Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

zzz
midi: 1000
albi: 600
hibi: 200
manapság azt figyeljük meg rvren hogy az összeszokottab-, rakott grpra sokkal kisebb dmg megy
melee castok manapság panaszkodnak hogy minden sebzésüknek kb a fele megy be az ablativ dolgok miatt. namost azért az elég mókás ugye cappelt melee resist és ablativ chant vagy tököm tudja hogy van ez midiknél ( A MIDIKNÉL)
tehát ki nem szarja le a valewalkert (attól függetlenül hogy az elmult pár napban mind2x láttam abban a 2 bizonyos hibi grpban amikkel taliztunk, egyik pont NPs grp volt szal nyugodtan kérdezõsködj hátha válaszolnak neked)
jó akkor megint nem tudsz olvasni: 2 dologról beszéltünk egyszerre amit tapasztaltam az a HUNTERES (mielõtt megen felhozná vki dueleztem Tafyval régebben és 400 körül õ is lõtt rám ha jóél emléxem) dolog volt, a másik meg a többiek által elmondott DMG kiosztása MIDIkre.
Aclericeknek valóban az elsõ dolgok közt van a BoF. természetesen timeres, a timerrel kapcsolatos HIBI RAkkal kapcsolatos megállapítás ironikus volt és szintén tapasztalaton illetve magyar HIBIK által emlitett dolog.
De ha már ennyire okos vagy akkor magyarázd el hogy lehet hogy egy MIDI grp tagjaira (MINDEGYIK TAGJÁRA) a bevitt sebzés fele érvényesül csak. köszike.
A Valewalker RAt meg én irtam hogy ugy tudom hibiknél ennek van de nem tudom a MIDIKnél hogyan. eredetileg ez lett volna a téma lényege de leirom szépen hátha megértitek:
A MIDIKnél kinek van ablative chant/spell stb ?
és az utolsó hozzászólásomban még mindig a MIDIKról van szó mert ugye hibiket nem érdemes tárgyalni mert nincsenek rvren tehát tök lényegtelen (furcsa hogy az elmúlt pár napban mégis voltak sauban és hadriansban és véletlen mind2x láttam velük Valewalkert, persze ha egyszerûen nincsenek rvren akkor biztos rosszul látta mindenki, de lehet kaszája másnak is lehet..)
Egyebkent masik kedvencem volt amikor kimaxolt, fullrabuffolt infimmel, long dirk-kel (144-es max sebzes style nelkul ha joltom), style nelkul max 26-ot utottem savage-ba.
amugy meg tudom hogy max26% lehet a melee resist de ha erre jön még 50% +absorb az alap 2x+ (tankrol van szó) nem tom mennyire az ugy már elégy csunya.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
zzz
Most úgy néz ki, hosszú szünet után én is visszatérek a Daoc-hoz (Scythe néhányan talán emlékszenek), de látom jó sokminden változott azóta...
Érdemes megvenni a Shrouded Isles-t, és ha igen mennyibe kerül? (ha jól emlékszem 5 lepedõért láttam a cdgalaxisban) Mert ahogy így olvasgatom, a necromancer nem nagyon használható RvR-ben, de arról a másik új kasztról nem sokat tudok.