Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
zzz
zzz
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Mellesleg shadem neve Adera, cosantoir a kicsike ha latjatok eldolni valahol tudjatok hogy en vagyok az ;P.
Az volt most a vicc par perce log elott ugy gondoltam suicide (szokasos, ulo casterba pa 😊
lestunolt cleric mondom ok jol csinalta erre elkezdett smiteolni, nemtom valahogy olyan viccesnek talalom mostansag a smiter clericeket :p
Ott a serult ott a halott : 'haggya! smiteolom ezt a solo stealther' 😄
szóval mondjuk 35ös és 40es regro(hibiben maradjunk egyenlõre,ez a heal-line btw) 2 dolog van,a spreadheal2,és a 100%rezz,na most 35ös és 40es nuture(buff-line) közötti különbség,+8% matter resist,sárgakeretes dex/qui kék keretes helyett,és sárgakeretes haste kék keretes helyett(ez utóbbi lol,mert 15%helyett 17%os haste),de nézzük a matter resistet,erre épül minden DoT,szal az nem megvetendõ,ami meg dex/quit illeti,hát épp most teszteltük Fidel buffbotjával,hogy 50es nuture esetén sárgakeretes dex/qui ugyanazt tudja,amit piroskeretes(ez igaz baseline dex és str buff esetén is 50+ nuturénél),és persze mondanom se kell hogy egy alapból 40esre speccelt nutureval +11 az itemekbõl,egy rr1es druid is úgy szétcappel,mint egy buffbot,mellette van 2 75% insta,3db 16%resist,spreadheal,ami csak 1100-1200at heal(relic nélkül),de nem nincs 100% rezze,háááááááát,nemis tom...meg különben is minek 100% rezz?elnyomsz 2-t,aztán oop,és akkor meg azért vagytok szarban,mert közbe jönnek(gyerek persze ugyanúgy rezsick,mert még 5 perc nem telt le),de te viszont oop vagy,hát simán kinyírnak,azt /rel...meg különben is fight közben rezzeled 50%ossal+adsz neki egy 5-600as healt,az fele idõ,mint a 72secces fullrezzt elküldeni,és közben a szanaszét cappelt manachanterek nyomják a mondjuk csak 200al több dmg-t/pbae,hát nem is tom még mindig...szal 100% rezz max 1 esetben jó,az általad említett egyes pont,aki meg emiatt speccel rá,azzal se grouppolnék az is 100
...mindezek 15 hónap többé kevésbé aktív druidkodás/clerickedés tapasztalatai alapján a saját véleményem,mindenkinek joga nem egyetérteni,de én akkor is így látom 
LOL
`2. 50%-kal kisebb a rezz sickness utana.`
azért 10 percet kibír rezsicken,ha meg nem,akkor meg nem kell meghalni lol
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
1. 50%-kal tobb rp-t kapsz rezzenkent 😊
2. 50%-kal kisebb a rezz sickness utana.
Csata kozbeni rezzelesrol sokan mondtak regen, hogy hulyeseg, most mindegyik grp-nal csata kozben megy a rezz.. Nalunk volt, hogy ns (!!!) 1 utesbol olt meg egy 50-s theu-t. Mondjuk szerintem RA-val, mert valami iszonyat poison sebzest kapott. Na pl. olyankor jo a 40-s rezz.
,csak az én fantáziam szüleménye vagy max lol...aztán kérdem milyen speccel küldi,erre ilyen duma,hogy hát a legjobbal,mondom,aha k,de az számokban mégis hogy néz ki,erre nagy nehezen kinyögte,mondtam,hogy nekem is kb az lenne 50en,csak nekem 35 gyógyító vonalra és 40 buffra,neki meg fordítva,mondta,hogy 40en befigyelõ 100%rezz+39es spreadheal(az már a spreadheal2) 'a must in rvr',mondtam há me minek?rezz nem köll,mert ugyse hagyom kifeküdni a grouppot,max wipeoutnál amikor 3fg Sotl megtalál,és spearheal1-el is simán 1000-t lehet még most is healni,hogy nincs meg a sok powerrelic,és így is annyi manát eszik,hogy sokat,erre megorrolt egy kicsit lol,hogy vágja mire célzod,és hogy ez nagyon rude
,én mondjuk arra akartam célozni,mekorra menõ szövege van ezzel a 'masteh drood'+legjobb speccel,bár meglepõ módon van igazság abban,amit 40es gyógyítóvonal spec hasznosságáról mondott,de én buffokban jobban hiszek,de ez nem ide tartozik...utána szóba került,hogy épített grouppok,hát arra amit levágott az nem gyenge,hogy mert õk szeretnek groupkarikat játszani,meg nyitottak mindenki számára,meg egyáltalán õk hibernia megmentõi,és hasonló dumák,mondtam,hogy mi is próbálkoztunk ilyesmivel,erre jött az NP annyira über azt nem lehet másolni(nem is akatuk),és annyira über,hogy überebb nem is lehetne,meg még über is,kb ezt mondta lol,érdekes dolog volt pár szót váltani a 'masteh drood'-al,rég nem röhögtem ennyit 10 perc alatt
,kedvenc részemet hagytam a végére,hogy vannak stealther karijaik is,szal õk nem csak az épített grouppokkal nyomulnak,szal õk aztán a liberalizmus netovábbja,ez úgy néz ki,hogy 3 hete kb powerlvltek egy pár rangert/shadet lvl49,9re,azt néha azzal nyomul vki,ha nagyon ráér lol,és sírt is,hogy shadejével sose volt xp group,nem tom mennyi ideje lehetett mondjuk keresni,ha 3 nap alatt 50en volt,de mind1 lolAz alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Nemhinnem hogy leverne shadowzerker ha unbuffed shadowzerker vs unbuffed mercfiltrator.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
50 dw / 50 thrust / 36 stealth (RR4-re tervezek) / 21 cs / 25 poison.
Nem lesznek meg a legjobb mergeim, hianyozni fog a cd is, de meg mindig tudok PA-zni 450-500 kozott, mas assassin/archer ellen ez a legjobb spec (+ slash/cs), sot talan meg thane-k ellen is 😊
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Offtopic: Gozom nincs hol lehet beszerezni, en haverral hozattam nemetorszagbol. Nevet nem irom ide esetleg nincs kedve most hirtelen venni 10+ daocot 😊
Én most az EQ-t nyomom az eléggé bejött.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby
zzz
zzz
50 dual wield
50 thrust
hát úgy elkalapált (mindketten buffolva voltunk) hogy egy szinten röhelyes volt 😊 DualS + Duals + df + df + duals spam azt dõltem el. Nincs purge, mint mondtam akkor halott vagy és ez szvsz faszság. Diamondbackbõl legalább kijösz élve, ok valszeg vesztesz de még bejöhet a df és akkor megint nem biztos :d
zzz
Hallottal barmit az utobbi idoben Amorcerol?
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
zzz