43179
-
RogueGigi #40939 sztem kizárt. tuti vmi abuse volt a háttérben. Afkért önmagában nem bannolnak. -
#40938 Hát nem is multi. -
#40937 #40933 -
RogueGigi #40936 afkért szerintem sosem banoltak senkit euban, dejavitsatok,ha tévedek. mind vmi bug abusért, vagy radarozásért volt. -
RogueGigi #40935 mér, daoc az singleplayer? :p -
#40934 Multiplayer játékok érdekelnek csak. -
#40933 Rosszul tudod. -
RogueGigi #40932 ahelyett, hogy te is nyomtál volna valami fotm karit, mint eld, vagy ilyesmi, inkább addig wardeneztél, amig meguntad a komplett daocot, és elmenekültél cartoonworldbe :p
ejj ejj, go freeshard, hogy kapj egy kis kedved daochoz megint :) -
RogueGigi #40931 chanter+eld+drood volt a setup igy hármasban :) -
RogueGigi #40930 middi szerintem is a legkönnyebb realm, ami nem jelent insta győzelmet, de szerintem előnyt mindenképpen. második hibbi, a legjobb+legkerekebb grp setup cimmel, stun4tw casterekkel, és akkor utána beszélhetünk albikról :)
Amlékszem baluékkal bohóckodtunk kicsit freeshardon, ott a stun előnye annyira kijött, hogy gyakorlatilag a zerget meg a stealthereket leszámitva minden free rp volt :) -
RogueGigi #40929 úgy tudom afkért nem bannolnak, csak akkor,ha scriptet használsz. Véleményem szerint amit pari leirt belefér a 'working as intended'kategóriába :)
Ennek ellenére amikor ez még nem volt igy kimondva, azért én nyomtam néhányszor bemakrózva, sőt, szerintem craftot legtöbben csak vmi progival, különben kilátástalan.
BB-ot húztam én is cabyval,meg necroval, nekem necro jobban működött. csakidőnként úgy találtam a karit reggelre, hogy a bind pontnál csinálta amit a macro diktált :) A valaha irt legnagyobb macrom necrohoz pl-re több száz soros volt.. még megvan ;) -
#40928 annak aki nem olvas fht és esetleg érdekli AoD movie :) -
#40927 ez is qva jo:)
-
Haha ez velem valoban megtortent csak Crau-nal:) -
#40925 Utolsó mondatod a lényeg. ^.^ -
#40924 Hm ezt az útálom ezt és azt a realmet meg,hogy midik gyengék?!Ez gondolom csak poén akart lenni mert igy oks.
Sztem leg op-bb realm midi(erős tankok,durva casterek-a majdnem rr8-s cabby-mmal sosem tudtam olyan damaget csinálni mint pl egy rr4+ rm vagy sm csuklóból -lehet ez az én hibám).Akkor ott a sámán v. healer,stb szal sztem egy akármilyen ütőképes grpot össze lehet dobálni midben szinte bármilyen felállással.
Viszont albiban ua. nem lehet megcsinálni;pala,heretic,vizzy(kivéve high rr fire) sztem egy kalap fos RvR-en.
Most mondjuk az RvR nálam egy normális gg 8 emberrel fotm setuppal szal azt,hogy kimegyek azt elhülyülök RvR-en pár k rp-ért az ok v. minigrp stb oda is szinte minden belefér,funozni.
De most komolyan ne már,hogy eleve ki sem próbáltok másik realmot...már csak a kiváncsiság miatt is vag nemtudom,egyáltalán.
Sztem érdemes,én pl. most mid/classikon inditottam egy wl-t csak azért,hogy átéljem micsoda fun kari és szidjanak mint az állat amikor instakillelek v. hasonlók szal sztem próbáljatok ki másik realmot is.
Hibi is isteni sztem.
-
#40923 nacsak,hogy en is valaszoljak:)
Hibeket utalom mint a lovat, olyan mintha az elejen megkerdezne a game,hogy
Easy vagy Normal...pedig van egy ket jo class ami teccik...Bainshee,eld:) (de utalom is oket ahogy kell:)
Alb meg Mid a WL-ig kb ugyanaz az elnyomott realm volt, csak a populationttol fuggok ki a jobb...szal en kiakartam probalni Midit, de ez az alattam szolo gyoker nem talalt maganak olyan TANKot ami
1, nem skilles
2, nem alakul at mindenfele állattá
3, RvRben keresett
(szal nem volt merc midiben:)
de aze en nyitottabb vok, lassan majd minden classt kiprobaltam albiba...
Wiz(fire/ice/earth),Sorc,Cabby, Merc,Arms,Reaver,Cleric,Minstrel,Scout...
Btw igaz retired voltam vagy 2-3 honapig, probaltam mas mmorpgket free trail stb,de elkeserito volt...szal CSztem meg unatkoztam meg f8-kor!!!!!! mentem aludni...aztan az ebayes eladashoz kellet par screenshot igy befizettem 1 honapot, aztan ugymaradtam:)
-
Nemet #40922 Szerintem miattam van. Parit már nem érdekelte a Daoc-, maximum freeshard-on bohóckodott még (ami viszont nekem nem tetszett) viszont most, hogy a Valentin napi free 10 days miatt újból elkezdtem Gareth classic szerveren egy caster-t (cabby&sorc), úgy döntött, hogy csatlakozik hozzám.
Nem tudom miért, de alb-fan vagyok - habár a legelső próbálkozásom egy lvl 3-4-5? dwarf volt - és utána váltottam albion-ra, pontosabban egy pally-ra. A másik két realm max. annyira érdekel, hogy ha kapnék egy lvl 50-es karit akkor a grafikai megoldásokat, esetleg neves mob-okat megnézném.
Egyszer így beszélgettünk Parival, hogy ki kellene próbálni egy másik realm-ot (konkrétan asszem midgard-ról volt szó), de végignéztem a tank-felhozatalon és nem kaptam izgalmat (általában melee-s karikkal nyomulok). Így én visszaléptem, ő sem vágott bele.
Valszeg annyi az egész, hogy szeretnék egy high RR-es karit csinálni, de nem a outpowered hibbiek-nél, és nem a (szerintem) gyenge middik-nél (ezért marad albion) plusz itt már ismerek mindent, és a fasznak lenne kedve megismerkedni egy új realm különböző helyeivel. Mindkettőnknek van elég magánéletbeli baja, így minimál energia befektetéssel (tehát nem az ismeretlennel póbálkozni) bohóckodunk egy keveset.
Kb ennyi, bocs ha hosszú voltam -
Bhalage #40921 te pari miert mindig ezt az albion eroltetitek? -
#40920 hmm egesz jo lenne...en stick a petre,az follow engem, a gep osszezavarodik, az internet osszeomlik, a tozsdek, a bankok osszeomlanak, anarchia, vilageges:) -
#40919 hmm...ez kocsogseg...nyugodtan expzhet ott barki:)
de nincs az a huje aki ott xpzik(rajtam kivul:)
csak sajna vmiert allandoan offline-ra megyek...lehet stickelnem kene a petre:) -
#40918 az b+ xD -
#40917 ja pontosan azért bannolnak, mert a karid semmi olyat nem tehet ha nem vagy gép előtt ami.. effektive semmit ami kihatással lehet mások játékára. Ha valaki épp ott akarna xpzni ahol afkba tolod és reportol akkor repülnél mint a szél. -
#40916 LOL
Whatta lame -
#40915 LOL:)
es jaj!?
de mer, nem ugy allok,hogy ne lehessen megutni,meg tarsai...es ha pl, a pet 4et huz egyszerre vagy belagol a surube akkor vegem:)
szal semmi bug abuse, vagy macro vagy ilyesmit nem hasznalok:)
s mivel a buffok timeresek, azok sincsenek rajta,csak siman egy unbuffed lt pet szabadon engedve:)
-
#40914 nub-e vagy-e? ^.^ -
#40913 és bannolnak, najó feladom xD -
#40912 szemrebbenés, vaze reggel van még :o -
#40911 ilyenért szerebbenés nélkül bannonak euba -
#40910 hehe, rajottem imadom a cabbyt...
most spec epp otthon PLingeli magat az agro lifetapes petjevel Roman Aquaduct-ba zoldeken...+ejszaka is ezt csinalta,amig aludtam:)
egesz jo ugy haza menni meg felkellni,hogy mindig magasabb vagy 1,5-2 szinttel:)
kar,hogy hamarosan kereshetek uj spotot...eros zold-vilagos kek...max 4-6 mob, es melee+az autoloot-al televagyok mint a delibusz...igaz kozel 3x encumbred 139/50,de akkor is:) -
#40909 jaja,utana kiprobaltam azt is,hogy 40+11 body+x spirit...es szoras nelkul 490-et nyomott debuffal -
#40908 ami meg főleg érdekes az a pve része ^^
high level mobokon sokkal jobban sebez egy debuffolatlan lifetap mint egy debuffolatlan spec dd, legalábbis stev sorcán így volt 47+20 body mellett :o -
RogueGigi #40907 sietek leszögezni, hogy magasabb RR-nél valamelyest azért javul a helyzet.. Olvastam valahol, hogy ez úgy műkszik, hogy minden spec line-ra tett pont növeli a sebzést a capig valami pici %-al, és ez egyfajta bónusz, külön számolja a random szórástól. Ezért van az, hogy az alap sebzésed magasabb lesz 60as speccnél egy base line nyuknál, mint mondjuk 40es totálnál. -
Bhalage #40906 :) ugye mire nem jo az a freeshard -
#40905 Nem birtam ki...free shardon csinaltam egy 50es cabbyt kiprobalni, es atanulsag az,hogy nektek van igazatok:)
25os matter melett, az 50es debuff+Base LT < mint 30as debuff+Base LT
meghozza:
50 debuff+base LT= atlag=405 min dmg=272 max dmg=458
30 debuff+base LT= atlag=443 min dmg=424 max dmg=460 -
RogueGigi #40904 jesszum, életképek annó middiből? :P -
RogueGigi #40903 Még régebben fejtegettem mennyire jó egy magas body specced caba dmg-e, 34bodyval pedig megvan az 50 totál elég hamar. esetleg rr12 körül elgondolkozhatsz a 46spiriten :) pont az van az én cabimon is, amit lujo mondott, nagyon kulturált dmget lehet csinálni vele.
ezért nem kerek a cabi sem, mert sztem baromira hiányzik egy jó ns a grpban (meg soloban is), viszont emiatt az amúgy gimp mattert vagy kénytelen nyomni, mig eldinél ez mennyivel kulturáltabb (nuke lineban van, ami mindenképpen vagy elsődleges, vagy másodlagos amit fejlesztened kell, ha pbaere mész, 3ikat meg senki le se szarja amúgyse, bolt meg debuff line). -
#40902 ^^ -
Bhalage #40901 "Doringard: Assist, bazzeg assist!
Ladonna: Greetings HH!
Adriali: Fasza, SoS-oltak, 30 sec-et ki kell birni.
Gennymano: &(*)^#(*)^)#$
Bergthor: Hangi, nem ertettem, mit mondtal?
Outhkast: Ladonna, would you be so kind as to invite us into your great alliance?
Runeye: Hehe, hogy kinyirtam azt ott hatul!
Grizli: ... es akkor felnyitottuk a ladat es kiszaltt 33 gyonyoru pillango."
gihi xD -
RocketyATwork #40900 jah 13 body még viccnek is rossz volt, ha spirit specc akkor 46 spirit rest body és nincs nearsight vagy max szürke interruptra de effektive szart se ér :y