43179
-
RogueGigi #41139 Naja, de mitől szórakoztató egy játék? ehe ezt kicsit nehezebb azért megfogni.. Nekem a raidek tetszettek annó (ez mondjuk összefügg a community-vel), viszont ma már inkább rvr, és max kissebb pve ha muszály.. Új játékban nyilván mehetne a pve, gondolom élvezném egy darabig megint. -
Bhalage #41138 legyen szorakoztato a jatek es legyen jo a tarsasag a community!
(nekem ezek a fontosak) -
Bhalage #41137 en is, aod forumon elege lehurrogtak ;<
nekem tetszik -
#41136 Nem,másoktól is hallottam már ezt. -
RogueGigi #41135 egyetértek, valami jó kis rp rendszer itt is, bár igazándiból nehéz megfogalmazni mi tesz jóvá egy mmorpg-t.. pl az, hogy rajzoltnak tűnik, na az biztosan nem :) -
Bhalage #41134 az mindegy csak a jatekmenet ne olyan legyen ;op -
#41133 Csak nekem van olyan erzesem vagy a grafika tenyleg hajaz a wow-ra? -
#41132 WH teaser -
#41131 Hehe, amikor eloszor olvastam,ugy izgultam mint egy szuz kislany az elso randin:)
bovebben is lehetne olvasni rola,ha vhol meglennenek a felsorolt magazinok pdf be
-
#41130 Hat az biztos hogy Realm vs Realm(valszin 3 realm-al) lesz Mythic modra, es nemi hivatalos infot mar tartalmazott az uj marciusi hirlevel is, szal Daoc2 lesz egy masik vilagba:) -
Bhalage #41129 nem tudok róla semmit. :)
csak annyit hogy mythic csinálja etc
MAY 18 2005, Mythic Entertainment, developer and publisher of massively-multiplayer online role-playing games including Dark Age of Camelot and the upcoming Imperator today announced that they have secured the exclusive worldwide, rights to create massively multiplayer online games for PC and console set in the fantasy world of Warhammer created by Nottingham, UK-based Games Workshop Group PLC. The first game based upon the dark, medieval world of Warhammer will be released on PC in 2007.
“I have always been a big fan of Games Workshop and Warhammer and I am thrilled that we are now able to work on one of the world’s greatest and most enduring fantasy gaming brands,” said Mark Jacobs, CEO and President of Mythic Entertainment, Inc. “Our goal for this first of what we hope will be many Warhammer-based games is to create the single-greatest RvR-based MMORPGs in the industry.”
“Warhammer fans around the world can be assured that our new partnership with Mythic, a company with fantastic credentials in delivering great online games, will result in a truly compelling online experience,” said Andy Jones, CEO of Games Workshop’s Entertainment and Media Division. “We are really looking forward to working closely with people who share our passion both for the world of Warhammer and for making games of the highest quality.”
-
RogueGigi #41128 hmm vmi jó rvr része lesz? merhogy anélkül kifú minden mmorpg sztem hamar. tolj vmi infót :p -
#41127 ahogy a haverom mondana, "Ne legy buta malac":) -
Bhalage #41126 majd a warhammerban talalkozunk :) (ha addig meg nem komolyodok) -
Bhalage #41125 áh, most érzem hogy nem - még megy az acc, gondolkodtam hogy belépek és letörlöm a karijaimat.. de lusta vagyok (1 catacombs kliens van meg a egyik vinyomon a instarvr50 cucc miatt) -
#41124 1-2ho es visszapakolod:) -
Bhalage #41123 hát én mondjuk soha nem mentem volt;op random grppal, de a mi theujeink isteniek voltak classicon:) egyszerűen isteniek =))))) ellenséges support se köpni se nyelni nem tudott úgy felpeteztek mindig mindenkit csak szaladgaltak mint a hülyegyerekek köörbe körbe mindaddíg amig dorin (és az őt assistolo masik 4caster celbe nem vette őket)
m00
régi szép idők- már lassan 1 hete letöröltem daoct a gépemről ;<<<<<<<<<<<<<<<< jó mi -
#41122 Jaj, dehogynem, imadom a theukat,ha velem vannak egy grpba es tudjak mi a dolguk:)
de az eleg ritka...
-
Bhalage #41121 amit a theurol mondtam -
Bhalage #41120 agree -
#41119 Oooo, miben is?:) -
Bhalage #41118 nemhiszel nekem Pari ;ÿ( -
#41117 Ehh, az ML9 petet nem vettem figyelembe jo klasszikoskent:)
Ruptolni nem kifizetotobb pl kek mezzel? fele annyi manat sem eget:)
nah ja, vegulis jo setup grpba fontasabbak a csontra kihegyezett szerepek...
