Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
a számítógép elõtt maszturbálsz?mindig sejtettem,hogy beteg vagy bazz :-P
zippofcy
Ha par szaz kmrel nyugatabbra szulettem volna most Monacoban vernem a faszom, nem a szamitogep elott

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

3mbnit adsl lehetne jó pár embernek, HA pár száz kmre nyugatabbra születik 😄

zzz

Tafaya
Ja es persz az osszes tetves "orszagos ingyen internet" a freeweben kivul valahogy nem tartalmazza az 59-es korzetet 😊

Tafaya
EN 33.6k-val csatalakoztam eddig is, hetfoig nem volt vele gond, persze nagyobb raidnel meghalt (50+). Hetfotol lagos fos az egesz, az uj freeweb behivoszam meg allandoan foglaltat jelez :/

Botond
ez a 33,6k dialup nem az igazi,piros lett minden 2fgvs1fgtõl,3mbnit adsl+gf4el meg zöld volt minden 5fgvs3fgnél is :-/
Botond
7deathspammig jutottam 2 halással,nem is rossz :-) 5,5k rp,még 5k a guildnek 800kig :-) quabynak meg 2:0 :-P
Botond
3 troll down,bd/thane/shamy :-) és még csak most jövök bele :-)
Botond
én meg ma este megraidelem odinst jól,azt szétcsapok minden nyomi trollt+törpöt :-P
Hibernia SI dungeonokhoz képest a midgardiak xpzés szempontjából az 1-10 skálán még a 0-t se ütik meg.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Nyomjad gyorsan 50re a karid, mert a közeljövõben akarok 1 TG raidet amiben az összes Councils + Icelords benne lenne. 1fg+1 húzó emberrel végig hentelnénk az egészet.

Igen, van tervbe véve kiskari tap lvl 50ig excal/midiben de mar lassan betelnek a helyek, es akkor indulas. Remeljuk ez is olyan jol szervezett lesz mint az elozo volt, tehat aki benne lesz az ne menjen mostanban nyaralni

Ha valaki szeretné még betolteni az 1-2 kiado helyet akkor keresse ott Kicsihuszar-t, Grizli-t vagy Zolla-t.

Uberlama
lesz megen kiskaris midis táp 50ig ? ha egen akkor én is mennék szivesen ha lehet 😊 az illetékesek lökjék már el nekem a mailemre. Igazibol bármi karival benne vagyok, bár van bdm és savagem.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Botond
borzalmasan néztek ki,de gratz :-P
Hangianix
Gratula 😊

Warrior, Shaman es Runemaster epic tok jol nez ki.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Drilla már 1 hete nyaral. lvl 44-ig jutott velünk.

Az nem spell hanem csoda😊

Tafaya
A gloriat ertem, friar buff, de milyen spell a viraghintes?

zippofcy
Drilla te melyik vagy?

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

http://free.x3.hu/fidel/csoport04.jpg
http://free.x3.hu/fidel/csoport05.jpg
Mid XP1
Mid XP2

A midgardi xpzésnek vége. Mindenki elérte az 50et és az epic is megvan mindenkinek. A forumon keresztûl is gratulálok mindenkinek.😊

Kép is van csak nem nagyon tudom belinkelni ide. Probálom azért..

Ha én megyek rvrbe a fejem felett glória lebeg és virágokat hintenek a lábam elé.😊

Botond
azt fél órát amit gameltem Raalos guildhenttel töltöttem :-) hiányolnak :-) mondjuk én is szívesen kifutnék odinsba aprítani egyet wardencsákóval,de matávot mostan bojkottálom jól,szal majd máskor :-P
Hangianix
Koszi megint. 😊

Botond
jó öreg hibi :-) legnagyobb önzõ gec-ek hazája :-)
Hangianix
2x probaltam csapatot szerezni, de elhajtottak, mert 50-s chanterekkel mentek grpolni 😊

Hangianix
En voltam meg olvastam is a szovegedet 😊 De az account tulajdonosa jatszott Exc/Hibiben vele

Botond
/clap :-P elmebeteggel mizú btw,azóta is lvl11?én most jövök a gamebõl vwvel szereztem 0,7et lehaltam buktam 0,5t,asszem ez a hétre elég is :-) guildbe azóta se járt senki ahogy nézem,egy darabbal nincs több rpnk meg semmi :-/ Lourk megörökölte egész prydwen hibit :-P
Botond
olyan van,hogy felveszed és a sapkáról,amirõl 2 qrvanagy szarvasagancs áll ki azt eltünteti,de nem töri mert ha leveszed megin megvannak az agancsok :-)
Botond
és eztet most kinek írtad?8-)
Tafaya
Lol ja, ramot alig latni 😊

Egyebkent van a hibiknek olyan magikus cloak amit ha full plate helm-re felveszel elotunik az arcod? 😊)

Hangianix
Mi ennek ellenere megoldottuk 1 napon belul, nem tartott 3 hetig. 😄

Botond
különösen a felhívjuk lourk figyelmét a tömörítés nevû csodára rész gigalol :-P
Botond
komolyan mondom,taranov meg a krisz73 vagy ki nem lámázott itt ennyit mint ti 2en :-P
Hangianix
Koszi, de sajna a dpg-s cimem nem tud tobbet 500k-nal 😊 a freemailes cimedre elkuldtem egy masik cimemet. 😊

bááááááááá láma detected!

zzz

Uberlama
tom hogy vicc csak én meg lehagytam a smileyt 😊

Uberlama
amugy meg télleg szegény vagyok még csak 18 platot tudtam összeszedni

Szvsz vicc volt és nem komoly ha te nem vetted volna észre:p

Lourker

Uberlama
nem hiszem hogy szegény lenne mert az is az én kari csak ottmaradt, amugy sorci és 12es és transporter kari.

😊)

zzz

Rájöttem az alboknál miért van plate armornak 34%os absorb-ja. Ugyanis ha 1 albi meglát 1 ellenséges keepdoor-t akkor a fejét használja, hogy bejusson, nem az eszét. A fémbili 34% absorbja munkavédelmi elõírás. A faforgács,szálka és fahulladék szembe és bõrre vagy bõrbe kerülését megakadályozandó.😊

Ugylátom Uborka cimborád nagyon le van pukkanva anyagilag. Jó lenne, ha 1 kis gold-dal megdobnátok, mert ugye 1 koldus csak rontja AoD guildképét.😊

elküldtem😊

Lourker

Uberlama

Hangianix
Ez baj. 😊 Nincs olyan cimed ahonnan tudsz 1 megat atkuldeni? Nekem van olyan, ahova akar 100 megatis kuldhetsz, tomoritve meg 1 mega alatt lenne 😊

Msn-t haszálok:p

Lourker