Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
zzz
),és mondjuk megfog 6ot a 16ból,akkor még mindig rohangál 10,ekkor a pbaet árnyékából zak mezzelgeti a maradékot bõszen,amíg én healelgetek serényen,közben loth+te elkezditek az ellen castereit felkeresni,hogy ugyanmár hogy ityeg,míg donk+noumar a mégiscsak minket megcélzókat keresi fel a híres 9secstunos lw styleal,hogy ugyanmár ne minket buzeráljanak,inkább számolják meg a fûszálakat a földön,és egyszercsak azon kapnánk magunkat,hogy hopp 2fg elhasalt,nekem meg még oopnek se sikerült lenni,DE ez mind nem fog sose megtörténni,mert donk+noumar manamentapoweres polójában bejoinolt az 'egyesévelírtoknem6osávalésezfullgáztovábbnemtürhetem' funclub-ba,loth minden alkalmat megragad,hogy kifusson heal rangebõl,aztán mi vagyunk a hülyebénak,és alttab,fidel mindig beszól zaknak,hogy mezzeljmárhülyebéna,amikor jól láthatóan az ellen 75%ka kurvanagy ZZZZZZvel áll a feje körül,közben persze már ütik zakkot,szal remezz az esélytelen,én meg ugye alapból nem megyek rvrni többet druiddal,mert nem érdekel a sok sötét casternek a vinnyogása,hogy 2 ütésbõl fexik,és sajna nekem meg csak 2 instám van+senki nem fedezi a seggem,szal még ütögetik is a fejem+õk is anyáznak,kössz,ezt inkább kihagyom,szal sztem ébredj fel ha te leszel bárd öcséd druid,donk warden,akkor sem fogtok rendes grouppot találni,csak rohadtnagy szerencsével sztem :-/Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
zzz
From a dex of 50 to a dex of 250, the formula lets you cast 1% faster for each ten points. From a dex of 250 to the maximum possible (which as you know depends on your starting total), your speed increases 1% for every twenty points. The minimum casting speed for any spell is 2 seconds – Grab Bag 6/28/02 Testing shows minimum casting speed is 1.5 seconds.
Dex affects cast time for everyone. Minimum cast time is 2 seconds, so if you're already hitting that mark you won't see a difference. The difference between 75 Dex and 178 Dex looks like about a 15% reduction, so on a 3 second spell your cast time should have shaved off half a second." – Grab Bag 1/24/03
Weldrin: piercebe is ugyanúgy fos styleok vannak mint thrustba kivétel db és df ezért nyomja mindenki garrote - ac combot. Amúgy igazad van, bot nélkül nem szabad már assassint játszani, mert csak élményromboló hatása van. Ezt a bepazom és mégis megölt, constanze játszotta el ellenem 2x egymás után, hát mit mondjak szarul irritáló 😊
Mester: nem lehetetlen, csak elég valószínûtlen, mert prydwenen nincs magas RR druida rajtad , Drood NP, Downanael- Conquesten kivül. Ha nem hagytam volna rangerrel a gamét nagyjából ott tartanék ahol Revminster, rr7. A másik meg ha olyan könnyû druidát találni meg bardot, akkor miért nem indul el a grpod nélküled soha sehová? Oké guild meg minden, de ne mond már hogy nem mennének ki Emainba, ha mondjuk te nyaralsz, dehogynem csak nincs kivel 😊 Ja és nem csak az számít hogy van-e druida és bard hanem az, hogy tudis-e játszani, mert a nem healelek, nem mezzelek kariknál már a semmi is jobb.
