Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
zzz
zzz
Küldtem vissza e-mailt az EQ-val kapcsolatban,remélem idõbe átmegy.A tiéd reggel jött meg hála a freemail áldásos közremüködésének.
Aod-ban álltalában nincs mezer (sajnos) szóval teljesen mind1 hogy 5 vagy 2fg-vel megyünk ha zzz betûvel áll mindnneki a feje felett. 1 minstrelünk van aktív este 9 után 1 mind specces sorci éjfél után és ha kell belépek én a sorcimmal ami body specces de jobban mezel mint a paladinom. Szóval speed és mez nélkül sokszor csak fát vágunk de van utánpótlás...
Az meg hogy kiközösítés lenne?? Nem tudom ki mondta. Vannak ellentétek néha, nem mindneki egyforma beleéléssel játszik ez benne van. Ez nem katonai diktatúra (NP) hogy lépj be 7kor a minstrellel és jössz velünk odinba lezergeljük botondékat. Mindenki azt csinál amit akar igyekszünk szervezni közös dolgokat és ki-ki kedve szerint csatlakozik vagy nem.
uff én beszéltem
RvR: TK-ztam elég sokat mud-on és ott tulajdonképpen az nyert aki elõször bénított (gyk. itt ennek a megfelelõje a mezz), mert utána minimális idõ alatt legyakta az ellen hp-ját, itt ez mennyire van így?
szerinted mi legyek Albionban? Fighter akarok mindnképpen és asszem Highlander, de nem tudom, hogy PAladin legyek vagy ne.
Marcus (Stenois) asszongya, hogy ne legyek Paladin, mert az túl "összetett", "felemás", egyszerûen kifejezve túl bonyolult, hogy tud varázsolni is.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby
Bocsesz, Botond, hogy rádfogtam 😊

,és 300k azzal lett meg amikor Lav taknyán tenyerelte Rambó-t
,Donk 26os ns-ének aktív támogatásával 
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Azért azt nem tudom, hogy Mitgard a leghanhulatossabb-e, mert Botond azt mondja, hogy Hibernia a leghangulatosabb és ott a legjátszhatóbbak a karik.
Sokan mondják ugyanezt Albionra, te meg Mitgard-ra :-D
Én ebbõl azt a következtetést vonom le, hogy mindenütt jó.

de instamezz-t úgy fogd fel,mint instahealt,abból is groupinsta 20percenként van egy,szal max albi frontierben überjó,mert csak ott jönnek óránként ellenségek
AoD-vel meg semmi bajom,de ti vagytok az ellenség,szal még jó hogy kinyirunk titeket
és miután egy nem tom hány fõs AoD-s grouppot letarolunk jól hadd csípkelõdjek mán egy kicsit
az nem csak az én hibám,hogy neked ilyesmire több okból sincs lehetõséged 

Weldrin: hát ha nálatok a fg 7 ember akkor egy fg voltunk
,egyébként bányánál nem volt idõm számolgatni,nektek ott kivolt a fg?mert mi ott is 7en voltunk csak
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Zip: majd egy pár hét (hónap) után meglátjuk, hogy mennyire tápos a bonedancer. Egyelõre annyi látszik, hogy nem túlzottan group friendly, ilyen szempontból kilóg a midgardi karakterek közül. A második megjegyzéseddel egyetértek.
lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby
Meg azt se ertem hogy ha olyan taposak a hibbi karik hogy lehet az hogy DF vagy Albione vagy a midike?

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Amúgy Botondnak van egy stílusa amit megváltoztatni nem lehet valszinû, tehát ha nem szokjátok meg örökre vita forrás lesz😮)
Már nekem is van egy viszonylag high lvl altom😊
Lourker 8l3 druid 50
lourky 1l1 hero 40😊(ha nem xpzel a paladdal jock akkor egy duelt majd rendezhetünk lassan😊
Lourker
Bg-be nyomjatok egy összerakott groupot és meglátjátok, hogy melyik az élvezetesebb:
- csatákat nyerni és életbe maradni órákon keresztül
- játszani a kivánt karival/specel és szopni
Szerintem ennyi a lényege.
zzz
"Az már tényleg nem a másik realm hibája, hogy ..."
zzz
zzz
zzz
zzz
zzz
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)