Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon eltüntél az AMGnél a csatából, pedig még killed is volt.. 😊
Botond
na megyek eszek még vmi édességet erre a sok izgalomra,nem igaz,hogy 114 hibibõl 3an rvrünk LOL
Botond
aha,vigyázz :-) voltak vagy 10en albok,aztán leütöttünk vagy 3at hibikivel mire meghasaltunk,és még buffbotja se buffolt fel,mert nem találja a subscription kódját :-) fel vagyunk buffolva kihasal az összes lol
Itt az összes jó kiegészítõ cucc:

http://www.prydwen.net/forum/showthread.php?s=&threadid=5925

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Hangianix
Nem, en eppen krumlit sutok. 😄 Ha en ott lettem volna akkor a killed by uzi vegen talalhatnal meg. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
te voltál a smiter amgnél hangi?sose figyelek,le meg nem öltünk,hogy bekerülj a logba lol
Botond
vannak SI quest jewelryk,de azok nem nagyon vannak fenn a neten,ahogy néztem,a Tree Maidens nevû SI quest egy nagyon jót ad,BGbe kell akkor meg van egy OTD innis carthaig mellett,vmi named cluriizé egy kövön
Valaki tud segíeni abban hogy milyen jewelery lenne a legjobb a wardenemnek(vagy más classoknak)? Vagy valami linket ahol találok errõl infot?

Botond
na ebéd utáni hent-time :-)
Atomium? Már megint valami szobrot állítottak nekem valahol? 😊

Botond
na megyek városnézni,majd küldök pict az Atomiumról kárpótlásképp,k? :-D
Hangianix

Hangianix
Halalnak van kedve. Ebben a jatekban nincs jutalma a becsuletessegnek. 😄

Hangianix
Mondjuk ketlem hogy o megtudna olni, meg ulve cucc nelkul is nagyom a hp regenem 😊

Botond
dolgozz meg az rpért becsülettel,mi is kivittük fidel lowbie kariját grouppal rvrni,nem titeket fárasztottunk,hogy legyetek mán öngyilkosak,mert kell neki az rp xpzni :-)
Botond
lvl9es vw-mnek rp?LOL
Botond
te kijössz utána killerbeevel,amíg warden/druid rr5 lesz?az kb ugyanannyi realmrank + nekik,és nekem is kellene pár ra :-) rotfl
Hangianix
Viszonozni tudom az ingyen rp dolgot DE szigoruan csak lvl 24 kari es az alatt. lvl 50-en mindenki tud normal rp-t szerezni. 😊

Botond
görgõ nélkül nem tom hogy lehet kizoomolni,osztán hiába hasít 1280*1024(majd tesztelem 1600*1200ban is :-) ),nem látok semmit,csak a hátam közepét,talán még hpkból se találnék ki :-D
Hangianix
2700 rp lennel. Gondolj bele. A koz javat szolgalod vele. 😄

Hangianix
Add a cimet atmegyek, ezen ne muljon az RP-m lol.

Botond
ez kizárt,ingyen rp nem leszek,mondjuk mondok egy bankszámlaszámot,oda átutalsz egy havi telcsiszámlára valót,akkor megbeszélhetjük,de csak így az ellent nem segítjük :-P
Hangianix
Port Odin - seta jatszoterig - a leghosszabb ido amig megollek 😊 addig regelizhetsz. 😄

Botond
csak beléptem ligenbe,hogy megy e az új directx-el,és megy,aztán léptem reggelizni,még az egérhez kellene driver,mert nem megy a görgõje,most azt nyomozom,vmi Safeway márka,ilyen neverheardofit kategóriás,és se lemez nincs hozzá(hugom eltüntette,õ meg épp Pesten van,és még alszik,szal nem tom felhívni),se vmi netcím,mert www.safeway.ezmegaz az vagy házhozszállítás,vagy étterem+hasonlók...mondjuk .be-t még nem próbáltam,na majd mingyá,aztán megyek kirándulni,majd este rvrek,most hogy nem hajt a percdíj,akkor daocozok,amikor ráérek,nem amikor matáv hagyja :-D
Hangianix
Ne tedd ezt velem Mozes. 😄 Eloszor szerenek cheatelni DAoC-ban es ez lesz belole. 😄

Hangianix
Guardian:Yussef - 1:0

Hangianix
Pillanatnyilag Yussef Odinban van. RR5 pally, jobb ha nem mesz neki egyedul 😊

Hangianix
Passz, nekem TnT2 32mb-s van, eletemben eloszor mukodik az SI lol, mert csak 60 ember van fent. 😄

Botond
64megás gf4mx van,szal mennie kellene,vagy nem?
Botond
kivittem,csak egyenlõre render fail vagy mit ír az SI,ha nagyon nem akar cooperálni felrakom a sima daoc-t,az is itt van :-) most szedtem le directx9.0a-t,hátha az a baja(11mega 36sec alatt :-D tisztára olyan ez a 3360000bps,mint az otthoni 33600bps :-DDDD)
Botond
most tölttem le 18megás nvidia drivert,eltartott 50 másodpercig jól...
Hangianix
Torvenytelen dologra buzditanak par hibbit. 😊 lvl 22-s theumnak kellene 9.500 rp 😊) Ez 4-5 lvl 50-s megoleset jelenti. Ha valaki volna olyan kedves es vallalna az aldozat szerepet azt megkoszonnem. 😄

Odin kora reggel tokeletes lenne, ajanlatokat emailben varnam. 😊

Uberlama
hajjaj sisteregne a guild chat 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Fa mögött bújkáló trollal egyszer még Donk + Doringard találkozott emainban, alb oldalon a granny dombal szemben 😊 Nagy büdös troll sunyizott azt aljnövényzetbe, mondhatni láthatatlanság érzetet kelltve rejtõzködött kihasználva testi adottságait, azt hitte bevesszük hogy ott 2 fa van 1 helyett 😊 a zsákjából még egy kobold is elõkerült a harc során:d

zzz

Hangianix
Mi a f@szt csinaljak en egy rangerrel/ns-sel/chanterrel? 😊 Egyik se erdekel tulsagosan. 😊

Most jott 3 uj gyerek a guildbe, maradok meg egy ideig, ha meg megyek, akkor cancel itteni account, es uj accounttal.

Hangianix
En egyszer talalkoztam vele. Nagy nonemu troll. Eppen apk-t campelte "ugyesen" elbujva egy fa moge. Persze a fa az fele akkora volt mint o. 😄

Hangianix
Merc-nek is van dd-je x percenkent - dd a bardba amikor kozel jon, kiesik speedbol, armsman kozbe odasprintel es slam -> bard meghalt.

lehet /anal /hardcore parancs jobb lenne tekintve a hideg midgardi levegõ még megártana a kis lompos lajosnak 😊

zzz

ez a hibik + midik ... Zzzz minden realm csinálta-csinálja ezt (elõre megbeszélt, taktikázás, akármi). Velem is elõfordult mind az elõbbi, mind az utobbi. Tbh legtöbbször alb játszotta el velem hogy segítettem neki azt köszönés képpen megölt v. célpontot váltott 😊 (volt olyan is, hogy harcolt midi-alb betámadom erõsebbet, erre mind2 nekem ugrik) Szal ezen lehet csámcsogni, anyázni egymást, de a vége ugyanaz mint a buffbot dolognak:

"megszoksz vagy megszöksz" v. "tüzet tûzzel taktika" 😊

zzz

Ha cleric nélkül jóval nagyobb létszámú enemyt lenyomtok akkor az szerintem azt jelenti, hogy az ellenség láma,béna,nemfigyelt.

Tafaya
Csak a RightNow-hoz kellett

Az melyik?

zzz

Botond
meg képzelem wardenem is mekkora lámának gondolja mindenki,mindig én rohanok elõre,azt engem ütnek le elsõnek,pedig többi tankhoz képest én még érnék vmit 2dik 3dik sorban is pbt miatt :-) de ha óvatoskodni akarok ott a druid,csak ugye ez nincs ráírva wardencsávó hátára :-) meg néha én vagyok az egyetlen kari a healhetne,de mondom,hogy nem,azt ütöm a népet,és halunk ofc,míg ha healnék nyernénk simán,de ugye,ha healni akarnék druiddal logolnék,de nem healni,és e miatt szopni,az is lámaság vhol :-) de hol érdekel :-) ölök az jóvan,nem kell itt fifikázni :-) ütök mint papplaci oszt annyi :-D
Botond
lightchanterem pl azért 11 még mindig,mert mainlamer módon ész nélkül tolom a dd-t,mert annyira jó kibaszott nagyokat sebezni,aztán persze rámagrózik a mob,és fexek nyugszok :-) nem mindig,de gyakran :-) de annyira élvezetes 1/3hp-s ddt löki egy mobba,druid/warden után ez kész felüdülés :-) aki meg grouppol velem azt gondolja,hogy jó ég ezt a lámát basszus,na disband innen gyorsan :-D
Botond
és gyorsan csináltál is róla 82 screenshotot?lol
Botond
van akit kikapcsol egy jó chat,kimegy megölik megölik,megöl vkit az is jól van,én inkább azokat nem értem,akiknek ez az életcéljuk,hogy emainbe ownoljanak :-) nem azt mondom néha mókás vkit belenyomni a betonba,de ha engem döngölnek el,az is lehet annyira mókás :-) most is emainbe bekaptam 2infit+vmi castert,és lenyomtak ofc,de elég mókás volt,ahogy gprsel szokásos 3 piros kocka befigyelt amgnél,aszittem 2fg megin,átlaggolok vhogy,kapok 2 PAt,de nem látok semmit,azthittem meghaltam rég(ilyesmi amgnél 1-2perc késéssel ér el hozzám,volt úgy,hogy apkig sétáltam,pedig amgnél meghaltam...rotfl),visszamentem túloldalra,de csak élek,mondom,na akkor pbt on,azt healem magam,és csodák csodája ez is sikerült,sõt sárga háromszögek jöttek elõ,mondom überness,most leírtok mindenkit,de fiúk is látták,hogy eltüntem(lagcheat netovábbja a gprs,csak engem még jobban megszopat lol),átjöttek elkezdjük ütni egymást,és egyik infi majdnem elhasalt,de mégse :-P sztem rezsick volt a 2 infi,meg a közben elõkerült caster is,mert vagy 5 perc volt mire beaprítottak a földbe :-) buffbotolva vagyok kifektetek vagy 2t :-) esetleg ha castert idõben észreveszem mind3at :-) szal ez ilyen lámaság nagyon,mert eleve fasznak mászkál vki egyedül amgnél emainbe?main lamerség hibiknél ez,aztán eleve minek rvrezik vki 30+sec delayjel?ez se kis lámaság,meg ha tom hogy sokszoros túlerõ vár amgnél minek megyek oda?meghalni?ez mekkora lámaság már?stb,szal ha vki láma lehet,hogy mindössze annyiról van szó,hogy tisztában van vele,hogy ez egy játék,és kikapcsolodásként játszik,nem azért,hogy elérjen vmit a játékban,és ami neked lámaság neki az vmi kis változatosság,és az pedig gyönyörködtet :-) uff én szóltam :-P
Tafaya
Ezt ertem oromkodesen:

Komolyan ha van /suck parancs ezek spammoltak volna egymasnak

Valaki benne van a Freeworld betatesztben?

Amúgy ezek a random albi groupok félelmetesek. Szinte érthetetlen, hogy egyesek mennyire nem tudnak jáccani, mégis mennyire erõltetik a dolgot. Annyi kudarc-élmény után, mint ami neki lehet, én már rég nem jáccanék....
LOL