Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
botond: mail(ek) ment(ek) megint 😊
Nem tudom mi értelme van albionba felhozni egy rvsr grpot, fõleg úgy hogy másik szerverrõl átjöttek. Mert ha még õshonos albokról van szó azt mondom ok, nem gyarapítják az amúgy is nagy populationt. Szal nem tom, de jó szórakozást kivánok nekik 😊
Nem tudom mi értelme van albionba felhozni egy rvsr grpot, fõleg úgy hogy másik szerverrõl átjöttek. Mert ha még õshonos albokról van szó azt mondom ok, nem gyarapítják az amúgy is nagy populationt. Szal nem tom, de jó szórakozást kivánok nekik 😊
zzz
Kicsit furán néztek rám az albik 😊
Meg az mmg-nél is kaptam 1 /rude-t, meg 1 /cry-t
Meg az mmg-nél is kaptam 1 /rude-t, meg 1 /cry-t
Kihaltam... :/
Batyad beszolt a smiterre, en arra reflektaltam. 😄
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Hová tartunk emberek? 😊
most gyüvök emainbõl,háááááát gprs még mindig nem patent,meg rr1es kék guyoskkal rr6+os trollok ellen menni nem az igazi,de párat azé agyon lapítottunk,igaz buffbotolva voltunk,csak azért :-)
Ez mind szép csak kiket fognak ölni rvrben ha mind 50-es lesz.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Ja nyomulnak, egy nemet meg egy francia 2 fg-s epitett grp-os guild van most Prdydwenen ujabban, egyik olyan 40-43, masik meg 20 korul, de a franciak mar tegnap kinn voltak RvR-ezni.
tegnap egy db minstrellt ütöttem agyon,meg vmi tankot,minstrel rezsick volt,a tanksrácot meg annyira agyon akartam ütni,hogy befutottam apkhoz,és 3 jólirányzott fire dd kivasalt :-) szal nekem is kb 20rp jött be,csak én 3x annyit sétáltam :-) mondjuk tegnapi nap célja az a raid volt druiddal,eza kis kiruccanás emainbe már túlórázás volt :-)
Tenyleg nincs. Legalabbis olyan, ahova erdemes is menni. Tegnapelott Tattersail (RR8+), Katgem (RR5+) es en kb. 90 percet vartunk csapatra. 8 cleric volt kint rajtunk kivul, az 5fg-ot jelentett. Persze invitaltak zoldek, de azert nem fogok kimenni Emainbe, hogy felperc alatt meghaljak es a seggem verjem 20 rp-ert a foldhoz. 😊 Akkor mar inkabb Odin, ott legalabb jo harc van, meg ha nem is szerzek rp-t. (Es ott nem gond, ha van zold is a csapatban)
Estenkent mar csak Odinba RvR-zek, Emainbe csak ulok. Nincs eleg csapat es van vagy 20 cleric ra. 😄 Tehat ez kaja idoben tortent. (Mondjuk inkabb a szigorlataimra kellett volna tanulni 😄)
Mellesleg uzenem Jamie-nek, hogy szerezzen spirit resistet, mert warden nelkul air theu 3 lovesbol leszedi (300+ -t utottem rajta...)
Mellesleg uzenem Jamie-nek, hogy szerezzen spirit resistet, mert warden nelkul air theu 3 lovesbol leszedi (300+ -t utottem rajta...)
ja,azért jött össze 3fgnyi hibi,mert szívtunk nagyon(én addig raideztem,meg ilyenek),aztán egy csatát nyertünk egybõl oszoljunk,hát lol már,etharion logolt is asap,ahogy opiate beszólt,neki volt igaza...
