Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Most 3 lehetoseget latok azok kivul, hogy valami miatt megbekelek Albionnal:
1. Maradok, de 1-2 het es abbahagyom
2. Atmegyek Pry/Hib-be kari torlessel (ezt tartom jelenleg a legrosszabb megoldasnak)
3. Szerzek egy Pry/Hib accountot.
Termeszetesen, semmi se zarja ki, hogy nem fog tetszeni megse es igyis ugyis abbahagyom. 😄
nagyon klasszikus nevek ezek,ott van pl Badbitie,aki az egyik gonosz szereplõ volt a Pootie Tang címû ultraborzalmasanszar filmbe(annyira rossz az a film,hogy az már jó),aztán ott van Botond,aki ugye beverte a bizánci kaput a macéjéval,és így ez ideális névnek tünt egy macés karinak :-),meg Tinódi LantosSebestyén mint bárd név szintén klasszikus :-) Szövõ a tailorkarimnak egyenesen frenetikus :-) Kaszás egy valewalkernek best ever :-) meg van még Farkasos Csávó a petesdruid,aki ugye dot-al+farkas pettel nyomja(majd,ha egyszer lvl5 lesz végre),és ugye a lurichampom,aki Kicsi névre hallgat szintén jó választás :-) te meg egy satnya Killerbee-t alkotsz,aztán kritizálsz?na szépen vagyunk :-PPPP
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Hányas szintüek vagytok ?
Lourker
tudom hogy ez offtopic de nagyon keresem a Splinter Cell game 3cdjének 37es fájlát (levan töltve a game
offtopic off
zzz
zzz
U.i.: Succis beszólásodat megtoldanám azzal, hogy prydwen/hibibe két dolog fordulhat elõ succival kapcsolatba kérdezel valakit:
1, vagy nem ismeri az illetõ
2, ha ismeri akkor : beképzelt , köcsög etc...
😊)
zzz
zzz
zzz
zzz
Elöször azt hittem bukta lesz de mellettem egy gyerek kiírt mindent puskából és elkértem tõle utána😊
Lourker
teljesen más lenne a helyzet ha hibibe is lenne 1-2 rvsr grp +1-2 random grp emainban lehetne tudni hol van az enemy stb.
Nah nem vonolunk ki valszinû hogy 3óra/nap exp lesz excal/albiban késöbb de nem biztos
Lourker
RvR ellenben mas, mint vartam.
1 - egyszer volt chanter a grp-ban, nem is igen lattam, hu de sokat
2 - bard/warden: ha fg-vel voltam, legalabb 2 volt mindegyikbol
3 - tank: ha fg-vel voltam, akkor rangerek, majd nagynehezen jott egy champ, ha Odinba mentem, akkor hero hegyek.
4 - hangulat: atlag emberekkel talalkoztam, akik ellenben joindulatuak voltak es segitokeszek. Ket magas RR emberrel grp-oltam, eg es fold a a kulonbseg az o es az albi RR8-asok stilusa kozott. (Persze ott is van kocsog, mint velemenyem szerint Succi 😛)
5 - tapasztalat: a nem high RR hibbik tobbsege tapasztalatlanabb, mint az azonos albik tobbsege es ez valoszinuleg annak tudhato be, hogy nekik nincs annyi lehetoseguk tanulni (akar zerg kozben).
6 - kommunikacio: ne kezdjetek el beszelgetni egy 40+ -os heroval, mert tuti osszevissza elkezdi cserelgetni a karijait. 😄DD
healer(magas pac+med spec)
healer(felesbe med+aug)
shaman
RM
savage/zerker
savage/zerker
warrior
A utolsóra meg nem elmlékszem.😊A nerf után a warrior jobb lesz mint a zerker a hírek szerint.
akkor én meg leirom albi rvr (xpt nem mert azzal elég jól áll albi hála SI területnek, jobb xp mint df sokkal). Kimegyünk emain: vagy über grpok, vagy albi zerg. néha midi zerg. über grpok vannak akkor csak szopsz, albi zerg van nincs rp, midi zerg van csak szopsz. Kimegyünk odin: általában fun mert csak 1 fgok vannak, de mostanában már ott is midi zerg. szal már az se jó, tegnap stabil 5fg midi volt. HW: na ez az ahol lehet poénodni, bár sokszor az a helyzet hogy vagy van sok albi és ninsc rp, vagy kevés albi és jól szórakozunk 1fgok ellen, de tegnap is olyan vot a végére hogy 2.5-3fg midi.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
40+ xp: Cursed forrestbe van egy jó xp spot ahol mindig van egy grp aminek az egyik memberre listát vezet amire fel kell jelentkezned, ha ott akarsz xpzni. Mivel Focus pullokják a mobokat az átlag grp összeállítása 2-3 manamage,2-3healer, 2 misc(3tank,2stealther,2si class,menta,eldi).
+ általában néhány lvl 50 chanter kis grey altokkal áll be a grpba...
13:00 körül minden class spotra 5+ ppl várakozik általában nem csinálnak grpot csak várnak...
Hozzátartozik, hogy csak a cf-ben 2-3 nagyon jó spot van(és bog/sh/si lands nem is beszéltem).
Ma hajnal hatkor megtörtént eset: 2-tõl 6-ig jól xpzgetett a grp(semi-afk +tanulás:p) aztán 6kor loggolt(igen sokan reggel hatkor felkelnek hogy xp spotot kapjanak...) egy lvl50chanter +altja(lvl15 azthiszem). Egy spot volt grp-ba mondta akkor õ nem lép be. 30sec-el késöbb lvl50chanter(alttal ofc) azt mondta õ kilép mert a másik chanter a haverja...(ezek után nem tudtunk pullolni).Hirtelen loggol egy lvl50 druid alttal és egy lvl47 chanter alttal(mind a kettõ alt szürke ofc) . 2perc 3 chanter 4 alt 1 bard lvl50 druid outside grp elkezd pullolni. 5 lvl44+ old grp tag cak áll is nézi hogy mi történik.
Rvsr: 1 hónapja így nézet ki. Who emain a nap 90% egy hibi grpot mutatott (eclipse grp). Ami részben jó részen nem(megölsz egy random grpot rögtön ott egy jó grp és nincs hibi aki segítsen.) Ebben az idõszakban lépett le a magyarok nagyrésze...
Mára javult a helyzet 2-3 random grp már kimegy gyakran emainba(igaz 1-2 meghalás után elmennek odins/hadri-ra).
+ szombaton 1700 ember volt online prydwenen 320 hiberniában szerintem ez elég sokat elmond a relm állapotáról(ezt hangi is látta.)
Lourker
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Na indulok megbukni:p
Lourker