Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most látom, hogy a hibbi str-t megint elvitték az albok. Mikor történt ez?

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Akkor ezek szerint az összes assasinnnál levették jócskán az evadet. Elég baj ez.

Grat
Ugye te healer vagy és exc/middis?
Ha van alacsonyabb szintû cuccod amit tudnál nélkülözni + 1 kis pénz azt megköszönném.Rudasmatyi(lvl23) healer , Ignatyenko (lvl22) SM
Exc/middiben nem tudok semmit se adni neked viszont, de ha egyszer kedved támad hibbihez a prydwen szerveren akkor viszonozni tudom a segítséged.

Hát csak azért , mert szerintem ti ítéltétek el a buffbotosokat, hogy lámák és csalók. Most meg akkor ezekszerint ti is használtok.

A NP már nem jár hibbibe csak nagyon ritkán.

Hát igen én ugy mondtam volna, hogy rambo és társai miatt nem lehet buffok nélkül kimenni.

Szerintem pár middinek volt elõszõr és akkor minden albioni infi csinált a smiter clerickjébõl 1-et magának, hogy legyen esélye a pár buffbotos SB ellen és csak ezután jöttek az NS-ek abból is azthiszem 4-5nek van.

Mibõl gondolod, hogy a hibik kezdték a buffbotos NS-ekkel?

Az assasinokat visszavették 50% evadéra és igy a buffos friar többet evadézik mint 1 assasin+ neki még van a parry is.

Ja az érdekes eset volt. 1x megütöttem akkor se valami nagyot pedig ott állt egyhelyben és ugye cloth cuccban a többi ütésemet kiparryzta és evadezta és hirtelen meg is haltam. Rambo hogy került oda azt nem tudom mikor ti a midikkel viaskodtatok amg-n. Soha nem is fogom megérteni, hogy 1 friar, miért evadézik és parryzik többet mint én.

Botond
Virgonc-ról nem tok semmit,hogy kiféle,miféle...
Botond
pech,spirit resistre akkor se fexem rá,mert SCzni nem fogok,hibi itemekben meg nincs,vagy ha van is az az item elég suxx úgy egyébként...
Botond
mármint Rambo+hasonlók,úgy érted?
Penge, Frox- Donk
Rendorion, Dorina- Én
Adokennekeddmgt, Adrirali - Lothandar

zzz

Botond
na késnek a vendégek futok még egy kört,hátha meglesz 2L7 :-)
Botond
ja,újabban SP+Chosen is ki szokott küldeni egy egy kósza grouppot,meg kezd lecsengeni a craftolunk+SIben nyomulunk idõszak,úgyhogy ilyen rnd grouppok is kimerészkednek,de azért emainba még mindig nem rúgunk labdába csúcsidõben...
Botond
druiddal 5% a spirit resistem,wardennel meg 5+16% a buffomból...mondjuk druiddal összes többi resist cap közeli vagy cap,wardennel csak melee resistek,magical resistjeim közül matter+cold cap,többi közel 0...
Hangianix
ok, akkor csak 45% 😊

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
sm pbaoe, air theu dd/mezz

Botond
20% spiritre direkt nem gyúrtam,mert ki aza hülye,aki smiterel nyomja manapság? :-D btw épp most jövök HWbõl,4en(warden+manachanter+ns+ranger) agyonvertünk fg midit :-D mondjuk volt vagy 3 kék ebbõl,de akkor is lol,aztán visszajöttek 10-12en lol,mondjuk úgyis percek kérdése volt,hogy logolok,mert jönnek a vendégek...
Hangianix
Legyen akkor 3 vs 3. 😄

Hangianix
Ugy ertettem resistelsz. Lesz vagy 50% spirit resisted, tehat elegge eselytelen lennek ellened 😊

Botond
de tudsz :-P fg vs fg-ban meg esélytelenek vagytok ;-)
Hangianix
Nem 1 vs. 1 😊

Egyebkent te nyernel, ha nem tudok mezzelni.

Botond
2L6os warden rr6os cleric ellen,az mókás lesz...
Hangianix
Meg lesz az RR6, en csak Odinba jarok majd Killerrel vagy HW-be 😊 'szal talalkozhatunk. 😊

Hangianix
Na en haltam ugy ki, hogy volt 5 infi a kozelben en meg naivan leultem, mondvan csak eszreveszi, ha jon valaki. Kaptam is Blod-tol egy PA-t meg egyeb nyalanksagokat, infik a halalom utan fel perccel ertek oda. Biztos befejeztek a kartyapartit...

