Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Ja még valami. Akikkel én játszottam azok még a buffokat se igényelték, ahogy teleportáltak már futottak is az albokra és beírták, hogy 1et megütött 1xx dmg-re hú de jó fun és releaseltek.😊
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Ez csak a 24-es szintig a tapasztalatom. Lehet magasabb szinten már nincs ilyen.
-Ha nem zergel mész akkor miért kérnek annyian rezzt?"
-Azert mer lamak kedves fidel.
-Mivel nem vagyok soha anon es /who thidranki.
Az hogy a rendorionnal te mit lattal az nem igazan szamit mivel az batyam infije 😊

zzz
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
1,Ha olyan jól gyógyítasz akkor miért yel-el healért mindenki?
- Mert olyan lámák mint a szemét, grpolni nem akarnak de heal kéne neki + alig van healer (friarak szinte sose healeltek.)
2,Ha nem zergel mész akkor miért kérnek annyian rezzt?
- Azért mert átlagba 2cleric jutott 30 albra, /who thidranki és rezz pls, lehettél te akárhol... és ha elmész egy alb hulla mellett, akkor azért csak rezzeled, bár volt néhány kivétel 😄
zzz
zzz
- megnezik van e rezzer thidrankiba oszt send. Lehetsz te a pk-ban, ok meg mpk-nal, szarnak ra.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
De ki is elemzhetjük a hozzászólásodat:
-Ha olyan jól gyógyítasz akkor miért yel-el healért mindenki?
-Ha nem zergel mész akkor miért kérnek annyian rezzt?
...csak a játék kedvéért...😊
sok ember , kevesebb rp (mivel nincs mit ölni)
no rezzer, no healer no rp megint
dotól meghalsz akkor sincs rp
etc. szal nem olyan könnyû összefarmolni 350rp-t : ), egy ütõs midi grp ott simán behentelhet 30 albot. (mint ahogy tette ezt egy hibi guild-rvsr grp, megöltek 25 albot midi hídnál, vicces volt nézni infivel, de mikor jött a másik 25 alb egyik chantert sikerült kikapnom tho 😄
zzz
zzz
A clericemmel soha nem mentem zergel szoltam batyamnak felloggolt minstrelevel kivalogattunk az apk korul lozongo albok kozul ami kellett es mentunk.
Rossz patchet töltöttetek le, töröljétek ki az update.dat tartalámt és másoljátok be helyette ezt:
Mythic Patch
193.252.123.21:1280/updates/english/isles/mpatch.dat
193.252.123.21:1280/updates/english/isles/mpatch.dat
Válasz 'gatyo' üzenetére (#13795)'...jó öreg AoDs betegség,nem olvasunk,csak írunk

Ugy néz ki Bg itt, hogy albik odaállnak mpk élé annyian vannak és kinyirnak mindenkit az új 2000-es pettel és 1850-es mezzel.