Botond: de fogunk mert 3 millió chanter-champion-ns van aki szeretne egy normális grpot, de õ nem fog supportal játszani jeligével sehol se tart. A másik meg ha én leszek bard lesz mezz , öcsém a druida lesz heal, donk a warden lesz pbt és általában együtt játszunk. Nagyobb az esélye egy jó grp összehozásra, mint 3 ns, 2 menta 1 chanter, 1 ranger 1 bm 1 heroval : )
na off
zzz
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Lourker
Összejött pár ember csinált egy regular grpot majd guildet van benne tank support caster , ki tudja mi lett volna ha nem druidot csinálok lehet nekem is lenne 4 lvl50 altom lehet nem játszanék lehet rr10 lennék azzal is(tudom ez szerinted lehetetlen:p)
Lourker
- nem én v. öcsém lesz a bard
- nem én v. öcsém lesz a druida
Mert állandóan ez hiányzik vagy aki van nem tud játszani normálisan.Szal ha ns-mel kéne rvsr grp passz, ha rangerel passz, ha chanterel passz. De leszarom csinálok majd nyár vége felé egy bardot, azt meglátod 😊
Na mielõtt tele postolom egész supergamezt elhúzok alvadni 😊
zzz
zzz
zzz
Ja és MErsain testvér alapból leversz mindenkit duelbe ha buffolva vagy (hooo str relic? +20% dmg)
zzz
1, enemy stealtherek ellen a blade a bejövõs amit eléggé érint a 40es str, szal marad a pierce (penalty mindkét enemy stealther ellen)
2, 300as hardcap, ami majd feljebb megy (nsnek ez kb annyit tesz hogy +10dmg piercel 😊
3, evade nerf és resistek miatt ns elvesztette azt amiért szvsz jobb volt (dotok és evade és a 14 pontos ra pont amit semlegísethet a purge)
4, Páncél az tényleg jó, egyedül a thrusterek ellen gáz egy picit (infi thrust 90%ba és azok jelentik legnagyobb veszélyt)
5, kevesebb hp (páncél resistel, egy dmg fajta táblával)
6, kisebb con (nagyobb a dmg felvétel)
zzz
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
1. A dex-e nem nagyobb SC óta. Nagyon könnyen el lehet érni a 300-as határt buffokkal az összes realmben(ha ezt a szervert nézzük az aktív stealtherek 90%-a használ buffbotot aki meg nem az csapatban mozog, de persze az albioni buffbotosok is csapatban járnak ÉS a midgardiak is.😊)Amióta nerfelték az evade-t NS-nek 1-ik fõ képessége tünt el és mostmár mind3 realm assasinja ugyanannyit evadezik jóval kisebb kezdõ dex ellenére is. Ez annyit jelent, hogy 1 friar többet evadezik mint 1 NS RR-tól függetlenûl.
2. Nem vettem észre, hogy a 20% qui-vel gyorsabban ütnék bármelyik infi-nél vagy SB-nél. Az a szerinted 5% kb annyi, mintha pislantanál 1-et.
3. A szerinted olyan über RA-k meg a magas resistek miatt az esetek nagy részében nem jönnek be.(Ez is az NS-t nerfelte)😊Ezt Killerbee is tapasztalja sûrûn.😊
Viper 14 pont AugAucII 4 pont WildA 4 pont akkor ugye kell 1 purge is, mert ha elsütöd esetleg a Viper-t az Infi meg bestunnol akkor a fél órás 14 pontos RA-d is elment meg a hp-d is nullázódik. Ebben még nincs benen a seehidden vagy egyéb jó passív RA-k.
Tehát itt nem 1 RA-ról van szó ami megöl 30 percenként valakit, hanem +2 RA-ról ami a Viperhez kell.
Itt még nem is részleteztem a szerver állapotot. Prydwenen ha megütsz 1 stealther min 3 lesz belõle hirtelen. DE már nem merek többet írni, mert a sírásom eláztatja a weblapot.😊
A németeknek még ez is jár...
Lourker
Albik azért mert szerintük hibik túltápoltak.
Ami részben lehet ,hogy igaz.
De én továbbra is úgy látom, hogy csak össze kell rakni egy jó grp-t együtt játszani rendesen kihasználni ra-kat tulajdonságokat és akkor nincs nagoyn ilyen hogy húú ez a realm mennyivel jobb.(ezt nem sokan csinálják sotl/pbuck/mm/warders.)
Lourker
Lourker
Azt persze mindig elfelejtik hogy hibeknel van a legkobb stealthernek valo faj (stat/meret) - NEGATIV - 40 str 40 con hazavágja az összes ns-t
Hogy naluk van a legjobb resistu pancel tekintve hogy 2 ellenseges realm 80% slasht hasznal, szintugy szart se erdekel. - NEGATIV, scale slashre érzékeny és elég sokan viselik : )
A legjobb fo ra steal;tereknel is ovek magasan, insta dd stb - najó erre kapsz egy fél pontot: ) 14 rpért kapsz egy olyan ra-t amivel 30 percenként megölhetsz valakit, insta-dd meg egy kalapszart se ér amig ns nem lehet celta : )
zzz
http://go.everwars.com/play.x?p=7093
😊
lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere