Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Uberlama
jah akkor ott egyiket elnéztem csak egyben voltak, mind1, attól még jó 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

2 tank volt a grp szerintem és 2 chanter 1 manaeld 1 warden/bard/druid de a két tank logikusan assistal egymásnak és a magek is

Lourker

Uberlama
nah megnéztem a filmet részletesen, az amgs csatát a midik ellen, hát Lourker egyszer majdnem kihalt, de amit ez a srác akinek a szemszögébõl látjuk, elég jól nyomja, még rootban is osztotta a slamokat 😊 a midiket meg elég szépen levertétek. Viszon itt látszik mennyit ér egy tank assist, szinte végig 3 tank ment együtt és igy a hiler 1 sor ütés volt és már feküdt is.

Uberlama
ez több mint valószinû 😊

Végignéztem én is a videót, nem rossz.. 😊
De rajtad kívûl még 1 embernek mozdult meg a hp csikja az egész film alatt. Eddig sem szerettem veletek találkozni de most még jobban nem akarok... Bár gondolom ennek a grp-nak több rp-je volt/van mint az egész aod-nak 😊
Az utolsó csata midget maffia grp ellen volt akik szvsz a legjobbak midibe(talán warders van olyan jó mint õk) hp-m le is ment 0hoz közeli tartományba.😊

Lourker

Hyder_work
jahh, remélemis.. =)

este akkor csináltatok egy MP GR-t, abba megfelelõ lesz sztem

Uberlama
nekem tetszik a video de ahogy nézem az albikat, nem igazán koncentráltak egy enemyre, mondjuk megnéznék egy videót tõletek amikor valami über grp ellen nyomjátok, bár az amgs csatánál erõs albik voltak de épp midikel bunyoztak szal az nem mérvadó, amugy jó a video nagyon 😊

Hyder_work
óó bakker megvan

Reactive Celeric Arcanium Armor Tincture

kreáltathatom újra a weaponom =(

na mind1

Ja lenyomtuk 1-2 óra volt az igaz ,de fun volt😊
10-en voltunk de kettõ atl is jött velünk pl céljából 2 tank grpon kívül volt 3 chanter 2bard (1low con)2warden(1low con) 1 druid a grpban.
Focus pullal lehet csak lenyomni egy grp-al máshogy nem lehetséges te a kis genyó nem dobott cloakot😞

bfr hibryd tank class tehát a statjai gimpek, de van dd/debuff etc.

Lourker

Hyder_work
hmmm, van itt olyan ember aki magas Alchemmel rendelkezik?

kérdés: tud olyan procot betenni a weaponba ami self haste -et ad?

haha Teamspeaken ezt szokta énekelni az egyik gyerek ezért lett a videó zenéje is.😊

Nem lagtrick hanem így mozog egyszerûen.

Lourker

Hyder_work
vagy próbáld meg törölni az ideiglenes IE cachet, hogy cachelje be újra az egész oldalt

Hangianix
Nem tuzfal, mert az nekem is eszembe jutott, mert rendetlenkedik mostanaban. Megnezem a beallitasokat, de nem emlekszem, hogy allitottam volna nagyon.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hyder_work
érdekes

eddig mindenhol oké volt

nemlehe, h valami tûzfalad nem enged valami dolgokat át?

vagy az IE -nél nem kapcsoltál ki valami opciót ami bizonyos dolgokat nem enged megjeleníteni?

Hangianix
IE 6.0.2600.000

Hyder_work
brózerrel even

Hyder_work
milyen vrózerrel nyomod m8?

én ott is regisztrálva vagyok,és szoktam használni

Hangianix
En nem tudom hasznalni. Kovetkezo uzenettel szall el.

You have an error in your SQL syntax near 'smiter', 'no', '', '', 'blank.gif', '', '', '', '', '', '25', '30', 'no', '', '2' at line 1

Nem szereti a smitereket 😄

hmm kérésedre postoltam egyet ott is😊

Ha valakit érdekel van egy eclipse movie(csak 36 mb) nem mondom hogy nagy szám de azért egyszer éerdemes megnézni talán:o

http://users.pandora.be/Sidder/Eclipse1.zip

Lourker

Uberlama
😊))

persze szigorúan 10es szinten pveben 😄

zzz

na valami értelmes lépés mythictõl sose értettem miért nem lehetet eddig, lehet õk is játszottak végre egy ranger-scout-huntert 😄

zzz

😊)))

zzz

Tafaya
Figyelem! Info! 😊)

Naszoval tegnap kiderult hogy most mar mezzelt ellenfelbe is lehet critshotot loni. Ami logikus, de eddig nem igy volt. Tudom nem sok archer maradt mar, de hatha hasznos lesz nekik az info.

