Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
de egyébként a még echte angolok se szólnak be ha vmi baromságot mond az ember,ilyesmi miatt csak alyr+loth+én szoktunk szólni,hogy na neeeee mán :-D
Botond
én meg megtanultam jól az összes mindenséget,aztán simple present/past a használt tudás :-) még néha ilyen balfaszságok,mint a gotta go,és hasonlók,ami rámragadt a usarmyban :-D
Hangianix
Regen volt nekem mar angol oram 😄 egyszer mar megnezem ezeket a mult idoket, a "stucked"-et is hasznaltam ugy 10 honapig, mig 1x vegre kijavitott valaki 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
és még soha nem grouppoltam vele,szal még sose healtem,csak 1x rezzeltem :-)
Botond
hurt hurt hurt btw :-P
Hangianix
Megprobalhatna egy ilyet: "Succi, sorry but I can't heal in you in the next 30 mins, 'cause you have hurted the feelings of my Hungarian mate. 😄"

Botond
lehet,majd õ személyesen nyilatkozik errõl,azt írta 3 posttal lejebb,sztem egyébként ha succi+még 3NP-s aszondja,hogy mi húzzunk a vérbe,õ egyedül nem sok semmit tehet,de majd mingyá meghalljuk :-)
Botond
na,ott hagytam abba,hogy mi is a legmókásabb,szóval: még wardenem vmi lvl20onpár lehetett,amikor egy 39es shade xpzett egy dungeonba,ahol mi is(én+másik warden),egyszercsak rohan kifelé,és hopp lehal a kijárattól 2 lépésre,odarohanok,hogy ne /rel-jé,felszedünk,2 warden közül én voltam a nagyobb,de én nem emp-re voltam gyúrva(az adja pow-ot),hát másik wardentõl elkértem pow-os cuccait,hogy majd úgy nem írja ki,amit elsõ próbálkozásra kiírt,hogy nem vagyok elég powerful,közben már tudom,hogy szintem 1,5xeséig tudok rezzelni kb,de akkor még azt hittem ha van elég pow-om felszedhetem,szal nem sikerült,mondtam neki semmi gond,szomszéd faluban van logolva 42es druidom(lol,druidom 1 éve volt 42es kb lol),elkombóztam oda druiddal,rezzeltem megköszönte,utána is ha összefutottunk wave-lt,aztán 50es lett,és hopp már meg se ismerte a még mindig nem 50es wardent/druidot...egyébként biztos jó fej a succi gyerek...
akiket végül lourkerék nyírtak le,én ugyan mondtam,hogy 2 ilyen grouppal hajnalig itt ownolhatnánk,de még választ se kaptam,ez pl megint a hibi-érzés...szal én rel,és alttab combóval elhagytam a tetthelyt :-)

Akkor lourker nem lesz elég gyorsan rr10es, te kis buta.

😄

zzz

há nem tom, polearmosok meg 2handed armsmenek felbuffolva ütnek azért szépeket. Zerkerhez meg ne hasonlistál semmit (savagehoz se) mert azok köztudottan a legjobb melee karik a gaméba( no de midgard a melee realm nem? : ). Arról hogy SI-be ki mit kapott nos, elég csak annyit mondjak, hogy animist és valewalker egy kalapszar. Necro és Reaver elmegy, BD és Savage meg vicc. (bár zerker nagyobakatt ütött rám eddig mint akármelyik savage.)

zzz

igen de õ egy thunderer. ezért felsõbb rendûlénynek számít (legalább is õ ezt hiszi magáról). Nem csoda hogy ez elsõ pm-chat után kapta az ignore-t.

zzz

Hát ja succi egy hatalmas nagy f*sz.😛

botondnak majd írok késöbb:o

Lourker

Botond
legmókásabb az egészben az hogy....na ezt majd holnap mesélem el,most megyek csicsikálni...
Botond
mert magasról teszek rá,külön akart menni,külön mentünk,be is jött a számítása,mi megrostáltuk az ellent,kihaltunk,azt arathattak...
Hangianix
Succi az egy sultparaszt mar amit en a BW-s szovegeibol leszedtem eddig.

