Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangianix
Egyebkent Mozes gratula az uj realm lvlhez 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Azzal a mondattal szatyorra celoztam. 😊

Most 3 lehetoseget latok azok kivul, hogy valami miatt megbekelek Albionnal:
1. Maradok, de 1-2 het es abbahagyom
2. Atmegyek Pry/Hib-be kari torlessel (ezt tartom jelenleg a legrosszabb megoldasnak)
3. Szerzek egy Pry/Hib accountot.

Termeszetesen, semmi se zarja ki, hogy nem fog tetszeni megse es igyis ugyis abbahagyom. 😄

Hangianix
De az a szerver nem erdekel engem.

Botond
megmiezhogy nem tetszenek a nevek?:-PPPPPPP
nagyon klasszikus nevek ezek,ott van pl Badbitie,aki az egyik gonosz szereplõ volt a Pootie Tang címû ultraborzalmasanszar filmbe(annyira rossz az a film,hogy az már jó),aztán ott van Botond,aki ugye beverte a bizánci kaput a macéjéval,és így ez ideális névnek tünt egy macés karinak :-),meg Tinódi LantosSebestyén mint bárd név szintén klasszikus :-) Szövõ a tailorkarimnak egyenesen frenetikus :-) Kaszás egy valewalkernek best ever :-) meg van még Farkasos Csávó a petesdruid,aki ugye dot-al+farkas pettel nyomja(majd,ha egyszer lvl5 lesz végre),és ugye a lurichampom,aki Kicsi névre hallgat szintén jó választás :-) te meg egy satnya Killerbee-t alkotsz,aztán kritizálsz?na szépen vagyunk :-PPPP
Botond
3 ember több is mint az összes hibi :-) vagy most hogy tegnap craftoltál egy kicsit újra aktív részesének érzed magad a hibi társadalomnak?8-)
Botond
50re kihozni ofc,a többi gépelési hiba belefér :-P
Botond
van még egy slot mentának :-) bár én mostanság valewalkerre esküszöm,2kezes fegyverrel akkorát üt mint ház,mellette lifeleechel pullol(hp miatt nincs downtime,hiába nincs healje,csak mana miatt,de az se sok,mert 3-4x castol az ember azt ott is a mob,amíg csépelem addig meg visszajön manám),aztán van insta dotja,ami 4sec-enként tickel 24secig,és30secenként castolható,szal elég jónak tûnik,csak clothba van,és selfabsorbbuffja kb lvl48-49-50re fog kijönni 33%osra,szal addig nem kicsit sebezhetõ ;-) mondjuk mindenkari elég gagyi ha nem 50es,kivéve druidot :-) szal mondjuk még 10 hónap(annyi nekem egy karit 5re hozni átlagosan lol) és Kaszás aratni fog a kaszájával :-D
Botond
nem mi vagyunk kevesen,ti vagytok sokan,tegnap emain 4fg alb/odins 3fg alb,hadriansba már nem tudtam átmenni megszámolni mennyi,mert levágott eza kibaszott net,mondjuk nem is sajnálom...
Botond
de én még beléphetek az accountoddal,ha cserélünk :-P
3 ember nem az összes hibi szerintem.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Számomra az az érthetetlen, hogy mindig általánosítasz.😊

Über harcok lesznek lassan 😊))
Hányas szintüek vagytok ?

Lourker

offtopic on
tudom hogy ez offtopic de nagyon keresem a Splinter Cell game 3cdjének 37es fájlát (levan töltve a game 3 cdje és emiatt az egy kurva fájl miatt nem tudok vele csinálni semmit, de a letöltési hely meg nem müxik, máshol meg nem találom 😊 valakinek véletlen meglenne vagy valami szóljon plz 😊
offtopic off

zzz

Hangianix
Na akkor volt vagy nem volt? 😊 Ja, ez az xp dolog az egyetlen ami visszatart. Albiont meg unom, ujabb karit nincs kedvem felhozni, foleg mert a 3 honapja tervezett pbaoe grp elindulasat eddig mar megakadalyozta - kozuti baleset, szulok valasa, munkahelyi gondok, vizsgaidoszak, gep elromlas, account problema stb. Tenyleg azt varom, a mi hazunk mikor eg le, hogy en is reszt vehessek mar a gondokban...

