Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én is rá voksolok 😄

zzz

te most be vagy baszva?

zzz

Hangianix
Rakerdeznek. Succi? 😊

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
múltkor 8an fexenek cfben rezzelem õket,addig tudtak szólni hozzám amíg drooooood gyereket meg kellett talalni,utána amikor az a rész jött volna,hogy thx már megkukultak...
Botond
k :-P de én nem grouppolok se NPssel,se Eclipse-sel többet az 100,és ha látom,hogy ott döglödnek cfben a legjobb amire számíthatnak,hogy nem köpöm le õket :-)
lol nincs köze az xpzéshez .
Eclipset meg a normális emberek szeretik, ahogy én látom.

Lourker

Így van.😊 bár eclipse 1 fasz ember van csak szvsz, lehet hogy más nem így vélekedik, de az nem az én dolgom.

Lourker

korrekt, de ne felejtsd nem muszály 14 évesnek lenni biológiailag ahoz hogy úgy viselkedjen valaki mint az átlag 10-14éves (bár ott is vannak normálisak). De egy 1x évestõl nem várom el hogy normálisan beszéljen, ezzel szemben egy érettebb embertõl igen 😊

zzz

Persze vannak kivételek aki tényleg olyan beteg hogy tudja élvezi az egyoldalú "harcot",

Ez nem igazán egyoldalú harc mert emain tele van jó grpokkal lehet hogy te nem de én jobban élvezem azt hogy egy jó grpal leverem a gyengébbeket s jót harcolok a jók és nem azt hogy levernek az elsõ találkozáskor mert szar grpba vagyok.

"10-14 éves elájuljon attól hogy mennyi rp-jük van meg olyanokat mondjon róla hogy lháromháromt 😊"

lol

Eclipse-be pl egy 18 év alatt gyerek sincsen...

Az meg, hogy vki az xpzést élvezi van aki azt hogy szarrá verik emainban van aki azt hogy egy jó grpal lever szinte mindenkit az az õ dolga szerintem.

Lourker

Botond
Boldog Szülinapot :-) nekem meg ma van a névnapom :-) milyen érzés,hogy már 2 számjegyû az életkorod?8-)
Botond
btw lejárt accountod,vagy miért nem látlak sose?mostanában nonstop kenem 3mbit adsl-el zakkal 2en vagy esetleg finderrel 3asban,szal bõven beférnél te is,nem übber rp,de jó fun többnyire :-)
Botond
na megyek waterloo-ba hátha több sikerem lesz mint napóleonnak vagy mint wardenemnek odinsba luske ellen :-P
Botond
én azt találtam legmókásabbnak,hogy a srác aki a legjobban magyarázott,hogy ugyan kopjunk mán le('fuck off'),az kb egy hete még kente velem odinsba simán...mondjuk egy másik NPs akivel kentem odinsba ki is lépett,gondolom kicsit gáz volt neki,hogy nem kell sehova csak NP groupba egy idõ után...
Botond
3:0 de mostmár constanze+luske+vmi tank gyerek is ott volt,feladtuk :-P
Hangianix
Ott en is azzal nyomtam, de halalnak van kedve vegig spirit vulnerable mobokat olni, mint Killerrel. Ez PvE-s - I'm AFK but hve 6 sec PBT DAMN IT kari lesz. 😄

Botond
te Fidel add már kölcsön Jackot :-) szét akarom verni a hülyegyereket végre :-P
Botond
pedig most zak is velem volt,de õ meg hozott vmi petet
Botond
luske vs me 2:0 hát tököm ki van vele
Botond
constance megpróbálkozozz a neki safefall nekem 46%hp loss trükkel amgnél,de nem jött be :-P
Botond
zak aszondja tegnap õ is ott volt a huzzunk a f*szba beszólású bandába...
Hangianix
A minstrelem Silversnail es azzal ha elerem az 50-s szintet, rendesen szeretnem az rp-t gyujteni, nem ezen a modon. De a halal fog kinlodni egy earth theuval a Serenity 2-rt

gondolom theurgist, thidrankira én air speccel mennék, nem tom Hangi milyen speccel küldi.

zzz

😄 van benne valami

zzz

Botond
tetû Luske,nincs eza buzi healthregen buff leverem jól,de így visszaheali amit sebzek,õ ugyan nem üt meg de szép lassan szétddz...
Botond
most akkor ez milyen kari?nem mincer?mert earththeu a pbter,nem?teljesen nem vágom mivan...
Botond
quinlan even
Botond
most hívott BFR emainbe,el is küldtem a f*szba,mondtam neki,hogy ilyen eclipse-s meg NP kiscsávók benyalhatnak,keressenek más pbt-ert,mondjuk képzelem mennyire lehetnek népszerûek,mert pl quinlain is online,õ meg rr6 warden,és mégis engem hívott,akkor az gyanus...
Hangianix
Ja es Hangianix-bol majd baromi izgalmas PvE pbt bot lesz.

Hangianix
Onnan jott az otlet. 😊

Hangianix
Cornel volt Pry/Hib menta olte meg a mercevel az ossze karijat. O 2100+-t kapott erte.

Botond
én azom is csodálkozok,hogy ilyen almost 2k rpket kaptál régebben az is maxolva volt...
Hangianix
Heh, mindig csak RR1L6 vagyok, pedig tobb RP-m van, lehet, hogy van szint/max rp kuszob?

Botond
én konkrétan arra gondoltam,hogy én csapom szét a búrádat :-P meg a necro csávóét is,ha még ott van :-P
Hangianix
Nem merlek megolni Killerrel most egy ideig, mert attol felek azt hiszik rp-t farmolok 😄

Botond
pedig odinsba vagyok,de akkor megyek reggelizni,kisült a croassainte
Hangianix
Leptem mar.

Hangianix
Hehe. Hangianix a main karim, 14 honapos es lvl 22. 😊 Nem szandekozom vele RvR-zni, csak a szep napok emlekere felviszem 50-ig, igy nem erzem csalasnak a dolgot, mert senki emberfianak nem lesz belole hatranya.

Botond
hát akkor amennyit én rvrek egy tudatlan kis töcs vagyok,de legalább nem kell 'fedõguildet' csinálni az altjaimnak,hogy legyen xpgroupjuk...
Botond
úgy látom nem
Botond
benn vagytok még?
1.62-ben elég sokminden nehezebb lesz. Itt 1 link olvassátok el.
http://forums.barrysworld.com/showthread.php?s=&threadid=64142

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Hangianix
Volt rp, csak xp nem. 😊

Nincs mit.

Legutolsónál is volt rp vagy megint semmi?

Hangianix
Ja, kicsit kevesebbet mint a max xp-m egy szinten.

Hangianix
Hehe, koszi a helpet es remenykedjunk, hogy a gyerek nem komplett idiota. 😄

Xpt is kaptál?

Szerinted ilyenért bannolnak? Inkább küldenek 1 levelet, hogy máskor jobban figyeljetek ha ilyet csináltok.😊
Szerintem leölhetsz.😊

Hangianix
Rp farmolas, a CoC ellen van.

Szerintem bottal nagyobbat ütsz.