Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Lourker
De rajtad kívûl még 1 embernek mozdult meg a hp csikja az egész film alatt. Eddig sem szerettem veletek találkozni de most még jobban nem akarok... Bár gondolom ennek a grp-nak több rp-je volt/van mint az egész aod-nak 😊
Lourker
Reactive Celeric Arcanium Armor Tincture
kreáltathatom újra a weaponom =(
na mind1
10-en voltunk de kettõ atl is jött velünk pl céljából 2 tank grpon kívül volt 3 chanter 2bard (1low con)2warden(1low con) 1 druid a grpban.
Focus pullal lehet csak lenyomni egy grp-al máshogy nem lehetséges te a kis genyó nem dobott cloakot😞
bfr hibryd tank class tehát a statjai gimpek, de van dd/debuff etc.
Lourker
kérdés: tud olyan procot betenni a weaponba ami self haste -et ad?
Nem lagtrick hanem így mozog egyszerûen.
Lourker
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
eddig mindenhol oké volt
nemlehe, h valami tûzfalad nem enged valami dolgokat át?
vagy az IE -nél nem kapcsoltál ki valami opciót ami bizonyos dolgokat nem enged megjeleníteni?
You have an error in your SQL syntax near 'smiter', 'no', '', '', 'blank.gif', '', '', '', '', '', '25', '30', 'no', '', '2' at line 1
Nem szereti a smitereket 😄
Ha valakit érdekel van egy eclipse movie(csak 36 mb) nem mondom hogy nagy szám de azért egyszer éerdemes megnézni talán:o
http://users.pandora.be/Sidder/Eclipse1.zip
Lourker
zzz
zzz
zzz
Naszoval tegnap kiderult hogy most mar mezzelt ellenfelbe is lehet critshotot loni. Ami logikus, de eddig nem igy volt. Tudom nem sok archer maradt mar, de hatha hasznos lesz nekik az info.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
random grpal megyünk hadriansba, jön szembe pbuck mögötte a grpja. Debuff stun DD + öcsém mentájával 2 dd (kb 1600dmget kapott be a gyerek). Megis halt a picsába 😊, de kapásból felrezzelték és szétnukolta a grpunk maradékát 😄
zzz
"Na ma uber grp-om volt. Hinako (ice theu) / Raid (air theu) / Gohrim (friar) / Marracus (reju cleric) / Rellik (paladin) / Civy (sorc) / Daimx (mintrel) / Killerbee (smiter cleric). Buffbotunk nem volt. 19k rp-ig egyszer nem haltam, a grp-ban is 4 halal volt addig osszesen. (Osszesen 23k jott, utana szetment a grp amiatt, mert valamiin megsertodott Marracus, ezen megsertodott Gohrim, stb. Mintha magyarok lennenek 😛 Pont akkor jottek ki Lourkerek egyebkent.)
Es nem csak gyatra grp-okat oltunk meg, Warder mindket kinti grp-jat 2x-2x oltuk meg, egyszer amg-nel osszesen 25 enemy-t tettunk huvosre veszteseg nelkul. 17 midit es 8 hibit (6k rp jott). Azt kell, hogy mondjam, smiterkent tobb hasznara voltam a grp-nak, mint rejukent lettem volna. Nagyon nem tudom respecceljek e 😞
Nagyon megköszöném.
Lourker
a másik viszonlag jó spec 35 40 x(elsõ aoe root:p)
nurture/regrowth/nature
Lourker
zzz
Lenne 1 nagyon hülye kérdésem.Amikor lejár az 1 hónap ingyenes account akkor ugye megadom a kártyaszámom és ,hogy hány hónapot akarok befizetni.Tegyük fel 1 hónapot választok,akkor ha lejár az 1 hónap akkor automatikusan levonja a következõ hónapi dijat a kártyámrol vagy szól,hogy letelt az 1 hónap és,hogy adjam meg ujra a kártyaszáom és a fizetendõ hónapok számát?
Lourker
Btw mit álldogáltatok ott a fánál?:p
Miért kérdezted mail címem?:o(ha küldtél mailt esetleg másikra azt nem kaptam meg theát küld el a freemailesre az müxik😊
Lourker
Másik meg a rosz kapcsolatban miatt van. Persze ezt el lehet érni ugyis, hogy közben pingelsz valamit. Nálam 2 gép internet megosztásban van és a 2. gépen lévõ karik elég gyakran csinálnak lagjárást. Ezmiatt be is haltam 1 párszor.
Ha az itt leírt összes dolog megvan akkor soha nem bírnak megütni elméletileg.😊
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)