Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tiffa
Ja és afk is voltál és el van törve az egeret tartó kezeden a középsõ ujjad.
Hyder
Végre normális helyre került az oldal, thanks érte "Darvi és Buki"-nak

Steam: [HUN]Feriggno

Hangianix
Mill-t leszoloztam amikor RR4 volt meg. Nem volt eppen purge-je, es insta mezz + stun + smite + MoC smite kombo kicsinalta.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
ja,kell si+daoc,mert 'ez 1 egyszerû árukapcsolás, ha akarsz játszani az új kiegészítõvel akkor meg kell venned a daoc-ot + SI-t.😊',ahogy a nagyok mondják :-)
Botond
múltkor marilyn vagy ki 3unkat irtótt le...szal necroval se lehet szvsz
Botond
ja,Tirpak hazavágott,de kyel volt a legjobb,az a keményen odaállok,aztán 10hp körül kapcsolok,és IP aztán futás a többiekhez,hogy védjenek meg a csúnya wardentõl,majd miután tirpák absolute useless felrobbant kiröhög,hát az zseniális,ha egy évig tart akkor is begyakorolom ezt a figurát,mert nagyon menõ :-D (igen tudom,hogy breland ranger is õt lõtte közben,nem tom miért a srác folyton azt lõtte akit én ütöttem ;-) amorce Ip nélkül hasalt is 2 sec alatt :-) ),és azt is látom nem eröltetitek az azonos létszámú csatákat a múltkori kék con guysok lecsaptak fight óta ;-) na majd legközelebb igyekszünk jobban teljesíteni :-) mondjuk nem 6an leszünk,és szerzünk vmi manacastert :-)
Bith
Btw, van itt olyan egyén, akinek van Prydwen/Midgardban egy level 50-es bonedancere? .) Nincs mi? Kár. Csak tesztelni szerettem volna egy necro vs. bonedancer duelt. Mert szerintem necroval (és csak azzal) le lehet nyomni a BD-t, de Steveh szerint (meg Qaby szerint) nem.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Bith
Az SI is az volt amúgy, mert tök különálló, mégcask nem is oda települ, ahol a sima daoc van.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Bith
Én is ezt gondoltam egybõl...

Szerintem ez 1 egyszerû árukapcsolás, ha akarsz játszani az új kiegészítõvel akkor meg kell venned a daoc-ot + SI-t.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Én arra szavazok amiért nagyon szeretnénk az emberek middiben.😊
1.62 ben felviszik azthiszem 48-ra a cold debuffot. Lehet kapnak az RM-ek ez miatt respec-et. Ha kapnak akkor meg át tudsz majd speccelni Runecarvingra és ki tudod azt is próbálni.(mondjuk ha nem jön be akkor nincs visszaút.😊)

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

A: Do I have to have Dark Age of Camelot: Shrouded Isles to play it?
B: Yes, you must have the original game as well as the Shrouded Isles expansion pack in order to play Trials of Atlantis. "This is an expansion pack, not a stand-alone product."

Most én ebbõl azt veszem ki hogy kell a DAOC + SI hozzá + a végére oda irja a pasi hogy ez egy kiegészítõ... na már most akkor minek az SI? Kiegészítõ kiegészítõje ? Mert ha igen akkor miért nem mondják azt? 😊 Hülye Mythic vagy csak én nem tudok olvasni?

zzz

faj : törpe
kezdõ statok : +10 dex/con/piety

Én két speccre gondoltam igazából:

Ez az egyik, amolyan chanter feeling:

Runecarving : 46 (Cold debuff 50%)
Suppression: 26 (PBT)
Darkness: 10 Baseline dd miatt a maradék.
Ez a specc = fix 300-500 dmg relictõl (és rrtõl) függõen

A másik meg amiért nagyon szeretnének téged az emberek midibe:

Runecarving: 27 15% energy debuff
Suppression: 46 (6sec pbt)
Darkness: 8 maradék

Ez inkább support specc, bár snare ddvel lehet szopatni a népet + debuffolni tudod itt is a dmgedet, igaz nem 50% de a 15% se rossz.

zzz

Bonedancernek a Skeleton commandere stylozik, necromancer pet nem.

zzz

Úgy tûnik nem kell hozzá még. Nagyon rulez. A Shrouded Island-et indítsam emberek? Ha jól értem, ugyanabban a világban játszódik, csak kiegészül a terület.