Uberlama
bár gondolom meglepõdtek amikor egy emberbõl hirtelen 6-7 lett 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
ja igen az emain amg albi részrõl való kempelése nem egyszerû. megyek oda, mondom poénkodok megállok hibi oldalon kb 5 stealther tûnik fel körülöttem (infik). Adok buffot meg minden, mondom leszek sajt a kis ns/sbknek és solozo optimistáknak 😊 azt jött egy csapat midi és kaptunk aedotot 😊 de feküdtek azért

Uberlama
Instagib kinek az nse ? tegnap este/éjjel vagy 3x is láttam egyszer amikor (emain amg) egy friart akart ölni kapott szép 250es ddket. Máskor meg pont elõttem nyirták ki pedig én akartam 😊

Uberlama
természetesen nem mert egy-két ismerõs akinek van buffbotja azt ha akaod conc akkor általában adnak is. (márha beszélhetek a nevükben)

Botond
leszarom,én úgyis eredetileg midi/albi frontierbe szeretek rvrni,eza sétálunk 60csillió km-t,aztán rambóék lePAáznak és szevasz nem köt le...Ír gyerekek elég coopnak néznek ki,egy héten egyszer van nekik guildxpzés,vannak elegen,hogy mindig legyen hozzá ember,van 2 50es manachanterük,azok meg iszonyat durván PLnek,és múltkor voltam velük rvrni is,hát még ott is csináltak vmit...sõõõõõõt,még buffbotja is van a 2 manachanternek :-),szal nemtom,én egyenlõre belépek albiba,hátha benn van alyr/finder,ha nem lépek hibibe,egyenlõre a saját guildemben vagyok,de ki tudja,mindenesetre mostanság úgy kezelnek mintha hozzájuk tartoznék :-) lourkerék meg conquest meg csinál amit akar,õ dolguk,én nem értem ugyan,de nem is kell nekem mindent érteni...
Na visszavettünk négy relicet, 7 albioni keepbõl 5 a miénk szép munka volt😛

lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby

Botond
ne törj össze,rosszul emlékszel ;-) godwan sose írt ide ;-) és uberall az earth theu,raisthlin a wizzi,aki godwan ráadásul :-)
ja és mi a neved?

zzz

ja lehet megse várom a capelést mert ez a "camp mtk,mpk" nagyon unalmas, annyi alb van hogy enemy nincs 😄

zzz

lehet magasszinten más de annyi infi van hogy még bottal se mész sokra :/ vagy én kapok 2sb-t a pofámba vagy az sb akit betámadok kap még 5 infit.

zzz

Exc midgardon milyen néven vagytok?
Nekem van BG szintû karim ott még a régi idõkbõl. 1 healer és 1 SM

A midikrõl amit írtál az a mai napra igaz, hogy lesz-e folytatása azt nem tudom.

Mit értesz azon, hogy van ott elég hibbi?
Általában Lourker groupja van kint és a conquest bõl 1 fg, de õk is külön mozognak. Ja és 1-2 NS , de õk is külön mozognak.

Nem tudom, hogy még mindig ki meritek-e jelenteni, hogy buffok nélkül jártok emainban?

Ja és ISZONYAT nagy feeling úgy mozogni még a csíra bgbe is hogy egy rakás friendly vesz körül. Ez egy prdywen/hibinek elég furcsa. : )D

zzz

Excalon hibinek? You sure matey? Midgardiak pk-ból nem tudtak kijönni ma thidrankiba, ezt meguntam és átmentem hib pkhoz ahol Kb 1.5 órán keresztül kempeltem, hát volt 1fg hibi (meg volt 5-6 solo kill) szal összesen volt kint 2fg hibi. Ezek után /who thidranki 53 ppl. Emainba is ott van a 75+ alb állandóan szinte, relic raidnél 300-400 albioni mozog a frontierbe. Na de majd csak feljövök magasabb szintre karimal és meglátom mi a pálya.

zzz

Bith
Jééézus, mekkora tetve vannak nálatok!

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Hangianix
Hat azert nalunk a middik vannak ugyanannyian.

Ha jol emlekszem godwan suketelt itt arrol hogy igy earth theu meg ugy.

Szal Raisthlin NEM lehet mer az wizard annak meg nincsen pbt nemdebar 😊
Raistlin? En azthittem uberall earth theu (?)
Mindegy, amit irtam azon nem valtoztat, hasonlo nicketek van neki jatekban uberall vagy mi a neve neked meg uberlama aztan osszetevesztettem. 😊
Akkor:

Kedves Uberlama ur... 😊))