Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs mit😊
Lourker
Tudom hogy ne nem írtál rólam lagcastos témában az általános stílusod és hozászólásaid miatt vagyok úgy , hogy vitatkozni nem érdemes veled.(de néha vicceseket írsz az elismerem:p)
Lourker
Egy szoval sem emlitettem hogy te lagcastolnal, nemtom miert veszed magadra es irsz baromsagokat.
Mill multkor egy fg 50-es albit nyomott le. Es leszarom milyen benak voltak az albik, ez akkor is durva kicsit 😊
mondjuk én még nem találkoztam ilyen lagcastal bár ugye én ddzek, bár most hogy igy belegondolok voltm ár hogy dd távról nem tudtam petet küldeni mert too far away, bár lehet csak simán lag volt.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Ilyen akkor tortent velem amikor 46os mentamat betamadta 50es merc (eselyem se lett volna) erre azt latom hogy egyszercsak atfut rajtam es elkezd kovetni valamit a messzisegbe(stick jelenseg,valszeg gyalogolt nala a karim). Nosza repultek a dd-k (egyaltalan nem laggoltam, de a karim valahogy elmozdult jo tavolra onnan ahol valojaban alltam) es egyszercsak tett 1 180 fokos fordulatot de akkor mar keso volt 😊
Hozzaszolasomat quoteolnam: En nagyon ritkan anyazok valakit jatektudasa (jelen esetben a csapattal valo egyuttmukodes kerdese) miatt. Ha meg igen, akkor azt neki mondom nem ugy hogy veletlenul benezek a forumra es hopp mit latok.
Nem kell bizonyitanom ugy erzem hogy mennyire tudok egyutt jatszani 1 grouppal, csak zavar hogy en nem vetem a szemedre (most se vetettem, de te megint elojottel hogy "jellemeznel engem de te ugyis hulyesegeket beszelsz" fele szarkasztikus szarral) hogy mennyit jatszol erre te elojossz nem tudom honnan ilyennel hogy hat en allandoan kifutok heal rangebol es en meg a tobbi magyar a hibas a Badbitie pedig a tokeletes druid , az aldozat aki azert hozott fel 1 wardent, mert a tobbi magyar (anyazos fidel, huJe lothandar aki ALLANDOAN kifut heal rangebol stb.) buta. Te neked is ugyanugy reszed van benne hogy miert is nem mukodne. Az hogy nem vallalod fel (ismerlek, nem fogod 😊 az a te dolgod.
Ja en altalaban 2000res rangeket szoktam a csapatomtol megtenni. Ezt nemtom mibol talaltad ki szerintem csak kellett meg indok hogy tetezd a mier-nem-mukodne-a-magyar-hibi-grp. En tudom, miert nem mukodne. Elmondani nem mondom mer amit irok neked msgben azt gyakran a forumokon latom viszont ;o/
heh te már mondtad régebben is hogy láttál engem lagcastolni.
De én nem csinálom legalábbis szándékosan biztos hogy nem..
De én nem csinálom legalábbis szándékosan biztos hogy nem..
Lourker
Nem igazán meg vmi baj is van vele...
[email protected] haszálom csak mostanában:o
[email protected] haszálom csak mostanában:o
Lourker
Mill-t nem lattam meg. O eleg durva anelkul is, remelem kapnak mar valami nerfet a bd-k. Lehet irtam mar, de 2 minstrel es en nem tudtuk megolni ugy, hogy mezzben alltak a petek 30 sec-ig. Igaz kb. 1% hp-n resistelte a smite-om.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Lourker nem lag castol, max akkor ha tényleg belaggol. A lag-csit megtestesítõje, albion elsõ embere: Walker. a kis gyökér.
zzz
heh soha nem használtam ilyen szarságot és thina és mill miatt senki nem nyavalyog.
De azt már régen eldöntöttem hogy téged és Tafot nem nagyon fogom figyelembe venni itt tehát nem if bajlódok veled.
De azt már régen eldöntöttem hogy téged és Tafot nem nagyon fogom figyelembe venni itt tehát nem if bajlódok veled.
Lourker
Hat ja, sokan panaszkodnak Pbuckra emiatt, nemtom mi az igazsag, de nekem a lagcast is mar lassan az idegeimre megy, mikor Thidrnakin pl a saman bolt tavon kivulrol nyomja be az ae dotot.
Ez meg tavalyi kep, de ha akarsz van olyan is ahol a halott Doringard mellett allok 😊 Az meg regebbi 😊
na erre varjatok gombot: eddig nem tudtam felmenni játszani, megnézni akármilyen daoc vagy külföldi oldalt, de itthoni oldalakat igen, azt kikapcsoltam fél órára a gépet+modemet és most jó... na szal izé..
mennék de most valamiért nem enged be .., btw ha bent vagyok keress Uberall, Benga, vagy Ubibuffolo (nem kérek kommentárt senkitõl 😊)) ) néven 😊 a legutóbbin valszeg megtalálsz 😊
lol😊
Lourker
Nekem adta oket, gyorsan lerontom a jo hirnevet, majd smiterhez illoen dot-olok 😊
Az keves rp. 😊 Gondolj bele, mi van PvE-ben. Tank veletlenul nekiment egy lila mobnak, te grp-on kivul folyamatosan healeled. Hat legalabb az xp 40%-t megkapod. RVR-ben ugyanazert semmi. Bar igazad van. Hagyom meghalni a minstrelt, 1 smite-tal kivegzem az sb-t (mivel aki sebzett bele halott, igy kapok 900+ rp-t) + rezz az ~94. 1k rp. Max. elvesztem a jo hiremet, de 1k az 1k es en egy fekin' smiter vagyok 😄
Hát hibi/midi grp áll az amg-nél pbuck jön az egyik oldalról elkezd castolni és közben elmozog(laggol) az amg-ig majd hirtelen ismét az amg melletti hegyen lesz és ezt azt eredményezni hogy a mezzernek ill. hibi/midi castereknek not in view/vagy to far away msg lesz.
