Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bah, miért punyhadtok? tessék flémelni mert különben meghal a fórum ><

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

oh, kaptam 10p-ét a cuccaimért, rulz.

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

affem csöndbe maradok, mert leflamelik a fejem a "nagyok" :E

azért remélem nem tõletek, mert szomorú lenne ha olyan lennék mint ti ketten (fõleg együttvéve o0 ) ><

hmm, ezt a 18-as dolgot a személyimre is ráírhatnád ^^

wazz, most mind2 übermeister engem fog baztatni \o/
naccerû -)

bizonyára igazad van.

hat igen ;op kb en is igy ereztem, sokat kell meg tanulnia a nagyoktol =)

anti hero

Botond
mostmár betöltötted a 18at,szal vmi új kifogás kell,hogy miért flémelsz ilyen szarul a "kistöcsvagyok" már nem vállik be :-(

bár még mindig igaz ^.^
<sigh>

anti hero

persze úgy értettem, hogy a midik meg hibik zergelése!

zergelés kérdése?

nem meltosag hanem farm kerdese ;p

anti hero

Botond
nem vagy te arra méltó :-(
dehogy reroll ujabb newbie knight fokozatra

anti hero

Botond
reroll brehonra?:-o vagy epicvaktenra?
remelem mar nem sokaig :j

anti hero

tegla
Jajmán griffon <#awink>

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

ahh friss husi xD
szupör

anti hero

Csabee
jo lenne 😊
majd értekezünk

tegla
Na most beizzitottam;ha volna lehetõség joinolnék oda mert megint AL-ben vagyok de kb same mint hib/excal;Vriss megint eltûnt vagy 4-5 napja azt sehol senki a guildban,én unatkozok csak azt gyártom a thidrankis karikat,de tele van már a hócipõm egyedül <#gunyos1>
Szal midit ugyse próbáltam eddig csak thides szinten.
Ha tudsz gyere fel msn-re azt beszéljünk.

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Csabee
elvileg vissza vagyok jõve 😛
most van egy ilyen elképzelés hogy classic midizni fogunk 😊
ste? msn-ed emgváltozott?

tegla
Gyeremán vissza dajoc bazze ne legyé hurka!<#rinya>

Pari
MUhaha, epp egy ilyet akarok kiprobalni,amig ki nem jon a Warhammer
Knight Onlinet teszteltem,ami ugyan ingyenes minden tekintetben,de 3 nap letelte utan csak akkor enged be az amugy fullos szerverre ha van premium tagsagid 8-25$/ho ,vagy makod van es van egy hely uresen😊,lol...

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Uberlama
pwn, itt miért nincs rep ? 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

AngeLujo
xDD

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Csabee
mata bazzeg 😊
pwn

tegla
Nem tudom sztem felesleges ide irogatni ilyeneket.
Használd a guglit azt megtudod amit akarsz,letölhetsz japó mmo-kat amiben 2handed pandamacival irthatod az ugráló teknõsöket,ott nem kell fizetni havidijat és a kliens is ingyenes.
Vagy mehetsz ki a térre ugrálókötelezni,mindenért fizetni kell kisapám,fõleg az mmo-kért/kliens vagy havidij/. <#zavart1>

WAAAAAAAAAAAAAAAZAAAAAAAAAAAAAp

zzz

Botond
Hangianix
1.81 segitsegevel fel ev :p

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Uberlama
Új cél lehet rr13, alig 57M rp 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Már régóta gondolkozom rajta amúgy, csak vhogy furcsa lenne egy olyan játékot újrakezdeni amiben úgymond mindent elértem~

Régi prydwen -es arcok közül(külföldi/magyar egyaránt) vannak páran?

Lourker

te mit tekeregsz errefele ? :p
nem josz classicra? kicsit uberzerges ami azt illeti (szegeny dori mar teljesen kivan) de sztem eleg jo.
nekem allatira tetszik.

anti hero

Ez nem egy béta hanem egy több-éves játék nem bugos. De van 14 napos trial amivel ingyen játszhatsz 2 hetet.

Lourker

Mert ugye 1 honap amig kitapasztalom teljesen, észreveszem a bugokat...

erre nincs pénzem hogy jáccak, és 1 honap mulva kitorlom a seggem a bugokkal... szvsz

Ja micsoda célok farm farm farm~

Lourker

mindig uj pve celokat raknak bele : )

anti hero

Mmorpg, fizetõs(havi 3000körül mint a legtöbb mmo).

Lourker

Ez milyen féle játék? MMORPG? Ingyenes?

Hogyhogym wow még megy? ^^ PvP nélkül hogyan lehet azt a gémet játszani? 😊
xD nem is csak koronát kaptam hanem még 1 csillagot is ez már über leet imo;p

Lourker

én ezért kaptam egy rep pointot is ^^

ki ez a butafeju ribi ?

anti hero

ezt en is igy ertettem
egy szar jatek elviszi a piacot ;'(

anti hero

Csabee
és itt aztán minden van 😄

Csabee
Botond
Nem felesleges,csak tuti csõd. :-D