Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem egy MC ;p (hala istennek)

anti hero

instance sztem egyaltalan nemunalmas, viszont relativ gyors es egy 48+grpnak nagoyn fain xp also
megy mint a karikacsapas es azert a dropok is potyognak szepen.

anti hero

ha ultra brutál templatet akarsz akkor igen, de egy normális template (90 dex 90 int) 2-3 DS run + quest - ill aurulite cuccokból összedobható és 10 dex nem ugyanaz mint mondjuk tartaros staff és cloudsong/gov hiánya.

persze ha maximalista vagy akkor itt is kell farmolni, bár instance mindig fent van, jó grpal max 1 órát vesz igénybe és lehet restartolni, nah meg housingot igen gyorsan elfogják lepni eme termékek... szal nem ua mint artit campelni, inkább scroll farmra hasonlit picit 😊

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

AngeLujo
van catacombs, szal itt nem artikat farmolsz a toa bonusokér hanem catacombs instance-okat (mert ezekbe is vannak pl stat capek) ami valszeg 100x unalmasabb de legalább ritkán dobják a jó cuccokat 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

nem tudom nekem definitely gyorsabb es tudod minden szosszenetnyi ido szamit 😉

anti hero

Botond
rvr-re miért nem jó a catacombsos?:-o
gfx is csodas ^^ pvere cata rvrre toa ;o

anti hero

van catacombs meg van minden csak toa zonak es abilityk nincsenek, amugy minden ugyanaz. csak nem visz hajo atlantisba ;>

anti hero

gyere US szerverre 😊

sokkal jobb az ellátottsága, és ott vagyunk mi is segíteni 😊

másrészt itt mindent letölthetsz, és már van darkness rising is 😊

http://www.darkageofcamelot.com/download/

lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere

tegla
"Amugy mi is a kulonbseg a normal es a classic szerverek kozott?"
-válasz: #40449

"Ugy latszik, megtalatam a legoptimalisabb megoldast. Pont ami nekem kell.
A hivatalos EU oldalon lehetoseg van arra h megvasarlojuk a jatek online letoltheto verziojat, nem csak a dobozost. Alap DAoC + SI + ToA + Cats."

-ha figyelmesen olvasod a válaszainkat akkor nem nehéz rájönni a dolgokra...#40429(a linket megnézve amit a trialhoz másoltam be/downloads-simán letöltheted a gamet és online fizehetsz)

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

MrStokes
Koszi a valaszokat! 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Ez jo, szeretem ha van nemi eselyem az ellenseg ellen, es nem a az emberkeken levo cucc nyeri meg a csatakat helyettuk.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Botond
GFX milyen akkor ott? Vagy oda is fel tudsz logolni TOA+Catacombs klienssel,csak a fícsörök nincsenek benne?Egyáltalán Catacombs van classicon?:-)
usa verzioval csk usa servert fogsz latni, igen

anti hero

classic servereken nem elerheto a Trials of Atlantis kiegeszites es par dolog mashogy van, de a lenyeg hogy nincs toa. ez jo is meg rossz is. de sztem nagyon jo, mert nincsenek annyira overpowered abilityk es cuccok, igy hosszabb lesz 1-2csata es 'lassabb'

anti hero

MrStokes
Ugy latszik, megtalatam a legoptimalisabb megoldast. Pont ami nekem kell.
A hivatalos EU oldalon lehetoseg van arra h megvasarlojuk a jatek online letoltheto verziojat, nem csak a dobozost. Alap DAoC + SI + ToA + Cats.

Just perfect. 😄

MrStokes
Amugy mi is a kulonbseg a normal es a classic szerverek kozott?

Jah igen, es ha a trial klienset az amcsi oldalrol szedtem ,akkor az csak US szervereken kiprobalhato?

MrStokes
Hat igen, nezegettem a kiegeket, azt mar legalabb tudom h melyik 2 az ingyenes es a megmarado masik 3 fizetos.

Nem rossz ez a CD kulcs vasarlas es letoltos dolog, de nezegettem a DLGamer oldalt es hat eleg borsosak az araik. De megnezem majd meg 1x.

Ugye hivatalos oldal altal hidetett helyen csak 15 font amiben benne az osszes kieg (ami megjelent EU-ban, szal mind az DR-t kiveve)es az alap jatek, csak nem szallitanak magyarorszagra. Aztan talatam masik helyet, ahol ugyanzez 10 fonttal dragabb, azaz 25 font, de ok szallitanak hozzank is. (http://www.gameseek.co.uk)

vegul is nem baj ha megvan a doboz is, meg asszem 2-3 font a szalitasi koltseg, vam mar hala istennek nincs az EU unios csatlakozas ota EU tagorszagok kozott, szoval nem olyan rossz. Meg legalabb megvan egyben az egesz, nem kell mindent kulon beszerezni.

nezd mindegyik kiegeszitovel alt gfx javitas jar, igy volt egy SIvel ( akkor jottem a ujfajta vizeffektek, ToAnal megujabb, Catacombsnal ujfajta fak, modellek, viz, terep es ugy nem ki hogy DRrel megint vmi uj lesz.

zal az a helyzet, hogy alt elteleik kis ido vgy kijon az uj kieg, akkor az elozoek ingyenesek lesznek, szal nemkonnyu kovetni, hogy most mi ingyenes vagy mit kell megvenni (en megvettem edig mindent😊
ha jossz EUba, akkor egy olyan pakkot kell venned hogy DAOC+SI+TOA+CATACOMB esa DR majd nemsokara jon
azt nem tudom , hogy nem -e mukodik ez a fizetsz es kapsz CD kulcsot es letoltod, emlekeim szerint valamelyik kieg ugy jott le.

anti hero

MrStokes
Na igen, en is neztem h alap DAoC + SI + Cats + ToA => 15 angol font, vagy 24 euro a play.com-on. Ide iranyit az EU hivatalos oldal, ha meg szeretned vasarolni a jatekot. Csak 1 dolog hibadzik, h nem szallitanak ki kis hazankba... T_T

MrStokes
Na szoval, kozben megtalatam leirva az EU oldalon a New Frontiers-re vonatkozoan, hogy ez is 1 ingyenes kieg. 😄

MrStokes
Koszonom a valaszokat.

A kiegekkel kapcsolatban meg annyi kerdesem lenne, h mi a helyzet a New Frontiers kieggel? Azt tudom, h a Foundations az ingyenes, netan az NF is? Vagy ha nem, erdemes beszerezni?

Ja igen es meg vmi. Olvasgattam a kiegek leirasat az EU flash oldalon es tobbhoz irtak h uj graphic engine, szoval nem egyertelmu szamomra h melyik kieggel jott be az uj engine. Ez fontos lenne, mert azt olvastam es korabban lattam is h sokat javit a jatek megjelenesen. Szoval, remelem nem a Darkness Rising kieggel jott a grafikai ujitas, mert EU szervereket ajanlottatok es azt irtatok, h EU-ban meg nem jelent meg ez a kieg.

Amugy az eldritch-re visszaterve, 1 videoban megtekinthettem 1 elf eldritch-et es amit lattam, a spell effektek, nagyon bejottek. Persze ez csak a kulcsiny, de akkor is 😄

AngeLujo
noliferzz! grats tho :o

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

grats dorinnak es nekem a lvl50 hez 😊

anti hero

albion:

merc
cabalist/sorc
cleric

midgard:

healer
zerk
sm

hib:

druid, bard
eld, bainshee
blademaster

ezeket szinte mindig keresik grpba

zzz

igy van. abit lapokhoz (a jobbakhoz) adják, más gyártótól még nem láttam.

zzz

lol ha wizardot indítasz 😄d

zzz

Amíg dilemmázok, hogy melyik szerver legyen (Eu vagy US) addig csináltam egy arms-ot Merlin-en (hiába alb és tank függõ vagyok)<#violent> és mellesleg teljesen élvezem?<#mf1>

