43179
  • Bhalage
    daoc 2 nemlesz azt mondtak. gondolom bezar a bazar
  • Bhalage
    hol is jatszotok ti? eu? thidezni ha meg toljatok jovok vmikor azt nagoyn vagom :)
  • Bhalage
    lol :)
  • Bhalage
    van rola movie. toltsd le
  • Pari
    Tenyleg szerintetek ha a Mythic uj rvr-e a WH kijon akkor a DaoCal mi lesz?
    vagy lesz majd Daoc2?
  • Pari
    Haha, jut eszembe tegnap lv23 kimereszkedtem Thid-re...ahol nemtom miert,de en vezettem az alb zerget:)2,5fg
    Sikerult bamme 2x kinyiratnom az egesz bagazst(csak az egyik volt az en hibam:) egy pbaoe mid grp ellen:)
    igaz sokkal tobb mid volt mint mi,de aze igyis 18db/28d-vel vegeztem, ugyhogy mindig en csusztam ossze elsonek...legjoban ez tetszet,hogy egy body sorc, 2 cabby kinyirtunk egy 4fos SB grp-ot, pedig alaposan egyshotoltak minket vagy 5x elotte...
  • Pari
    En a Warhammer-re varok,de nagyon:)

Btw egy csoka egesz jol megfogalmazta amit ti is leirtatok a wow vs daoc.
    Erdekes/tanulsagos
    Hozzateszem en sose toltam wow-al igy kritizalni sem tom,de ettol fuggetlenul ugy erzem amit a csoka leirt,meg amit ti elmondtatok,hogy inkabb daoc:)
  • Botond #40972
    Ebben igazad van. Erősen egyedi érdekek orientált a játék. Instancék rövidek,hogy átlag mamlasz is végig bírja szenvedni és egyfolytában loottéma van,nem is ismerik egymást az emberek. Community képzés 0. Persze én fix arcokkal mentem oda,meg még páran becsapodtak a brigádba,így jól elvagyunk. Szabadidőnkben elbohóckodunk ezt azt,sajna pvp minimális,így nem tudom fórumokon fényezni az e-peent,de hát nem is ez a fő cél,csak hogy szabadidőmben csináljak vmit,ami leköt. Daoc nem kötött már le,mert egyrészről voltunk egész hibibe 8an. Kimegyünk frontierbe 3an akkor begyalul 3fg kapásból,és szerintük ez a skill. Jó ez a BG rendszer,hiszen 15vs15nél jobban kijön a skill,nagyobb adrenalint csinál egy 1vs1 vagy 1vs2 esetleg 2vs2. Csak ugye gyakorlatban ez ritkán működik,mert ugye honor rendszer miatt,amikor jó harc lenne az egyik fél inkább kimenekül,mert gyorsan kövi roundban honor farm,semmi pvp. Szóval nem a legjobb,de mostmár elleszek wow-al,amíg jön pirates of burnig sea. ^.^
  • Botond #40971
    Urban legend. 3 órán belül nem lehet végezni még ha 1 hittelnek mindent(bossokat is) akkor se.
  • Bhalage
    a wow legnagyobb hatranya az az hogy nem nagoyn tamogatja a kozos jatekot (sztem) es ezert nem vmi jo a hangulat es az emberek leszarjak egymast : )
    nekem igazabol ez sokkal jobban nemtetszett mitn barmi mas.

na jo ejt emberek : )
  • Uberlama
    wee az annyira izgisnek hangzik hogy mingyárt befizetek wowra imo !! :)
  • Bhalage
    igy hgoy rovidebb - konnyebben elviselheto epp ezert mert jol halad de geciunalmas : )

