Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja jovan
Botond
hát már oda is beengednek mindenkit? :-P
Botond
öröm hallani,hogy más is bírja követni az eseményeket ennyi süketelés közben is :-)
Botond
kicsit mész át albiba máris összevissza beszélsz btw :-P
Botond
Penge=Donk,Raisthlin=Godwan,Überlama=Uberall,még vkinek nem tiszta vmi?
Uberlama
vagy=vagyok na

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
ne hireszteljé má sületlenségeket lol 😊 én simán vagy God wan nélkül 😛

Hangianix
Raist hibbis wardenje.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Ez gondolom bg kaland excalrol, o pedig mar 50-s. 😄 Bar lehet irt egy programot amivel at jar oda. Tudod minden lehetseges. 😄

Bith
Csendpenge? Mert az khurrak infije.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Hangianix
Badguy, van valami mukodo email cimed?

Hangianix
Igen, nekem meg sose volt olyan, hogy ne engem utottek volna, mindegy ki jott. Pl. ha van 3 hibi aki nekem jon es jon 4 midi, akkor 1 sec mulva mar 7-en utnek...

Pedig Dodennel en megmentettem egy celt akarmit (ki emlekszik mi volt 😊 ) ketten kozosen lenyomtunk 4 middit 😊 eppen bowoltunk egymasnak amikor befutott 1 fg es letarolt minket. 😄

Hangianix
Godwan != Uberlama, az o neve Raisthtlin. 😛

Kedves Godwan ur, semmifele hibgard szindroma nincsen. Mi nem tartunk fenn kapcsolatot midgardiakkal.

Enis rinyalhatnek arrol hogy ha jon troll es epp harcolok alb-al akkor tuti engem tamad meg elsonek dehat amint irtam hibik is sokmindenert sirhatnanak dehat vanezigy kegyetlenezajatek 😉
Uberlama
érdekes ez a relic raid gyerekek. msot ugy tûnik megint hibgard szindroma van. Hibik elvették renarist is midik meg blockolják sauvage utat

Hangianix
Na en is bejelentkeztem Hyder oldalara, "kicsit" lassan tolt, de okes 😊

Botond
dátumozva van btw :-P
Botond
ja,szal Mazsi abbahagyta?kár érte,jó arc volt :-) btw szoktam látni,hogy nyomultok a HBvel emainbe mindig,rém uncsi lehet :-P
Tiffa
Kyel a keresztapa
Botond
*** Chat Log Opened: Sun Jul 07 19:43:07 2002

1) Mazsola the Level 43 Minstrel in Camp. Forest
2) Dirtydee the Level 10 Cleric in Camelot Hills
3) Sanyka the Level 46 Armsman in Cornwall
4) Krane the Level 49 Minstrel in Lyonesse
5) Kal the Level 43 Armsman in Lyonesse ....az egyik :-),szal mazsiról van vmi info?
Hyder_work
bezonyám, HB Powah

Botond
btw Mazsi tolja még az ipart?
Hyder_work
hehe, nem mertek megszólalni se

ma leszel Gigi?

Botond
ja,többek között ezért is pattantam meg :-P
Hyder_work
amugy ha érdekel az eddig állás, h ki hol nyomul Eddigi Eredmény

Bith
Ok, soz 😊. Gigit amúgy még a régi szép Q2 CTF-es idõkbõl ismerem.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Hyder_work
bocsi, de ebben tévedsz, nem csak Gigi a törgyökeres Excal / Albni

csak pár név: Én (Amire), Krane, Sanyka, Riwen, Psy, Bladelore, Alou, Darvi, és még páran...

akik itta fórumon rendszeresen vannak: Gigi, Krane, Én

Botond
ja,én is megkajáltam,húzok hordót mosni :-P
Bith
Ja, de még nagyon friss a 2. acc, csak Whoami AndWhatAmIDoingHere nevû 36-os papom van rajta, emg egy levl 1-es leendõ friar ;P. (a pap második nevét Gryllus javasolta, és tetszett 😊))

Na, mostmár télleg megyek dolgozni, meg amúgy is chatté degradáltuk itt a fórumot 😊.

Botond
nem hinném,hogy te leszel druidom 4dik killje(3kill 14 hónap alatt nem is rossz egy druidtól,és ebbõl csak 3 volt lvl5 alatti ;-) )+wardennel is inkább csak csapkodok,aztán mire én ölném meg a faszit mindig belefut egy pbae-ban,és nem az enyém a dicsõség lol
Bith
Elég ha Lonely-t felteszed ;P, a többivel még nemigen játok RvR-re, bár a necrom már 37-es 😊. Bithy smiter volt valaha (elsõ karim volt), de degradálódott buffbottá.
Lonely-t meg amúgy is szeretik elsõre lecsapni, mivel aoe mezzer, úgyhogy sietned kell, ha ki akarod ölni, lol.

Botond
és még egy válasz lol,szal pry/hibiben is van egy zanzibar,de õ román asszem lol
Botond
btw te is 2 accountos buffbotos cheater vagy?na szépen vagyunk :-P
Botond
ok,felkerültél a halállistámra,remélem megnyugodtál ;-)
Bith
Ehh, Prydwenen teeee. Innen csak RogueGigi a tõsgyökeres excal albi. A többi magyar albi az prydwen, ahogy én is.
Bithy, Lonely, Necrobith, Bith, Delomas, Taty, Hidenseek
Ezek vagyunk én 😊.
Excalban hibi vagyok, meg middi (level 3-as leendõ BD ;P), Hibiben: Zanzibar, Stargate, Menthol.

Botond
éjjen :-D ma este warden powah lesz :-) 10% +sebzés gimped alboktól meg se kottyan :-D
Hangianix
Hibi str relic a hibiknel van.

Botond
annyit segítek,hogy tolmács voltam náluk 3 hónapig :-) csak az titok,hogy mit tolmácsoltam :-) egy hónapot voltam Fort Polkban luisianaban(vagy hogy írják),meg 2-t bajorországban vmi támaszponton,elég mókás volt :-)
Botond
excal?
Bith
És szerinted én melyik szerveren vagyok albi, he? 😊

Bith
Lol, akkor majd kitalálom magamtól ;P.

Botond
nyugi,ez prydwenen volt ;-)
Bith
Télleg megvannak végülis a relicjeink? Vagy elvitték a midik?

Botond
már csak 47 btw :-)
Botond
de,dolgoztam nekik egy párszor mint civil amerikai+német támaszpontokon,de 50 évre titkosítva van,hogy mit ;-)
Bith
Mit kerestél Te a Us Armyban? 😊 Oda nem csak amcsi állampolgárok mehetnek?

Botond
írek a legkeményebbek,angol/amcsi slenget még vágom is vmennyire,skótok sem egy nagy szám,de amit az írek levágnak az kész...
Botond
és elvittük?és tegnap a midik,akik minden keepet bevettek mit domborítottak,mert én lefeküdtem közben alukálni
Hangianix
Echte angolok rosszabbul irnak angolul mint en sokszor... A skandinavok ellenben nagyon jok.

Tiffa
Látszik a tavaszi szünet ... jöttek a hibik a relicért.