Hangianix
Nem tetszenek a nevek. 😄 Egyebkent mentalist es warden lenne. 😄

Hangianix
Nem vagyok AoD-s. 😛

😄

zzz

Lehet röhögtök (ami nem lenne csoda! 😊 de amikor shademet hoztam fel (félbe hagytam a sulit és utánna volt "egykisfeleslegesidõm" 😊 én is reggel 6-7-kor kelltem fel hogy legyen spotom. Beteges (visszagondolva tényleg az), de más nem pbaoe karival lehetetlen grpot kapni (nagyon ritkán kell druid-bard-warden, mert rengeteg ember hozott fel mana-menta ill. buffbot accot, pedig ezek grp karik), igy jött fel öcsém és donk shadeje is nagyából (vagy õk is felkeltek v. felraktam õket a listára reggel, vicces is az amikor reggel 8:15kor 2ember van a listán és 11kor még mindig nincs hely). Hangi: vagy veszel egy 50es karit, vagy egy full grpal jösz át vagy : NE GYERE IDE!. Irtó nagy szopás normális életvitel mellett (azaz nem daocozol hétköznap reggel 7kor..ffs..) xpzni, szvsz nem is lehet max ha szervezel valamit prdywen.net fórumon.

U.i.: Succis beszólásodat megtoldanám azzal, hogy prydwen/hibibe két dolog fordulhat elõ succival kapcsolatba kérdezel valakit:

1, vagy nem ismeri az illetõ
2, ha ismeri akkor : beképzelt , köcsög etc...

😊)

zzz

Botond accja (druid + warden) hangianix álma szvsz 😊 (botond részesedés az ötlet gazdának!! 😊))

zzz

ja és tuti olcsóbban kijösz egy 10rongyos daocal (igaz akkor szopni kell 50ig)

zzz

Én gondolkodom rajta hogy eladjam accomat, de mivel két 50es stealther + 50 chanter van rajta nem vagyok biztos benne. (+nem hiszem, hogy pont erre a 3 karira vágynál 😊

zzz

Hangianix
Volt egy szatyor nevu gyerek pl.

Hangianix
Te csak maradj ott. 😄 De most tenyleg, van valaki?

Botond
koszos albokkal elvbõl nem üzletelünk,kivéve,ha megfelelõ összeget mondassz :-P
Botond
írjá :-)
Hangianix
Nincs olyan magyar akinek van karija hibbiben, de nem jatszik mar es eladna? Vagy azt mar megvette Fidel? 😄

Botond
nagyon igaz...
Botond
druidot jelentettem be 4finsbe,nem wardent,wardent oda be se veszik,mert pbt zavarja focusshieldet...
Botond
ami 4 fint illeti,én wardennel szólóztam az 50 lvlbõl 47et(40+on talán csak 46ot nem),egyszer mókából bejelentkeztem szombat reggel 6kor 4finsbe,közben wardennel szólózgattam,és vasárnap este 7ig nem kerültem sorra...közben aludtam,de reggel ugyanaz a 2 bárd volt a healer a groupba mint elõzõ este,szal õk nem aludtak,csak 3x órán keresztül 4finseltek,hát lol
Botond
hibibe már csak a régi jó arcok maradtak akiket nem köt le,hogy jujj excal/midibe 5 relicpower van gyorsan oda+ilyenek,meg a sok kezdõ láma(a low rr guysok),szal egész jó kis realm lett végülis,csak vannak érdekes dolgok :-) mondjuk xpzni+rvrni nem lehet rendesen,de chatelni azt igen :-)
Botond
csitt :-P ezt nem kell mindenkinek tudni :-P
Botond
hmm,na idefigyelj bazz,azok után,hogy a múltkor(amikor utoljára vittem ki druidom rvrni),mentünk emainbe titeket levert sotl,minket is levert sotl,és utána vki a grouppotokból ráüzent tareregionra,hogy na akkor a 2 group együtt leveri õket(én SP legtuningabb groupjával voltam),le is nyomtuk õket mint bélyeget meg vmi midi group add-ot is,aztán succi közölte,hogy na takaradjunk,és persze amikor mondtam neked,hogy talán együtt kéne mozogni,és ownolni,akkor még válaszra se máltattál,és persze mi szoptuk be elsõnek a midi büntetõ hadjáratot,azután nem kéne itt a szádat jártatni,hogy nincs hibi help emainbe bazz
Meglesz szerintem .
Elöször azt hittem bukta lesz de mellettem egy gyerek kiírt mindent puskából és elkértem tõle utána😊

