Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"loe mindig is szar volt:p"

A köcsög véleményed nyugodtan tarts meg magadnak, és akkor én sem írom ide hogy milyen szar embernek tartalak a társaiddal együtt. Köszi.

Hangianix
Semmit, csak leirtam, hogy nerf ota a smiter, az ellenseges populacio 1%-at tudja megolni. (Ugye buffbot nelkuli sb az olyan ellentmondas, mint egy kupleraj kurvak nelkul 😄) + ha nekem 4 dolognak kell keszen allni, akkor az ellennek miert ne lenne purge-ja.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

😊 mit tettem? :d

zzz

Godwan:

http://members.lycos.co.uk/tehfoo/jpg/deadedbard.jpg

ez egy jó resist tábla baodal asszem 😄

zzz

Botond
micsoda gáláns lovag :-P még szólásszabadság is van :-P
Botond
Kalinka a hõs hadvezér és csapata el akarta leechelni a funjukat :-D
A cleric nem jár egyedül 😊

zzz

Azért ölnek meg solo embereket mert ez rvsr és nem arról szól hogy hagynak vkit elmenni ha egyedül van(és õk nem ismerték hangit).
Amúgy errõl nem érdemes vitázni ha akarsz írogathatsz ilyeneket :o

Lourker

Nem hinném, hogy az rp érdekelné õket. Máskor is csak azért mondták Kalinka csapatának, hogy tünés, mert +fg az már sok 1 jó fg mellé és nem tudnak ugy játszani.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Botond
vagy legalább néha késtek volna kicsit :-)
Botond
2 6fõs grouppal(mind2t 50es warden vezette,többiek kék-zöldek) odinsba hmgnél sötétzöld-világos zöld guildgrouppot legyaluljuk,erre jön sárga-kék guildgroup,és az oop/ooe bandát legyúrja,ez 3x volt LOL (nem volt mezzerünk ofc,meg egy db 44es menta az összes caster,2 druid 2 50es warden meg egy rakat tank)...jó móka volt :-) csak ez az ukrán guild ne jött volna mindig :-P
Volt nagy röhögés amikor lemezelted öket "LOL SMIT CLERIC" spam😊

Lourker

Botond
hadriansba ti nyírtatok ki vagy 4 órája btw?
Hangianix
Hat lol Lourker, NP-sek ennyire rp ehesek? 😊 Ha akartam volna eszre se vesztek, atlagoltatok a falon amikor jottetek 😊 Gondoltam integetek egyet, de NP rohant felem duhosen, kettot mezzelnem is kellett. 😊

Tafaya
Na az ilyen elmes (es stupid) beszolasok teszik flame thread-de ezt. Ugyi vagy...

Botond
kivéve,ha luske megelõz,és megfexem jól :-D
Botond
megyek akkor odinsba azt hazaváglak :-P
Hangianix
Na akkor jo is, hogy albiba megyek. 😊

Botond
ne viccelj,ma is egész délelõtt arra vártam jöjjön vki,de nem,most végre guildhent van exc/albiba :-)
Hangianix
Prywden RvR mostaban eleg erdekes, ha igy halad az nem baj, lesz idom felnyomni a mentamat. 😄 Bar ma lehet, hogy benezek albiba.

Hangianix
Az egyetlen grp ami a melee vonalat nyomja az Hadess-e (Fadeh/Fader etc). Mivel a jo sorcererek szama elegge korlatozott (a tobbi classhoz eleg, hogy ismerd, naluk jo reflex is kell 😄) igy nincs tul sok csapat amivel emainben erdemes kimenni.

Uberlama
aszem Exilium Logres talán

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
LoE csak akkor volt jó amikor 4fgos guild zerget rendeztek 😊

MMnek nincs? hmm pedig azt hallottam hogy van vhol 😊 de mind1 is legalább igy van mire fogni ha kikapunk tõlük 😛

néhány warders member dark rage-el játszik együtt hib/excalon.
loe mindig is szar volt:p

MM-nek nincs buffbotja és nem nagyon laggolnak (talán egyedül az egyik healer láttam néha)

Lourker

Uberlama
jajj és van vmi ZERG nevû guild is azt nem vágom.

Uberlama
na azaz bad omen ennek nem vágtam a nevét. na azt már lenyomtuk párszor. Warders meg valóban nem látok sûrûn 😊 MM meg külön kategória: buffbotos lagtrickes guild amugy jól nyomják.

Ja igen, azt tudjátok, hogy nem igen van már elit albi grp. Dark Rage(Pbuck solarflare és tsa) lelépett, sotl már nincs lényegében, LoE is szétesett. Viszon van 2-3 felnövõ rvr guild. a gnous rohadt franciák mocskos geci egy leecher senkiházi csigazabálók gyülekezete. a másik meg a vmi hosszu nevû német bagázs, na azokkal még nem volt bajom. :-)))))

Warders már nem igazán játszik prydwenen velük nem lesz komolyabb gondotok.
Bad omen is kezdi egész jól nyomni, de a többi midi az nagyon szar általában.(persze az mm-n kívül)

Lourker

Botond
animistnek 10% self-es absorbja van,vagy neki más is?8-)
Minden realmben van absorb buff, a necronak, animistnak, bonedancernek, ezeket tesztelte már valaki? Vagy talán van is már ilyen buffbototok? 😊
Nekem is volt olyan hogy általában 400-akat szoktam ütni staffal casterre, assassinra, szar resistes tankokra, de ritkán 1-1 casterre nem tudok 200-250-nél nagyobbat, és nem ablative miatt mert azt kiírná.

Botond
kisebbségi komplexus?lol,de hát kevesebben vagyunk lol
ugye milyen szar ha valakik azért nyernek mert több játékosuk van? emiatt alakult ki a hibi kisebbségi komplexus 😊 most valaki midibe játszana ide jöhetne és mondhatná ugyanazt 😊

zzz

Botond
na megvan a 100k thx to dorac :-) 2en zakkal alig bírtuk leverni,pedig csak egy paladin lol
Uberlama
ehh bocsi lag volt

Uberlama
lehet, de a baj hogy tényleg többen vannak és van 2-3 olyan elit midi guild akik jól kenik. ebbõl aod egyet tud megverni, MM és warders ellen nincs esélyünk, a 3. neve most nem jut eszembe.

relicet nem valószinû hogy elveszik ha csak nem délelõtt jönnek. eddig 2-3x pattantak elég csunyán. elsõre 160an voltak és a 3kapurol pattantak mert 1 !!! fg aod vette vissza chainbe a keepeket és egy guardpop meg az érkezõ albok legyalulták õket.

Uberlama
lehet, de a baj hogy tényleg többen vannak és van 2-3 olyan elit midi guild akik jól kenik. ebbõl aod egyet tud megverni, MM és warders ellen nincs esélyünk, a 3. neve most nem jut eszembe.

relicet nem valószinû hogy elveszik ha csak nem délelõtt jönnek. eddig 2-3x pattantak elég csunyán. elsõre 160an voltak és a 3kapurol pattantak mert 1 !!! fg aod vette vissza chainbe a keepeket és egy guardpop meg az érkezõ albok legyalulták õket.

Uberlama
nem az a baj. 2. kaput leverjük de bekempelik csunyán az ajtót és aestun+aedd+aedot+pbaoe+gtaoe megy ellenünk, aztán bemennek lordhoz és 3-4 pbaoe van logolva a lord roomban.. egyik délelõtt 40 albi kiment 1.5fg midi védte de volt 2 pbaoe, nem tudtunk bejutni a lordhoz. az a baj hogy a MM , warders meg ilyenek is stabilan ott vannak :/

Botond
rezzeljé mán :-P
Botond
mi múltkor az állunk egy kupacban 5-6FGvel megvárjuk míg összegyûlik 10fg mid,jobbról jön 2,arra mozgunk hátulról befut 2fg közénk közben és 2pbae kifeketet mindannyiunkat próbáltuk,és mûködött :-D
Botond
rotfl
Nem értem miért lenne kevés 80 ember(10fg)?
Talán nem azt a stratégiát kellene folytatni, hogy kardlappal ütjük az ajtót, a többi meg beáll keep elé egykupacba,hogy mindenki elkapja a mezzt+stunt és a dot+aoe spellek kivégzik a 80 ember 2/3át.😊

Most olvasom, hogy minstrelnél ez instant és semmit nem fogyaszt. Minstrel-t már nem is csinálhatták volna jobbra.Ja és még1x nerf.😊

Akkor meg amelyik albi sírn annak 1 hónapra letiltanám az accountját. Nerf albion.😊

Botond
remélem elviszik relicet,aztán ha wardennel szétcsapkodom albik arcát mert nem lesz +20%dmg jöhet a sírás :-)
Tafaya
Ablative Armor Buff Song
Mininek van

Tafaya
En szivesen atmennek, de csak veglegesen. Ilyen elkurt xp rendszer mellett nem szenvedek meg egyszer 0-rol.

Tafaya
Tobb a midi mint az albi az biztos. De ha ugyanannyi vagy kevesebb ugyis mind1, Renarist 3 napja nem lehet visszavenni, mert 60-80 ember keves egy 3 fg midi altal vedett keephez.

Ez hülyeség.😊 Az anont is nyugodtan számolhatjátok %os arányba.pl ha 30% anon akkor.
260 hibi
780 albi
760 midi

szerintem ez 1 reálisabb kép.

Nekem anno 1 sotl-os figura a 2kezes kalapáccsal 650-800 gmd-t osztott. Talán ha vele beszélnétek õ elmondaná, hogy nem 100dmget adó paladinnal kellene osztani a pofonokat, mert annak tényleg elveszi a felét.
Ha midi tankra gondolsz ott 27%chain armor 26% melee resist, ablative proc max 100as és 25%ot vehet le max 1 ütésbõl ami annyit jelent ha valaki beüt 400-at akkor 100 el is megy de több már nincs is.Vagy pl 160as dmg üt 3x akkor -40dmg -40dmg-20dmg-t vesz le.
Ablative chantról én nem tudok egyik relmben sem.

Uberlama

rvsr grp? wot teh fuck iz dat?

zzz