Megvan a cucc, éppen telepítem... van egy rossz érzésem... Az egy hónapot nem kapom meg, ha nincs bankkártyaszámom? Királyság, mehetek csináltatni... nyugtassatok meg, hogy elég késõbb beírni mielõtt lejár az egy hónap...

Tiffa
és megen ... bocsika
Tiffa
Steveh volt Tirpákkal, Kyel Kyellel én meg Rykával.
Hangianix
Eppen portoltam es kijottem, de kaptam egy uzit es valaszoltam. 😊 Vicces volt, hogy 3 ns meg egy ranger campelte a semmit hmg-nel, majd jott Vindici, Trelaw meg meg 11-12 hibi, es jol megtamadtak. Ki is rohogtem oket, mind megtudtam azert jottek at, mert kippicsaztak oket emainben. 😊

Tiffa
Szia Botond, örülök, hogy találkoztunk Odinban, sajnálom, hogy rövid volt 😊
Botond
fény gyermekei :-) btw mi a túróért üldögélsz magadban apk elõtt? lol /salut így utólag is :-)
Srácok, hol van a magyar Dark Age of Camelot oldal? (Ha igaz, ma este már fent gammázok Én is.)

Hangianix
Az elso ac Cilius. Hiaba, fejbol nem ment a guildetek neve ugylatszik. 😄

Hangianix
Ha tud 1fg havert hozni magaval, lehet az jo nekik. Mondjuk csinalhatnanak egy guildet Clirius Faritatis neven. 😄

Egyebkent mit is jelentett a nev?

Botond
ja,nekem pont a healovertimeja kell,mert gprs-el 15sec laggom van,szal amikor látom,hogy rajta van küldöm a következõt,és úgy üt :-) mert nekem az is szempont,hogy 15sec delayes gprsel játszható legyen ;-)
A necro pethez meg: es aze nem vertem le hipp/hopp. Ha jol tudom hatnak a necromancer statjai/armorja a petre tehat 1 szetcappelt necropetnek jo sok hpja van.
Egyet mondok, veletlenul se prydwen/hiberniaba menj mer szornyu 1 halott hely 😊
Nem lo at, amit hallhattal az az hogy a necro petet egybol fixaltak amig a chanter petek kozel 1 evig atlottek a falon 😊
Styleoznak a necro petek. Lothandarnak 1 170(-90)et vitt be
Botond
megnézek egy death servant specct,ha nem jó 20nál átspeccelek deathsightra :-)
na azt hiszem este én is fejlesztem egy kicsit a Necromat😊)

Uberlama
necro csak PLre és ha tudod hol akkor pénzgyûjtésre jó imho

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Botond
na megyek necrot tápolni,teljesen felcsigáztál :-D
Frankó,én pont 2 napja csináltam egy Necro karit magamnak😊)

Bith
Mindenesetre PLezésre, meg pénzgyûjtésre a legjobb még mindig. PL-re amúgy jobb egy ice wizzi igaziból, de azzal anyni bibi,van, hogy az egyedül nem tud ilyet, kell mellé tank, meg healer is. A necro meg egyedül tud PLezni, nem kell mellé senki, csak a kiskari.

Bith
RvR-ben elég über volt a necro sztem, amíg nem lett nerfelve a LoS-sal. Keep védésnél, meg támadásnál, az egyik legjobb _volt_.
Az a ge*iség, hogy az enchanter pet állítólag még mindig átlõ a falon...

Botond
még sose volt stealther karim,és ez meg be tud portolni ellenséges keepbe vagy mi,szal érdekes lehet,teszek vele egy próbát,és nem kis elõnye,hogy megkímélem magam ettõl a sok önzõ lamer fasztól :-)
Botond
de legkomolyabb a következõ: fatávnak van ilyen 100órát netezhecc csomagja,én azzal tolom atm,minden hónap 12én indul,22én felhívtam,mert kb úgy számoltam,hogy napi 5 órát tolom a gémet,és ugye 20x5 az kb 100 ;-) és megkérdeztem mennyi van még,erre csóka mondta,hogy semennyi,mondom k,akkor majd 12én jövök megin,10 nap nem ügy,ma felhívom õket megin,hogy na respecc 15órás csomagra,mert havi 100óra nem kell ilyen élvezetekbõl amit tegnap az sok tetû paraszt csinált erre ilyet szól kiscsaj,hogy na de még elõbb használjam le a 35órámat ami még vissza van,mondom MIVAN?35ÓRA?,rákérdeztem 5x,és aszondja ja,35órám van még,vicces,44óra van vissza a következõ 100óra indításáig,amikor számít ez a csomag,szal kb nonstop onlinenak kellene lennem,ahhoz,hogy elfogyasszam,hát lol,ma mondjuk rvrek egy nagyot,asszony úgyis suliba megy,holnap reggel melózok,utána megin rvrek egyet délután közepéig,mert akkor is suliban van,deaztán vasárnapra marad vagy 20órám,de aznap csak 17et tudnék elhasználni,de jó ha lesz az 5,szal LOL már matáv...
Botond
ja,csak kissé lelomboznak az olyan dolgok,amikor megyünk raidelni 5FGvel ebbõl 2FGnyi embernek le kell ölni egy namedet questhez le van beszélve,hogy 10%hpnál másik group lemozog+3FG kiegészítés is,mert miénk elõször,merthogy mi mutattuk meg hogy hol van ,erre mindenki üti végig tiszta véletlen,hogy másik quester grouppé lett,mikor szólunk,hogy na repop után a miénk,akkor hirtelen mmindenki elmegy másik namedre minket otthagy vagy logol...na az ilyesmi kiborít,szal nem erõltetem túl a dolgot,kissé fárasztó ennyi önzõ köcsöggel egy realmban lenni...btw utána poppolt,és elkezdtük ütni,de nem volt druid,szal én meg bárd healtünk+ott maradt egy azaz 1db ember segíteni a bárdbuffbotjával,és 33%ra vittük le a fiút,és megfeküdtünk,rezzelni ofc nem akart senki a 3FG zergbõl,mert miért is,na akkor egy jól irányzott alttabbal elmentem alukálni...
Botond
hmm,kösz a kimerítõ elemzést :-) így,hogy leírtad mi van már elég jónak tûnik,sztem rvrbe se lehet olyan szar azért,de majd meglátjuk :-) neked is thx Überlama ;-)
Hali.

Az elsõ hónap ingyenes az benne van a Game árába,utána kell csak fizetni.

nem, arra ott a roger wilco
Evilmann régóta játszik
érdemes elõfizetni a cuccra
😊

zzz

Lehet beszélgetni mic-en keresztül a gammában?

Ej, de szûkszavú voltál 😄 Az ifót köszönöm. Te régóta játszol?

Kapsz egy hónapot.
Na jól van, úgy tûnik meglesz a cucc holnap. Kíváncsi vagyok a holmira nagyon.

Ha megveszem a cumót, azonnal elõ kell fizetnem, vagy kapok a vásárolt játékkal valami idõt? Help!

Csõ, most fedeztem fel a gammát... ehh 😊 ... érdemes elõfizetni a cuccra?

Mas dolog midgard , mas dolog albion.
Uberlama
k fidel, szombaton ráérek valszeg, majd benézek, nem nagyon láttam még erõsebb midiket lvl 10nél 😊 kivéve rvr de az nem pve 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens