Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jobb oldali zone. w várok

Lourker

Tiffa
Itt vagyok
Tiffa
Logolok át
Apk-nál vagyok remélem még ráérsz tiffa:p

Lourker

ok már vannak itt hibik mégegy próba😊

Lourker

lehet 168dmg ütöttél és 100 absorbolt az ablative proc vagy az nem volt active?

Lourker

19 az rf absobja és 59 slash resistje van ap2 vel ami active volt...

Lourker

Tif egy jó grp campeli hmg-t nem tudok eljutni apk-ig 😞

Lourker

az +10
scale-nek van negatív slash resistje ami champ alap armor de bfr reinf armort használ ami +10 + lehet ap-t(vagy ap2-t) is használta ami +20 ha jól tudom

Lourker

+rf armorja van ami ugye +10 slash resist

Lourker

buffbotolva volt bfr most én meg a két ajtó között álltam és healtem. Lehet ablative is active volt.

Lourker

1fg midi van hmg/amg környékén😞

Lourker

Tiffa
oksa, nagyon hálás vagyok
Na elindultam egyszer már meghaltam az úton, de megpróbálom megint. Majd írok ha ott vagyok.

Lourker

Tiffa
Leparkolom kiscsajt Odin apk-ban, figyelem a fórumot, ha online vagy légyszi üzenj és rohanok.
😊 Hát odins lenna talán a legegyszerûbb.
Idõpontot meg mondj neked mikor jó😊

Lourker

Tiffa
Lourker le kéne fixálni akkor a fotózás idõpontját, azt figyelembe kéne venni, hogy a térképeszeti ismereteim eléggé korlátozottak, és egyedül mennék, nehogy félreértés legyen abból ha viszek valakit. ... meg ugye nem kell nekünk gyertyatartó 😊
Hyder
Hali

sajna hajnalban updateltem 6.5-re az oldalt de nem sikerült úgy ahogyan én azt elképzeltem, valami gubanv volt az sql adatbázissal és nem sikerült normálisan feltenni

most teszem vissza az elõzõ verziót, utána már mûködnie kell

Hyder

Steam: [HUN]Feriggno

Tafaya
Nekem a kovi a speccem, kis AT kell hozza:

34 CS
50 thrust
35 stealth
35 env
34 dw

van dual eselyt novelo RA-m, 2-es, szinte mindig beut a bal kez is. Igaz a PAm nem tul acelos, most 645 korul van a max, de ha talal bal kez + MoP 3 miatt neha beakad 400 korul egy tamadasra. Oltem mar meg RR4-es warriort ugy hogy IP-zet, lestunnolt, es nem hasznaltam DF-et. Unbuffed sb-k ellen is jo vagyok, foleg a DF miatt. Buffolt sb meg kivegez 😊 Szoval jo kis kari, elismerem eros, de nem overpowered. Tudom hogy sokan kardoskodnak a DF nerfelese ellen, de akkor a sarace infiknek veguk lenne, mert a thrust vonalon semmi mas ertelmes nincs. Bar ha lehetne lehet lecserelnem a saracen thrust infit egy highlander slash-re 😊))

Hangianix
Talen nevezetu gyerek nagyon sirt, hogy nincs semmi style (ez igaz is), de allitolag elegge aprit, bar casterek ellen annyira nem jo. Majd megkerdem megint. (mostanaban amikor megkerdeztem, mindig a haverja jatszott a karival es nem tudott valaszolni)

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Merc infirõl van valami info, hogy az mit tud produkálni rvrben?

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Viszont az általad leírt 50cs/44 slash elgondolkodtat, mert ugye minden 1es CS +9 dmg ad és mellette van a 44 slash ami már elég magas fegyver skill.

Ja és a dmg ingadózás is kisebb azthisze lvl50-nél 100-150% között van lvl0-nál pedig 25-125% ami általában a 25%hoz közelít.

50es weapon speccel nagyobb lesz a weapon skilled és nagyobb eséllyel sikerûl bevinni a styleokat valamit kevesebbet védik is.

Hangianix
Don't do that mate! 😊

Ha slash infit szeretnel, akkor menj a 44cs/44slash, vagy az 50cs/44slash kombora, 50 slas felejtos.

A thrust-ot nem kommentalom, altalaban valami hasonlo a common spec.

RA: ha van valami calculator nezz utana, hogy kell e a doger 2, mert anno Liste azt irta BW-n, hogy sc-zett cuccban, mar dodger 1-el megvan neki az 50%-os cap. Es ha jol tudom, a + bonus cappek megvaltoznak, tehat talan meg az se kell.

En vagy slash leszek, vagy thrust/dw - bar semmi igazan jo style nincs hozza, foleg mert cs is max 21 lehet.

Valamié nem tudok postolni magyar daoc fórumokra szal ide rakom , mert nincs kedvem bepötyögni megint 😊 Az infiltrator témához szóltam volna:

Nekem két fajta ötletem van infi speccre

Ha thrust infi akkor:

50 thrust
44 cs
35 venom
35 stealth
18 dw

Ha slash:

50 slash
39 cs
35 venom
35 stealth
27 dw

Mindkét specnél, szinte kötelezõ az 50es weapon spec, thrustnál dragonfang miatt, slashnél a magasabb weaponskill miatt. Thrustnál szvsz 39 cs kevéske lesz, fõleg azért mert 90%ba garrotte-achilles heelt kell használni (mivel dfangen kivül igazi jó style nem nagyon van thrust lineba) és ezek dmg-t a cs specbõl számolja a game. Slashnél viszont a amethyst-diamond kombo jobb mint a garrotte-ac szvsz (bonusok és endurance / dmg arányt nézve)

Ami az ra-kat illetti (RR5):

aug con 1
aug dex 2
aug qui 2
dualistic 2
dodger 2
purge
mop 3
thougness 1
avoidence of magic 1

Mop4-t szerintem nem éri megszerezni, inkább purgra hajtanékrá, dodger 2 fölé se érdemes menni, mert :
caped dex/qui
dodger 2
evade 7
+ dex - dex/qui buff és tuti hogy 50% evadenél vagy 😊

zzz

hehe oki😊
És nem akarlak megölni csak /hug.:o( A palád meg szét is szedne elég könnyen😊)

Lourker

Tafaya
Ne igyunk elore a medve nojere 😊

no meg az se mindegy, hogy hány ember osztozik a GS cloakon ugyebár 😊

zzz

Tiffa
Lourker szeretnélek megkérni, hogy randizz már velem valahol, illetve a palámmal Rykával, mert szeretném, ha a guildhonlapra kerülõ fotómon ketten lennénk rajta ... utána megölhetsz 😊
Hát nem kétlem, hogy igy is meg lehet ölni a Summonert, de nekem ez tömény mazochizmusnak tûnik. Én azt javaslom, hogy legalább 4 full grouppal induljatok el, akkor negyedóra alatt le lehet ütni és sokkal kevésbé rizikós. Ja és legalább ugyanolyan fun. Visszafelé pl. 2 perc alatt felapritottak bennünket a mobok, igaz akkor már nem volt meg a késztetés😊)

lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby

😄)

zzz

Hangianix
Mi ez az uj stilus Lourker? 😛 /slit ?

lolka kép 😄

http://daocnews.com/board/board/screenshot/upimg/1053011163.jpg

lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere

Botond
max a karim :-P de thx az õ nevében is ;-)
http://vnboards.ign.com/message.asp?topic=47741519&replies=2

Botond
12000 körül volt asszem,szal átugorhattad
Hangianix
Es nincs kedvem leirni ezt helyesen, magyarosan is. 😄

Hangianix
-->Hyder
Ha nem vagyok bejelentkezve, akkor tudom olvasni a forumot, ha bevagyok, szokasos hibauzenet.

Botond
na majd mingyá úgy cselekszem veled,mint a vöröstengerrel :-P egyébként meg tudod,hogy nem vagyok botond rl,de thx :-P

btw akinek van vmi trinketelni valója pryd/hibiben,és rám meri bízni,az dobjon egy mailt,hogy hol és mikor adja oda a cucct,kb egy hét alatt(gprs suxx) feldolgozom neki ingyen és bérmentve...900as cloth/leather/metal 712 wood...ja,és cloth/bõr/reinf cuccok feldolgozása nem annyira egyszerû,mert ahhoz kellenek 'segéd anyagok',azt vegyétek figyelembe ;-)
Hangianix
Ja igen boldog nevnapot Hibernia Hosenek, az meszarszekbajnok wardennek, Mozesnek. 😛

Hangianix
Afk volt a minstrelunk 😊 mindenki az sos-re vart, nemtudom feltunt e, hogy miutan megoltetek mindenkit, o meg mindig ott allt. Mi grp-unk is random volt, necro es spirit cabalist nem szokvanyos kellekei egy grp-nak, foleg ha nincs air theu is ott (Rashan azt mondta, hogy nekrokra nem hat a spirit debuffja, nem tudom miert :/)

Már egyszer postoltam a linket hogy kell megölni és ha nem pet pulloltok 2fg-t simán leüt szvsz és ahoz is külön taktika kell hogy eljussatok hozzá

Lourker

semi-random grp volt amivel ma találkoztál(és csak 7en voltunk😊 2 high regr speced warden /bard/champ/chanter/bm/druid.

Lourker

Hangianix
Egyebkent az elejen mas grp volt lefilmezve 😊

Hangianix
Furballnak mekkora a heal specce? Meg Redb-nek?

Uberlama
köszi

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Chayanne- Torero

Lourker

Hyder
melyik szerveren?

ha Excal akkor msg Riwen ha épp online, neki még alacsony az SCje de magyar és segit neked, de lvl 12 siman megvan

Steam: [HUN]Feriggno

Uberlama
btw mi ez a zene, neve? 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens