline tovább nem leszünk! 😊)))

Én ezt nem találom érdekesnek. Az hogy albioné az rp-k 40%-a hetenként szerintem azt jelenti hogy több albioni tölt el több idõt RvR-en mint a másik 2 realm, és sok köze nincs az albioni karakterek skilljeihez.
pl. Excalibur serveren mostanában sokat játszok ahol állítólag a middik nagyon kevesen vannak. Ennek ellenére náluk van 5 relic és DF szinte 90%-ban az övék. És nem azért mert nagyon ügyesek, vagy okosak, vagy sokan vannak, vagy jobbak a karakterek, hanem mert kint vannak RvR-en míg a másik 2 realm az altokat tápolja inkább.

Taranov
Jaja, én örülnék, ha Roope, Darki, Deesno, Csabee és Marcus is belépne. Na meg a többiek. HA ez az Angels of Darknessnek nem lenne gond... Akkor végre elegen lennénkk 😊 Csak nem sokan...

Tiffa
Ja és ha nem érek rá be se lépek, de játék közben max inni meg pisilni megyek ki. Nagyon megbántottál ám most.
Taranov
Marchus: Ti is beléptek a "Sötétség Angyalai" guild-be? Jó lenne, akkor sokan lennénk, és elegen 😊

Tiffa
Sok is csak ebédszünetet tartok, és ilyet nem hagyhatok szó nélkül ... szarul is esik, nemigen fordulhat elõ, hogy én sokat afkzok...
Taranov
JAh, Pista-3 :-D
Nem a rendszámot kell megtervezi, hanem a nevet 😊

Látom tiffa megint sok a munkád...
Taranov
Okké, majd dumálok vele akkor.
Miért szedted le a mircen a daocban az opomat? Nemmintha használtam volna, de mi vezérelt téged a döntés meghozatalában? :o

Panni sem akf-zik csak köt.. 😊
Tiffa
A taunt egyáltalán nem nõies ... ilyet én nem alkalmazok 😊
Taranov
ez jó, érdekes...

Tiffa
Krisz én ilyen esetre nem emléxem, max Kyel szokott beugrani helyettem, de szvsz nem én vagyok az afk királynõ 😊
Krisz073

Ilyen hülye névvel nem veszünk be a guilda az tuti. 😊 Egy krisz már elég... Legyél mondjuk Dezsõke 😊
Amúgy gyertek csak tényleg nagyon sok kiskari van és új játékos. Amikor nektek lesz doac nekünk lesz SI szóval ott is lesz vagy 20 új karakter és mondhatom hogy elég jól ismerjük a helyeket hol érdemes tápolni szóval gyors és örömteli fejlõdésnek nézhettek elébe.. Arról nem beszélve hogy néha kihal az egész csapat mert a csapat 90% leesik a gép elõl a röhögés miatt... Iszonyat hangulat tud lenni.. fõlleg mikor tiffa macskája healel tiffa helyett 😊))
Tafaya
Ezeknek max egy hatraarc /bow jar...

Tiffa
Rendkívûl épületes hozzászólás ... ennyi erõvel inkább a quantumfizikáról szúrj be ide egy esszét lehet nem lenne ennyire offtopic.