Opiate parszor meghasalt korabban. Nem is tudom miert segitett neki Etherion, mert igy o is. 😛
na,tegnap este beleerõltettem még 3 bubit druidsrácba,szal már csak 2 to go,gondoltam rvreket egyet,zak is épp poppolt,nem bírt alunni,szal go emain,én messzirõl jöttem,szal többiek elindultak nélkülem,mire kiértem emainbe,épp ott tartottunk,hogy Opiate(succi haverja ofc),épp magyarázott,hogy na akkor ahányan annyi fele,mert eza 3fg zerg nem jó(elõtte vertek le 2fg albot,meg 2fg midit,szal nem gyenge esély volt,hogy visszajönnek és nem 3-4esével...),nem mint is mindenki amerre látott,volt cg,majd sikítunk,na egyik group apknál belefutott vagy 3fg albba(büntetõhadjárat power),elkezdik rostálni õket,de befekszenek,közben megjött másik 2 group,albok visszafutnak apkba(már aki,többség megpadlózott),erre Opiate és co sszó nélkül lelép a hátsó sorból(bátran õk vállalták a hátulról drukkolunk részt,másik 2 group hadd hulljon...),na ezen felbuzdulva kijött 4fg alb(2 még mindig hasalt a domb oldalában,az már 6fg hmm,de okos is eza Opiate,hogy rájött,hogy menjünk sok fele,egy fg végülis 3-4-5-6fg alb ellen sokat tud csinálni...és akkor midiket nem is olt idõnk megnézni) és embertelenül hazavágta mind az 5ünket(kb annyian álltunk akkor,és épp rezzelgettünk,hogy mi is elhúzzunk,Opiate csak az elhúzzunk részre koncentrált...),szal emainbe se megyek többet az is 100,odinsba nyugisan kiportolok,azt lesz ami lesz,de eza félórát sétálok,hogy pár paraszt ossza az észt,ez nem pálya...
Akkor viszont irál 1 e-mailt nekik,hogy sikerült elbaszni a regisztrációt.És mindent irj le az e-mail-ba pontosan amit regisztrációba beleirtál.
és ha uj nevet és e-mailt adsz meg neki?
megjött csak sajna nem az amire vártunk😞(
a másiknak a paswordját küldték amit 1 hónapja használunk.sajna az újnak még mindig nem jött meg most probálunk nekik e-mailt irni
a másiknak a paswordját küldték amit 1 hónapja használunk.sajna az újnak még mindig nem jött meg most probálunk nekik e-mailt irni
kártyaszámot az elején nem kér ha jól tudom
ha nem adtál meg kártyaszámot sztem nincs kész a regisztráció,szal fuss neki megin,vagy már konkrétan írja,hogy buktad a dolgot,a cd-key foglalt?
Tyson megjött a pasword
Itt szerintem a DAoC-osoknak kell irni,hogy elrontottad a regisztrációt és vagy töröljék ök központilag,hogy újra tudd regisztrálni vagy adjanak 1 pasword-ot amivel tudod a játékot használni
Nem mert ahoz semmi köze nincs,hogy te hányszór rakod újra😞(
[email protected] (nem biztos hogy ez a korrekt cím) irj egy mailt a problémáddal kapcsolatban.
zzz
Mentával ha van idõd és türelmed lvl 40ig simán fellehet szolozni magadat ha light specc vagy (elég sok heat érzékeny mob van). Utánna átspeccelhetsz manára (ajánlott) azzal könnyebben kapsz grpot a crack miatt és rvsrbe egy jó enchanter span nélkül a dd 175-250 között üt ami egy picit gáz szerintem. (egy jó chanterel 350-600 között van szemléltetés képp). Dotok meg általában tickelik a 80-150 közötti dmget + stackelhetõk. Ha van még kérdés irjá.
Botond néhány korrekció:
Loth/Donk : mindkettõ light specced
Noumar: mana
Szatyor: HDS-be volt egy mentája de már szvsz eladta az accját, de ha nagyon akarod elõkaparhatom a mail címét. (csben klántagok voltunk , valahol még megvan)
Botond néhány korrekció:
Loth/Donk : mindkettõ light specced
Noumar: mana
Szatyor: HDS-be volt egy mentája de már szvsz eladta az accját, de ha nagyon akarod elõkaparhatom a mail címét. (csben klántagok voltunk , valahol még megvan)
zzz
Szia.
Köszi a segitséget,de leirom pontosan mert öcsén csak ugy naggyábol irta a helyzetet.
Szóval elkezdték az új accuntot regisztrálni mindent megadtak ,megadták,hogy az 1 hónap free-t akarjuk egyenlöre választani és utána továbléptek és amikor rálérdezett,hohy majd milyen tipusú bankártyárol lessz fizetve a játék akkor lelõték az explorert.