Megy a shout (vagy mi a f***m az új skill-je) + aprítás, Thid-en felmentem pvp-ben 2 szintet <#vigyor5>,az Oath of Vengance guild-bõl lett egy haver is<#nevetes1>

csak utána belegondoltam, felartyzni + ml-ek, stb hát megõszülnék<#szomoru1>

Szal érzem ebbõl valahol, hogy eu lesz (csak nem tudom mikor)...
Pari
Az eld messze jobb mint egy wizzy,ha caster beallitottsagu vagy,akkor
az eld mindenkepp jo valasztas, jo lehet meg a Enchanter is, ha hib akarrasz lenni, ha alb akkor eloszor mindenkepp sorc,mert a caba,meg a theurg ugyan roxor,de sok skill kell hozza. Midiknel tok mind1 melyik a warlock a legdurvabb,viszont kell ido amig rajon az ember,hogy kell hatekonyan kihasznalni.

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Pari
Jah, Nemet haverom is aze akar Euba atcsabulni, mert a Goa(EUdaoc) honlapjan mindossze 15Font-ert latta a Daoc+Si+ToA+Cats-ot, a hivatalos oldalon...igaz nem ingyenes az SI meg a ToA,de reklam ar...+2het free,online letoltheto verzio,uj acc eseten.

tegla
Nos Darkness Rising EU-ban még sehol release 2006febr1 a legjobb tudomásom szerint.

Alap game+SI+Cata-t érdemes beszerezned ha EU-ban gamelsz mivel jelenleg a classik szerverek a legjobban tömöttek igy ide érdemes jönni.
Ez ToA mentes szerver egyébként ami sok gamert vissza is csábitott,mert annak idején jópáran abbahagyták amikor a ToA kieg. kijött az orrvérzésig nyomulós master level,artifact pve,exp-zéssel.
Inne online is rendelhetsz CD-kulcsot,mivel kis hazánban magasról xarnak a DAoC-ra a pc-game üzletek.

DL gamer

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

MrStokes
Szoval a grafika miatt mindenkepp erdemes a Darkness Rising kieget beszerezni ha jol ertem.

Az 1. ket kieg csak US-ben ingyenes? Ezt nem igazan ertem.

A 3-4-et pedig meg kell venni? Gondolom kis hazankban nem nagyon kapni ilyeneket es inkabb le kell toltenem es online kifizetnem.

Uberlama
létezik átalakitó, de én ugy tudom hogy csak a legelitebb alaplapokhoz csomagolják extraként, kereskedelmi forgalomba afaik nem kaphato. én igy tudom, lehet valahol lehet kapni de sose hallottam rola.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

MrStokes
Leszedtem vmi hivatalos teaser videot. Az alapjan en kapasbol kineztem a wizard-ot, meg a hiber-micsodak kozul az eldritch-et. Wizzy spelljeit nem neztem, de az eldritch-et igen es volt ott minden, dd, mez, anyam kinja.
De akkor elmondasod szerint inkabb vagy sorc, vagy eldritch (ha mar varazstudo).

Sztetek az eldritch jo valasztas lehet mind PvE, mind PvP szempontbol?

Pari
nyihihi catacombsnal kihagytam,hogy 2-2 uj class realmonket(kiv alb),az SInel is 2uj class😊

http://daoc.catacombs.com/cbuilder.cfm
classokat itt lesheted meg.

bocs h off de gyors válasz kéne mer kicsit idegesít a dolog
szal szereztem egy vinyót SATA csatolási rendszeres de fogalmam nem volt h az milyen naná h nem kompatibili az alaplap csatolásával
kérdés: ugye megoldható szimplán egy kábellel?és nem kell új alaplap mer az nem lesz vicces Kösz a segítséget elõre is!
Pari
Par alapdolgot elmondok,hogy ha belevagsz,legyen fogalmad rola.
Van az alapgame Daoc
1.kieg(USbe ingyenes) SI (1-1 uj class realomnkent...rakat uj terulet)
2.kieg(USbe ingyenes) ToA (uj fegyverek meg tobb bonus(artifacet-ek), uj terultek Master Lvl(ML)...extra kepessegek pve ill pvpbe)
3.kieg Cata(catacombs) uj insta dungeonok(tobb exp,gyors lvling)
4.kieg Darkness Rising uj full grafik engine, uj Champion lvl uj fegyverek(subclassing)mountok.