Lourker

Nem erre gondoltam .
teljesen más lenne a helyzet ha hibibe is lenne 1-2 rvsr grp +1-2 random grp emainban lehetne tudni hol van az enemy stb.

Nah nem vonolunk ki valszinû hogy 3óra/nap exp lesz excal/albiban késöbb de nem biztos

Lourker

Hangianix
Az xp reszet nem tudtam tesztelni. De excalon se jobb a helyzet, guildtarsan meselte, hogy van aki 10 orakat vart Fin (vagy valami hasonlo) grp-ra. (Neki egy lvl 50 championja van ott.)

RvR ellenben mas, mint vartam.
1 - egyszer volt chanter a grp-ban, nem is igen lattam, hu de sokat
2 - bard/warden: ha fg-vel voltam, legalabb 2 volt mindegyikbol
3 - tank: ha fg-vel voltam, akkor rangerek, majd nagynehezen jott egy champ, ha Odinba mentem, akkor hero hegyek.
4 - hangulat: atlag emberekkel talalkoztam, akik ellenben joindulatuak voltak es segitokeszek. Ket magas RR emberrel grp-oltam, eg es fold a a kulonbseg az o es az albi RR8-asok stilusa kozott. (Persze ott is van kocsog, mint velemenyem szerint Succi 😛)
5 - tapasztalat: a nem high RR hibbik tobbsege tapasztalatlanabb, mint az azonos albik tobbsege es ez valoszinuleg annak tudhato be, hogy nekik nincs annyi lehetoseguk tanulni (akar zerg kozben).
6 - kommunikacio: ne kezdjetek el beszelgetni egy 40+ -os heroval, mert tuti osszevissza elkezdi cserelgetni a karijait. 😄DD

Ja a skald ami lemaradt😊

Vnboardson azt olvastam, hogy:
healer(magas pac+med spec)
healer(felesbe med+aug)
shaman
RM
savage/zerker
savage/zerker
warrior

A utolsóra meg nem elmlékszem.😊A nerf után a warrior jobb lesz mint a zerker a hírek szerint.

Ez az 50-es a 15-ös altjával inkább úgy mondanám, hogy 2 accountos aki húzatja a másik karakterét.

Uberlama
milyen lett a vizsgád btw ?

akkor én meg leirom albi rvr (xpt nem mert azzal elég jól áll albi hála SI területnek, jobb xp mint df sokkal). Kimegyünk emain: vagy über grpok, vagy albi zerg. néha midi zerg. über grpok vannak akkor csak szopsz, albi zerg van nincs rp, midi zerg van csak szopsz. Kimegyünk odin: általában fun mert csak 1 fgok vannak, de mostanában már ott is midi zerg. szal már az se jó, tegnap stabil 5fg midi volt. HW: na ez az ahol lehet poénodni, bár sokszor az a helyzet hogy vagy van sok albi és ninsc rp, vagy kevés albi és jól szórakozunk 1fgok ellen, de tegnap is olyan vot a végére hogy 2.5-3fg midi.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Hibernia /prydwen rvsr/xp helyzetérõl írok egy kicsik nem sírás csak a tények közlése hogy tudjátok miért "sírnak" a hibik...(lehet kicsit hosszú lesz vizsga még bennem van egy kicsit.:p)

