Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mindenestre érdekes ez a 'felnõttes' hozzáállás az ignore-listtel,és ez pont akkor kerül elõ,amikor vmiról szó van azonkívûl ,hogy kinek a qrvaanyja...mondd azt,hogy de,az instamezznek 20sec a timere,és az mindig van,meg GPre ugyanez,csak a SoS félórás vagy vmi,de ez a nem mondok semmit,csak ha anyázásra kerül a sor,ez érdekes...
Igen, casterek nem tudnak castolni mondjuk de tankok tudnak ütni és spd5(vagy 6 tal ) szaladni.
Nem biztos hogy így van de szerintem igen és redb(ex alb cleric msot bard) is azt mondja hogy így van aztán nem tuti.
Nem biztos hogy így van de szerintem igen és redb(ex alb cleric msot bard) is azt mondja hogy így van aztán nem tuti.
Lourker
végre vmi,ami meghaladja a 6évesek értelmi színvonalát...rock csak a vicc kedvéért írd mán le neki,amit írtam instamezzrõl+GP-rõl+casttime csökkentésrõl,hátha vmi értelmeset is bír írni rá...btw nekem úgy tûnik,amíg anyázás volt nagyon ott volt a szeren,most hogy vmirõl szó van,és vmi agymunka kellene a megvitatásához egybõl ignore-re tesz(végülis egyszerûbb,mint beismerni vmit,azt beismerem)...ezt persze csak magamnak mondtam...
minstrel használhatja a saját purget és aztan sos-t.
Lourker
Tiffa,te érted,hogy miket írsz? pl:'a legutóbbi postomban épp Khur megszólítása miatt adtam nem tetszésemet, erre mondtam, hogy olyan kis butusos stb. ',vagyis,ha jól értem nekem nem szabad idióta szóviccet egy nickbõl csinálni,ezt levágtam,mert az 'butusos',mire felvetettem,hogy ez esetleg másnál is 'butusos',de úgy látszik nem egyenlõ mércével mérsz,mert mikor rávilágítottam,hogy végülis mit írtál(mert te úgy látom azt se érted mit írtál) 'átmentél durvába ... és ez már nem a vagány durvaság, inkább olyan kis butás, hisztis, indulatos',szal nekem te ne papoljál inteligenciáról,k?thx...a védelem meg ezekután nem kétséges,hogy rádfér...

érdekel valakit even.
zzz
http://routehero.com/cutwolf/
savage dmg screenik ha valakit esetleg még érdekel a daoc.
savage dmg screenik ha valakit esetleg még érdekel a daoc.
zzz
te meg ki vagy? ide többet ne postolj, mert ez tényleg szánalmas.
zzz
Sikeresen átvetted Khurrak általánosítok szövegét btw 😊. Mellesleg, nem én anyáztam , nem küldtelek el a faszba, akkor most mirõl is van szó Tiffa? Inkább Kyleal (akirõl kiderült hogy értelmes ember valójában) beszélgess el. Tudjuk Kyle csak lesüllyedt a mi szintünkre (habár hol küldtelek a picsába, még mindig nem találtam meg) és demonstrálta mekkora taplók vagyunk. Sajnos ez nálam nem aratott túl nagy sikert, inkább hogy is mondjam visszájára sült el a dolog. Béke... köszi.
zzz
Tiffa: nos akkor grats Kylenek mert munkája sikert aratott :
"elmehet mindenki a sunyi picsába, az albik úgyis elkenik a pofátokat vazz, nem tudom mire veritek magatokat, mert olyan bénák vagytok hogy semmi esélyetek on-line solitaire ben nyerni egy értlemi fogyatékos gyerekkel szemben a drogambulanciáról, haggyá má a PBAOE-del, holnap feltolom valamelyik lyukon nálad, csak röhögni lehet rajtatok stb. Király nem? Az meg öcsém, hogy embereket baxogatsz, akiket még nem csak nem is ismersz, kb. annyit jelent szvsz. hogy siralmas, ha valaki a táplálékláncban elfoglalt helyét ebben a játékban akarja ellenpontozni, erre nem lehet semmit mondani... Na várom az értelmes hozzászólásokat TE TAHÓ BAROM..."