Tankok ellen akik stickelnek ez ugyanúgy müködik laggol majd visszterem az alap helyére és a tank meg a lag után megy.
És biztos használ vmi ilyet mert a midik/hibik 80% aki harcolt ellene ezt mondja.
Ha most online vagy pryd/albba megmutatom hogy müködik az egyik ilyen lag szarság.:p
Tankok ellen akik stickelnek ez ugyanúgy müködik laggol majd visszterem az alap helyére és a tank meg a lag után megy.
És biztos használ vmi ilyet mert a midik/hibik 80% aki harcolt ellene ezt mondja.
Ha most online vagy pryd/albba megmutatom hogy müködik az egyik ilyen lag szarság.:p
Lourker
btw ezekszerint nem csak én gyûjtök screenshotot :-D pedig emlékszem mit kaptam azért is,hogy screenshotot merek gyûjteni :-DDD
irjál már valamit errõl a lagcastról, mert hallottam már hogy Pbuck csitel mint állat de nem vágom mit csinál, ugy castol hogy õt nem lehet interruptolni vagy megütni vagy mi ?
többször megesett az alttab,és a healrangebõl kifutás is :-) 820k rp,meg idõ nem skill kérdése :-),ami meg a mennyit játszok-ot illeti,hát ezentúl még kevesebbet úgy néz ki :-) és k,akkor rólad nem mondok többet semmit,mert úgyis csak hülyeséget beszélek mindig :-P
Bardommal pl. eleg gyorsan osszejott 300k rp csak meguntam hogyha 8nal tobb ember jon nem tudok a rohadt fps lagom miatt mezzelni rendesen es igen hamar felhagytam bardish tevekenysegemmel.
Tovabba nem azt mondom hogy 24h daocozzal, de amennyit te fennvagy... jatszottunk egyutt , igen, de nekem ugy ha osszeadjuk van 1m+ rp'm es nem azert jott ennyi ossze mer en olyan uber grpkkel rohangaltam. Tulelesi taktika az egesz, amit ha nincs healer sose, megtanul a delikvens 😊. Pl. azt nem tudom hogy talaltad ki hogy en minden alkalommal kifutok a heal rangebol lehet egyszer volt ilyen amikor jatszottal druidaddal de azt mar nagyon nem szeretem hogy altalanositasz mintha en ilyen huJe barom tank lennek aki csakugy rohangal fel ala a druidot magara hagyja azt kifut heal rangebol. Nem igy szedtem ossze kinkeservesen 820k rp-t hidd el.
Ja es nem azert szoktam loggolni mert nem healelnek.
Alt+tabolast is kb 10x jatszottam el (megvolt ra az okom mellesleg de mind1) aztan mar fel eve ezt szajkozod, nem uncsi? 😊
"loth minden alkalmat megragad,hogy kifusson heal rangebõl,"
Mondtam mar hulyeseget nem kell terjeszteni rolam 😊
Mondtam mar hulyeseget nem kell terjeszteni rolam 😊
Ha csak rp-t akarsz hagyd meghalni aztán rezzeld és azért jár rp:p
Lourker
Bardnak nem nagoyn kell healelnie egy jó grpban szerintem , de mezzelés és end song után nincs nagyon más dolga csak befutni a pbaoe rangbe vagy healelni ha nincs rajta enemy(esetleg interruptolni enemy castert ha nincs tank rajta.)
Lourker
Hát igazából ha van friar a grp-ba és nincs sok caster két clericnek nincs sok értelme mert pala/armsman nem tud elég gyorsan ölni(egy jó friar 2-3 ütésbõl leüt egy castert ha druid nem tud healelni.)
cleric/friar/sorc/minst/air theu/pala/+2kemény tank
cleric/cleric/sorc/wizi/theu/minst/pala/tank
ezek elég jó albi grpok.
Amúgy pbuck-ot midik/hibk 90% utálja és nem csak azért mert folyamatosan lagcastol.
cleric/friar/sorc/minst/air theu/pala/+2kemény tank
cleric/cleric/sorc/wizi/theu/minst/pala/tank
ezek elég jó albi grpok.
Amúgy pbuck-ot midik/hibk 90% utálja és nem csak azért mert folyamatosan lagcastol.
Lourker
Malevonak sosem volt buffbotja és csak akkor buffolt, ha grp-al van.
Lourker
Nem rangerrel és ns-rõl beszéltem.:p
Lourker
hát ha a 3 merci együtt dolgozna akkor nem lenne az a caster ami 1 sor ütéstõl nem feküdne ki
2 cleric mellett csak nem kell a friarnak is gyogyitani. Legjobb grp szerintem hibbik ellen a sorc/air theu/reju cleric/paladin/minstrel/3 mercenary.
Bevezethetnek mar az rp-t gyogyitasert RvR-ben is. Marmint amikor nem csapaton belulit gyogyitasz. Kimegyek, sok bena szolozo minstrel szenved az sb-k ellen, en meg elnyomom instat meg a fel manabarom, kapok egy /bow-t es ott hagynak mana nelkul ugy, hogy rp-t se kapok.
én se mondtam,hogy 1vs1ben vertem le,ez a játék ugyanis MMorpg,vagyis massivemultiplayer vagy mi,az meg nem 1vs1 ;-) az hogy õ szereti magát odadobni ilyen 2-3-4-5-6-7-8 fõs grouppoknak odavetni rp gyanánt,az az õ dolga :-)