43179
  • Pari
    Szal akkor nektek csak meghalni nehez:)

Ehh regi szep idok, emlexem amikor meg ment a pst Salisbury-n egy egy clericnek meg Friarnak,hogy ugyan jojjon mar feltamasztani vagy 7 embert, aztan kapott 5-10Gt:)
  • Bhalage
    az eu-classic servereken annyi cleric volt mint a rohadas es ott nem is buffbotnak kellettek..
  • Pari
    Na, errol van szo:)
    a Healer pl egy tok fun, meg akialapbol nem is egy healer tipus, azis szivesen jatsza,hogy kielhesse az insta AE stun/mezz gyonyoreit...ergo sokkal nagyobb szazalekba is futkos ilyen...bazz Garethen VADASZNI kell...egy /who 470bol volt ird es mond 26!!! cleric! Multkor Molvikon, 30 albbol 1 cleric volt.
    izgi igy csataba menni.
  • Bhalage
    hat msot mondd meg :X
    van 3 briton lvl50 clericem bazzmeg amibol 2 rr5+ es full fel van szerelve=) (a 3ik a insta50servern)

en a cast animacioit utallom olyan nyomorek, a kia nem olyan rossz - heal stun shear, mindent tud amit tudnia kell kar hogy a smite egy vicc. de healerrel sokkal elvezetesebb jatszani nekem az a szivemcsucske.. :G
  • Pari
    vazz errol jut eszembe,hogy meg mer olyan gimp albi...bamme Clericet jatszani nem fun! Droodot,Bardot,Healert...tan meg Shammyt is,az (Friart is most mar!)De clericet...semmi gonoszkodas,szivatas,amitol ugy igazan jol erezne magat az ember:)
  • Bhalage
    jahhh ;o) oh i seee
  • Bhalage
    nekem meg 0%os szokott lenni a db mutatom a healerrel, viszont 4oran keresztul nem halok meg es van 600kill,ok?
    :P
  • Botond #41092
    Mióta a pipshowban minőségellenőr azóta sosem unalmas.
  • Bhalage
    epp azert mondtam ha unalmas a munka mindig megjelenik :g
  • Pari
    En most azt gyurom amit Lujo is irt, 33Sp,34Bo,25Ma...szerintem eleg jo, csak hat kell MoF2-esen,viszont karpotol az a tudat amikor egy csinos eld, hamarabb kapja az NS-t mint en, utana meg rohangal fel ala mint a huje,hogy mit csinaljon:) Csak merjen kozelebb jonni:)

lv39en igy neztem ki 33Sp,17Bo,11Ma
    lv44,5: 33Sp,20Bo,25Ma
    exp-zehshez nem a legjobb spec,de pvpbe a dmg nagy szorasa ellenere is veszett:)
    20%os a db mutatom:)
  • Botond #41089
    biztos dolgozik :-o
  • Weld
    Énis mxnt használok teljesen tökéletes szinte apró hibáit meg ki lehet küszöbölni. Healer helpert kb 2 napig használtam összvissz utána rájöttem teljesen felesleges csak a kilátást foglalja, de segíteni nem segít semmit.
  • Bhalage
    /summon dori es ask questionz

tenyleg hun van, semmi spam???!?? ? ;<
  • Bhalage
    persze meg healerhelper mi? ;op
    hat en is hasznaltam meg regen a healeremen sokat de aztan atvaltottam erre a grpbarosra. igy kenyelmesebb clikkelgetni es tobb hely marad - kilatni ;d

vegul is sztem mxn mindent tud amit a derida + meg tobbet :) nekem ez a rw jobban tetszik. egyebkent meg mind2 pwnz

en ezeket a UIkat hasznaltam ebben a sorrendben :
    stubbeNP UI - sorusi videokbol ismert.
    aloca - elso healerhelperes :)
    derida - benne van minden
    mxn - ultrapwnz
  • AngeLujo
    derida ownz, etc :p
  • AngeLujo
    50-re szerintem: 34 body 33 spirit 25 matter (matter csak pvp-re kell majd, hacsak nem akarsz focuspullal xp-ni) vagy pedig 46 spirit 25 body 11 matter (itt csak szürke nearsight van ami elég karcsú viszont valamivel jobb dmg a nagyobb debuff miatt)
  • s0n1c
    "low lvlen ugy kell speccelni hgoy minden okes legyen elore megfontoltan :)" - hát ez az ami még nem megy, kellene pár pvp cabalist template, hogy tudjak válogatni :)
  • Bhalage
    na meg mar hetek ota felakartam rakni csak mindig elfelejtem ;op de msot hogy van par uj arc is es ok nembiztos hogy olvassak az FHT;

kint van a legujabb Mxn UI - en nagy fanja vagyok, castereknek es healereknek mindenkepp ajanlom. nekem bejon a stilusa es nagyon jo ablakvalasztasi lehetosegek vannak. : )

ITTEN !

igy nez ki ez az ui - kep 1
    egy kis pwnage ofkorsz - :)
    es az elkerulhetetlen veg ;op (nem futottunk eleg gyorsan ;op)
  • Bhalage
    elmesz a traineredhez, raklikkelsz es beirod : /respec
    kiirja milyen respec lehetosegeid vannak .

full - osszes tree nullazodik (REALMPONTOK NEM)
    single - egy linet nullazhatsz le es oszthatod mashova a pontokat (itt lehet szamolgatni kombinalni)
    es
    realm - realm skill point nullazas - ujra ara raksz amire akarsz.

lvl20on es lvl40en van free line respec ha jol tudom de ezt csak lvl20on es 40en lehet elhasznalni nem stackolodik.

utanpotlas: a sarkany dob 25-full, 25realm respec kovet de az draga. kesobb elmesz egy raidre ha nagyon kell ko vagy veszel, low lvlen ugy kell speccelni hgoy minden okes legyen elore megfontoltan :)
  • AngeLujo
    van level 20-on meg 40-en ingyen single line
    amúgy vannak respec kövek amiket minden realmbe a sárkányok dobnak és elég sokba kerülnek (olyan 5-15p között bár elég rég játszottam szal lehet más)
  • s0n1c
    van itt respec? vagy csak egyszer lehet elosztani pontokat?
  • Kiado
    Na közben kiderült, hogy német serveren kreáltam karit, hülyének néztek, hogy miért akarok angol szöveget azon a serveren :)
  • Bhalage
    aht ha nemet kliens toltotel le akkor a update.dat ban atirod a blabalbal 'german'-t 'english'-re es ujrainditod es joesetben atpatchel angolra

asszem ;op
  • Kiado
    Bennvagyok a game-ben, leginkább az érdekelne, hogy lehet németről angolra átrakni a nyelvet?:)
  • Tafaya
    http://camelot-europe.goa.com/en/index.htm

jobb felső sarok
  • Kiado
    Köszi szépen, sikerült. :)
    Mire 2.2 gigát letölt 153 kb/sec el... :(
  • RogueGigi
    Tudtommal van, bár itt mintha azt panaszkodta volna, hogy usa only volt, pedig emlékezetem szerint a www.camelot-europe.com oldalon mintha láttam volna régebben vmi 10 napos trial letöltési lehetőséget.. Sztem egy próbát megér.
  • Bhalage
    az usa verziohoz- amivel az usa serverekre lehet csatlakozni, ott van sztem. vannak itt paran akik ottjatszanak majd elmondjak : )
  • Kiado
    Sorry, hogyha hülyén hangzik, de nincs trial DAOC-hoz valahol?
  • RogueGigi
    Mondjuk én meg is lepődtem, hogy azért tud fun lenni egy ilyen support kari is, nem is kicsit.. Mondjuk ha valakit szídnak, az tuti hogy a cleric/drood/healer először, hogy wtf heal??? :)
  • RogueGigi
    hehe ilyen nem volt, de azért néha futottatok bele valami stealthzergbe, vagy egyéb érdekességbe, és kaptatok egy instakillt, bakker, qrva szar érzés druidként, pedig ott voltam rajtad, de bazze előbb meghaltál mint a heal ment volna.. Pont ezért akartam kipróbálni 'éles' rvrben egy jó healer karit, mert ezekután kifejezetten érdekel milyen lehet.
  • Bhalage
    dede nagyon ottvoltal =)

gondolom sokat anyaztal hogy -mar megint hol vannak ezek? vagy -mar megint hova a faszba futnak ezek? vagy -nem birom a leepest tartani stop plííííííííííííííííííz nubok!.

;op
  • Bhalage
    igen. de ertettem
  • Botond #41066
    Ja,hogy itt eldet írtam? Eh,herot akartam. >.<
  • RogueGigi
    Ehm én nem is voltam ott, vagymivan? :)
  • Pari
    tegnap pl, 44db mellet 14x fekudtem,abbol 10x stealther nyirt ki, 2x vamp, 1x egy eld, 1x meg a lag:)
  • Pari
    hat ram kb. 500-600-at szurnak elsore, es van 780 hpm(lv39) a masodik szuras tobbnyire szarra megy...de en egesz desecent cuccokba jarok, +15cap dex,con,int , de korulottem lattam wiziket, sorcikat ugy osszecsuszni , hogy pislogni nem volt idejuk:)
  • Bhalage
    nade classicon szarok a buffok. nehogy azt mondd mar hogy buffoltlan stealther megol :F
    az eleg gaz lenne, ha nem lehetne healelni
  • Pari
    Hat szereny caster velemenyem a stealther love-rol klasszikon az,hogy kapjak be mind,bo nyallal,akik kitalaltak. Olyan szinten egyshotolnak minden castert,hogy az hihetetlen! Healezni eselytelen, es ugy elpofatlanodtak a 100%os rp hatasatol,hogy szo nelkul bemennek a zerg kozepere, es siman tacsra vagjak barmelyik castert, utana meg rohognek,mer ugyis meghalnak, de 1000rp az 1000rp...
  • Botond #41060
    Jó,az alap,csak nem tudom a heronak milyen feladatot szánsz pontosan. Mert BGzni tud warden is,grapplézni is, ott a pbt blockbotolni. Szal ha nem dpsnek szántad a herot én tuti wardent vinnék,de hát én már csak ilyen részrehajló vagyok. Minden szentnek maga felé hajlik a keze,ugye.