Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lol fasznak, had vigyem át a karimat excal hibibe. Lenne egy frankó 600-800 fõs hibernia (ERÕS, ami hibi számára nagy szó hanem rp grpról van szó, hanem mondjuk Relic , df etc.) excalon, prdywen meg albion vs midgard. kész, több értelme lenne mint ez a vegetatív állapot ami prydwenen van. Persze ha igaz amit mondtatok 😊 , hol hallottátok btw?

zzz

Botond
focusshieldje van deathservant speclineon,annyi különbséggel,hogy 30másodperces,de mozoghatsz vele,szal egész jó,focusshield+healthregen a petre,aztán mobok fexenek jól...pirosat le bírok szólózni,sõt stackelni lehet healthregent úgy figyeltem,akkor megy több is,csak akkor minden pull után oop,és ülhetek fél órát...
Botond
jajj,még neked is elhiszi vki lol
Botond
Astarte jó arc,de a jó arcok már nagyon ritkán tolják,mint pár hozzászólással ezelõtt kifejtettem...ma is 4-5 spannom szólított le ex/albiba,hogy én vagyok e én :-)
Botond
lol,persze,hogy nem...
zippofcy
Nem is torlik Prywden/Hiberniat, csak a rendkivul lecsokkent jatekosszam miatt lehetove teszik hogy Exca/Hibrol barki athozhassa a karijat. Mondjuk ez engem nem erint, mert Albionban is vannak karijaim Prywdenen

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Hangianix
Hat lehet raferne. Szereztem accot, de nincs bent egy magyar se soha, tegnap is egy lvl 50-s mentaval voltam kenytelen dumalni (Astarte) - mondjuk jo fej volt es csomot segitett, de unalmas igy. 😞

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Bith
A franciákat én is rühellem. Enyhén el vannak telve maguktól. viszont Párizsban már 2x jártam, de még soxor akarok,mert valamiért nagyon bejött. Annak a városnak VAN hangulata.

Btw a németeket jobban rühellem picit, fõleg azokat akik idejárnak hozzánk nyaralni.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Hangianix
Szegeny Elmebeteg ott fog unatkozni egyedul. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Bith
Sztem a necronak csak focus snare-je van, de lehet tévedek.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Botond
btw albiba nem csak cabbának van focus shieldja,hanem necronak is...
Botond
nekem még júli 7-8ig él az accountom,amilyen kapkodosak ezek addig még meglesz pry/hib,utána meg felõlem törölhetik is ;-)
Tafaya
Csak Prydwen/Hiberniat torlik es most folyik a vita hogy a teruleteket hogyan osszak fel Midgard es Albion kozott

Tafaya
Egyik ismerosom abbahagyta, es utana Khur vette meg az accot, neki asszem 8 honap kihagyasa volt es meg megvoltak a karijai

Botond
bezárják angolszervereket,vagy mit terveznek btw?mert francia/német részben van hírek+vmit baszkuráltak a szerverekkel is,angol részen meg semmi...
Botond
lol,egyik dude vmi hat hónapig nem játszott,és amikor újrakezdte még megvoltak a karijai,de papíron vmi hasonló idõtartamot garantálnak
Zzz... pálinkás jó reggelt 😄

zzz

Meddig lehet egy account zárolva úgy, hogy a karik ne törlõdjenek? 90 nap?

zzz

Botond
sylvansok bevettek groupba 2fgvel toltuk,aztán alliance szervezett 3fg-t,azokat is odahívtam,bevettük bledet,erre megjelent az 50mid...beszívtuk 3x keményen,szal most megyek sleepelni :-P
Elkéstetek 😊 Mivel nem találtunk semmit visszamentünk sauvagebe, de sajnos még mindíg nem tudunk leverni 50 midit 8-an 😊 Én le is léptem. Ilyen szar napom még nem volt albiban. Fõleg az után hogy délelõtt excalon a 45+os groupommal DF-ben leöltünk vagy 20 midit. Nem volt egy nagy szám group, de albionhoz képest ég és föld 😞

