Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DRAGONFANG
Thrust - available at spec level 50
Opening: You evade
High bonus to chance to hit target.
Low penalty to defense.
Fatigue used: Low
Bonus damage: Medium
Special: Stunned

Stuns the target for a brief period of time.
Resist type: N/A
Duration: 9 seconds

DIAMONDBACK
Piercing - available at spec level 25
Medium bonus to chance to hit target.
Medium bonus to defense.
Bonus damage: Medium

Duration: 5 seconds

COMEBACK
Left Axe - available at spec level 18
Bonus damage: High

Left Axe - available at spec level 39
Opening: Comeback
Fatigue used: Medium
Bonus damage: High

Duration: 7 seconds

SB-t alapból kilehet zárni, a stunolós körbõl mert chainként kapja ami alapból csökkenti azt hogy sikerül-e. Marad Df vs Db. Ha sikerül egyik 5sec másik meg 9sec és mindkettõnek ugyanakkora az esélye, hogy sikerüljön. Persze part of luck is kell hozzá, de egyik = i win button, másik meg = this will help me to win. : )

zzz

Akkor posztold már ide milyen karaktereiddel vagy elégedett?

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Tafaya
😊))

Tafaya
Egyebkent hogy irjak valami inforamtivat megis, aki esetleg thrust infi-t tervez DF-fel itt a hivatalos magyarazat miert nem sikerul mindig:

"sometimes the monster can avoid your style, same for the other players. A part of luck is involved into this."

Neked a Minimaxot kellene nézegetned ott több kaszt specifikus infót kapnál.

Direkt írtam ilyen hangvételûre a beszámolóm, mert ha nekem mesélte volna valaki ezt el se hiszem. Én többet vártam volna 1 ilyen magas szintû jól összeszokott és összerakott csapattól. Amit kihagytam a történetbõl nem használt senki semmilyen RA-t.
1000-bõl 1x ha van ilyen azért is posztoltam ide, de ti is írtátok ide ha NP-ot lenyomtátok vagy most is posztoltok ha Lourker groupjával összefuttok. Ezekszerint ti is nagy arcúak vagytok mert ide posztoljátok a nem mindennapos rvr élményeitek?
Én is tudnék sok beírásotokra ilyen gyerekes válaszokat amit Qaby írt.

Tafaya
Bocs Atom, de en ide rohogni jarok, ha informacio kell akkor a VNBoards-ra megyek vagy a kasztspecifikus oldalra.

Tafaya
Mwhaha, ezt benezted, teljesen elegedett vagyok az osszes karimmal 😊 Nem en irom be valamilyen formaban az osszes hozzaszolasomba hogy "Jaj de kevesen vagyunk, de uberek, es az albik pedig egy tomegrealm". Es neked irjak epito jellegu hozzaszolast hogy azt is kiforgasd? En ezennel lezartnak tekintem a temat, de ha itt kulon topic kell az a hibi kissebbsegi topic lesz. Ja es hogy ne csalodjal:

nuff said

Fejezzétek már be!

Gondok vannak a hósszú távú memoriáddal ugyanis tudtommal te nem posztolsz ide többet és fõleg nem flame-elsz.(forduljon kezelõorvosához és gyogyszerészéhez) Te csináltál is egy külön forumot erre, de ugy látom csak magad írogatsz oda. Pedig anno még meg is kértél mindenkit, hogy ide építõ jellegû hozzászólásokat irjunk, de az utlsó 10 hozzászólásodat végigolvasva a sáját kitételeidnek nem tudtál eleget tenni.
De!
Örülök az utolsó posztodnak, mert bebízonyítottad nekem amit sose hittem volna, hogy bármelyik magyar képes lesüllyedni a BW-s hülyegyerekek szintjére.
Legközelebb ha bekapcsolod a monitort ne hagyd figyelmen kívûl a kis sárga karikát a 12-es számmal a képernyõ sarkában.
Ja és ha nem tudsz játszani a kariddal probáld ki a flippert hátha ott több sikerélményed lesz. Ott csak 2 gombot kell nyomogatnod.😊

Uberlama
na Atomy már megelõzött

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
:-)) mondjuk ezt már észrevettük 😊

http://vnboards.ign.com/message.asp?topic=44744172&page=1

Botond
btw,ha esetleg áll még az ajánlatod becopyzhatnád ide a spirit érzékeny mobok listáját,thx elõre is :-)
Botond
mert ez mind igaz,pry/hib suxx ever,de nagy néha kijön a lépés,és akkor nincs aza alb/mid aki megállítson minket :-)
Botond
elég soványka a fotóalbumom sajna,mert nem vagyok ugye main dmg dealer,de pl mersain szerepel benne 3x is :-) olyan 30-40pices atm,de sokszor nem tudtam screenshotolni,mert ld lettem kill után,vagy simán elfelejtettem,kb 50pic lenne,ha meg lenne mindenki,de majd ha bele kerülsz átküldöm a 'Botond összes'-t ;-)
Uberlama
errõl jut eszembe, múltkor 2 napja kb dcnél levertük Mester grpját vagy 20-25 albival és amikor mester bátyó inkább a talaj részletes megismerését választotta életcélul, csupán 9rpt kaptam 😊 mondjuk betudtam annak hogy sokan ütötték, de akkor is 😊

Tafaya
Botond szeretnek meghivot igenyelni elore is a kiadas elott allo "Akiket lenyomtam, pedig hibi vagyok Prydwenen" cimu fenykepalbumodbol 😊)))

(nem flame, ne ugy tessek felfogni 😉

Tafaya
Erre csak egy valasz letezhet:

Cry more n00b!

