43179
-
#41019 Megneztem, meg el. -
#41018 Szerintem igen. -
#41017 üdv!
Tudnátok mondani egy szervert ami nem lagos (vagy nem annyira), illetve ahol ti játszotok?
-
RocketyATwork #41016 btw HH fórum fent van még sg-n ? :)) -
RocketyATwork #41015 haha stlong nosztalgia :> -
#41014 grat, fh-n kaptal meg egy HH-s emleket is :p -
#41013 grats elph -
Marchus #41012 grati -
Bhalage #41011 nem-e?
;< -
RocketyATwork #41010 jah vazze... de még threadet se kaptam FH-n :<
thx all :) -
RogueGigi #41009 Grats :) -
#41008 grat :-) -
#41007 Lassú víz partot mos. -
Bhalage #41006 graticsek, ace caster! -
Rockety #41005 <-- gilded sphear elph! -
RogueGigi #41004 abban a kariban csak azt szerettem, amikor szétnyúkolva dobott némi rp-t, amúgy nem kicsit gusztustalan :p
bár a middi tankok szark mint tudjuk ugyebár :D -
RogueGigi #41003 én egy szuppi kis healert vagy druidot próbálnék ki.. esetleg vmi kafa rvr clericet. Hülye mazohista dolog, tudom :) -
#41002 csak így észrevétlenül egy 41k-s take, ejj ejj :( -
Bhalage #41001 ^^en is nagoyn szivesen kiprobalnek egyet (mondjuk lvl50est vmi jo kis keeptake akcional =) -
#41000 Szeressük nagggyon,thiden eddig op maj meglássuk meddig nő a csira -
#40999 Ami kint van a hivatalos honlapon. -
#40998 Melyik fake 1.10 notes-t? :) -
Bhalage #40997 jah szerencsere dolgoznak a fiuk (a banyaban:): ) -
Bhalage #40996 warning warning!
WAAAAARCOCK DETECTED!
hehe :) -
#40995 Namost egy több éves játékot már igeny könnyű fikázni úgy,hogy szinte padlón van és még belerúgunk vagy kettőt,dögöljön meg...
Rengeteg szép élményt adott a játék,nekem ez volt az első...mmorpg
Csak az a gond DAoC a WoW előtt jelent meg(és még jópár másik is)és mégis olyan xar PvP-t raktak a WoW-ba,hogy még mindig jobb a DAoC-é fényévekkel.
Ez a "javitás" meg már WoW-ban is elkésett hiszen az is már van 1 éves ha nem tévedek szal ahhoz képest;késő bánat.
#40972 hozzászólásodat láttam eddig a legőszintébbnek minden rizsa meg poén nélkül szal jól mondod pár órára biztosan kikapcsol ahogy egy másik game is de a DAoC...az más az egy életérzés
Mindegy;a légyeg,hogy jól szórakozzunk a pénzünkért ugyebár -
#40994 Mondjuk olvassátok el 1.10 patch notest! (már aki wowozott már) Blizzard legalább próbál javítani a dolgokon amik szarok,nem csak 3 év elteltével,amikor már a kutya sem játszik,hanem minél hamarabb. -
RogueGigi #40993 teljesen szarról szó nem volt, csak némi ballance problémáról :P -
#40992 Btw az friar love peccs ota(aoe heal staff line) annyi friar van hogy dunat lehet rekeszteni veluk...Thiden tegnap ugy neztunk ki,hogy /who thid
26 playa/15friar:) -
Bhalage #40991 jol hangzik : ) -
#40990 3 lesz elvileg ahogy én tudom ahogy daocba -
#40989 Hacsak vmi Stargate figurat bele nem visznek:) -
#40988 De mivel max 3 relam eseten (2Ds mapon) vagy 4 realm esetben 3D!-s mappon oldahato meg,hogy minden realm egyforma tavolsagra legyen egymastol igy asszem nem kell a tobbtol tartani... -
#40987 Majd a Warhammerben jo lesz,meglasd:)
fogalmam sincs hany realm lesz, mert maga a game 14 realm-re epul:)
Na persze kerdes
De a faqba azt irjak,hogy mindenkepp realm based lesz.
De lehet a Warhammer Fantasy RPG alapjan csinaljak(aminek a jogat mar eladta a gamesworkshop, szal majd 100 hogy nem.) -
#40986 Azért szomorú hogy tényleg a daocban a legjobb lehet a PvP és ott is teljesen szar. -
#40985 de miota felemeltek a RRcapeket a bgken molvik-on es tarsain tobben mozognak mint Thidbe,de ez csak jo...aze 30-30 fo minden realmbol kinnt van a bgken
meg Killaloe-n is.
meg mindenki nagyon orul a mini DFeknek is...lv1-10 kozott -
#40984 ehh, us:/be toljuk classicon Gareth(maik ketto kifujt, arra varok,hogy cluster legyen mind3, akkor vegre jachatok a mini-mel is:), a csoka aki megvette volna az accot, meg nem fizetett,ugyhogy elvezkedem,de lehet mar nem is adom el:P -
#40983 A keretrendszer bizonyos elemei jobbak. Bizonyos elemei nem jobbak. És ugye ott van még a rendszert a gyakorlatba átültető játékosok milyensége, amit hadd ne minősítsek. -
Bhalage #40982 hat en az utolso renew ota - pontosan 1 napot jatszottam, meg most a het elejen elinditottam, patchelt vmit de nem leptem be. en itt fujtam ki : ) -
RogueGigi #40981 Szóval akkor kb lehet mondani, hogy pvp-ben egyenlőre daoc a király. Pedig egy kicsit azért unballanced sztem :p és mégis..
Érzem ebből renew lesz előbb utóbb :) -
Bhalage #40980 hat jah ez igy van, fura de jopar honap game utan sem se azokat nem isemred akik nap mitn nap ott jatszanak 'melletted' a random emberkek de a legborzasztobb hogy a sajat guildijeimet sem ismerem, kik mik etc. ugyhgoy az utolso karijaimal erosen unguilded voltam.. erdekes ez, nem tudom mashol is igy van-e