Botond
most megyek is hibibe megint,mert albiba nincs benn senki ismerõs,csak donk tolja infijét bgbe :-/
Botond
szokásos...xpgroup?áááááá,dehogy,warden epicben helpeljen vki?ááááááá,dehogy,alliancében meg mióta bevezették,ezt a no spamm szabályt mindenki hallgat mint a sülhal,max félóránként a fõ antispammer benyögi,hogy manachanter wanted to 4 fins,ráadásul CFben 99%ban 50esek xpznek,ilyen nyomi 48asok mint én meg menjenek szólózni...de rvrben meg hû mekkora istenkirályság vki aki heal+osztja az überbuffot,de xpzni?há még egy rendes peted sincs gyerek takarodj...btw mentünk 2FGal vkik ellen emainba,az én grouppom+lourker groupja,és valóban jó aza 100%rezz,mert náluk 2 csóka is kihasalt a csatában,nálunk meg senki,mert lepattantak az enemyk az überbuffokról :-P,aztán miután a nemtomkiket leküldtük succi benyögte,hogy mosmán táguljunk,mert 2 groupra kevés az rp power,aztán mi lekaszáltunk 1fg albot,de midik hátba kaptak(nemtom,hogy egy vagy 2FG),akiket végül lourkerék nyírtak le,én ugyan mondtam,hogy 2 ilyen grouppal hajnalig itt ownolhatnánk,de még választ se kaptam,ez pl megint a hibi-érzés...szal én rel,és alttab combóval elhagytam a tetthelyt :-),aztán visszanéztem wardennel epicelni,de mivel alliancében egy 15 perc alatt még egy 'nem bazzeg'-nyi válasz se jött onnan meg kiléptem :-),mondjuk egy két arc sírt,hogy jajj ne miért,sõt fõantispammer személyesen felajánlotta,hogy pénteken x órakkor guildgroupja itt és itt lesz,és toljuk,de elküldtem mindenkit a búsba,azt log :-),szal hibi rockz :-)
Botond
szégeny=szégyen :-)
Botond
akkor jó,mert én waveltem,amíg lvl50es rr6+os grouppom kinyírta :-) csak én voltam egyedül lvl48as rr3as balfasz,de így is szét istenítettek,hogy 'nézzmán Lourkeren kívûl is van druid aki nem pettel+poisonnal operál?' :-D,aztán miután szétgyúrtunk pár albot midit,megint elvették a kedvem hibitõl...szégeny az a realm,én mondom...
Uberlama
mind1 akkor 35 :_) bár azt nem tudtam hogy csak ennyit jelent :/

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Nem lehet letölteni, meg kell venni.

lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby

Mielött bejött volna az SC addig jók voltak az NS RA-k. SC után megint az NS lett nerfelve ugyanis a magas resitek miatt sûrû a resist a debuffokra és a dotokra. Az RA-k pedig erre épülnek.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Hangianix
Tul uber lenne a mercenery, biztos sirtak az ellen varazsloi, hogy ha nincs pbt, akkor megeszi oket 5 sec alatt. A gond az, hogy engem szintugy megesz egy berserker 5 sec alatt, ha nincs BoF vagy insta keznel...

Uberlama
advanced evadeje van amit 30on kap 😛

Uberlama
Necro két dologra jó. PvEben manatransfer és powerlvlezni karikat. ennyi.

Hangianix
Az egyetlen kari ami erezhetoen rosszabb. Kapna meg 0.25 pontot szintenkent es szevasz a tobbi infinek. Jobb az NS ra-ja a tobbinel, slash infit meg barmikor kicsinal (nem szamoljatok a reliceket most).

Hangianix
Paladin amig nem kapoitt end regen-t szar volt, a minstrel szintugy eleg gyengusz, akarki akarmit mond (sokan elcsesztek egy csomo pontot stealth-re, aminek nem volt ertelme).

hát most hogy thrust infim is 24es, ns = egy rakás szar. kthxbye.

zzz

Ja és runamaster is alá tudja debuffolni a base nukeját. Akkor õt is nerfelni kellene.