Botond
hmm,ma meg összehoztam egy iszonyat nagy hibizerget,ki érti ezeket lol
Botond
bazzeg atomi minek suicideltetek,már jövünk :-P
Botond
mosmeg hibizerg van minden frontierben,lehidalok...
Botond
meg kellene nézned a Notrdámot most,ekkora szutykot rég láttam ami ott van,hegyekben áll a szemét basszus,mondjuk legalább az ejfeltornyot újrafestették :-P
Botond
visszavágót akarsz?lol,azóta nekem van 3+szint,te meg még mindig csak 50es vagy,+léptem 2 realmrankor rr1rõl 3ra :-D de még jó darabig itt vagyok Brüsszelbe,szal majd összehozzuk...
Botond
úgyhogy bárkinek törleszteni valója van irányomban,azzal ma este megduellezek szívesen :-P buffbot nélkül ofc :-P
Botond
koszos mûveletlen bagázs a 99%a,én is utálom õket eléggé,de attól még egy kis kultúrákódás nem árthat :-) és mint mondtam,most nem is a saját szórakoztatásomra megyek,hanem az asszonyéra :-) egyébként én nem vagyko elájulva Párizstól Barcelona pl simán kenterbe veri :-) vagy London vagy New Orleans (hmm,ez most nem tuti,hogy így van írva,de usa mappom most nincs a közelben :-D),meg még jónéhány város amit láttam :-) Eiffel torony is egy rakat vas,diadal ív is legforgalmasabb körforgalom közepén azt se hallom amit gondolok,melette mikor én voltam legutóbb akkor kezdték erõltetni,hogy hullámzást játszanak alá a szigetfeeling miatt :-DDD mondjuk lúvr az korrekt,bár nem tom az üvegpiramisok miért voltak jók,enyhén rombolják az összképet szvsz,meg eleve látszik,hogy egyes népcsoportok kezdenek túlsúlyba kerülni arrafelé,itt Brüsszelben is a belváros kb úgy néz ki,mint pesten a nyóc lepukkantabb része,mert belgák kimenekültek külvárosba,a belvárost meg eszi a kosz mocsok...a fõtér rendben van tartva,de pl pisi kiscsávó utcája már nincs,mert ott a sok bevándorló boltja,azok meg szemetelnek meg ilyenek...mindenesetre érdekes ilyen dolgokat meglátni,szüleim mostmár jó ideje itt vannak,helybélinek számítanak ;-) ilyen apróságokat is megmutatnak,nem csak azt,hogy ez+az mennyire szép :-) szal én úgy láttam,hogy a nyóc teljesen eukomform :-D na megyek,jó mulatást mindenkinek mára este utoljára lesúlyt Botond,hogy legalább 100k rpm legyen,aztán prydwen off
zippofcy
Nem, en is utalom oket. Regen szimplan csak Trianon miatt, de azt mar lejaratta a sok bunko csurkista f@sz. Aztan utaltam oket mer nem birtak megcsinalni a DAoC szervereket lagmentesre, de aztan megcsinaltak. Mostmar csak azer utalom oket mer arrogans barmok akik meg nalam is rosszabbul tudnak angolul
Ha meg egy kicsit oregszem lehet meg is szeretem oket. A tendencia legalabbis ebbe az iranyba mutat
Azert egy jo pont a Wanadoonak hogy a taplo franciaknak kulon szervereket csinaltak, igy nem zavarnak. Lehet direkt azert csinaltak hogy lassan megszeressem a franciakat?

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Uberlama
én is voltam már Párizsba, hát simán beleszerttem abba városba lol, még párszor tuti visszamegyek.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Botond
holnap viszem az asszonyt Párizsba,azt is tudod?8-) én ugyan már láttam a fõ látványosságokat múltkor,de hadd kultúrálodjon õ is :-)
Botond
és a fõ LOL,hogy 348 hibibõl 116 50es volt,és ebbõl nem átallott 2 is rvrni,egy emainbe egy odinsba mielõtt ezeket a lököttekett összeszedtem...szombat este csúcsidõben,na lol
Botond
leszarom,aki jól nyomta az már úgyis mind abbahagyta,magyarok is 99,99%ban leléptek innen,akkor én minek túráztassam itt magam,ráadásul egy vagyonért...
Botond
8an vagyunk hadriansba bárd/wardenem/hero/3ns/2ranger,jön 4 midi caster,erre 5 stealther eltünik,minket 3unkat meg leölnek,és még azoknak áll feljebb(egy groupba voltunk ofc),na asszem most jött el az a pont,hogy pry/hib több bosszúságot okoz,mint örömet,már csak azért tartom meg ottani karijaim,hogy /lvl20azhassak excal/albiba basszus...
fõként akkor ha albionba mész 😄

zzz

goldot vegyél ha daocot veszel.

zzz

Norbesz
*nemtom hol csetelnek...
Norbesz
Ott vagyunk páran de mi is ujak vagyunk, a régi AoD-osok nemtom csetelnek ,de a játékban akármikor szivesen válaszolnak ha prywden/albionba jösz.
Norbesz
irc.eggdrop.hu 6667 #daoc
Botond
gold-ba már van kiegészítõ,és 2 angol szerver van,albionba mind2 szerveren van magyar,hiberniában is,midgárdba is,prydwenen mindenképp albionba menj,excaliburon mind3 királyságban sok magyar van,ott tetszés szerint választhatsz
Botond
nm,már kész
Botond
sztem,ha végigolvasod ezt a 15214 hozzászólást még többet is megtudsz,mint szeretnél,de ha kérdezel is szívesen válaszolunk,bár AoD szokott irczni úgy tom,talán benéz ide vki közülük,azt mond vmi csatit...
Botond
aki tud druidepicben helpelni most,az lépjen be lécci ,thx
Botond
na megnéztem a rólad elnevezett izét,hááááááát nem vmi nagy durranás :-P egy átlagos zerg közepette fel se tünne :-P
Majdnem ezért!:p

Lourker

a poén fogalma nem abszurd, lehet neki vicces volt 😄

zzz

Botond
rotfl
Botond
de qrva jól elvagyunk ilyen hülyeségekkel közben,ha olvastátok amit fidelt linkelt,ott az elsõ postban van link amcsi fórumokra,és ha annak csak a fele igaz,akkor is elég nagy szívás elébe nézünk...
Mókás fiúk nem lehetnek, mert akkor viccesnek kellene lenni a postnak 😊

Botond
vagy a múltkori mókás fiúk visszatértek...
Vagy csak szimplán játszod az eszed?

Lourker