Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nade én csak békés szemlélõdõ vagyok

lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere
idejártok sírni minden hülyeségért
ott az 'húdesegítõkész' aod fóruma,oda nyugodtan besírhattok a nagycsávóknak,hogy na lécci help,nem tom miért kell ide 2naponta beírni,hogy szar az SI-m help...ez volt a sokadik alkalom,hogy vki ezzel bepoppol...egyáltalán mi a tökömnek vagytok aodba,ha ennyit nem bír segíteni ott rajtatok senki?
akkor minek van a fórum ha valaki kérdez valamit és egybõl az a
válasz,hogy olvass vissza.
Vagy nehezére esik az új embereknek segíteni?Mert ahogy elnéztem azon
kívül ,hogy 1-2 ember beirkál,hogy éppen leverték 5-en nem sok minden
történik és elég sok új ember által feltett kérdésre nem igazán válaszol
senki, tisztelet a kivételnek.
Ja és tojas100 is én vagyok,de bejelentkeztem nehogy ugatás legyen,hogy álnéven irkálok.
http://vnboards.ign.com/message.asp?topic=50888695&replies=15
lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere
szal tényleg nem rossz (mondjuk ezek mind szürkék voltak 😊
http://users.chartertn.net/k2brdr2000/pics/vp.jpg
szal elég jó, de nem annyira, nálunk is van ellég sok wizi akinek megvan(guildba), de még nem láttam volna, hogy kiírtanak akár csak egy csapatot is azzal a 2-3 VP-vel
Én K&H-s virtuális kártyát használok a havidij fizetésére és az rendesen müködik.
/korrigálás4tehwin
zzz
zzz
zzz
zzz
zzz
zzz
Nuff said keke 😊
zzz
Egyebkent tenyleg durva ezekkel a parameterekkel (kisse nevetsegesen is az, ha marad), de ugyanaz van, mint mezznel, nem mindig latotavolsagban jon ossze a talalkozas, akkor meg ott az insta mezz megint.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
AoD wizard: Néd mán itt dzsasztázik Lourker and Co.
AoD 2. wizard: Akkor gyorsan álljatok fel!
AoD 4. wizard: Na én már csak meghajolni tudok.
AoD 5. wizard: Legközelebb várjátok meg még kiérek az ajtón!
AoD 6. wizard: bocs skacok wc-n voltam. Volt valami?
AoD 3. wizard: Á semmi. Lourkerék groupja itt napozik hason a domb alján. Azthiszem szembõl leégtek és most a hátukat piritják.😊
1 pl amit olvastam. 100 hibi védte amg mikor albik elhozták relicet. Felbukkant pár group albi 10 wizard-dal és 3 sec múvla 72 hibi feküdt amgnél. Mire valaki is észhez tért volna a hirtelen halálból vagy a maradék félhalottból, addigra sos+bof és szépen átkocogtak albok amg-n. Ez a kis történet usa egyik népes szerverén történt.
1 albi nyilatkozat is volt, hogy õk 6 wizarddal mennek rvrbe és a VP-t használják csak ugyanis másra nincs szükség.😊Azt is írja ez a figura, hogy olyan csapattal(csapatokkal) még nem találkoztak akik 1850rõl ne haltak volna ki egybõl.
A végére 1 midgardi hozzászólás:
2fg high lvl RR midivel ment õ amg felé és egyszer csak meghalt mindenki.😊50-60% resist-tel.
Ennek a midinek az utolsó mondatja: Albs rvr easy mod.😊
Lourker
/ignore too
bocs de ezt nem tudtam kihagyni 😄
zzz
zzz
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.