Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Clericnek pm-ben javasoltam, hogy buffoljon. Valasz, miert, te honnan ertesz hozza. Mondom van egy 50-s clericem, erre kerdes, mi a neve. Megmondtam. 2 perc szunet, eltunnek a buffok, es konnyeket csal a szemembe a mondanivalojaval: megkerdeztem Ozwaldot, azt mondta jo cleric vagy es hallgassak rad. HAT ROFLOL. Ertelmesen (meg magyarazva mindent neki) felvazolom az idealis buff elosztast, de nem ezert hallgat ram, mert esszeru amit mondok, hanem mert az egyik guild tarsa jot mondott rolam...
- Paladin nem hasznalt chantot egyaltalan, csak endurance-t, amikor pihentunk, hogy gyorsabban menjen fel. Udvariasan megkertem pm-ben, valtogassa mar. Szo se rola, megtette. A kovetkezo korben. Utana megint semmi. A kovetkezo felora vicces volt, mert minden pull elott megkertem...
- Minstrel - vele vegulis az volt csak a gond, hogy azt hitte mana song azutan afk. Csak ezt sokszor hitte, meg azutan is miutan megmondtuk, hogy coki.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Loth - blademaster, mentalist, bard (amivel nem játszik, mivel a gépe kiakad 1fg vs 1fgnél, ami ugyebár egy mezz karinál általában végzetes), ns
Badbitie - druid és warden
Zak - bard és egy 44es ranger asszem
Bhalage - hero
Jó magam - ranger, ns, enchantress
Fidel - ns, enchanter + bot
Donk - hero, mentalist, ns
Noumar (bár õt egy ideje már nem láttam) - champion
Findernain - ranger és egy warden, de egyiksem 50es még és õt se láttam jó ideje.
Asszem nem hagytam ki senkit. Amint látható, ebbõl összelehetne rakni egy grp-t végül is, a legnagyobb gond viszont az hogy szinte sose voltunk fent 3nál többen egyszerre, ami egy kicsit megakasztja a dolgot. Viccet félretéve, maradj albionba !!! Na off voltam. Megyek ölni szövetségeseket 😄
zzz
Ha igen mondja meg neki pls, hogy nezzen be ide.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
sikerült még szintet lépni tegnap este?
Játszól már a DAoC-al?
Csak bekukk!
😊
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Aki találkozik vele játékban és ezt olvassa pls adja át neki az üzenetet.
zzz
zzz
Kar hogy nem nekem irtak mert szegenyes angolnyelvu karomkodas gyujtemenyem egeszet visszairtam volna valaszkent, aztan rohogve neztem volna mi lesz
Bar egyszer mar megszopattam magam a szemetkedesemmel, majd legkozelebb elmondom hogy volt, nagyon lol tortenet

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
😊
Gyakorlati magyarazat:
-Ulok ligen elott sehol senki orakon at.
-Dragonraid=100+ 50es karakter. (Szal a szamomra rongyab*szott PvE nagyonmegy csak az ami kene az nemmegy a hibiknek 😊
-Kerdezek rvr/akarmi ugyben /asen (a legnagyobb alliancebe vagyok): nincs valasz/hebe hoba vki berofog vmi hulyeseget
Egyebkent Hinako beigert nekem respec kovet miegymast, ha atspeccelek reju-ra. Sot, megadta a kivant speccet is lol. Es akkor mindig jatszhatok vele. 😄 En azon keves magyar koze tartozom aki kedveli, de meg nem akarok egy azsiai kis csaj rabszolgaja lenni. 😛
----------------------------------
Igraine
Dikii lvl 50rr4 hero
Kok lvl 50 rr4 Warden
24 BG NS (sexy luwi woman)
Camlann
Slim lvl 50 rr6 chanty
Prydwen
Sllim lvl 50 rr8ward0n @ 24 /played days
rr8 24 nap alatt?há bazzeg...
De egy warden is tervbe van veve ... ugy ev vege fele

) jatszani.PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
zzz
lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby