43179
-
Bhalage #41059 stealtherekrol nem sokat tudok nylatkozni, csak annyit hogy nagyon szeretjuk oket es alt fincsi rpket szoktak volt dobni
<3 -
Bhalage #41058 fax tudja de kell a dmg es chanter+eld csodakra kepes (ugye dori;o)) -
#41057 scout eleve op, 1.82 után az infi is még opabb lesz a többi assassinhoz képest. Szerencsétlen 2h sb-k meg tovább szívnak :( -
#41056 Most hogy lesz shieldspec wardennek,nem jobb az eld helyett? ^.^ -
Bhalage #41055 infiknek/scoutoknak biztos ;op -
Bhalage #41054 4 fo az keves. ;f
(tegyuk fel hogy van buffbot)
albiban nem is tudom milyen grpot csinalnek
-sorc cleric pala merc v sorc cler caba theu (kamikaze ftw)
hibi
-bard hero chanter eld (legjobbb)
midi
-ijbaz healer skald zerk warri? v healer rm sm bd ;op - nem is lehet jo grpot csinalni 4emberrel oO
hat nemtom, fg kell az a kúl. -
#41053 köszi
én biztos, hogy csak fun szinten fogom nyomni max napi 1-2 órát, de nem random akarom pakolgatni a skillpontokat abban is biztos vagyok :) -
#41052 esetleg Merc... -
#41051 Ha 4en mentek egyutt akkor szvsz:
Sorc+Cleric+Friar+Minstrel/Cabby/Theurg -
Marchus #41050 itt tudod a speccedet megcsinálni:
Catacombs
Hivatalos honlapon class + ability magyarázat:
Camelot Herald
Itt van az európai fórum, sztem nyugodtan kérdezgethetsz ott is:
Fh aka Freddys House
Ez az amerikai class fórum:
VnBoards
itt megnézheted hogy RvR-en milyen classok hogyan teljesítenek ^^
Duskwave
Itt csínhatod meg különböző classoknak az RA templatejét:RA Configurator
Albion class FAQ:
Spydor's Web
Class faq (baloldalt ott van, válaszd ki a listából):
Classes of Camelot
hát, néhány helyen eléggé epikusan vannak leírva a classok, de azért sok sikert ^^.
többiek tudják hogy milyen karikat fognak választani? merha 4-en fogtok játszani, akkor gondolom rvr-en és pve-ben is 4-en fogtok, és akkor már jó lenne ha egy jó kis grouppot raknátok össze (játszhattok még random emberekkel 1 fg-ként de lesöpörnek, vagy bejoinolhattok egy guildbe, de nagyon kevés az esélye hogy jó a guild group-ba kerültök, és ha bekerültök akkor q-va sok időt kell a gamera szánni) -
#41049 Mert az op -
#41048 char templateket merre találhatok? -
Marchus #41047 mondjuk a köv patch után a casterek kevesebbet fognak szolózni, mert a stealtherek eléggé sok anti caster dolgot fognak kapni, és a castereknek is max annyi idejük lesz hogy eldőljenek mint egy szalmazsák :E -
Marchus #41046 ha meg nem tudsz dönteni, akkor nézzeg a Casterek champion staffját :D
http://www.camelotherald.com/article.php?id=196 -
Marchus #41045 body sorcikat sztem jobban utálják soloban. Van egy ability-jük RR5 -ön (bizonyos RP (=realm points, 1 enemy 1000 -et ér + - a szintjétől függően) mennyiség után kapják meg ezt a rangot), amivel a tankok nagyon kicsit ütnek rájuk.
Cabával is lehet solozni, bár inkább group sztem.
Theurgist az szerintem jó választás lenne, jó dmg, 2000-es rangejű pet osztás, haste + dmg buff, kicsit CC (root + mezz), szal sztem faja kari :) (kár hogy nem theut indítottam sorc helyett :( )
Necro az egy szar pvp -ben, Warlock viszont solobon nagyon írt, bár gyengíteni fogják. -
#41044 Köszi a válaszokat Bhalage és Marchus.
Azért albion, mert ott vannak a haverok :)
Valójában nem tudom, hogy mit indítsak a lényeg, hogy mindenképpen caster legyen :) Ami érdekel az sorc, cabalist, theurgist, friar, minstrel, na meg a druid de az nincs albiba :) Valami death spell speces caster kellene nekem, de ahogy olvasgattam forumot, a necro/warlock itt elég kaki highend pvp-ben, az már más kérdés, hogy albionban ezek sincsenek. Cabalist az inkább grp avagy duel kari? Esetleg mindkettőben jó e? -
Marchus #41043 hát, sorci:
van egy nagyon fontos spellje, amivel AoE (több embert érintő) mezzelni lehet. Ez megállítja az embereket egy időre (1 perc). A csaták elején nagy előnyt jelent. A sorcinak van a legnagyobb rangeja (távolsága) mezzben mind3 realm közül. Van group speedje. Még tud AoE debuffolni (gyengébb lesz az emberke), interruptolni (az ellenséges castereket megállítani abban hogy castoljanak -p ), és dmg-ét is kitud osztani. 2 féleképpen speccelik a sorcikat, az egyik a mezz (mind spec), a másik az a dmg + resist debuff (body spec), de azért tud egy kicsit mezzelni (30 sec körüli). A mind specces sorc-nak még van mezz reduction cucca, és lvl 50-es petet is betud fogni. A body sorc az tud még aoe Rootolni (csak mozogni nem tud az ellen, castolni tud), és lvl 40-es petet befogni.
Cabám sincs szal nem naon tok róla beszélni, de az inkább dmg + debuff nearsight + ml9 pet. -
Bhalage #41042 firewiz sztem csak ilyen rr10+ grpokban fer el mitn az aod, ahol jol megalljaa helyet mint dpsdealer (meg a bgn), de normalis ember nem megy normalis grpban (rr0 pug) wizardal mert egy caba / theu ugy kb ugyanazt tudja, meg meg 10szer tobbet. -
Bhalage #41041 i are shiny knightz etc?:) -
Bhalage #41040 a sorc az musthave kari egy grpban a caba nem (bar sztem kell)
sorc
- mezz, root, aemezz, aeroot, debuffok, aedebuffok, manaregen, pet, LIFETAP!, balfasz dot. mit hagytam megki ubek?:)
caba
- nearsight, disease, lajftap, selfdebuff, irritalo petek, uber dot ;p, focus emg a fasz tudja meg mi;op
a lenyeg hgoy -
a sorc inkabb mezz/interrupt/ kevesebb dmg
a caba meg NS/debuff/tobb dmg/kis interrupt -
Marchus #41039 szép a serleg -
Bhalage #41038 draga emberek miert albiont eroltetitek? ;p -
#41037 cabalist és sorci között mik a lényeges eltérések? joh tudom, ott a off oldalon a leírás, de nekem az perpill nem sok semmit mond (egyik summoner másik pure caster o_O)
inkább úgy kérdezném, hogy milyen játékstílust igényel a két class? -
#41036 jó a fire wiz de 1 caba többet ér. nincs túl sok aktív/jó wizi. -
Nemet #41035 Amit Pari írt a bg-zésről az mind igaz (vicces de grp-ban nem ment annyira, duóban egész korrektül). Viszont visszatértem olyan éjfél, hajnal egy körül és 1.5 - 2 óra alatt Molvik-on sikerült összegyűjteni 3.5 - 4k rp-t. A "csoda" csapat: 2 sorc, fire wizzie, arms, mini, cleric-ből állt.
Érdekes, nagyon divatosak a wizzie-k a US classic szervereken. Kérdezném: EU-classic-on is így van? (Pl. Dmg-ben még nagyon jók, luri nightshade 1 bolt volt, ott fetrengett az élvezettől a fire wizzie)
US-szerverekről annyit, hogy tényleg nem lagos (chello-val) csak akkor van gáz, ha az itthoni kiszolgálónak van vmi baja. Viszont nagy hátránya a különböző időzóna (munka mellett hétköznap max hajnal 2-ig bírom, ne kérdezzétek, hogy érzem magam csütörtök-péntek körül...) -
#41034 nem röhög :D -
#41033 Nem vesztek accot? :) 50-es scout, mincer, infil, friar, reaver, wizard, caba :) scout és mincer RR6 :) -
#41032 lol -
#41031 4-en :) -
#41030 hárman -
Marchus #41029 páran? hányan? ^^ -
#41028 köszi szépen -
#41027 Nos Übi cimbi már leirta de bemásolom én is hátha ellátogattok ide:
Hivatalos EU DAoC oldal
Itt jobb felső sarok "Dark Age of Camelot",a megjelenő ablakban "Buy the game boxes or the licenses" itt megveheted a dobozos verziót vagy online is letöltheted a klienst.
Az utóbbi(netes)lehetőséget ajánlanám elsősorban egyszerűsége,gyorsasága miatt ugyanis mire a dobozos verzió ideér Hunföldre+postaktg szal...
Ez az EU verzó.
-
#41026 láttam valahol hogy 20 dolcsiért meglehet venni az egész pakkot kiegészítőkkel együtt..ez mind2 "verzióra" vonatkozik?
-
#41025 nah, ez legalább jó hír...ha az eu-s szerverek nem lagosak lehet befizetünk páran -
#41024 hehe...lecsekkoltam 3,5k rpt gyujtottem, nem 2,5kt:) -
#41023 Csöcs, a Trial az sajna(neked) US verzio es a Gareth szerver is US, meg Classic is.
En spec haverral ott tolom atm...bar nekunk annyira nem lagos(chello).
Tegnap vegre elkeszultem a Molvik rdy caba-mmal:)
Ohh jeeee, annyira jo volt, asszem mindent oltem tegnap, soloba chanter-t,ns-t,wl-t,zerk-et,thane-t....
Szal fel ora alatt csinaltam vagy 1500rpt,aztan bealltam egy grpba es 3 ora alatt csinaltam vagy 400at..., aztan kileptem(haverral) es ujabb 20perc ujabb 500rp. -
#41022 http://daoc.goa.com/en/ ez az angol daoc honlap itt nézelődj, az amcsi és eu serverek között nincs átjárhatóság, kétféle játékot is lehet kapni ennek megfelelően. -
#41021 lehet hogy hülye kérdés, de hol van ez a szerver? :D
Trialt szedtem le kipróbálásképpen, és az alap szerverek közt nincs amit irtál.
Ahol igazán van tömeg az a Gareth. Direkt megkérdeztem a játékosokat van-e európai szerver, azt mondták csak amerikai van. Amerikain viszont úgy lagolnak a karakterek hogy 3x mennek el előttem -
#41020 hát az official serverek nem lagosak (legalábbis hivatalosan), aki EU-ba játszik az jórészt a prydwen-excal clusteren van, aki US-be nyomja az nemtom hol van mert nem játszok US-be :o