40+ xp: Cursed forrestbe van egy jó xp spot ahol mindig van egy grp aminek az egyik memberre listát vezet amire fel kell jelentkezned, ha ott akarsz xpzni. Mivel Focus pullokják a mobokat az átlag grp összeállítása 2-3 manamage,2-3healer, 2 misc(3tank,2stealther,2si class,menta,eldi).
+ általában néhány lvl 50 chanter kis grey altokkal áll be a grpba...
13:00 körül minden class spotra 5+ ppl várakozik általában nem csinálnak grpot csak várnak...
Hozzátartozik, hogy csak a cf-ben 2-3 nagyon jó spot van(és bog/sh/si lands nem is beszéltem).

Ma hajnal hatkor megtörtént eset: 2-tõl 6-ig jól xpzgetett a grp(semi-afk +tanulás:p) aztán 6kor loggolt(igen sokan reggel hatkor felkelnek hogy xp spotot kapjanak...) egy lvl50chanter +altja(lvl15 azthiszem). Egy spot volt grp-ba mondta akkor õ nem lép be. 30sec-el késöbb lvl50chanter(alttal ofc) azt mondta õ kilép mert a másik chanter a haverja...(ezek után nem tudtunk pullolni).Hirtelen loggol egy lvl50 druid alttal és egy lvl47 chanter alttal(mind a kettõ alt szürke ofc) . 2perc 3 chanter 4 alt 1 bard lvl50 druid outside grp elkezd pullolni. 5 lvl44+ old grp tag cak áll is nézi hogy mi történik.

Rvsr: 1 hónapja így nézet ki. Who emain a nap 90% egy hibi grpot mutatott (eclipse grp). Ami részben jó részen nem(megölsz egy random grpot rögtön ott egy jó grp és nincs hibi aki segítsen.) Ebben az idõszakban lépett le a magyarok nagyrésze...
Mára javult a helyzet 2-3 random grp már kimegy gyakran emainba(igaz 1-2 meghalás után elmennek odins/hadri-ra).

+ szombaton 1700 ember volt online prydwenen 320 hiberniában szerintem ez elég sokat elmond a relm állapotáról(ezt hangi is látta.)

Lourker

Szerintem te szereted az ilyen groupot, mert közben nyugodtan chatelhetsz.😊

A focus pull fun 4 embernek(2manachanter,manamenta,druida) és olyan xp amirõl a 8fõs csapatok csak álmodoznak. A 8 fõs focus pull az meg csak húzásra jó. Igazándiból nem tud állandó és gyors jó xpt garantálni mindenkinek. 1 jól összerakott group többet ér.

Nem tudom mi a fárasztó 4-5 óra afk-ban, miközben a többiek nyomják neked az xp-t és a pénzt. Szerencséd, hogy nem hozzám hasonló volt a gl, mert én biztos kirugtalak volna. Fõleg, hogy te nem csinálnád másnak 4-5 órán keresztûl ugyanezt.

Botond
gondolom pont annyira mint én :-)
Hangianix
Hivjal csak josnak. 😄

Botond
focus+fun egy mondatban?neked orvos kell :-P
Uberlama
amugy manapság már aod is kint zergel kb 1.5-2fgal 😊 mondjuk tegnap nem volt szerencsénk mert amig 2fg volt addig alig volt enemy, amikor meg a fele aludni ment és maradt 1 ütõs fg, akkor meg 2-3fg enemyk voltak együtt 😞

Uberlama
gl 😊

Jaja tankkal néha benéztem felvenni a loot-t de mást nem csináltam.
Na indulok megbukni:p

Lourker

Hangianix
Ezt mondtam en is, de te tagadtad. 😄