Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csabee
<#banplz>

Uberlama
nagyon gáz ez a banner marchus 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

\o/

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

hol dingettél? azon a szar hekkelten már senki nem nyomja? nemtok elõfizetni most, nulla alatt vagyok erõsen anyagilag :p
pedig szívesen nyomnám.. ehh lehet elmegyek diablózni duellbe valakivel, és szarok a farmra 😄
tegla
Grati ide is oda is! <#worship>

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Uberlama
hüp-hüp 😞

AngeLujo
nograts tbh, végzergelted/addoltad magad eddig szal.... xD

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Csabee
grati grati 😊

najó, GRATI!!!! ^^

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

(se kép se hang)

Uberlama
grats! 😊 nekem meg az rr11hez :p

nya gratika dorinak es nekem strong lemarados rr5 crew

anti hero

dorin
gyere
fel
gg

anti hero

Uberlama
shit happens :<

picit alkoholos befolyás alatt álltam és mentem 2 órát franciákal, kõkemény 8-12k / 2 óra alatt xDDD

zzz

tegnapi*

anti hero

en a pug utan azt hittem hogy felvagom az ereimet ;[

anti hero

Hangianix
Irigyed vagyok. No nem a nosules, hanem a 20 ora miatt. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

szal nem lesz több flame/qq már tõled? -/

Botond
Pár. Most magánguildet nyomunk a haverokkal, semmi lilafarmolás, csak 60as insták néha, pvp néha, altozás néha,amihez kedvünk meg idõnk van. Eladtam a lelkemet az ördögnek és elment állásba is,meg megnõsültem akár heti 20órát is online vagyok,szal nem olyan nagy dolgok történnek már.
na mizusj a wowban? hany epiked van?

anti hero

Botond
Nem tudnátok megfizetni a honoráriumom. Na meg a sikerdíjat. :-P
akkor mester, itt az idõ

Botond
Hú,micsoda kemény flémek mennek itt,mióta kitettem a lábam.
Uberlama
jaj bocs ;<

dizsi 0o
megsértettél...

Uberlama
má megint, mi ez a hajnalig dizsizünk vaze? :o

!!!

Uberlama
jah ha nincs grp én is benne vagyok vmi ilyen poénba esetleg. bár mostanába elég sokat van meg rr11 is soooo near 😞

AngeLujo
ha nincs aod group akkor én kapható vagyok bármiféle funra, support/tank karival only mer tegnap rájöttem hogy szar dmg dealer vagyok :p

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

-)

egyebkent most felturboztak ipvpt agramon a fo rvr terulet.
nem lenne kedve par embernek egyik este vmi balanced fghez?

anti hero

glastonbury/albion ftw

anti hero

Nekem lenne megint nyomulni kicsinyt classicon, de egyedül francnak sincs kedve.. Azért ha majd összejön valami, akkor szóljatok. Balu, ti hol kenitek?
ami igaz az igaz QQ :<

zzz

Uberlama
menjé aludni holnap suli vaze!!! >.<

mintha kezdene feléledni a fórum ^^

Uberlama
hinnye nagyon bepwnoltál, de akkor hozzád fordulok tanácsért mert te ugylátom mind2 oldalt tapasztaltad már 😛

nem, mert te csak az egyikel toltad (tudtomal ? 😊) szal you are clueless abit!

zzz

Uberlama
kinek a pap kinek a papné :p

nah, nagyon pwn grapple nélkül tankal és banelord nélkül casterel játszani 😊 bár a castspeed nem olyan jó :<

and ofc debuff nuker a legjobb nuker, unlike some other servers 😊 bár ez lehet csak engem zavar mert 2 debuff nuke karim van

zzz

Uberlama
az a baj, hogy nem nagyon akarunk ujrakezdeni, meg én kimondottan szeretem toa dolgokat :< max midibe mennék , de oda is csak normal serverre, ugyhogy mara ez. amugy is sorcim 10L9.4 atm 😊

tegla
Inkább gyertek át Glastonra vmelyik realmba,azt itt legalább újdonság is van vmennyire...a sok hülye francián kivül...sztem Ti massziv 2nap playeddel felhúznátok amit akartok,azt enemy meg van mint szaron a légy.
1-2 nap ds vagy pénzfarm azt megvan az sc is,már tele van housing ds-s cuccokkal.

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

tegla
Én inkább sirok már ezen mint nevetnék v. élvezném.
Annyi baromságot össze tudnak irni a playerek,hogy hihetetlen.
Állandóan ez megy hol itt,hol ott;úgyis lesz mindig vki akinek vmi baja van és azt hangoztatja,sztem semmi értelme reagálni az ilyesmire.
Fárasztó végigolvasni és a vége ugyanaz...megy a süllyesztõbe...<#levele>

Uberlama
nah ez tényleg uniqe, mienk crim és irvr van hibibe, van 5 relicünk. Fogtuk magunk és levettük crimet lvl 1re hogy hibek elvehesség és vége legyen irvrnek. nem gyenge flame jön alboktol 😊 Hibik-midik már utáltak minket itt az ideje hogy albok is ezt tegyék 😊 (bár hibik midik megdicsértek szal nem az igazi. )

a zergelo zergling zergek visszaternek ? =)

anti hero

Uberlama
😊 btw igazi flame csemege fhn ha érdekel valakit. ^^ komolyan régen élveztem ennyire egy topicot mint ez 😊 vmi alb warning to pry guild aod vagy ilyesmi 😊

Botond
Kettõ.
hahahahaaa a a aaaa

anti hero

botondnak 2002 óta igaza van szal ilyen szinten felesleges erõltetni a flémet :<

de a wardenje akkor is gáz! 😛PP

zzz