Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A köcsög véleményed nyugodtan tarts meg magadnak, és akkor én sem írom ide hogy milyen szar embernek tartalak a társaiddal együtt. Köszi.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
zzz
http://members.lycos.co.uk/tehfoo/jpg/deadedbard.jpg
ez egy jó resist tábla baodal asszem 😄
zzz
zzz
Amúgy errõl nem érdemes vitázni ha akarsz írogathatsz ilyeneket :o
Lourker
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Lourker
MMnek nincs? hmm pedig azt hallottam hogy van vhol 😊 de mind1 is legalább igy van mire fogni ha kikapunk tõlük 😛
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
loe mindig is szar volt:p
MM-nek nincs buffbotja és nem nagyon laggolnak (talán egyedül az egyik healer láttam néha)
Lourker
Ja igen, azt tudjátok, hogy nem igen van már elit albi grp. Dark Rage(Pbuck solarflare és tsa) lelépett, sotl már nincs lényegében, LoE is szétesett. Viszon van 2-3 felnövõ rvr guild. a gnous rohadt franciák mocskos geci egy leecher senkiházi csigazabálók gyülekezete. a másik meg a vmi hosszu nevû német bagázs, na azokkal még nem volt bajom. :-)))))
Bad omen is kezdi egész jól nyomni, de a többi midi az nagyon szar általában.(persze az mm-n kívül)
Lourker
Nekem is volt olyan hogy általában 400-akat szoktam ütni staffal casterre, assassinra, szar resistes tankokra, de ritkán 1-1 casterre nem tudok 200-250-nél nagyobbat, és nem ablative miatt mert azt kiírná.
zzz
relicet nem valószinû hogy elveszik ha csak nem délelõtt jönnek. eddig 2-3x pattantak elég csunyán. elsõre 160an voltak és a 3kapurol pattantak mert 1 !!! fg aod vette vissza chainbe a keepeket és egy guardpop meg az érkezõ albok legyalulták õket.
relicet nem valószinû hogy elveszik ha csak nem délelõtt jönnek. eddig 2-3x pattantak elég csunyán. elsõre 160an voltak és a 3kapurol pattantak mert 1 !!! fg aod vette vissza chainbe a keepeket és egy guardpop meg az érkezõ albok legyalulták õket.
Talán nem azt a stratégiát kellene folytatni, hogy kardlappal ütjük az ajtót, a többi meg beáll keep elé egykupacba,hogy mindenki elkapja a mezzt+stunt és a dot+aoe spellek kivégzik a 80 ember 2/3át.😊
260 hibi
780 albi
760 midi
szerintem ez 1 reálisabb kép.
Ha midi tankra gondolsz ott 27%chain armor 26% melee resist, ablative proc max 100as és 25%ot vehet le max 1 ütésbõl ami annyit jelent ha valaki beüt 400-at akkor 100 el is megy de több már nincs is.Vagy pl 160as dmg üt 3x akkor -40dmg -40dmg-20dmg-t vesz le.
Ablative chantról én nem tudok egyik relmben sem.
zzz