Egyetlen probléma, hogy ezen a fórumon még nem láttam és ebbõl kifolyólag értelmes beszólása se volt sok (volt egyáltalán?) Bemutatkozásnak nem rossz, nem kell lesüllyednie sehová mert megy ez elsõre is ahogy én látom "rl problémákkal küzdõ" 6 éves fiúgyermek szintjére. ( ez rám sajnos nem vitatkozik, de majd elmegyek orvoshoz hátha ). Nem fogok barmokkal vitatkozni Tiffa, te is tudod jól, hogy felesleges.
"elmehet mindenki a sunyi picsába, az albik úgyis elkenik a pofátokat vazz, nem tudom mire veritek magatokat, mert olyan bénák vagytok hogy semmi esélyetek on-line solitaire ben nyerni egy értlemi fogyatékos gyerekkel szemben a drogambulanciáról, haggyá má a PBAOE-del, holnap feltolom valamelyik lyukon nálad, csak röhögni lehet rajtatok stb. Király nem? Az meg öcsém, hogy embereket baxogatsz, akiket még nem csak nem is ismersz, kb. annyit jelent szvsz. hogy siralmas, ha valaki a táplálékláncban elfoglalt helyét ebben a játékban akarja ellenpontozni, erre nem lehet semmit mondani... Na várom az értelmes hozzászólásokat TE TAHÓ BAROM..."
Egyetlen probléma, hogy ezen a fórumon még nem láttam és ebbõl kifolyólag értelmes beszólása se volt sok (volt egyáltalán?) Bemutatkozásnak nem rossz, nem kell lesüllyednie sehová mert megy ez elsõre is ahogy én látom "rl problémákkal küzdõ" 6 éves fiúgyermek szintjére. ( ez rám sajnos nem vitatkozik, de majd elmegyek orvoshoz hátha ). Nem fogok barmokkal vitatkozni Tiffa, te is tudod jól, hogy felesleges.
zzz
Botond drága engem nem kell megvédeni.
Rockety: képzeld eljutott a tudatáig Kyelnek, csak próbált szegény, fáradtságos munkával lesüllyedni a ti kb 6 éves fogyatékos fiúgyermek szintetekre ... mellesleg, kicsit több kellene ahhoz egyáltalán vitába szállj vele, ez utobbi hozzászólás még próbálkozásnak is gyenge.
Ezen kivül az hogy esetleges valós életetek teli van gondokkal, illetve számtalan komplexusotok van az egyetlen elfogadható magyarázat arra, hogy amit itt mûveltek. Ezt remélem nem kell kifejteni és teljesen egyértelmû, hogy mire gondolok. Ha esetleg nem, akkor ne találgassatok, kérdezzetek és elmagyarázom, de légyszike ne magyarázzatok bele semmit, mert abba kiválóak vagytok, hogy a sorok között olvassatok - rosszul. 😊 Vitára mindig kapható vagyok, és ha szinvonalasabb lesz örömmel állok elébe skacok.
Rockety: képzeld eljutott a tudatáig Kyelnek, csak próbált szegény, fáradtságos munkával lesüllyedni a ti kb 6 éves fogyatékos fiúgyermek szintetekre ... mellesleg, kicsit több kellene ahhoz egyáltalán vitába szállj vele, ez utobbi hozzászólás még próbálkozásnak is gyenge.
Ezen kivül az hogy esetleges valós életetek teli van gondokkal, illetve számtalan komplexusotok van az egyetlen elfogadható magyarázat arra, hogy amit itt mûveltek. Ezt remélem nem kell kifejteni és teljesen egyértelmû, hogy mire gondolok. Ha esetleg nem, akkor ne találgassatok, kérdezzetek és elmagyarázom, de légyszike ne magyarázzatok bele semmit, mert abba kiválóak vagytok, hogy a sorok között olvassatok - rosszul. 😊 Vitára mindig kapható vagyok, és ha szinvonalasabb lesz örömmel állok elébe skacok.