Hangianix
100% rezz, purge. Gondolom ugy ertette, hogy ha mar nincs esely feleleszteni harc kozben. Vegulis egy RR9-s meg egy RR8-s rejuval szokta legtobbet egyutt nyomni, a gyogyitasra nem lehet panasz. (A grp-on beluli hangulatra ellenben igen. Bar amikor ezt megemlitettem valakinek lehulyezett, mert job az rp es akkor kit erdekel a hangulat. Vazz, hat nem kommunizmus ez ahol tul kell teljesiteni a tervet, szar a hangulat, es meg orulni is kell neki. Akkor mar inkabb egy hasonloan "kommunista" (minden politikai felhang nelkul mondom) beallitotsagu grp, de ahol legalabb vegig majus 1-i hangulat van. 😄 )

Hangianix
Lehet peted ott is, csak fognod kell egyet. Emainben nincsenek annyira jo petek, mint Odinban, de azert talalsz majd.

Botond
mi ez az új divat,hogy minden reggel miénk DF?8-)
Kell hozzá sebesség is.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Hát nem tom, volt egy olyan eset hogy:

random grpal megyünk hadriansba, jön szembe pbuck mögötte a grpja. Debuff stun DD + öcsém mentájával 2 dd (kb 1600dmget kapott be a gyerek). Megis halt a picsába 😊, de kapásból felrezzelték és szétnukolta a grpunk maradékát 😄

zzz

Hangianix
ui2.: Egyik Warder elleni harcban 8.5k hp-t gyogyitottunk Hinakon. Mindenki ot utotte, de eletben maradt. 😄

Hangianix
ui.: meg jol is ereztem magam, mert az okorkodes. Hinako azt mondta, az a gond Pbuck grp-jaban, hogy o a isten, mindenki tole varja a csodat, ha o meghal szetesik a grp. (Mondjuk ez hulyeseg szerintem)

Hangianix
AoD-nek mar beirtam, most ide is. 😄

"Na ma uber grp-om volt. Hinako (ice theu) / Raid (air theu) / Gohrim (friar) / Marracus (reju cleric) / Rellik (paladin) / Civy (sorc) / Daimx (mintrel) / Killerbee (smiter cleric). Buffbotunk nem volt. 19k rp-ig egyszer nem haltam, a grp-ban is 4 halal volt addig osszesen. (Osszesen 23k jott, utana szetment a grp amiatt, mert valamiin megsertodott Marracus, ezen megsertodott Gohrim, stb. Mintha magyarok lennenek 😛 Pont akkor jottek ki Lourkerek egyebkent.)

Es nem csak gyatra grp-okat oltunk meg, Warder mindket kinti grp-jat 2x-2x oltuk meg, egyszer amg-nel osszesen 25 enemy-t tettunk huvosre veszteseg nelkul. 17 midit es 8 hibit (6k rp jott). Azt kell, hogy mondjam, smiterkent tobb hasznara voltam a grp-nak, mint rejukent lettem volna. Nagyon nem tudom respecceljek e 😞

Esetleg valaki feltudná tölteni a Daoc eredeti cd-jét valahova(nem a már felinstallált verziót hanem magát az alap cd-t).
Nagyon megköszöném.

Lourker

35 41 4
a másik viszonlag jó spec 35 40 x(elsõ aoe root:p)

nurture/regrowth/nature

Lourker

Uberlama
Mester pls ird be ide mi a specced, kivi vagyok.