Lujo,
ha megtenned megis,hogy 5 percre felteszed vhova a fraps-t(de eleg a crackje is)
azt megkoszonnem, csak trail van nekem fenn. -
#41116 egyrészt számit a piros mezz, mert ha body vagy akkor normális specc kell ott meg már csak kék mezz van, a hybrid sorc spec az sztem szar ahogy van, ha már body akkor piros d/q debuff kell.
Ugyanakkor normális grpba sorcinak elsődlegesen interrupt , stat debuff (hello piros s/c debuff ami elég op tbh, ugyanakkor használom a base str, dex, meg kék d/q debuffot ), és cc a feladata nem dmg, arra vannak jobb karik. sárga pet ofc ml9 mellett. és mivel én vagyok a fő interrupter így nem igazán én vagyok a dmg dealerek gyöngye :) persze lajftap se rosz, és szoktam assist ddzni, de elsődleges az interrupt, és hidd el számít hogy enemy support akár csak 3-5 secel tovább áll mezzbe. -
#41115 De mer?
TOAs szerveren ennyit szamit az a +13 sec mezz?
en rr11en lennek inkabb body sorc:)
29+21-el ugyis ul minden mezz+10%spell duration melle meg csinalsz akkora dmgt mint egy lorugas:) -
#41114 45 air,20 ice,20 earth imo az jó lesz.
Theu mezz az elég lassú igy a sorceror a main mezzer minden groupban RvR-n.
Szóval lesz mezzed is igen és secondary mezzerként néha el is tolhatsz egy-két álmositást csata közben ha úgy érzed majd vagy kis grpban kiváló lesz ill. solozni is kircsi.
Jó választás.sok sikert! -
#41113 ja frapsból nem árt ha újabb tört verzió van meg, én 2.7.2-vel toltam az már jól veszi fel a hangot is ha használtok voicecomot -
#41112 én még rr11en is 44mind 31 bodyval kenem szal nem leszólni a mind speccet :) -
#41111 Hehe, azt szedtem le en is...bar en FPS meresre,aztan rajottem,hogy tud mast is:)
Na akkor faint,thx:) -
#41110 Fraps nevű progival szoktunk mi felvenni. ha gondolod feltöltöm valahova -
#41109 Na dolj be mindenkinek aki tancsot ad,hihetetlen milyen emberek vannak!
Volt szerencsem egyutt lvlni egy sorcival lv25-tol lv35ig, aki bamme nem tudott mezzelni! Mondom semmi baj, biztos body, akkor AE rootolj, nem csinalta, de azt bamme megcsinalta,hogy egy kil 10 mob td-be szo nelkul lecsarmolta a task mobot...konyorogtunk releaselje, had oljuk meg...nem tette, mondvan milyen faint kis pet...na O a full mind specre eskudott.... -
#41108 Lujo, vagy Ubi, kene help,hogy kell videot csinalni?
legalbbis eloszor mivel kell felvenni, aztan mar a szerkesztest csak megoldjuk vhogy?
-
Bhalage #41107 hat theurgist mezzel -> rogtonitelo birosag -> belelonek a dunaba
;op
egyebkent a 46airt nem teljesen ertem, van46on vmi? 45 kell a specDD miatt
mi utoljara amikor 2theuval futottunk volt 1 air es 1 ice (ugyis osszes petet kell hasznalni - earthpet sokaig tart 1perc, a wind petek chainstunnolhatnak- egy moccolo healeren vicces- ill az icepet ami messzirol nukeolgat- ezt meg ha vki irtja a petspamot pbaoevel akkor ice+windpetre varrjon gombot ;op
jah speedje - sorcnak es theunakvan - ez a baseline caster spd.
cabanak nincs.
a theu egyebkent az egyik legjobb interrputer kari ill kibaszott jo a rr5 abilityje (amit nem sok class mondhat el magarol;( ) -
#41106 theurgist lett mégiscsak :)
btw találtam neten egy template-et (ill. többet is de ezt tetszett meg): 46air/26earth/10ice - leírva jól hangzik (27 sec ae mez, speed buff stb.), gyakorlatban mennyire használható (pvp-ben) air spec theu? -
RogueGigi #41105 Bazze :) qrva jó tényleg :D .. és mennyire igaz :p -
RogueGigi #41104 Na, ez tulképpen nekem még sosem sikerült. Fix csapatokba vagy nem fértem bele (hello puppy), vagy borzalmas volt a leader (zoy hehe, vagy pl zag). -
Bhalage #41103 meghalni nagyon konnyu
allando fix csapatot osszehozni azokbol az emberekbol akikkel szeretunk gamelni - az a nagoyn nehez :) -
Bhalage #41102 Gankign rofl u got owned bitch HAHAHHA -
Bhalage #41101 Farming LOL kurva jo -
#41100 Kockuljunk:)