és mik lesznek azok a nagy változások?csak nem követitek a botondi-útat?
lám-lám az én kezem messzebbre elér,mint bárki is gondolná
végül csak elértem amit akartam:megreformálom hibibõl az AoD-t 
lám-lám az én kezem messzebbre elér,mint bárki is gondolná
végül csak elértem amit akartam:megreformálom hibibõl az AoD-t 
Ja akkor voltam afk😛(nem biztos de vmit ki kell találnom😊)
Si miatt nálunk is nagyon kevés ember rvsrezik de ez azért is van mert emain/odins sokszor üres
és ezért inkább mobokat ölnek az emberek.
Si miatt nálunk is nagyon kevés ember rvsrezik de ez azért is van mert emain/odins sokszor üres
és ezért inkább mobokat ölnek az emberek.
Lourker
30sec és nem lehet CCzni a groupot szerintem elég nagy elõny.
zzz
költõi kérdés volt kyle, bár nem hatolt el a tudatodig sajnos 😞
zzz
"Addig is pls, értelmes, daoccal kapcsolatos dolgokat irjatok ide, amiken aztán nyugisan el tudunk vtázni"...egy példát mondj erre...
na mer instamezznek 20sec a timere,szal nem lehet mindencsatát instamezzel indítani...+nem hiszem,hogy nálatok nincs vmi RA,amivel nem lehet casttimeot csökkenteni,nálunk le lehet vinni azt a 3sec-t 1,5re,és papíron nálatok is...
Semmivel, mert ennek a kepnek hamisitvanynak kell lennie, mert a hibik olik az albikat, es nem forditva...
hehe szvsz akkor lesz jobb ha megkiméltek minket ettõl a sok felesleges dumától és talán végre lesz vmi értelme is ennek a topicnak. Az hogy ha ilyen nagyra van magával Botond, hogy lever minket, hát tessék örüljön, ha minden jól megy nem lesz sokáig ilyen happy, legrosszab esetben kb 1 hónap és a dolgok teljesen át fognak alakulni AoDn belül. Addig is pls, értelmes, daoccal kapcsolatos dolgokat irjatok ide, amiken aztán nyugisan el tudunk vtázni. uff 

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
`komolyan jókat röhögök néha`,igen ezen azt kell bazz,na most aki ebbõl ilyen komolyan anyázos ügyet csinál,egy 'jöttök ti még a mi utcánkba' helyett,az is megérdemli...btw 2 dolog,a guild 8 fõs,mint megtudtam mai postám elolvasása után lol,és Kalinkának mindig elfelejtettem válaszolni a sok bazmegelésben: szal Kalinka fel a fejjel,siess,különben mire visszaér kék con warened lesz,és a jóisten se ment meg a bûnrészességtõl az AoD ölésben 

Jééé, itt mindenkinek va önérzete is (örül).
Fidel: nem megyek hibibe, bármennyire oda való vagyok, szeretek emberek között játszani...
Rockety: ne érdekeljen, ki a fasz vagyok én, engem se érdekel ki a fasz vagy te.
Botond: nem az a bajom, hogy itt domborítja ki mindenki az érdemeit, amit valamennyire helyénvalónak is tartok, nekem is bejön néha a macsó-bunkó-leverem az albikat/midiket, mint a szart stílis, nem errõl van szó... Csak kissé nehezményezem ha valaki kiforgatja a másik szavait, és ebbõl egy tízsoros monológot csinál, mert olyasvalamirõl beszél közben a másik nevében, ami csak az õ fejében létezik, ez virtuális ámokfutás...😊 szántszándékkal írtam ennyire durván tegnap, mert kiváncsi voltam a reakciókra, és sajnos túl enyhének találom õket, igazad van, majd RvRen, szemtõl szembe.... Ha ez a topic arról szól, hogy ki milyen minõségben játszhatja a fejét és anyázhatja a násikat, akkor grati mindenkinek aki tevékeny részt vállalt benne, én a részemrõl olvasom már egy ideje hozzászólni sok kedvem nem volt, szvsz ezután se lesz, az egész topic 1%-ában vannak elolvasásra érdemes részek, szóval játszátok nyugodtan a "Hû apám de király csávó vagyok, ezeket a hülye albikat/midiket meg milyen frankón széjjelszana szívattuk tennap este" játékot, komolyan jókat röhögök néha, amikor elnézek errefelé, ne tegyétek meg velem hogy abbahagyjátok😊) plz😊)
Na Tafaya pajtás érdeklõdve várom,hogy leugtóbbi kissé gunyoros írásod('gondold meg mielõtt számokat írsz le' bazz,én konkrétumokat szoktam csak leírni,ezt már megtanulhatnád) után milyen magyarázattal állsz elõ arra,ami nincs....resistjeim mind3 13% volt akkor,és nem forogtam ültem le+hasonlók,mert a képen is jól láccik,hogy healtem...
