Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anti hero
megy mint a karikacsapas es azert a dropok is potyognak szepen.
anti hero
persze ha maximalista vagy akkor itt is kell farmolni, bár instance mindig fent van, jó grpal max 1 órát vesz igénybe és lehet restartolni, nah meg housingot igen gyorsan elfogják lepni eme termékek... szal nem ua mint artit campelni, inkább scroll farmra hasonlit picit 😊
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
anti hero
anti hero
anti hero
sokkal jobb az ellátottsága, és ott vagyunk mi is segíteni 😊
másrészt itt mindent letölthetsz, és már van darkness rising is 😊
http://www.darkageofcamelot.com/download/
lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere
-válasz: #40449
"Ugy latszik, megtalatam a legoptimalisabb megoldast. Pont ami nekem kell.
A hivatalos EU oldalon lehetoseg van arra h megvasarlojuk a jatek online letoltheto verziojat, nem csak a dobozost. Alap DAoC + SI + ToA + Cats."
-ha figyelmesen olvasod a válaszainkat akkor nem nehéz rájönni a dolgokra...#40429(a linket megnézve amit a trialhoz másoltam be/downloads-simán letöltheted a gamet és online fizehetsz)
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
anti hero
anti hero
A hivatalos EU oldalon lehetoseg van arra h megvasarlojuk a jatek online letoltheto verziojat, nem csak a dobozost. Alap DAoC + SI + ToA + Cats.
Just perfect. 😄
Jah igen, es ha a trial klienset az amcsi oldalrol szedtem ,akkor az csak US szervereken kiprobalhato?
Nem rossz ez a CD kulcs vasarlas es letoltos dolog, de nezegettem a DLGamer oldalt es hat eleg borsosak az araik. De megnezem majd meg 1x.
Ugye hivatalos oldal altal hidetett helyen csak 15 font amiben benne az osszes kieg (ami megjelent EU-ban, szal mind az DR-t kiveve)es az alap jatek, csak nem szallitanak magyarorszagra. Aztan talatam masik helyet, ahol ugyanzez 10 fonttal dragabb, azaz 25 font, de ok szallitanak hozzank is. (http://www.gameseek.co.uk)
vegul is nem baj ha megvan a doboz is, meg asszem 2-3 font a szalitasi koltseg, vam mar hala istennek nincs az EU unios csatlakozas ota EU tagorszagok kozott, szoval nem olyan rossz. Meg legalabb megvan egyben az egesz, nem kell mindent kulon beszerezni.
zal az a helyzet, hogy alt elteleik kis ido vgy kijon az uj kieg, akkor az elozoek ingyenesek lesznek, szal nemkonnyu kovetni, hogy most mi ingyenes vagy mit kell megvenni (en megvettem edig mindent😊
ha jossz EUba, akkor egy olyan pakkot kell venned hogy DAOC+SI+TOA+CATACOMB esa DR majd nemsokara jon
azt nem tudom , hogy nem -e mukodik ez a fizetsz es kapsz CD kulcsot es letoltod, emlekeim szerint valamelyik kieg ugy jott le.
anti hero
A kiegekkel kapcsolatban meg annyi kerdesem lenne, h mi a helyzet a New Frontiers kieggel? Azt tudom, h a Foundations az ingyenes, netan az NF is? Vagy ha nem, erdemes beszerezni?
Ja igen es meg vmi. Olvasgattam a kiegek leirasat az EU flash oldalon es tobbhoz irtak h uj graphic engine, szoval nem egyertelmu szamomra h melyik kieggel jott be az uj engine. Ez fontos lenne, mert azt olvastam es korabban lattam is h sokat javit a jatek megjelenesen. Szoval, remelem nem a Darkness Rising kieggel jott a grafikai ujitas, mert EU szervereket ajanlottatok es azt irtatok, h EU-ban meg nem jelent meg ez a kieg.
Amugy az eldritch-re visszaterve, 1 videoban megtekinthettem 1 elf eldritch-et es amit lattam, a spell effektek, nagyon bejottek. Persze ez csak a kulcsiny, de akkor is 😄
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
anti hero
merc
cabalist/sorc
cleric
midgard:
healer
zerk
sm
hib:
druid, bard
eld, bainshee
blademaster
ezeket szinte mindig keresik grpba
zzz
zzz
zzz
Megy a shout (vagy mi a f***m az új skill-je) + aprítás, Thid-en felmentem pvp-ben 2 szintet <#vigyor5>#vigyor5>,az Oath of Vengance guild-bõl lett egy haver is<#nevetes1>#nevetes1>
csak utána belegondoltam, felartyzni + ml-ek, stb hát megõszülnék<#szomoru1>#szomoru1>
Szal érzem ebbõl valahol, hogy eu lesz (csak nem tudom mikor)...
az eld mindenkepp jo valasztas, jo lehet meg a Enchanter is, ha hib akarrasz lenni, ha alb akkor eloszor mindenkepp sorc,mert a caba,meg a theurg ugyan roxor,de sok skill kell hozza. Midiknel tok mind1 melyik a warlock a legdurvabb,viszont kell ido amig rajon az ember,hogy kell hatekonyan kihasznalni.
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
Alap game+SI+Cata-t érdemes beszerezned ha EU-ban gamelsz mivel jelenleg a classik szerverek a legjobban tömöttek igy ide érdemes jönni.
Ez ToA mentes szerver egyébként ami sok gamert vissza is csábitott,mert annak idején jópáran abbahagyták amikor a ToA kieg. kijött az orrvérzésig nyomulós master level,artifact pve,exp-zéssel.
Inne online is rendelhetsz CD-kulcsot,mivel kis hazánban magasról xarnak a DAoC-ra a pc-game üzletek.
DL gamer
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Az 1. ket kieg csak US-ben ingyenes? Ezt nem igazan ertem.
A 3-4-et pedig meg kell venni? Gondolom kis hazankban nem nagyon kapni ilyeneket es inkabb le kell toltenem es online kifizetnem.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
De akkor elmondasod szerint inkabb vagy sorc, vagy eldritch (ha mar varazstudo).
Sztetek az eldritch jo valasztas lehet mind PvE, mind PvP szempontbol?
http://daoc.catacombs.com/cbuilder.cfm
classokat itt lesheted meg.
szal szereztem egy vinyót SATA csatolási rendszeres de fogalmam nem volt h az milyen naná h nem kompatibili az alaplap csatolásával
kérdés: ugye megoldható szimplán egy kábellel?és nem kell új alaplap mer az nem lesz vicces Kösz a segítséget elõre is!
Van az alapgame Daoc
1.kieg(USbe ingyenes) SI (1-1 uj class realomnkent...rakat uj terulet)
2.kieg(USbe ingyenes) ToA (uj fegyverek meg tobb bonus(artifacet-ek), uj terultek Master Lvl(ML)...extra kepessegek pve ill pvpbe)
3.kieg Cata(catacombs) uj insta dungeonok(tobb exp,gyors lvling)
4.kieg Darkness Rising uj full grafik engine, uj Champion lvl uj fegyverek(subclassing)mountok.
Szerver tipusok.
Normal: Daoc+SI+ToA+Cata+DR
Classic: normal-ToA
RP:Roleplay szerver, elvileg megkovetelt,a karaktered szerepe szerinti jatszasa, nincs flameles,nincs rovidites,szep angol beszed,stb,de mint ahogy vki mar lenntebb kifejtette,ez mara mar arra csokkent,hogy nem adhadsz huje nevet a karakterednek.
Coop:atjarhato realmok
PvP: ott olnek ahol tudnak,akar xpzes kozben is
Classok😞majd a tobbiek jol kijavitjak
Albion:
Fighter-ek: alt mind jo pve es pvpbe is.
Armsman: Plate armor(34% melee dmg absorb)sok hp, jo kis tank pve pvpbe is.(kulonosen az uj 1.81 peccs ota)
Paladin😛late armor legjobb defence,kicsi dmg, jo pvpbe es pvebe is
Reaver:Chain armor(27%absorb) hibrid tank lifetap,debuff varazsol es ut...de az utesbol gyilkol
Mercenary:Chain, hatalmas dmg, gyengebb vedelem, legjobb alb tank rvrbe.
Acolyte😞gyogyitok😊
Cleric: chain, no dmg,tud stunolni,de a healezes miatt kihagyhatatlan barmilyen csapatbol
Friar: tank/healer nagyon durva skilles playa kezebe
Rogue:
Inf: a leggyilkosabb stealther class pvebe egy 0,de rvrben isszonyat jo(classicon😊)
Scout: legnagyobb lotavolsag,gyenge mellee
Minstrel: skilles class
Mage:
Sorc:a legOPednek tartott alb class
Caba:Skilles class
Elementalist:
Wizard:...gimp no utility pveben az icer rox rvrbe suck
Theurg:Skilles class
Disciple:
Necro: Solo farmer,sose pihen pvebe, rvr hasznalhatatlan
Heretic: vicces class, solozni is kivalo,rvrbe is el karistol,de nehezen kap grpot rvrbe
hibet midet annyira nem ismerem.
EZTET
van rajta leetloot sc tempek meg DS leiras link!!!!
egyebkent meg funny ;>
anti hero
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
na felloggolok megnezem mi a helyzet, tenyleg viszik? ;<
anti hero
anti hero
LOL
anti hero
anti hero
wow az nagyon szemelytelen.
anti hero