Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zippofcy
Amennyire en tudom az Attila egy nev az atilla meg az a bena kinezetu dolmanyszeru vmi amit pl. Petofi a keshedt mellyire huzott
Persze lehet en se jol tudom, de ki ha en nem? (bush fele parasztfelfogas rulzzzz) Persze ha kis hazankban Dzsenifer neven anyakonyvezhetnek vkit akkor nem latom be mi akadalya lehet annak hogy a gyerekemet pl. Kodmonkenek anyakonyveztessem ... nagy az Isten allatkertje
Na ezt annak apropojan irtam be hogy a hippi buffbotomnak sikerult olyan nevet adni hogy ahanyszor meghal mindig kapom a msgket hogy lol meg uber name stb ... sajna fejbol nem tudom, de majd csinalok screenshotot
Arwen te meg kuldhetnel egy SMSt mikor az AoD osszejon RvRezni, mert igy sajna sose tudom mikor kellene prywdenre atloggolnom. A skaldom vagyonat Drillara, Khurrakra meg rad hagytam Excalon, nem volt sok de ha kell belole vmi keressetek Drillat es osztozkodjatok, hatha van kozte olyan cucc ami jol jon nektek ... asszem Khurrnak pont van skaldja is. Ha valaha visszamegyek is oda skaldot tutira nem inditok, ott a fullextras minim prywdenen, inkabb azzal kene (tobbet) jatszanom .. nerf SoF2, most hogy a CSt mar jo ideje orokre nerfeltek - bar lanon meg mindig jo Hmm ez a "jo ideje orokre" kicsit kepzavar gyanus, remelem nincs itt magyartanar Na ez eleg osszevissza lett de felig mar alszom, nincs kedvem javitgatni, kulonben is a lenyeg benne van (a sok szines smiley )

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Na de olyan nincs hogy Attilla.

Attila vagy Atilla
Drilla a summoneret mennyien vertétek le?
Na szóval itt:
Drilla DAOC albuma

lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby

Ahogy megigértem, feltettem egy pár képet a csodás átváltozásaimról😊
Van egy-két kép Old Matriarchról, õ egy hatalmas mammut, egy egész csordával jár.. Eddig kétszer láttam összesen😊
Meg még egy pár kép egy Grand Summoner killrõl. Mindez megtekinthetõ itt:

Drilla DAOC albuma

lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby

1.62 végre egy kis archer love, at last. Kiváncsi vagyok milyen lesz élõbe.

zzz

tegla
Ha magyar,ha nem a nevét helyesen irta/már bocs!/!
Többféleképpen irják!
/A bratyóm Attila és a legjobb cimbimnek is ez a keresztneve...-igy innen tudom,hogy nem csak a közismert vált. helyes.../
Nem kioktatni akartalak benneteket!
Más.
Köszi Tiffa!
Esetleg vmit dijat kapok???
😊))
😉

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Szerintem inkabb valoszinubb hogy mar volt Attila nick.
Botond
pry/hibiben is van egy Atilla,õ se magyar...
Tiffa
Hát ja, szerintem te voltál a történelem legkisebb szintû playere a dragon raiden 😊)
tegla
Állat volt a tegnapi nap!
Köszönöm mindenki segitségét és továbbra is számitok Rátok!
😉

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Botond
hoppá,elnézést...
Botond
Botond ügyködése mind excal/albiban,mind prydwen/hibiben május 10ig szünetel,addig is jó játékot mindenkinek :-P
Botond
Botond ügyködése mind excal/albiban,mind prydwen/hibiben május 10ig szünetel,addig is jó játékot mindenkinek :-P
Aki a midgardi xpzésbe benne lenne és jelezte is ezt itt a forumon az email címemre küldje el pls a karit(vagy karikat)amivel játszana és az idõpontot ,hogy mikor tud jönni hétköznaponként.

Nevemre rákatinta küldjétek el az infokat!