Kyel: /clap én is,szegény asszonykát meg is kell védeni,de mindenesetre,én továbbra is úgy látom,hogy õ aszondta,hogy nicknevek kifigurázása butus gyerekes 16évesek szintjén lévõ dolod,és ez albi találmány(lásd még Jock/Weldrin/Atomy/haddnesoroljam)
Jock: tudod mit?hagyjuk,ha legyakunk jön ide a post,hogy megszívtátok,mert ez tény
nem tom mi titkolnivalóban abban,hogy le lettetek nyomva
és le is lesztek nyomva
ha zavar,akkor 2 megoldás van,vagy ti nyomtok le minket(hogy hogy aza ti bajotok),vagy kerülitek az alkalmakat,hogy mi lenyomhassunk titiket,ez van
ami pedig az ugrálást illeti,az rágalom(ugrálásra részemrõl nem emléxem),a laugh meg Godwannak szólt,mert se szó se beszéd lefalcolt albionba,mert felõlem aztán ott játszik ahol akar,de egy 'na csá skacok,én lépek albiba' igazán belefért volna a sûrû programjába,ezenkívûl szólt még azoknak,akik screenshot nélkül letagadnak mindent(hogy õk nem,ott se voltak+milyen 2x?),szólt továbba az ilyen okosoknak,akiknek aza kedvenc szórakozása,hogy minden ami postokban elhangzik azt az én számba adják,és engem buzerálnak,egyébként /laugh Jock nem feltétlenül 'rajta' röhögés,hanem lehet 'vele' röhögés is,ez meg már csak felfogás kérdése...na akkor ejthetjük a témát felõlem,ha még van hozzáhûznivalód fûzdd hozzá,én nagyjából mindent elmondtam amit akartam...Odin's-ban találkozunk
Kyel: /clap én is,szegény asszonykát meg is kell védeni,de mindenesetre,én továbbra is úgy látom,hogy õ aszondta,hogy nicknevek kifigurázása butus gyerekes 16évesek szintjén lévõ dolod,és ez albi találmány(lásd még Jock/Weldrin/Atomy/haddnesoroljam)
Jock: tudod mit?hagyjuk,ha legyakunk jön ide a post,hogy megszívtátok,mert ez tény
nem tom mi titkolnivalóban abban,hogy le lettetek nyomva
és le is lesztek nyomva
ha zavar,akkor 2 megoldás van,vagy ti nyomtok le minket(hogy hogy aza ti bajotok),vagy kerülitek az alkalmakat,hogy mi lenyomhassunk titiket,ez van
ami pedig az ugrálást illeti,az rágalom(ugrálásra részemrõl nem emléxem),a laugh meg Godwannak szólt,mert se szó se beszéd lefalcolt albionba,mert felõlem aztán ott játszik ahol akar,de egy 'na csá skacok,én lépek albiba' igazán belefért volna a sûrû programjába,ezenkívûl szólt még azoknak,akik screenshot nélkül letagadnak mindent(hogy õk nem,ott se voltak+milyen 2x?),szólt továbba az ilyen okosoknak,akiknek aza kedvenc szórakozása,hogy minden ami postokban elhangzik azt az én számba adják,és engem buzerálnak,egyébként /laugh Jock nem feltétlenül 'rajta' röhögés,hanem lehet 'vele' röhögés is,ez meg már csak felfogás kérdése...na akkor ejthetjük a témát felõlem,ha még van hozzáhûznivalód fûzdd hozzá,én nagyjából mindent elmondtam amit akartam...Odin's-ban találkozunk

szvsz az elsõ egy sima+criticalos lövés a második meg egy critshot, látszik a screenbõl hogy volt rá ideje
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
2 critshot volt. Bar a szorast nem ertem akkor, szamit az milyen iranyban allsz? pl. azt tudom, ha ulsz, akkor max sebzest kapsz (az latszik, hogy nem ulsz, de ez lehetne magyarazat ra).
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Komolyan mondom, SI ota nalunk lehetetlen ilyen grp-ot osszerakni, nalatok nem jatszik vele senki? (marmint a tobbi hibbi) Estenkent csinalok egy /who isle, /who dales, /who sidi-t es kb. 300 ember van ott...
En mar oltem ki a csapatodat. (az ubert) 😄 Igaz a ket szememen megtudnam szamolni hanyszor. 😄
En ellenben nem rendes grp-pal voltam 😞 Ti tobben voltatok mint 1fg (volt mellettetek mas is meg). Meghalas utan mondom, nincs ertelme visszamenni, tuti halas, egyreszt tobben vagytok, masreszt a ti csapatotok egy osszeszokott felepitett csapat.
Minstrel valasza: RvR-ben ez a kihivas.
En: Az RvR az nem azt jelenti, hogy 10 percenkent meghalsz, nem szerezve egy rp-t sem...
Minstrel: Akkor menjunk szurkeket olni?
En: Nem, csak ne adjunk nekik ingyen rp-t...
Kovetkezo halal utan loggoltam. Ertelmetlenul meghalni nincs kedvem...
Egyebkent kosz a /hug-okat, nem tudom eszrevetted e, de SoS benyomasa utan meg en is maradtam egy /hug erejeig 😊))
Minstrel valasza: RvR-ben ez a kihivas.
En: Az RvR az nem azt jelenti, hogy 10 percenkent meghalsz, nem szerezve egy rp-t sem...
Minstrel: Akkor menjunk szurkeket olni?
En: Nem, csak ne adjunk nekik ingyen rp-t...
Kovetkezo halal utan loggoltam. Ertelmetlenul meghalni nincs kedvem...
Egyebkent kosz a /hug-okat, nem tudom eszrevetted e, de SoS benyomasa utan meg en is maradtam egy /hug erejeig 😊))
Nekem is az van😛
Lourker
lol😊
Warden tényleg nagyon nagy elöny a hibiknek sok is van viszonylag és erõs is ez az egyik ami 1fg csatában hibi felé billenti a mérleget.
Mert bard am-el és misntrel sos-al kb egy szinten van hasznoság terén és a druid gp cleric bof kombora is elmondható ez (egyiknél az albi ra jobb masiknál a hibi).
Az az 1000 shoot amúgy tényleg elég durva. Jó resistjeid vannak botond?
Warden tényleg nagyon nagy elöny a hibiknek sok is van viszonylag és erõs is ez az egyik ami 1fg csatában hibi felé billenti a mérleget.
Mert bard am-el és misntrel sos-al kb egy szinten van hasznoság terén és a druid gp cleric bof kombora is elmondható ez (egyiknél az albi ra jobb masiknál a hibi).
Az az 1000 shoot amúgy tényleg elég durva. Jó resistjeid vannak botond?
Lourker
ja, azóta is beta verzió van a gépemen szal ne legyél benne olyan biztos.
zzz
megvan: " TAHÓ BAROM " az a signature? 😊
zzz
öcsém csak hogy megérts: " te ki a fasz vagy? "
zzz
hát ez annyira nem nagy segitség de több mint a semmi.
Ha nem tudjuk megvenni akkor sokat nem érünk ezzel ha meg megtudjuk maga a cd is érkezik valszinû.
Ha nem tudjuk megvenni akkor sokat nem érünk ezzel ha meg megtudjuk maga a cd is érkezik valszinû.