Szerver tipusok.

Normal: Daoc+SI+ToA+Cata+DR
Classic: normal-ToA
RP:Roleplay szerver, elvileg megkovetelt,a karaktered szerepe szerinti jatszasa, nincs flameles,nincs rovidites,szep angol beszed,stb,de mint ahogy vki mar lenntebb kifejtette,ez mara mar arra csokkent,hogy nem adhadsz huje nevet a karakterednek.
Coop:atjarhato realmok
PvP: ott olnek ahol tudnak,akar xpzes kozben is

Classok😞majd a tobbiek jol kijavitjak
Albion:
Fighter-ek: alt mind jo pve es pvpbe is.
Armsman: Plate armor(34% melee dmg absorb)sok hp, jo kis tank pve pvpbe is.(kulonosen az uj 1.81 peccs ota)
Paladin😛late armor legjobb defence,kicsi dmg, jo pvpbe es pvebe is
Reaver:Chain armor(27%absorb) hibrid tank lifetap,debuff varazsol es ut...de az utesbol gyilkol
Mercenary:Chain, hatalmas dmg, gyengebb vedelem, legjobb alb tank rvrbe.

Acolyte😞gyogyitok😊
Cleric: chain, no dmg,tud stunolni,de a healezes miatt kihagyhatatlan barmilyen csapatbol
Friar: tank/healer nagyon durva skilles playa kezebe

Rogue:
Inf: a leggyilkosabb stealther class pvebe egy 0,de rvrben isszonyat jo(classicon😊)
Scout: legnagyobb lotavolsag,gyenge mellee
Minstrel: skilles class

Mage:
Sorc:a legOPednek tartott alb class
Caba:Skilles class

Elementalist:
Wizard:...gimp no utility pveben az icer rox rvrbe suck
Theurg:Skilles class

Disciple:
Necro: Solo farmer,sose pihen pvebe, rvr hasznalhatatlan

Heretic: vicces class, solozni is kivalo,rvrbe is el karistol,de nehezen kap grpot rvrbe

hibet midet annyira nem ismerem.

MrStokes
Amint hazaerek, megnezem. 😄

figy rock csekkold majd eztet : )

EZTET

van rajta leetloot sc tempek meg DS leiras link!!!!
egyebkent meg funny ;>

anti hero

mindjárt kb 3-5 óra múlva dat is 😄

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

mindjá rá-pmelek altról hogy gold plx - pl plx v. instance inc és azaz alagút feeling eltávolodik a fénytõl 😄

a nyomtek miatt.
na felloggolok megnezem mi a helyzet, tenyleg viszik? ;<

anti hero

tegla
miért nyomta ki 2x? 😊

hat ilyet ;x

anti hero

tegla
Azonnal befeléééé a midik viszik a relikünk,a realmnak szüksége van rád!!!!
LOL

en azt meg nemlattam 😉 azt lusta voltam meg letolteni

anti hero

tegla
Látod már a fényt az alagút végén? <#zavart1>

tegla
Heheh pont ma töltöttem le az "új"(lehet csak nekem) videnyójukat (HoA-Nexus),nagyon profi videó és király ownage.<#vigyor1>

xpznem kene 49.2n vagyok : )

anti hero

hat nem egy wow :> de a hangulata jobb sokkal,es a kozosseg is, ha megismersz emberekeet ill megismenek teged
wow az nagyon szemelytelen.

anti hero