Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
a pedagógai a lényeg :-)
Botond
:-P
amennyi fáradtságba került ezt beírni simán leírhatad volna mit kell csinálnia :p

nade én csak békés szemlélõdõ vagyok

lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere

Hagyjad már ez a topic gondolom arra való, hogy Botond mester el tudja nyáladzani milyen fasza csávó is õ, esetleg elsirja milyen durva a másik két realm 😊 Egyébre minek is használná... meg esetleg beszól... Sokat ne várj tõle 😛
Botond
azért van a fórum,hogy írjunk bele,és ha vki kiváncsi vmire megnézi,hogy van e válasz vhol,és ha nincs rákérdez a témára,nem azért,hogy minden kistöcs kedvéért beírjuk ugyanaz 745982564823569423x
Botond
nyasgemidejártok sírni minden hülyeségértott az 'húdesegítõkész' aod fóruma,oda nyugodtan besírhattok a nagycsávóknak,hogy na lécci help,nem tom miért kell ide 2naponta beírni,hogy szar az SI-m help...ez volt a sokadik alkalom,hogy vki ezzel bepoppol...egyáltalán mi a tökömnek vagytok aodba,ha ennyit nem bír segíteni ott rajtatok senki?
Nem azért írtam ide be,mert nem tudod megcsinálni.Csak nem értem,hogy
akkor minek van a fórum ha valaki kérdez valamit és egybõl az a
válasz,hogy olvass vissza.
Vagy nehezére esik az új embereknek segíteni?Mert ahogy elnéztem azon
kívül ,hogy 1-2 ember beirkál,hogy éppen leverték 5-en nem sok minden
történik és elég sok új ember által feltett kérdésre nem igazán válaszol
senki, tisztelet a kivételnek.

Gondolom Botond leszáradt volna a kezed ha segitesz a dolog megoldásába.

Ja és tojas100 is én vagyok,de bejelentkeztem nehogy ugatás legyen,hogy álnéven irkálok.

Botond
olvass vissza,már 62x leírták,vagy nyissatok külön topicot aod fórumon 'lámak/olvasni nem tudok/olvasni lusták ide,itt a megoldás' címmel bazz
Botond
ja,én is 2 hónapig toltam 8ks dologgal,de ez az éjszakázás nem pálya(fõleg,hogy elég sûrûn kell 4-5kor kelnem),de most látom,hogy voda is beint,megyek is abba a topicba megnézni mivan...
Botond
kb 1000 hozzászólással már bedobtam a dolgot,de akkor a kutyát se érdekelte :-)
és itt van fórum róla

http://vnboards.ign.com/message.asp?topic=50888695&replies=15

lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere

itten van

szal tényleg nem rossz (mondjuk ezek mind szürkék voltak 😊
http://users.chartertn.net/k2brdr2000/pics/vp.jpg

Így születnek a legendák 😊 azért a VP nem ilyen durva, nem tudsz megölni egy grp wizarddal 9 grp hibit azért 😊 mindjá nyomok skrínsátot

szal elég jó, de nem annyira, nálunk is van ellég sok wizi akinek megvan(guildba), de még nem láttam volna, hogy kiírtanak akár csak egy csapatot is azzal a 2-3 VP-vel

Hi.

Én K&H-s virtuális kártyát használok a havidij fizetésére és az rendesen müködik.

+C

/korrigálás4tehwin

zzz

ja és btw, vennék egy gf4et mostanába, de a boltba ahova járni szoktam csak Chaintech van készleten. Errõl tud valaki valamit? (megéri-e) Vagy inkább rendeljek Asus-t , MSI-t vagy ? 😊 Na mára asszem ennyi írkálás elég volt (bár jön majd tafaya és ebbõl a topicból se lesz titani 😄

zzz

lol, és igen 15900 enyém hurrá, jól kezdõdik ez a mai nap :d

zzz

Nah, hogy valami értelmes is legyen. Néztétek a foundations árait, hát nem durva a legdrágább ház megvétele + fenntartása 😊. Ja az a 95prõl induló alap telek vásárlás se rossz. (csupán egy hetet kell várni, hogy 1p legyen a telek értéke, nem rossz😄. De ahogy néztem craftereknek alap egy fasza kis ház, csak pendragonos eredményekbõl úgy tûnik (legalább is hibibe), hogy a 3 zóna közül egy teli van a többibe meg madár se jár 😄

zzz

Szóismétlésért szives elnézésüket kérem.

zzz

Egyébként Tafaya m8 köszi a helpért, hogy felhoztad a topicot a semmibõl, tessék egy banán de most már tessék visszamászni a ketrecbe! 😊

zzz

Fegyvertelen emberrel szellemi párbajt nem vívok.
Nuff said keke 😊

zzz

Hangianix
Hehe, ebbol volt egy vita AoD forumon. Khurrak es en azon a velemenyen voltunk, hogy a 7 wizard 1 minstrel csapat nem eletkepes, mert 1 trick pony 15 percenkent. 1 BAoD megszivatja oket, ha nem tudjak elnyomni fel masodpercen belul mindannyian hibik ellen. (Akkor meg ugy tudtuk 1500 a range, igy szobakerult az insta mezz is, mint megoldas ellenuk) 700 radius? Hat lol, mezz az mennyi, 350?

Egyebkent tenyleg durva ezekkel a parameterekkel (kisse nevetsegesen is az, ha marad), de ugyanaz van, mint mezznel, nem mindig latotavolsagban jon ossze a talalkozas, akkor meg ott az insta mezz megint.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Na végre. Eddig le volt halva sg forum.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Már látom magam elött, ahogy AoD wizardjai kiülnek apk elé és lourker groupja éppen elrobog apk elött... vagyis elrobogna.😊

AoD wizard: Néd mán itt dzsasztázik Lourker and Co.
AoD 2. wizard: Akkor gyorsan álljatok fel!
AoD 4. wizard: Na én már csak meghajolni tudok.
AoD 5. wizard: Legközelebb várjátok meg még kiérek az ajtón!
AoD 6. wizard: bocs skacok wc-n voltam. Volt valami?
AoD 3. wizard: Á semmi. Lourkerék groupja itt napozik hason a domb alján. Azthiszem szembõl leégtek és most a hátukat piritják.😊

Ha AoD akar jó rvr cspatot akkor csinál gyorsan 2fg-ot 6 ice wizard-dal és 4-5 nap played time-mal kilökik magukat 50-re. Nem kell akkor mindenféle építtet rvr group. 1.62ben meg szépen átspeccel mindeki earth vonalra és halomra gyilkojátok az SI epic dungeon neveset gtaoe-val. Így lesz xp(pénz),rp és a legjobb cuccok.😊

Most olvasgattam tengeren túli forumokat és azt találtam, hogy a legyõzhetetlen rvr group albionban tanyázik. Méghozzá a VP wizard RA-nak köszönhetõen amit 1.62ben erõsítettek. 14 rp, 1850 range, 700 radius, instant, 15 mins timer.(max dmg szürkén 2000 és 50%át sebzi még a legszélén is. Összehasonlítás képpen enchanter pbaoe 990 max dmg-t sebez a középpontban(rr5-ön 1015 dmg a max)

1 pl amit olvastam. 100 hibi védte amg mikor albik elhozták relicet. Felbukkant pár group albi 10 wizard-dal és 3 sec múvla 72 hibi feküdt amgnél. Mire valaki is észhez tért volna a hirtelen halálból vagy a maradék félhalottból, addigra sos+bof és szépen átkocogtak albok amg-n. Ez a kis történet usa egyik népes szerverén történt.
1 albi nyilatkozat is volt, hogy õk 6 wizarddal mennek rvrbe és a VP-t használják csak ugyanis másra nincs szükség.😊Azt is írja ez a figura, hogy olyan csapattal(csapatokkal) még nem találkoztak akik 1850rõl ne haltak volna ki egybõl.
A végére 1 midgardi hozzászólás:
2fg high lvl RR midivel ment õ amg felé és egyszer csak meghalt mindenki.😊50-60% resist-tel.
Ennek a midinek az utolsó mondatja: Albs rvr easy mod.😊

A flamehez is legalább 2 ember kell ne feledd.😊

Hahaha ez nem volt rossz:p

Lourker

Tafaya
Hat fogadd gratulaciomat eme magasroptu iromanyert. Mar csak azt kell eldonteni hogy az IQ-d a hozzaszolas idejenek az ora vagy perc reszevel egyenlo...

/ignore too

Tafaya
Egyebkent tok poen, lecsendesedne egy flame, de a keson erkezok eletben tartjak 😊 Steveh vazze nem panaszkodhacc 😊)

Tafaya
Nem tudom mi a halalfa szaraert jarok ide, csupa felsobbrendu ember koze 😊 Btw Rockety is lereagalta anelkul hogy a formai hibak kiszuresenek elegendo idot szentelt volna. Na mind1, legalabb ti hibik (volt hibik?) osszetartotok es nem marjatok egymast 😊)))

Tafaya
osszesen max 2 honapig nyomtam a 8k-ssal, akkor max 14-15k volt a dij, de mivel rokonnak keresgettem kozben dolgokat fizette nagy reszet. Most meg ejfeltol vagyok fenn (esetleg kicsit hamarabb)

hehe, pedig nincs is izgalmasabb egy jó flame-nél 😊

Botond
#15862re válaszolj plz
Botond
áááááááá,ezek már flémelni se tudnak rendesen...
Mi a helyzet európaiak? 😄

te már csak tudod milyen nem? 😊

bocs de ezt nem tudtam kihagyni 😄

zzz

Tafaya
Nem uncsi meg segget csinalni a szadbol? 😊

szólásszabadság van 😄

zzz

Botond
meg albok úgy általában ;-)
Botond
ennyit tudsz
Uberlama
gihi én meg aod/albi zerggel 😊)))

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Botond
én fgvel :-) az vmivel jobb,mint a piri pet :-)
Hangianix
Tegnap sikerult elinditani DAoCWin-nel 2 accountot, ma nem... Es ugyanazt csinalom...

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
tegnap is te vitted be a gyilkos ütést meg múltkor öngyilkos akartam lenni emainbe,és leültem amgnél,akkor infiddel leírtottál jól :-P
Botond
steveirwin az a te karid btw steveh?szerencsétlen csóka mindig beszopja,ha összefut velem :-)tegnap is vagy 2x dolgoztam el a betonban :-)
Botond
de ami a legjobban bosszant,hogy ha még lesz is 55,6k dialup korlátlanul(esetleg isdn-el),az se fogja elbírni a daoct+daoct+teamspeaket,mert buffbot+microfonos izé azé manapság rvrbe alap :-/ pl. ez a vw buffbot nélkül azé elég gyengus,de hülyére buffolva sztem azé odaverne elég sok csávót 1vs1be is,warden meg str/xon dex/qui buffal egyenesen elpusztíthatatlan meleebe
Botond
+akkor lett tele a tököm,amikor kidöntötték itt a telcsipóznát,és elszakadt a telefonkábel,és miután megjavították olyat csinált az összes behívószámmal(még rendes axelerossal is),hogy random 2-5percenként volt benne egy 15-30sec-es szünet,ami ha a 30hoz közelített akkor simán ld,ha a 15höz akkor annyi idõre "lefagytam",na most ez csata közepén ahol én vagyok a druid,és hiába csépelem a gombokat a jeleket majd 15-20secel késõbb küldi minden,csak jó nem,addigra már eldölt mindenki rég(még én is lol,nem egyszer volt hogy egyik pillanatban full hp másikban már fexem jól,ütést meg nem kaptam igazándiból,mert nincs senki a közelemben sem,ugyanis akik odafutottak átlagrunoltak rajtam,és mivel haltam amikor visszakapom a "képet" addigra meg árkon-bokron túl járnak...LOL),szal én ezt modemmel nem erõltetem ezentúl,még 7ig él az account,és most vn ilyen 15óra rulz csomagom(100at nem tudtam lemondani,hát módosítottam 15re,hogy ne fizessek annyit),azt lejátszom még,az kb még 2-3este rvr,de ennyi,majd ha jövõre tényleg korlátlan dialup max annyiért mint adsl esetleg tolom,ha nem kivárom jövõ nyarat,azt kigozok melózni vhova,ahol van adsl :-)
Botond
na de hogy csatlakozol 33,6k modommel?mert fatávnak(ha a 59es körzet fatáv egyáltalán) van eza 100óra power+a 8kért egy számra 80%discount,de én a 100órából kifutok 1,5-2hét alatt+halálba idegesít,hogy 4tõl küldhetem,amikor már jön haza az asszony a melóból,és itt ugrál a fejemen,hogy most mán ne gémeljek,mert családiélet rulla,mire elrendezünk mindent addigra ágybabújás jön normál esetben nem éjszakai gémelés....a 8k+telcsiszámla 20%ával meg sose úszom meg 30k alatt a telcsiszámlát+daoc elõfizetés,annyit meg nem ér meg nekem atm a dolog...