Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
és a sírodhoz hogy mehetsz? Vagy mikor mehetsz?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Alastor
Télleg! Mi van ebben a játékban, ha pl meghalsz???
Taranov
:-D A 3 rész a legszomorúbb 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
IGEN, persze! Neked a DAoCban mi a neve? ÉS melyik szerveren melyik birodalomban vagy?

Alastor
Télleg! Mi van ebben a játékban, ha pl meghalsz???
Alastor
Se minek érdemesebb lenni??????????? ÁÁÁÁ!!!!!!! 😞
Uberlama
figy ahogy Botond szavaiból kiveszem mindig csak meghalunk mi albionban, szal szerintem csatlakozz a nyertesekhez, Botondékhoz hibiben.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Taranov
Most mindenki elkussolt...
Kár...

Taranov
Ok, majd meggondolom 😊

Taranov
öööö. Botond?
Hát én asszem inkább Marchushoz, a Sötétség Angyalaihoz, Krisz 073-hoz. 😊

Taranov
Én adok el, ár megegyezés szerint 😊

Uberlama
A baj csak az hogy Botond Hiberniában van én meg Albionban 😊

Uberlama
Jah én is tervezem hogy átmegyek hibibe, sokkal erõsebbek, jobbak, ügyesebbek, és a classok is jobban vannak elosztva, megaztán olyan szép a táj náluk, meg kedves kis családis a hangulat, szal a helyedben meggondolnám

Alastor
Én Botondal és uberlamaval akarok lenni 😞
Alastor
Miért nem mind 1 hogy Albion vagy Hibernia? Azok nem csetelhetnek vagy mi? Nekem majd lesz idõm eldönteni, minden képpen majd bécsben vesezm meg!
Alastor
Hmm... Sajnos nem 😄 A Napalmhoz érdek, az jó lesz? 😄
Tiffa
Taranov te biztos alaposan megfontoltad, hogy Prydwen/Albionba akarsz menni??? Gondold át alaposan nem olyan rossz az a Hibernia, és ott vannak olyan jó fejek mint Botond például.
Taranov
Szép is az öreg motorosok kora :-D

Hangianix
Nem kell nagykepuskodni, legjobb rezz. 😄 Nalunk en vagyok az egyetlen aki meg ezt nyomjaa papok kozul. 😊

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Taranov
Ez nem tetszett, minden ember vízzel fõz!
:-D
És nyomás Bécsbe, mert különben rádszabadítom az egész nyugdíjasotthont 😊

Taranov
lol. Botond kedves egyéniség :-D

Taranov
Hát jó, de nekem van fizetésem 😊
És a nyugdíj, ami nem kevés. NEm mondom az értékét a nyugdíjnak. de nem kevés 43 év munka után...

Taranov
A te megfogalmazásod szerint is teljesmértékben érthetõ...

Taranov
Én két szóban le tuddom írni, vagyis három:

Példa: Digitális + Számítógép + tér (3 dimenzió)

:-D

Lord Marcus
lol, látom botond kedves egyéniség -)
Én mire nyugdijas leszek ha leszek egyáltalán,talán 1 doboz gyufát tudok majd megvenni belöle.:-((

Én is próbáltam és nem müködik legjobb rezzel sem se grp membereknél se random hullákkal

Lourker

Taranov
bocsesz, nem 0942-ben, hanem 1942-ben.

Taranov
Húúú, akkor te fiatal vagy....aszittem 72 éves, akkor mi nem is mehetünk Bécsbe együtt, hát nem tudnánk közös szót találni, hisz én 0942-be születtem, és jövõre megyek nyugdíjba. De jó nyugdíjat fogok kapni remélem, éss tudom fizetni a DAoC-ot, mert hát már majdnem 45 évet ledolgoztam.
Mondjuk 42-43-at nemtom pontosan... 😊

????

Taranov
73 éves vagy? Ilyen öreg, már megbocsáss, én még csak hatvanegy, jövõre tudok nyugdíjbamenni. Fogok is, mert már unom ezt az éjjeliõrködést 😊))
Jó 10 évvel fiatalabb vagyok nálad.... 😊))

Nem

Kikérem magamnak a gyanusitgatást:-))

De egyébként igy a születési évemet kapod meg.:-))

Tiffa
Te nõ vagy?
Ezt senki nem kérte töled,hogy olyan játékkal játsz amit nem szeretsz!!!
Ha egy licsit megnézed a neven már szinte meg is van a megoldás,de még 1-et le kell vonni a számbol.
Lehet,hogy egy kicsit lusta vagyok egyedül szenvedni egy Bécsi uton és ezért nem akarok nekiindulni?:-))

Tiffa
Annyira nem érdekel életem 😊
Hangianix
GYorsabban gepelsz mint en vazz. 😄

Hangianix
Hat nem magyar tanar lesz na.

1xû nem magyar szakos tanári diploma lesz az már tuti
40 évesen is lehet diplomát csinálni 😊
Az se olyan rossz.Olvasgattam és játszottam is Shadowrun-nal és nem volt rossz!Igaz a DAoC lenne az igazi,de ahogy mondani szokás "szegény ember vizzel fõz".

Tiffa
Sokkal? 😊
Hyder
hát kéne folytatnom meg minden, csak nincs idõ jelenleg =( pedig sok 5letem van, de rohadtul nemtom most csinálni

Steam: [HUN]Feriggno

Hyder
de egy helyes megfogalmazás lehet ezis, talán egyszerûbb és érthetõbb:

Térinformatika: Az a platform, amely tartósan biztosítja az egyes
rendszerelemek integrálhatóságát, az információk strukturált kezelését.
Az információkat egy alkalmasan kialakított szoftver a tér vagy a tér
valamilyen vetületének egy adott pontjához rendeli. Többek között az
egyes települések integrált informatikai hálózatainak kialakításánál
alkalmazzák.

remélem így érthetõbb

Steam: [HUN]Feriggno

Tiffa
Botond életem szerintem te is 16-17 éves vagy ... vagy tévedek?
Taranov
ÁÁÁÁt. ezekközüé a daoc a nyerõ. A világ szégyene az ami a jövõben játszódik...

Már adtam fel hirdetésat,hogy keresek DAoC-t de senki nem akarja eladni.
AZ EQ az EverQuest röviditése és van még az AO AnarchyOnline is.Ez mind ugyanolyan onli9ne játékok mint a DAoC.
Az AO simán letölthetõ a készitök honlapjárol és amikor letelt az ingyenes 1 hét utána kell csak kifizetni a progi árát ami 20$,a havidija 13$,igaz ez a jövöbe játszodik.

Az EQ is hasonlit a DAoC-ra csak más korba játszodik.
Én ma voltam a K&h bamknál és csináltattam egy internetes "Visa" webkártyát.Ezzel a EQ és az AO havidija is fizethetõ,ha a DAoC-nál is tudom használni akkor jó ha nem akkor majd meglátom.

Taranov
És valami westend szerût szeretnék Bécsben találni. Akkor jó lenne.
De szerintem én is csak vonattal tudok majd menni. Krisz073: Szerintem ne várj egy ilyen szenilis öregemberre, mint én, hanem ülj föl a vonatra a nyugatiban, és szállj le Bécsben.

Taranov
Én csak átutazóban voltam ott. Még a várat sem láttam...