Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Szombaton. Bõvebbet E-mail-ben beszéljünk, ok?
[email protected]

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Uberlama
végre valamiben egyetértünk

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
Egyszer élném meg hogy nem forgatjátok ki egymás szavait, nem próbáljátok félremagyarázni és belemagyarázni dolgokat (és ez nem csak Botondra és nem is csak a hibikre vonatkozik: gy.k. néhány albira is

Hangianix
Szivembol szoltal.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Taranov
szerintem senkinek, max. akik külföldön élnek, illetve valami ismerõstõl/rokontól "megrendelték" szerintem.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Hangianix
Szerintem csak benazott a bard es azt mondta SoS-t nyomnak 😄

Hangianix
De most senki se tudott velunk mit kezdeni, kiveve a middiket, de ok is csak 2 sb-vel eltek tul minket... Nem volt pbt-nk, se ae mezzunk, se sos. Bar ha az ellenfelnek sincs, akkor nem gond. 😄

Hangianix
Nem volt SoS. Nincs meg a minstrelnek. 😄

Tiffa
Mellesleg Botond, Csend ritka jó vezetõ, türelmes, és sosincs vele semmi gondja senkinek, az hogy ti felhúzzátok (lehet nem jó szó ... inkább így) ... nem azonos véleményen vagytok attól szerintem nem kellene ilyen megszólításokkal élned ... Én nem akarok veletek rosszba lenni, de szerintem kissé elvakultak vagytok, és életem ha diplomás érett férfi vagy ez a stílus nem igen passzolhat hozzád, szal így kicsit futa szerintem, ha nekem lenne igazam és 16-17 éves lennél akkor még talán jópofa is lenne ez a lendületes, fiatalos, indulatos stílus, de így már ne hari de égõ. Mindamellett pussz, és tudom, hogy meg fogsz ölni, de én azért pussssz.
Tiffa
Botond én ilyet nem mondtam, tévedésben lelledzel ... a legutóbbi postomban épp Khur megszólítása miatt adtam nem tetszésemet, erre mondtam, hogy olyan kis butusos stb.
A másik a Prydwen szerveren rp farmolást tuti nem tudott csinálni errõl biztosíthatlak mivel, albitól vette az accountot és még mindig albi karik vannak rajta.
Defiance grp nem a legjobb amúgy találkoztunk veletek sos-t benyomtátok semmit nem tudtak csinaálni..

Lourker

Alastor
Jobbulást 😄
Már megvan valakinek a SI?
Uberlama
rp farmolást amugy Excaliburra értette, mivelhogy ott vannak azok a karijai amikot irt

Taranov
...

Hangianix
Hibbikhez kerdes. Eddig middiknek soha nem tapasztaltam, amit nalatok egyre surubben - 1-1 megolt emberert majdnem 0 rp jon.
Mai pelda:
- fukin' green firby 260 rps
- Karlkowa 247 rps
- Xianghua 6 rps (!!!)
- Takii 6 rps (!!!)
- Ved 7 rps (!!!)

Nemtudom 50-sek e mar, de egy 34-s szintuert tobbet kapunk, ok meg 48-49-sek a Duskwave szerint... Az okosak azt mondjak, egyesek leveretik a hp-juket mobokkal igy kevesebb rp-t adnak.
Mi az igazsag, illetve, ha igaz, csinalja e mas is?

Taranov
Akkor hajrá!

Taranov
Igen, influenzás vagyok, ezért nem vagyok suliban.,

Alastor
1 dolog. Lehet, hogy én is faszságokat írok ide, de lényegesen kevesebbet, mint Taranov...
Uberlama
srácok (Alastor és Taranov) pls ne spammeljétek tele a fórumot a hülyeségeitekkel, amikor olvasom ezt a fórumot nem a ti faszságaitokra vagyok kiváncsi, hanem a daoc-al kapcsoaltos dolgokra. Elhiszem, hogy nehéz kivárni amig nektek is lesz játék és érdemben is hozzá tudtok szólni a topichoz, de légyszíves próbáljátok diszkrétebben kibírni. Elõre is köszönöm, azt hiszem mindneki nevében aki ezt a fórumot olvassa.

Alastor
NA!!! Több mint 10 perce nem írtatok semmit! BETEGEK VAGYTOK???!!! 😄
Alastor
Arra, hogy 12 vagyok, a lámer szerintem lúzer... vagy valami olyan, amit sértésnek lehet venni 😄
Taranov
😊 Mit jelent a lámer?

Taranov
Mire mondod, hogy igen?

Alastor
Viccelteeeeee-e-e-eeem!!!!!!!
Alastor
ÕÕÕÕRRRRÜÜÜÜLLLTTT!!!!!
Tényleg ez számomra is hihetetlen. Azthiszem az rr5-ös mana chanternek a max dmg-e 10xx. Valami biztos nem stimmel itt.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Alastor
Nem fikaztam, poénkodtam. Tegyél biztonsági övet akkor rá!
Taranov: Igen 😄. Egyébként az április szerintem is kár 😞
Taranov
Engem egyébként nem zavart, hogy le 10 és fél IQ-zott.

Alastor: Egyébként tényleg nem szabad a nagyaobbakat le 10 és fél OQ-zni 😊

Hangianix
Most jottem emainbol, kint voltunk, kaszaltunk. Eloszor lattam Lourkert "szar resisttel". Egyszer haltunk ki - 6-an 11 middi ellen, de a paladinunk afk volt. 😄

Uberlama
ezzel amugy csak az a baj hogy nálunk most éppen nagyon kevesen mennek rvrre, full group aod már fehér hollónál is ritkább aminek több oka van, talán az altozás a legfõbb ok. Sajna (vagy nem sajna) mindenki altozik már ami meg is látszik a gild rpn mivel mrá nem nagyon nõ egy ideje.
Az összedolgozásról meg annyit, hogy 3an lecsaptunk egy 4-5 fõs stealther bandát, ugy hogy volt egy wizi én a theummal meg egy harcos (asszem kkrisz volt a palával) és nem halt meg senki tõlünk, noha engem még hátba is csapott egy sb..

Taranov
Tök jó, most megy a Donald kacsa a TV-ben. 😊
Kedvenc mûsorom :-D

Taranov
Mit jelent az, hogy lámer?

nem azért mondom alastor, de láttalak több fórumban és a hajamat téptem sokszor hogy mennyire egy nagy lámer gyökér vagy, úgyhogy csak ne fikázz másokat jó mert lefordulok a székbõl annyira kell röhögnöm...

War. War never changes.

A NP-ra írjátok, hogy katonás rendszer van, de csak annyi a titkuk, hogy szerevezettek. Szerintekek melyik a fun, hogy kimész és meghalsz vagy az, hogy kimész és 1 óráig kaszálsz mindenkit?
wilco kell+ jól szervezett és összeszokott csapat ennyi az egész.

Taranov
Kár, hogy csak áprilisban 😞
Na mindegy, április már a nyakunkon van...
Egyébként 12 éves vagy ezekszerint, ugye?

Szerintem ez nem egészen így van. Pl nekem van bg-s bardom és sokszor volt olyan, hogy mondtam majd én vezetek a mezz miatt és rohantunk híd felé ahol kb 1.5szer annyi midi állt, de mivel hogy oldalról kaptuk õket igy bemezzeltem a felét a másik felük meg visszahátrált a vár felöli oldalra. Ezután ráfutottam a hídra és bemezzeltem a többit és beirtam , hogy charge. a következõ pillanatban meg 2 sb lecsapott. Rajtam kívül senki nem volt a hídon ugyanis a többiek elszaladtak hpk felé mondván, túl sokan vannak. Ilyenkor elgondolkozik az ember, hogy rvrezni is ezekkel fog ha 50-es lesz és akkor otthagyja a kariját bg szinten.

Alastor
Csak szeretnék de nagyon, de valszeg csak áprilisban lesz majd meg 😞
10 és fél az IQ-d barátom 😄
Tiffa
Na valami fennforgás van ... érdekes módon több mint fél órája senki nem spammol ...
Tiffa
Botond életem átmentél durvába ... és ez már nem a vagány durvaság, inkább olyan kis butás, hisztis, indulatos.
Tiffa
Ebéd??? még reggeli sem volt ... csak dolgozok és tegnap 5 óta nem olvastam az sg-t és kissé sok postot kellett ma elolvasnom pláne munka közben és csak most értem a végére ... Szivike neked teccik az itteni hangvétel?
Szia tiffa 😊 látom ebédszünet van megint 😊
Amúgy a nõk ne fogjanak fegyvert õk csak vigyázzanak a bátor férfiakra! 😊 Panni sem egy ász tank viszont healelni marhára tud ha épp nem fõz vagy köt 😊
Én jobban szeretnélek cleric-ként látni a sorainkban mint paladinként. Már kezdtetek oylan jól összedolgozni GRylla-val fel kellene eleveníteni ezt a hagyományt..
Tiffa
Mersain haverja Reinhardt, amúgy Atomy épp AoDos, Atomi LoEs 😊
Amúgy a pala nagyon ütös, az urammal van palánk piri (néha lila) full hp-n, full end-en lemegy ...
Azt meg kétlem hogy sok a paladin ... erõsen.
Hát azért az a support karakter 1-2 "igazi" tankot porig aláz duelben. Jó kell speccelni vele az a lényege. Szóval nem oylan rossz bácsi ez 😊
Taranov
DAoCozol?

Taranov
Akkor 10 és fél éves 😊

11

Taranov
Ne gondold, hogy én tudom, hogy milyen kari milyen 😊
Halvány lila foggggalmam sincs, hogy pl. a PAladin miben különbözik a másik kettõ fightertõl.

Taranov
13?

Botond vagy 7en vagy 8an voltunk már nem tudom. Az hogy el halom mezelt paladin vagyunk az meg nem igaz mert van 2 main paladin a többi meg alt. De mind1 hogy mezelt paladin vagy mezelt wizard vagyok. Ált. én élek a legtovább mert mezelt tankot ugye nem bántunk. Bár nállunk nem mindneki így gondolja... 😊
Volt 3 minstrelünk is és egy jó kis sorcink de nem mondhatom meg neki hogy játszál vazzeg. Megunta mást csinál stb.. Már készül az utánpotlás mind mondottam.
Nukerunk is van 3-4 és 1-2 feltörekvõ bár van aki tegnap besokalt nem tudom mennyire gondolta komolyan hogy visszaköltözik midgárdba.
Szerintem az a legjobb, ha nem más mondja meg mi legyél, hanem magad jössz rá melyik stílus, kari áll legközelebb hozzád. Gondolom ki fogsz próbálni egy pár karit, aztán majd eldöntöd, melyik tetszik a legjobban.

lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby