Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
mael/grooverol nem tok semmit.
sajna bc gozerovel classicizik szinten szal elmarad a jo kis fight vs aod ;<
anti hero
igy lenne 2k ember toa és 2k ember classic, mivel nekem mindkettõ bejön atm (rr5 után majd értekezem megin) ez lenne a legjobb.
zzz
na mind1, remélem az lesz mint usbe és 1-2 honap alatt kiürül classic mint pvp.
anti hero
de ahogy gondolod, én nem akarok senkit meggyõzni hogy ez a világmegváltócsodapwnserver csak leirtam hogy _SZTEM_ miben más és hogy ATM miért jobb mint pry-xcal cluster ^^
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
majd amikor kimennek jövö héten az elsõ setgrpok már noobokat farmolni és 2 hét alatt rr6+ok lesznek akkor meg az lesz a baj nem az rr11 grpok 😊
mind1 nekem tho, nem én játszok ott 😊 old style pve meg fun de egyszer elég volt lyonon fop nélkül grpal 50ig 😊
zzz
itt a lényeg egy dolog:
1, old school pve (igen, többek között nekem bejön 😄)
2, nem lesz mister rr11 grp
3, van grpom rajta 😄
kb ennyi :-p de eleinte tuti zergelés lesz de 400 fõs cluster helyett én erre szavazok iirc.
zzz
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Én inkább eldingelem Lord Inconnut sorcin addig amig emberek megunják classicot .)
rvr is fun lesz ;> mar erzem. mondom semmi purge det rak. albi caster grp mmmmmmmmmmmm jo lesz xD
anti hero
/gc who = 0
/gc who alliance = 0
/q
kosz ennyi
anti hero
másik meg hogy nekem is hiányzik onnan a toa utility és elõbb toázok fel még 10 karit minthogy egynek befarmoljak 6-8 cuccot darkspirebõl.
csak a pure fun es pure farmage
nem ertem aod miert nem csinalt egy grpot azonnal ^^
anti hero
zzz
-wtf???go fkin other camp!!!!
Über droppok(2piety,3power)és a mithrill cuccok szinte elérhetetlen áron vannak!!! <#nemtudom>#nemtudom>
Nagyon lolz de azért bejön még mindig ez a lényeg.
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Elõtte meg lvl 11-n mentem ki kis bg-re ott meg leabáltam 2 midi castert(sm,wl)azt akkor volt sikerélmény is.
Instance-zok meg questelek azt lassan meglesz talán karácsonyra a lvl 50 is 😊
Sok sikert itt is!
xD
anti hero
Láttam egy Bhalage nevû clericet vmi Tuatha dé akármi guildbe.Te lennél? <#vigyor3>#vigyor3>
anti hero
anti hero
Lourker
mester: classic
zzz
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
Lourker
Te milyen UI-t használsz?<#wow1>#wow1><#mf1>#mf1>
Like it<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Hm?<#worship>#worship>
zzz
zzz
hurray<#zavart2>#zavart2>
anti hero
zzz
rr3 bm baby vs 2 bokorbabujt scout mate. mellettem szoljon hogy en lattam meg oket elobb ugyhogy egy 3as kombo rogton csattant egyikukon ;o
na szal kombo csattan, baratunk kijon stunbol es elkezd forogni porogni. haverja meg elkezd gyepalni
porgunk forgunk, elkezd menekulni ez a luzer akit utok.. le slammel a haverja ;o egyik hatulrol oszt masik meg elkezd loni ;< kezdem rosszul erezni magam 30%hp ;< (purge nincs) egyik scout100%on masik olyan 30%on
ok lejon a stun, nekifutok, dirdurr csittcsatt. -1scout. olyan 25%on vagyok : ) masik scout 100on ;o elkezdunk porogni megint 😊
addig porog forog mig ez is beszopja a snow showert es a 3as side style combot xD en olyan 15%on o 50en ? ;o fujj
tovabbi dirr durr csitt csatt. eroteljesen hatralok kozben nyomom az anytimeos combot 😉 egyre fogy el scoutunk ;>
es vegul az elkerulhetetlen utoleri .. ;< Gaby 1%hpn, taps. majd komotosan visszagyalogol hpkba megmielott jon a tobbi m8. end of story
anti hero
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"