Most kezdjunk mi is el rinyalni hogy hu de szar a nightshade? 😊
Body 35 Mind twisting 41. Ezzel is szar a cc? Ne mondd ma' 😊

Tudom hogy vannak overpowered hib kari(k?) de aze nem kell rinyalni mert az alb karik NAGYON messzi vannak attol a szotol hogy "szar" vagy "underpowered"
Enchantert hasonlítjátok cabalistához vagy SM-hez. Ennyi erõvel nézzük meg 1 az 1 ben pl: bard-skald-minstrelt vagy NS-SB-Infi akkor valamelyik alb tank az NS-emnek 738akat ütött kétkezes alabárddal vagy mivel és az én ütéseme felét kiparryzta én meg kemyény 0-át evadéztam .(full resistek mellet,max armorban,és full buffokkal)

Vagy a friar? Esetleg paladin? Ezek is atlag alb karik?
Ezzel az atlag alb karival nem ertek egyet. Air theurg, minstrel is atlag alb kari akkor?
De te nem 120at sebzel a 68%-os heatdebuff utan (teszteltem batyammal, van 50es mana chantere). Rossz az info a debuffokrol, tobbet debuffol mint amit kiir.
Nem értem miért kell a realmeket összehasonlítgatni. Olvassátok el az amerikai forumokat, hogy ott mit irnak a varázslok. A magas resistek+determination-nal a sunt 1-3 secig tart és mindenkinek van ip-je és purge-ja. Egyetlen1 varázslo se tud kinyirni szinte senkit sem. Be is van linkelve 1 pár sebzés rr9-es eldrith-tõl,hogy õ sebzett 120-at a tank meg beleütött 938-at.

Már miért kéne nekik spec line nuke? pbae nem elég? Matter cabalistnak nincs spec line nukeja, mind sorcerernek nincs, earth theurgnak nincs, matter sorerernek nincs, earth wizardnak nincs, stb.... Enchanternek van a light lineban. miért kell a mana lineban is?

musha
Bocs, hogy biztos olyat kérdezek, amit már ezren megtettek, de nem szeretném ezt a szerény mennyiségû commentet átnyálazni. Szóval nem tud valaki olyan helyet, ahonnan letölthetõ lenne az alap játék?

Hangianix
Na itt is van:
As a chanter u get pet, very handy i must say. But in mana, you get the overpowered heatdebuff which is overpowered due to your heat-based baseline-DD. With 20 + 17 in light myself, i kill any kind of class within 4nukes IF my heatdebuff is not resisted. And as you understand, its also an overpowered issue to nuke constantly for 500-570 + crits with a baseline nuke, whereas you've put 20pts into that spell-line.

...

Though, i must warn you - the heatdebuff + baseline DD is a very powerful combination. None would be suprised if the heatdebuff would be moved into the Enchantment-line.

Hangianix
Elkellene venni toluk a frekventalt line-bol a debuffjukat, BW-n 1 NP-s chanter is elismerte, szavuk nem lehetne ha elvennek, mert egy olyan line base nuke-javal nyom 500+-t ami 2x+-os csak neki.

Hangianix
Allitolag van egy nalunk is. 😄

Igen azt én is láttam hogy kaptam egy debuffot, de nem pbae volt hanem sima DD mert a csóka fent állt az mmg kapu felett a szoba mellett, én meg lent ütöttem valami trollt. Azt találom kicsit durvának hogy lehetséges base nuke-al 500-700 damaget okozni mindenféle resist ellenére. Akkor mi az értelme a resistnek meg a spec nuke-nak? És albionban miért csak a spirit cabalits tud ilyet ami akkora gimp hogy még egy szerveren se hallottam egyrõl se 😞

Hyder_work
na kaptál mailt Jockey?

Hangianix
Kaptal egy debuffot elotte, pbaoe sebzes +20% relic dmg.

Hangianix
Hinako nem bena, csak nem tud vezetni ezt elismerem) es az elete mindennel fontosabb, azaz inkabb elmegy, minthogy meghalljon 200 rp-rt. Mint theu jo, ha van egy vezeto, akire hallgat.

2 gyöngyszem tegnapról:

Enchanter 31% crush resisttel(vlakinek van ötlete hogy hogy csinálja, van valami spell vagy ra vagy bug vagy cheat amirõl nem tudok?)

Ha nem lett volta rajtam a cold resist buffom amivel 40% felett van a cold resistem akkor még meg is sérülhettem volna...

Tiffa
Mert pasi vagy, bizzátok Pannira meg rám a lakberendezés nyûgét 😊
Uberlama
Egész jó kis házak lesznek, 4 lvl/realm, már csak arra leszek kiváncsi hogy heti mennyi pénz lesz a bérlése :-) A legnagyobb már elég jól néz ki. Megnéztem milyen kiegészítõk vannak a házhoz hát ilyen szõnyegek meg virágok meg tököm tudja mik 😊

Bith
Nem jól vettem, ki mert ingyen lesz. 😊

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Hinako-t nem mondanám bénának emain beli találkozások alapján.

Lourker