Lourker
Holnap vagy ma Kam felrakja a teljes SI cd-t egy ftp-re és beírja ide a címet(vagy én). Aki akarja az letöltheti.(kb 2 napig lesz fenn utána leszedi) Már csak cdkeyt kell valahonnan szereznetek. Ennyit tudtam segíteni.(angol verzió lesz majd fenn, ha egyáltalán van különbség az angol és német között)
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Itt van az albioni 10% aki még Botond szintje alá is le tudott menni.😊
Inkább játszanátok és ott irtanátok az ellent.
Inkább játszanátok és ott irtanátok az ellent.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Szeretem a postjaidat
Amúgy botond nem 16 éves hanem diplomával rendelkezõ fiatalember:p
Amúgy botond nem 16 éves hanem diplomával rendelkezõ fiatalember:p
Lourker
Ne lehet megrendelni amazon.com-ról?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ha vki esetel tud si-t szerezni mindenképpen szóljon plz.:_)
Lourker
Wilco se kell ahoz egy jó csapat kell és annyi akik tudnak stickelni van a grpban 3 naturalist class és játszotok egymással gyakran ennél több nem kell.
groupommal elmúl hónapban 1vs 1 grp csatát szinte nem is vesztettünk(sotl grp ellen nehányszor meg amikor nagyon rosszúl jöttek össze a dolgok) és eez nem dicsekvés mert egy összerakott grppal ezt nem nehéz megcsinálni.
groupommal elmúl hónapban 1vs 1 grp csatát szinte nem is vesztettünk(sotl grp ellen nehányszor meg amikor nagyon rosszúl jöttek össze a dolgok) és eez nem dicsekvés mert egy összerakott grppal ezt nem nehéz megcsinálni.
Lourker
Szerintem itt nincs arról szó hogy 90% ban hibik csinálják ezt. Én inkább úgy mondanám hogy 90% -ban jock/botond vitatkozik néha taf egy kis scoutos sírással(ami jogos) +Zak védi botondot.
Lourker
késöbb találkoztunk megint már a rendes grpommal volta szaladtatok is apk felé😛
Lourker
Azzal tisztába vagytok itt ezen kis párnacsata közben, hogyha beszédül ide egy kissé bizonytalankodó emberke aki esteleg szeretné kipróbálni ezt a gamét és gondolja "na benézzek ebbe a DAoC topicba mirõl is szól ez" az tuti sikítva menekül és azzonal mentõt hív mindenkihez aki online játék közelébe merészkedik? 😛
Szóval uraim ha kérhetném pax, hallgassank a hölgyekre 😊
Szóval uraim ha kérhetném pax, hallgassank a hölgyekre 😊
Teljesen örülök annak, hogy milyen fennen szárnyaló magasságba emelkedik a fórum irodalmi értéke lassan, már akár ki is adhátnánk Különlegesen kezelhetetlen elmeorvosi esetek a magyar On-line társadalomban címmel, grati Hiberniának, viszik a jogdíj 90%-át kb. (/clap) Ha valaki viszont nem tud 10 sor szöveget értelmezni, vagy rosszabb esetben elolvasni, akkor inkább a szûk családi körben (gondolok a közvetlen felmenõ nõi ágra) kellene ezeket a dolgokat kezelni. ha itt az a divat, hogy mindenki egész estét betöltõ pofával verje magár, hogy milyen fasza gyerek, akkor én is csatlakoznék, mert így gyorsabb lesz: elmehet mindenki a sunyi picsába, az albik úgyis elkenik a pofátokat vazz, nem tudom mire veritek magatokat, mert olyan bénák vagytok hogy semmi esélyetek on-line solitaire ben nyerni egy értlemi fogyatékos gyerekkel szemben a drogambulanciáról, haggyá má a PBAOE-del, holnap feltolom valamelyik lyukon nálad, csak röhögni lehet rajtatok stb. Király nem? Az meg öcsém, hogy embereket baxogatsz, akiket még nem csak nem is ismersz, kb. annyit jelent szvsz. hogy siralmas, ha valaki a táplálékláncban elfoglalt helyét ebben a játékban akarja ellenpontozni, erre nem lehet semmit mondani... Na várom az értelmes hozzászólásokat TE TAHÓ BAROM...