Uberlama
nem leheten abbahagyni? mellesleg a beirásokból ezt lehet kikövetkeztetni: Hibik kevesen vagyunk, azok is vagy lámaák, vagy összerakott grpok akiket szar sem érdekel, és ezért is szopik minden hibi, meg lehet jók a karik de nincs elég ember, máskor meg azt hogy jajj de istenkirályok vagyunk mert igy meg ugy levertünk ezt meg azt 😊

Qaby te észrevetted már magadon, hogy olyan egyszerû vagy mint 1 faék?
Gondolom te ezérti is mentél albionba, mert a sok lama között 1 kicsit okosabb is zseninek tûnik.

Igen tévedtem a 13961-es üzenet rád illik inkább.

Botond
az nem sztálin szobor volt?8-) meg rákosi ;-)
Botond
btw miért tettél egy +szót a tõlem idézett mondatba?lol
Botond
Mariyn a pontos neve 'l' nélkül
Botond
'vagy ki',azt úgy értem,hogy vmi hasonló nevû,mert ez nem aza sb volt,hanem egy hasonló nevû bd...sbnek gondolom nincs 2 healer+1nuker pete...feltételezhetõen 1 betû eltérés van,és a srác bd altja szvsz,de aztán lehet tévedek,de majd legközelebb talizunk felírom neked a opntos nevét :-) bár 2x lecsaptam,szal mingyá szétnézek screenshot gyûjteményemben :-P
Tafaya
Lol, a szokasos, en voltam a barom de radfogom 😊

ja hülye vagyok.... nem szóltam.

zzz

you need the win button: S O S : )

zzz

A te dumád tûnik sírásnak. Vigyázz el ne ázzon a billenytyûzeted!

Az igazság nem fájhat....

/slap /laugh

zzz

Uberlama
én meg szépet mezzeltem de lûámultatok mert máskor meg se tudok mozdulni most meg még 1 másik hiler firbyt is lemezzeltem szal .. 😊

Kyel
Mesterem, én csak álltam mezzben, assist makróval a bal kezemben😊 Amikor már mindenki kihalt, próbáltam odamenni hozzád egy csomag ropival, de szvsz félreértettétek, mert lehulltam elõtted, mint Lenin szobor 56ban...
Tiffa
Jujj reméltem, hogy royal green, az a legszebb, bár Qaby állandóan Forest Greennel tukmál.
lol

Lourker

hehe
Royal green.

Btw egy tanács simán megölhetnétek sokkal több enemyt .
Használtátok sos-t 3-4 hibi mezzelve volt, de min a 3-4 tank különbözõ enemyhez ment oda.
Elég kemény tankok voltak a grp-ba ha azonos enemyt támadtatok volna mind a 3man(kyel,steveh,wardbar és esetleg misntrel is) szvsz megöltétek volna a fél grpot.

De 1 tank/1enemy taktikával nem tudtok megölni senkit ha 2-3 healer kari van a grpban.

Lourker

Tiffa
De cukor vagy Lourker, egyébként az a zöld milyen zöld?
Jót nevettem ma. Stone völgybõl(emain) jött pbuck and co és nagy frontális csatába kezdtek a mieinkkel én meg a Jackson álltal fullra buffolt tankpetet rázavartam oldalról Pbuckra.(láttam, hogy néd mán itt 1 állat(lion) avaloni) Õ meg mint a mérgezett egér elkezdett rohangálni, dehát a pet nem veszti el a sticket még ha lagcsalást is használ ígyhát kiütötte a pet utána Knuddent is ugyanígy.😊
Albok nem figyelnek a kis tankomra.😊 Mindig csak az rp jár az eszük és közben meg a kis tank átgyalogól rajtuk.
Hiroko milyen class? azt szedtem ki legelsõnek.😊 Kis buta nem tudja, hogy a monitoron nem lát 180 fokban és így oldalról bebuktattam. lol

Tiffa
Ok, megtaláltalak 😊
Tiffa
Milyen néven vagy benn?
Mentalist elkerulte a figyelmedet? 😊 Mer azzal bizonyitott hogy lelehet nyomni a bd't 😊.
De az is bevitt 1 stylet 2h ego kardal bmemen.
Hali.

Itt megtalálod letölthetõ és nyomtatható formátumba a térképeket.

http://lion.counter-strike.hu/~tafaya/

Hová érdemes menni? Én Prydwen Albion-ban próbálkozom jelenleg. Kicsit nehéz térkép nélkül. Ezek a szép színes térképek nagyon kafák, csak hát a kis települések nevei nincsenek rajta.

Botond
aha,de mi 3db durva rr2es tank voltunk minden nélkül,és pbt-t is hajunkra kenhettük,mert nukerpetje volt+2 healerpetje,és hiába ütögettük asap maxra healte 2 pet,ha meg petre mentünk akkor õ is nukeolt vagy mit,szal suxx volt,de azóta már rr3as vagyok,szal haladunk :-) rr4re még purgeom is lesz :-)
Nagyon sirály a játék!

Hyder
hali, amuyg 3!! új kiegészítõ lesz
bõvebben itt

Steam: [HUN]Feriggno

Hyder
hali, amuyg 3!! új kiegészítõ lesz

bõvebben itt

Steam: [HUN]Feriggno

azt én is értem, de akkor miért a DAOC kiegészítõje? 😊

zzz