olvastam hgoy MCt van akik ilyen 1ora alatt olik belepestol ragnaig- na azt is megneznem : )
  • Bhalage
    lujo azert azota valtozott a dolog es sztem 3-4 ora alatt full kipucolas . emlekszem regen meg azokon a kutya meg tuzelementel mobokon is milyen wipeook voltak :) na ma ez mar sima ugy es Ragna is szepen ugy megy le, ahgoy kell.
  • AngeLujo
    releasetől 2 hónapig toltuk elég hardcore módon, de akkor még sehol nem volt pvp, aztán mentünk német serverre bohóckodni daocba, aztán én visszamentem kb 2 hónapra wowolni hogy hátha jó az de annyira szar volt hogy ismét tudtam értékelni a daoc hibáit :D
    szal ofc fikázás volt, wow pvp szar, pve meg csak nagyon hardcore elemeknek élvezetes. én pl kb 3x voltam MC nagytakarításon, ez úgy nézett ki hogy kb délután 5-kor lementünk és hajnal 2-3 körül még Majordomot próbáltuk bealázni (igaz sikerült is ^^). namost egy ilyen raid egy magel úgy nézett ki hogy assist, bolt bolt bolt bolt bolt bolt ^^ ez 8-10 órán keresztül egy picinykét durva főleg úgy hogy a 40 fős raidnek minden mob kb 2, max 3 über lootot dob ami egy "kezdőnek" a guildbe kb 0 loot/raidet jelent. szal hamar elmegy a kedve az embernek a csili-vili instancektől 1-1 ilyen után ^^
  • Bhalage
    persze egy kis irvr jol esne azt se tudom hgoy megy meg az a ize cuccos
  • Bhalage
    mostansag sehol :X
    kicsit ki vagyok egve + rengeteg irl dolog adja magat..
  • RogueGigi
    te balu,te mostanság hol játszol, classic vagy cluster?
  • Bhalage
    nem jobb hanem masabb de 1 lvl60as kari utan sztem nehez megegyet felhuzni. (nekem legalabbis nem sikerult) vagy meg 3at.. mondjuk daocban meg szinte korlatlan hany karit huzol fel..
  • RogueGigi
    Amúgy én is megnéztem aod múvit, és gratula, nagyon szépen toltátok benne, gratula, jó anyag :)
    Nem is tudtam, hogy pure caster grp még ilyen jól üzemelhet toás champos szerveren :)clericek biztos vért izzadnak :)
  • RogueGigi
    félre ne érts, én tudom, hogy a wow pve jobb a daocénál. Azonban daocban legalább megvan a lehetőség, hogy 2day playeddel meglegyen a cap lvl, viszont wowbanmivel a pvp egyszerűen szar, ezért a pve-re koncentráltak, és igy baromira nem akarják,hogy gyorsan végezz vele.
    A daoc pedig minden szempontból teljesiti az MMORGP feltételeit, ugyhogy amit mondtál róla inkább veszem fikázásnak, mint valós alapokon nyugvó kritikának. A meglepő, hogy régebben te is elég sok időt töltöttél vele, mégis miért viszonyulsz hozzá most ilyen negativan? :p nem értem..
  • Bhalage
    az a legjobb resz : ) a fightok nem voltak tul nagy durranasok - nem tudom hgoy rossz pillanatai voltak az ellenfelnek vagy mi de nem tapasztaltam tul nagy ellenallast, kivancsi lennek pl egy vs Walking Issues fight hogy szokott menni amit megnyertek.. gondolom tobb szaladgalas lenne benne : )
  • Bhalage
    hat sztem vegul is csak az a gond hogy unbalanced lofasz az egesz. ugyertem egy UTben a palya vegerol leszedheted a zaszlohordozot tavcsovesses vagy redeemerrel (a fel palyat) xD de a wowban raadasul olyan ugyesen van megcsinalva hogy toalis kudarc az egesz (ctf). egy druid elkezd futni akkor allitsd meg . : ).
    a domination meg marha kicsi palya es pl egy pala felrakja magara a shielet addig odaer az erosites szal nem tudom.
  • AngeLujo
    mielőtt übi learat minden babért, a lényeget (az introt) én csináltam :(
  • Pari
    gj!
  • AngeLujo
    amúgy javallom a #40928-as postot a zerggel való érvényesülésről
  • AngeLujo
    az a baj hogy a wow pvp eleve erről szól, kinek van szervezettebb zergje. nekünk sajna nem volt kedvünk kivárni hogy legyen a wowba pvp szal nem tudtuk megmutatni a sok losernek hogy kell zergelni, de hát ez van :(
  • Botond #40953
    Főleg akinek a vérében van a zerg,és csak úgy tud érvényesülni.
  • Botond #40952
    Itt most nem az fps volt a lényeg meg az rpg. Akkor rtsre írja rá,hogy shotemup,attól még nem lesz az.
  • AngeLujo
    meg a PvP is egy nyamvadt PvE mert vagy CTF, vagy erődöt foglalsz és hatezer guardot kell ölnöd vagy bányákat etc foglalsz ami megen csak PvE ^^
    ja meg hogy az egész szar isntanced az meg a legnagyobb vicc az egészben :)
  • RogueGigi
    az még hagyján, de a tankok is ott a legszarabbak :p
  • RogueGigi
    wowban sokkal erősebb az fps vonás.. ki a franc találta ki, hogy egy mmorpg-be CTF legyen? mennyire realisztikus már, két ellenséges szembenálló ország elkezd zászlókkal játszadozni, hát persze..
  • RocketyATwork
    mid gyenge realm, hehe xD
  • Bhalage
    tudja o azt jol, csak szerinte tul kevesen jatszak ezert vinnyog
    : )
  • Botond #40946
    Csinálok egy fpst és ráírom a dobozra,hogy rpg attól még nem lesz az.
  • RogueGigi
    Szerintem az nem korrekt, ha egyértelmű abuse, akkoris inkább warning, nem kapcsiból ban. Azért ez gusztustalan. Vagy inkább szánalmas, más bug abusokra kéne rámenni inkább.
  • RogueGigi
    egy játék kategóriájával vitatkozni az már azért eléggé érdekes dolog :p
  • Botond #40943
    urban legend. MMO az 2-3ezer aktív játékos/szerver.
  • Pari
    Hol talalok macro commandokat?:)
    a /bow /y Friggin hibbi zeg INC again! -en kivul?:)
  • Uberlama
    ha afk közben a peted vagy a karid bármit csinál ami változtat a játék környezetén, és te nem vagy a gép előtt akkor azért bannolnak. tudom mert volt ilyen nem is egy, még aodbol is akartak bannolni vkit mert afk xpzett cabaval de végül sikerült kibeszélni.
  • RogueGigi
    DAOC=MMORGP=Massive MULTIPLAYER Online Roll Play Game
    imo