Tafaya
A stilusomrol ti tehettek 😊))

Tafaya
Ja a lagjaras korrekt, multkor alttab utan visszaleptem SI-re, es 10% hp-m volt dot-tol meg utesektol. A poen az hogy mindezt lovaglas kozben 😊

Uberlama
hát ez izé, gondolom szar lehet nekik 😊

Botond
craftolgatok békésen,erre poppol egy druid mellettem,ez még nem is különös,de poppol egy chanter is,stickelnek egymásra,gondoltam egy buffbotos manachanter,van egy pár ilyen,de kissé meglepõdtem,amikor poppolt egy menta is,és az is stickelt :-D chanter poppoltatta petjét,aztán druid poppoltatja petjét+buffokat osztott,végül menta kiosztotta crackeket,és elindult a vonat,mondom magamban,ha eza gyerek nem 3 accounttal játszik egyel se,üzentem is neki,hogy hé fiú most te tényleg 3 accounttal küldöd,vagy a szemem már nem a régi? erre hogy hát mér akarom tunni,mondom mert akkor te vagy a bajnok,azé,mert ilyet én még nem láttam :-D kiderült hogy 1 az õ accountja 2 meg a 2 gyerekéé,de õk suliba vannak õ meg közel van lvlhez,hát elcsórta az accountokat kicsit :-D aztán 10perc múlva üzent,hogy kib* nehéz 3 accounttal játszani,most is elvesztette a mentát,aztán azt keresi LOL
ja kafa az oldal.

zzz

Sziasztok.

Lenne 1 nagyon hülye kérdésem.Amikor lejár az 1 hónap ingyenes account akkor ugye megadom a kártyaszámom és ,hogy hány hónapot akarok befizetni.Tegyük fel 1 hónapot választok,akkor ha lejár az 1 hónap akkor automatikusan levonja a következõ hónapi dijat a kártyámrol vagy szól,hogy letelt az 1 hónap és,hogy adjam meg ujra a kártyaszáom és a fizetendõ hónapok számát?

Hangianix
Egyebkent az autorun /face es utana castolas, nem _annyival_ gyorsabb, mint sokan hiszik. Ugyanis probalj meg manualis uton megallni es castolni. Egybol feljon az anim, csak ugye mivel mozogtal nem tudod elsutni. Ezzel szemben /face-nel van kb. 1 masodperc szunet.

Hangianix
Gondolom 2 ember ment egyik healer pet-re, 2 ember a masikra, 2 a main petre, egy Mill-re, kozben o meg szetinstazta a nepet. 😄

Hangianix
ENgem is olelgetett, de amiota megkertem, hoyg ne, azota inkabb /cry vagy /salute megy megint.

Botond
heti 3-4x-i esti raid megoldható volt/lenne,más kérdés,hogy mostmár semmilyen erõfeszítést nem vagyok hajlandó tenni ez ügyben,azt felhozni legnagyobb hibámként,hogy nem vagyok eleget online meg lol,biztos van más is ;-) nekem nem mondod,de dori+donk biztos tudja,szal vannak érdekes dolgok,ami pedig azt illeti,azért írtam 'minden alkalmat megragad'-ot,és nem állandóant,mert ha nincs módod nem futsz ki heal rangebõl :-P csak ugye amikor a kis bohó minstrel a szégyen a futás de hasznos taktikát választja,akkor utána mész ÁLLANDÓAN,de ha ez nem következik be akkor simán heal range maradsz(maradtál inkább) :-P fidel meg 1x szólt be zaknak,utána megkértem,hogy jegelje a témát,és így is tett,ami nagyon korrekt tõle,bár zakban azóta is tüske van sztem,szal ez meg ilyen...és ugyanmár gyakorolj építõ jellegû kritikát druidommal kapcsolatban csak az okulás véget ;-) hadd tudjam már mekkora láma vagyok :-P bár ennek elenkezõjét nem szoktam állítani :-P sztem jó a speccem,ennyi,de ez nem jelenti azt,hogy úgy érzem játszani is tudok :-P
Jó lett az oldal amúgy😊

Lourker

Ja vki elszaladt azt láttuk, de tele volt jó grpokkal emain inkább nem követtünk.😊

Btw mit álldogáltatok ott a fánál?:p
Miért kérdezted mail címem?:o(ha küldtél mailt esetleg másikra azt nem kaptam meg theát küld el a freemailesre az müxik😊

Lourker

A legnépszerûbb lagcsalás az az autorun és amikor meglátod akkor face. Te abban a pill. megálsz õ meg azt látja, hogy még mindig futsz tovább kb 30%ban bejön.
Másik meg a rosz kapcsolatban miatt van. Persze ezt el lehet érni ugyis, hogy közben pingelsz valamit. Nálam 2 gép internet megosztásban van és a 2. gépen lévõ karik elég gyakran csinálnak lagjárást. Ezmiatt be is haltam 1 párszor.
Ha az itt leírt összes dolog megvan akkor soha nem bírnak megütni elméletileg.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)