Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
1.62 ben felviszik azthiszem 48-ra a cold debuffot. Lehet kapnak az RM-ek ez miatt respec-et. Ha kapnak akkor meg át tudsz majd speccelni Runecarvingra és ki tudod azt is próbálni.(mondjuk ha nem jön be akkor nincs visszaút.😊)
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
B: Yes, you must have the original game as well as the Shrouded Isles expansion pack in order to play Trials of Atlantis. "This is an expansion pack, not a stand-alone product."
Most én ebbõl azt veszem ki hogy kell a DAOC + SI hozzá + a végére oda irja a pasi hogy ez egy kiegészítõ... na már most akkor minek az SI? Kiegészítõ kiegészítõje ? Mert ha igen akkor miért nem mondják azt? 😊 Hülye Mythic vagy csak én nem tudok olvasni?
zzz
kezdõ statok : +10 dex/con/piety
Én két speccre gondoltam igazából:
Ez az egyik, amolyan chanter feeling:
Runecarving : 46 (Cold debuff 50%)
Suppression: 26 (PBT)
Darkness: 10 Baseline dd miatt a maradék.
Ez a specc = fix 300-500 dmg relictõl (és rrtõl) függõen
A másik meg amiért nagyon szeretnének téged az emberek midibe:
Runecarving: 27 15% energy debuff
Suppression: 46 (6sec pbt)
Darkness: 8 maradék
Ez inkább support specc, bár snare ddvel lehet szopatni a népet + debuffolni tudod itt is a dmgedet, igaz nem 50% de a 15% se rossz.
zzz
zzz
Egyebkent mit is jelentett a nev?
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Az a ge*iség, hogy az enchanter pet állítólag még mindig átlõ a falon...
Az elsõ hónap ingyenes az benne van a Game árába,utána kell csak fizetni.
Evilmann régóta játszik
érdemes elõfizetni a cuccra
😊
zzz