És szerintem igy nem fejezték be a regisztrációt,Ilyenkor mit lehet csinálni?Mert ugye újjat nem endeg regisztrálni mer azt irja,hogy a cd key-ek már használatba vannak.
Elöre is köszi a segitségeket.
Üdv.
Rasti
Köszi a segitséget,de leirom pontosan mert öcsén csak ugy naggyábol irta a helyzetet.
Szóval elkezdték az új accuntot regisztrálni mindent megadtak ,megadták,hogy az 1 hónap free-t akarjuk egyenlöre választani és utána továbléptek és amikor rálérdezett,hohy majd milyen tipusú bankártyárol lessz fizetve a játék akkor lelõték az explorert.
És szerintem igy nem fejezték be a regisztrációt,Ilyenkor mit lehet csinálni?Mert ugye újjat nem endeg regisztrálni mer azt irja,hogy a cd key-ek már használatba vannak.
Elöre is köszi a segitségeket.
Üdv.
Rasti
login btw keresztneved elsõ betüje+vezetékneved,vagyis,ha Kovács Béla vagy akkor a loginod:'bkovacs' így csupa kisbetüvel :-)
mentával?nemtom,light vonalon van charm+dd,azzal sztem lehet,mana vonalon lowlvlen lehet,olyankor bedotolni sok sárgát aztán futás power van,az jó xp,de magas szinten sztem ez nem nagyon megy...de inkább loth/donk/noumar az illetékes menta ügyben,nekik van highlvl mentájuk
Mentaval lehet szolozni? Mert wardennel tudom, hogy lehet, csak. Ja es nem kell ket 50-s kari. 😄 Azert meg kellene a realmet is ismerni valamennyire.
50es warden csak nekem van magyarok közül hibibe,50es menta van light specced loth-nak,mana specced donknak,és mind2jüknek épp passzív az acountja,sztem õket környékezd meg,bár meglepne,ha eladnák az accountjukat,szal vagy külföldi fórumokon kezdj el keresni,vagy vegyél üres accountot,de hibibe csak akkor gyere,ha van idõd+türelmed végigszólózni lvl50ig,mert nem tuti,hogy az lesz,de megeshet...
még sokkal az elõtt abbahagyta,hogy te elkezdted nyomni,SPben volt egy Mind nevû karija,okos srõác volt,2hónap alatt átlátta,hogy reménytelen hibi,és dobbantott :-D accountját sztem 1000éve eladta+nincs is benne 50es warden+menta
1, Töröld a karijaidat
2, Menj át Hibibe
3, 1-2 hét és hagyd abba
: d
2, Menj át Hibibe
3, 1-2 hét és hagyd abba
: d
zzz
"Mindig tetszik amikor hibek sirnak, hogy milyen kevesen vannak.
Erthetetlen.
Nezegettem forumot hat minden oldalon ugy 3x biztosan: ne gyere pryd/hib -be mert szar....
Komolyan mondom igazi magyar vallalkozo szellem.
Gyanitom ez megy minden kulfoldi forumon is szal javulas nem is varhato."

L O L 

Miért használod a "hibik sírnak" kifejezést Mersain, amikor 90%-ba TÉNYEKET írunk ide? Remélem nem a szegényes szókincs az oka : ) A helyzet siralmas... micsak kivetítjük néha a fórumra.
Erthetetlen.
Nezegettem forumot hat minden oldalon ugy 3x biztosan: ne gyere pryd/hib -be mert szar....
Komolyan mondom igazi magyar vallalkozo szellem.
Gyanitom ez megy minden kulfoldi forumon is szal javulas nem is varhato."

L O L 

Miért használod a "hibik sírnak" kifejezést Mersain, amikor 90%-ba TÉNYEKET írunk ide? Remélem nem a szegényes szókincs az oka : ) A helyzet siralmas... micsak kivetítjük néha a fórumra.
zzz
Lattam mar Killerspidert Alb/Pry-n. 😄DD Ja es egy kocsog lefoglalta a nevem Alb/Exc-en. 😞(