43179
-
RocketyATwork #40899 hát kék nearsight elég jó BD - warlock - stunhib - tauntshee azaz majdnem az összes kötsög caster ellen :ddd és dmgbe nem lesz rossz az, kivéve piros resist buffolt enemy ellen, de az meg max FGbe lesz szal akkor valszeg tökmind1 :>> -
#40898 szal akkor a -50 resist kevesebbet er,mint a -30+spec? -
#40897 sorc az stimmel de caba szerintem trispec a jó, 33 spirit/25 matter/34 body. 13 bodyval minden lenne csak dmg nem imo -
#40896 Ujabb kerdes:
Van 2 gepem(mind2 DR telepitve) otthon egyikbe egy GfTi4200 vga a masikba egy GfMX460
utobbin a grafika meg a catacombs elotti, es magas fps-el fut, elobbin meg az uj grafikus motor megy kb 15fps-el...hogy lehetne elerni,hogy DR/Cats alatt is a rosszabb engine fusson a jobb vgan? -
#40895 Mer en egy body sorc+spirit cabby parosra gondoltam
Sorc:45body+29mind+rest
Cabby:46spirit+25matter+13body
velemeny? -
#40894 M8s,
meg egy kerdes, milyen end spect hasznalnatok, egy idejuk 95%ban DUO-zo sorc, cabby parosnak classicon? -
#40893 jaj én is így játam múltkor csak az moderna group volt mikor a skaldomat húztam. csak néztem hogy mi a szar ez, lista tetején: SM, paccer, shamy, alatta nevek ^^ -
RogueGigi #40892 Asztaqrva :D :D
Nem kicsit éreztem magam hülyének, mondtam is, sohatöbbet másik 50es kari project. Ez az eldrichemnél volt. Utána jött a hero, a bm, majd a caba, új bb prydre... :D master levelezés bbon kívül minddel, aztán artik.. Egyre kevésbbé érzem önmagam is normálisnak :p -
#40891 OMG, u r sick m8 -
Marchus #40890 sajnos ismerem hogy hogy műxik, egyszer 26 órát voltam bent egy huzamban 0o. Kicsit kezdtem máshogy felfogni a környezetet -p -
#40889 Hétvégén rendezgettem a papírjaim Ostoroson és vagy 8 4fins listát találtam. :-D -
RogueGigi #40888 sietek leszögezni, én akkor 32 órát pleztem megállás nélkül gwallal meg krannel, egy idő után 3asban nyomtuk a full grpot :P gwal, krane, herbal, jergiot, ignea, (raewyn, ő chanterjét használtuk, bakker nem emlékszem már a kari nevére), dracoonz, meg még egy páran ehe.. -
RogueGigi #40887 piszok yófej volt. Beindult a prydwenes pl annó, és herbalt is rávettek krane, csináljon egy droodot.Beálltunk fins-hez (mi is volt a guild nevünk.. hmm.. flatline asszem), elkezdtük nyomni, és szép lassan beinfiltrálódott a komplett guild, namost azt tudni kell, ott lista van klasszokhoz, aki feliratkozik, és sorrakerül, az bekerül a grpba, mindezt a listholder tartja számon (lehet máshol is igy megy, én ott, és csak ott találkoztam vele :p), qrva gusztustalan meló, főlleg sok óra pl után. Nah, szal egyöntetűen kijelentettük, hogy mostantól herbal a listholder, amit ő sztoikus nyugalommal vett tudomásul, utána aki odajött, hogy, na, van spot, egyszerűen kapott tőle egy fo választ, herbitől ennyire futotta :p Ha még tovább érdeklődött, kapott az ő izes választékos francbaküldő repertoárjábol néhányat :)
persze a grpba, én könnyedén röhögtem magam könnyesre ugyebár :) jó szar hirünk is volt utána, amig el nem felejtették a dolgot :) -
Marchus #40886 uh, jó arcz lehetett xD -
Marchus #40885 solozni jobban fognak
nahjó, az a group end reduce buff az nagggyon tetszetős, mindig az enddel volt problémám -/ -
#40884 Azért én kíváncsi leszek hogy 1.81 változások emnnyire segítenek a friarokon hogy ne csak resist- és bg botok legyenek. -
#40883 semmi meló? -
Rockety #40882 YUMP -
#40881 tyty -
RogueGigi #40880 Én egyetlen melee specced friarra emlékszem excalon (valszeg volt több is, csak én nem ismertem őket), quicksilver, de én valahogy sosem éreztem igazán tanknak azt a karit. Nem mondom, hogy nem sebez jól magas meleevel, de legtöbb esetben úgyis stunban áll grapple után. Persze classic megint más, ott lehet értelme assistolva menni elölre a tankokkal, mig pala a supportot védi, friar meg esetleg megáll kicsit backup healelni. Az a baj, hogy toa előtt gyakorlatilag nem használtunk friart, toa után meg tényleg szinte csak grapple bot volt, kivéve mikor épp power vert le vmi mana userről, de ahhoz meg nem kell weapskill úgy igazán. -
#40879 2 spec éri meg tbh: 44 staff 48 enh 7 reju 7 parry vagy pedig 44 reju 49 enh 4 parry
én a friart mindig is egy 'majdnem-tank'-nak tartottam szal az enyém melee spec volt mindig is (kivéve azt az apróságot hogy ma este nagy örömömre a németek átspeccelték rejura mer kell a groupba....). szal utóbbi esetbe el lehet felejteni hogy staffal hadonászol, kell egy mace (champ weap elég über erre a célra) meg egy shield, azt heal ftw. szerintem ez a friar meggyalázása, azér vannak a clericek hogy healeljenek, a friar meg üsse le akit tud de biztos én látom rosszul :p -
Bhalage #40878 a hereticet legjobb end spece az ha nem lesz soha lvl50 :) nagy kalap szar az a class, legalabbis egy balanced fullgrpba nem igazan fer be. nem erdemes szorakozni vele oO
friar ugyben lujot kerdezd :) normal toa servere sztem vmi 39staff+ 49ench maradek reju/parry de a pontos adatokat magatol a mestertol plz :) -
#40877 Mondtok nekem egy jo friar end spect?
meg egy tic-et is. -
Bhalage #40876 =))) -
RogueGigi #40875 Amúgy egy benzinkútnál dolgozott, ahol néha annyira nem volt forgalom, hogy 1-2 óráig teljesen zavartalanul játszhatott.. Zoysterékre stickelve időnként nem vették ésre, ha megtankolt valakinek.. Időnként meg 'valamiért' nem healelt mikor kellett volna (amolyan 'meghallt stickben' stílusban). -
RogueGigi #40874 Jah, egyik alkalommal hihetetlenül anyázva jött online, és elmondott mindent és mindekit utolsó szemétnek, egyfolytában nyígott, totálisan antiszociálisan viselkedett, kb fél nappig győzködtük, hogy mondja már el mi a f*ß baja van, mert ez így nem állapot, mikor végülis benyögte, hogy elköltözött az a faszi egy másik városba, aki eddig a füvet szállította neki.. Érdekes, nem sokkal utána hagyta abba a játékot, talán józanul rájött mennyire nem jön be neki ez a healelkedés..
Azóta cszik... -
RocketyATwork #40873 :DD -
RogueGigi #40872 az nem baj balu, herbal akkor játszott a legjobban, amikor beszívott (füvezett ha jól emlékszem), hihetetlenül türelmes volt, és fanatikusan jól healelt, kivéve amikor túlzásba vitte, és elaludt a klaviatúráján, érthetően akkor már nem healelt olyan tutti jól (viszont még türelmesebb volt).
Mondjuk nem véletlen lett herbal a neve :P -
Marchus #40871 látjuk -) -
Bhalage #40870 (rakaptam a baileyzes kavera ^^) -
Bhalage #40869 apokalipszis qq >< -
Bhalage #40868 apolilipszis jon a reaver etc oO -
Marchus #40867 az új patchben hogy működik ez a 3 sec-es dolog a Styleoknál?
valami olyasmit hallottam, hogyha többen ütnek engem, és blockolok valakit, akkor bárkire rátom nyomatni a block chaint, nem csak arra akit blockoltam. Ez marhajó, mert akkor behúzok egy szürke drood petet, és végigmegyek mindenkink -) -
Marchus #40866 mondtam már hogy utálom a DR co5 questet? -p -
Marchus #40865 healert akartam beslammelni de elb*ztam ;<
hát nem is a block vagy parry chaint fogom a healeren elnyomni, gondolhatod ^^
és endu nélkül az élet nehéz, meg nemtom mit vársz egy solo templates/RAs reavertől akinek 1.5 -ös a swing speedje -p -
Bhalage #40864 ez poén :) -
Bhalage #40863 megsertodtem hgoy mind2szer az EN eletemre probaltal torni.
: (
zarojelben jegyzem meg hogy amikor nem slam+leviathant nyomsz akkor erdekes a dmgd 100-130 :) (unstyled volt lehet;o) ez a barati dmg meg a baseline legkisebb heallel is kihealelheto szinte powerveszteseg nelkul =))) -
Bhalage #40862 excal, nem volt classic grp lvl40 epicet meg nem birtam mar beszolozni :((( -
Marchus #40861 ahm, és ha leülünk akkor békénhagytok. Bizonyára -)
gondolom a tankjaitok kipróbálják hogy mennyi a cap-jük rajtunk -p -
RocketyATwork #40860 lol:p