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

tegla
Rengeteg a kérdésem,tudom...
Még!
Miért van az,hogy a "constitution" képességem csökkent és piros szinnel virit??
Amikor pediglecsap vmi lény akkor release és utána mindig vmiféle "koponya" csökkenti a támadásom erõsségét;ez egy ideig van hatással csak Rám...
De mindig ez van bárki v. bármi is csap meg!
😞(

tegla
Nos találkoztam már "Angel of darkness"-tagokkal de fogalmam sincs,hogy mi a módja a csatlakozásnak!
😞

tegla
Matarese a nevem a DAoC-ban;most jártam épp Camelotban és most meg leugrottam a lóról vhol a hegyekben és kóborolok!
😊
6 szintû vagyok/tegnap este kezdtem/

fuk off

: ))

zzz

hát igazából lvl 50-en nyilik meg a világ elõtted 😊 de kaphatsz izelítõt belõle 4 battlegroundba (aka játszótér) is.

bg0: lvl 15-19
bg1: lvl 20-24
bg2: lvl 25-29
bg3: lvl 30-35

Az összes bgbe érdemes a legmagasabb szinteken elmenni azaz 19, 24, 29, 35 hogy ne érjenek kellemetlen meglepetések.

zzz

zippofcy
14 lesz az a 18 szvsz
A ferfiaknal meg a 70 erosen optimista, jo az ha megvan 60

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

tegla
Köszi Rockety!
Hol lehet találkozni magyar játékosokkal?
Van vmi talaálkahely v. ilyesmi?
Hányadik szinttõl"nyilik meg elõttem a világ"?
/ostrom,stb..../

tegla
Hmmm...
Az mindegy,hogy az SI-t v. a sima DAoC-t nyomom?
Mármint találkozok ugyanazokkal a karikkal?

istállómestertõl megveszed jegyet és odaadod neki és kész 😊. Csak oda mehetsz ahova a jegy szól.

zzz

tegla
Sehol senki?
Hogyan juthatok Camelotba?
Az "istállómesterkenél" vehetõ jeggyel hogyan utazhatok a lovakon???
Vagy ezt a képességet is tanulni kell?
???

tegla
Hi all!

Most száradtam fel...
Köszönöm a segitséget;de témyleg nem sokat ér az a kis vékony füzetecske...
A magyar DAoC oldal ennél jóval többrõl ad tájékozatatást!
Thanx!

Uberlama
azon gondolkodom össze kéne állítani egy Faq-t kezdõknek, vagy legalábbis el kéne olvasnia mindenkinek a manualt. Mondjuk én elolvastam amikor megkaptam a gamet de kibaszott sok dolog nincs benne, mondhatnám alig van benne valami, de akkor is 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

ha prydwen albionba vagy szerintem állj be aodba, biztos segitenek (mert tuti lesz meg kerdesed 😊

1,lehet varazstargyakkal (itemekkel) es buffokkal növelni az alapontokat, + 3 tulajdonság nõ ahogy léped a szinteket.

2, extrákat? lehet stylkra gondolsz, hát kirakod a quickbarra és nyomogatod 😊

3,hja lehet craftolni, de azt hagyjad egyenlore szvsz.

4,válaszolni általába az r-betu vagy /send macskajancsi "azt mondta hogy igy kell" koncepció alapján.

zzz

tegla
Szintlépés után lehet valamilyen módon növelni az eredetileg szétosztott pontokat?
Dexterity,stb...
szóval ezeket lehet egyáltalán vhol,vhogy növelni vagy annyi van alapban oszt kész?
Rogue vagyok,egy trainernél tanultam pár új dolgot...
Hogyan lehet elõhozni az "extrákat" harc közben?
Fegyvereket is tudok késziteni állitólag-ijat?!!
Mi ez?Hogy köll?
Áááááá!!!
Nagyon nyúbi vagyok még!
Assetudom hogyan köll válaszolni ha vki megszólit!
Na csá!
Jó éjt!

ha már off topic, itt van egy a prdywen.netrõl. 😊 elég funi angolul tudoknak 😊
THE GEOGRAPHY OF A WOMAN

Between 18 and 20, a woman is like Africa. Half
discovered, half-wild, naturally beautiful with
fertile deltas.

Between 21 and 30, a woman is like America. Well
developed and open to trade, especially for someone
with cash.

Between 31 and 35, she is like India. Very hot,
relaxed and convinced of her own beauty.

Between 36 and 40, a woman is like France. Gently
aging but still a warm and desirable place to visit.

Between 41 and 50, she is like Yugoslavia. Lost the
war, haunted by past mistakes. Massive reconstruction
is now necessary.

Between 51 and 60, she is like Russia, Very wide and
borders are unpatrolled. The frigid climate keeps
people away.

Between 61 and 70, a woman is like Mongolia. A
glorious and all conquering past but alas, no future.

After 70, they become like Afghanistan. Most everyone
knows where it is, but no one wants to go there.

THE GEOGRAPHY OF A MAN
Between 15 and 70, a man is like Iraq. Ruled by a dick.

zzz

1.62-be visszanézünk, addig jah.

zzz

Uberlama
okés akkor van egy másik nagyszerû ötletem: mindne magyar prydwenen aki csak tud talizzon vmi jól elhagyatott helyen és ott lehet duel meg megnézni egymást meg ilyen töketlenségek, ja és páran windowed modban és akkor még komunikálni is tudunk mongyuk itt vagy valami chat helyen. ezt szvsz a most következõ 4 napban össze lehetne dobni, majd felvetem albiba mit gondolnak, azt irjátok le ti is mi a véleményetek. De nem olyan lesz hogy meglátjuk egymást azt vérszem 😊 csak nyugisan 😊

tegla
Hi!

Materese néven leszek bent!
Már vagyok...
Prydwen szerver Albion...

Uberlama
ok gyertek de ne fél 9 elõtt mert addég én nem érek haza azt milyen lene ha nem lennék ott amikor kifekszetek 😊

Botond
btw,akkor most donk+te is quitteltetek,vagy mivan?
Botond
lol,nem mondod,hogy téged az 'ellen' látott el kóddal?lol
remegõ kézzel böktem rá Gryllus által küldött mailre, ha jól emléxem.

zzz

nem gond,nekem is segitettek az elején.
aztán hátha még este találkozunk Camelot-ba.
milyen néven leszel a játékba?
én Mkrisz néven vagyok fent😊)

tegla
Kösz!

De ha most belépsz a PRYDWEN szerverre ALBION-ba akkor öcsén bent van ö is most kezdte,valamennyit tud neked segiteni.
a /send Qkac és üzenettel tudsz neki irni.

Én PRYDWEN szerverre és ALBION-ba vagyok de csak este 7 után leszek,mert még 18-ig dolgozom😞(

Én bögrét kaptam ajándékba.😊)

tegla
Egy lufit kaptam ajándékba a cdgalaxis-tól!

tegla

tegla
Nagyon frankó a "csomagolása"/gold verzió/és a mellékelt térképek is klasszak!
-Gondolom most mosolyogva elevenititek fel öreg emlékeiteket amikor Ti bontogattátok remegõ szivvel a DAoC csomagolását...állati!

tegla
Melyik szigeten vagytok?
Hová éremes letelepedni?

tegla
Kösz skacok!

Most gyött a gamma!!!
😊)

Nem kell a regisztráconál csak azt adod meg,hogy most az 1 hónap free-t akarod használni.Aztán ha az letelik akkor majd megadsz neki kártyaszámot amiröl fizetni akarod
Ok,én is csak este 7 útán leszek bent a játékba.

tegla
Köszi Krisz073 de még várom a futárt!
Állitólag ma 17:00-ig kihozzák?!
Namost azt szeretném még tudni,hogy valutaszámla kell már a registrációkor vagy csak az 1 hónapos free után???
Remélem még nem kell elsõre mert abszolute nem volt idõm még erre/mármint valutaszámlát nyitni/!
Gázos?
😉