Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Uberlama
btw. nincs valakinek feles pénze mid/excalon vagy tank itemje? :i nem kiröhög de épp most szintezem a svgom (kb SI ota akartam egyet azt most megcsinálom) még 34es de csak pár napja tolom. szal ha van vkinek feles cucca hozzámvághatná 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

AngeLujo
most is az lesz, próbálj meg leütni egy shieldusert akinek rohadt magas dexe (najó nem túl durva, kb 340) és absorbja van 6 seces pbt-vel, emellett még ha akar le is grappléz. kb annyi esély lesz rá mint egy herot lecsapni csak ezek után én nem raknék herot a groupba ^^

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

hat ez lol

anti hero

Pari
Gondoltam,hogy ertekelni fogod😊

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Botond
Shield spec,óóóó,régi RAk mellett ez lett volna a godmode.
Pari
1.82

Warden

- The PBAE heal procs added in 1.82c have been moved to the Warden Nurture line.

- Wardens are now granted 1.8 spec points per level.

- Wardens are now able to specialize in Shield.

- Due to the addition of a skill line to Wardens, all Wardens will have their skill points refunded upon login to respec accordingly with the new allotted points and shield skill line.

...

tegla
Mivel?<#papakacsint>

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Hangianix
Ma lesz pontosan fel eve annak, hogy utoljara jatszottam 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Pari
haverom most speciel egy Gf 6800 GS-re gyujt ara kozel 70-80k

6600 GT

zzz

azon vagyok, azért fordultam hozzátok!

nahjó, egy haverom kért meg hogy nézzek a dolog után -p

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

tegla
Bemész a bótba azt megkérdezed melyik a legjobb ár-érték arányú kártya xy pénzért;ha még elõtte kicsit használod a guglit a téma kedvéért akkor lesz fogalmad is a dologról és nem sóznak rád vmi középszerû kártyát horribilis összegért v. egyszerûen megkérdezel vmi hozzzáértõ pc-s cimbit azt kész.<#integet2>

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Pari
vegyel 2 SLI-s 6600GT-t

mennyire jót?

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

jot
<#smile>

anti hero

milyen vidkártyát érdemes venni? 60k huf-ért minimum.

Pari
De az insta 50 szerver radobbentet(miutan 18x zergelt le egy 20+ os eld horda),hogy CCt adni dmgdealer-nek a legnagyobb baromsag a jatekba(plane debuffal kersztezve)root, snare ok ...meg Knight Onlineba lattam egy egesz jo megoldast,ami szerintem eletkepes lehetne...minden caster tipusnak volt 1 spec linehoz tartozo uninteruptable varazslata...aminek csak melee range volt, es nem tul magas dmg-e...

Pari
Semmi baj😊
Tudom,hogy szar...legalabbis megtudtam,mikor vegre kinyomtam 50re, felartiztam, scztem, mleztem...es szemvesultem az rvr-ben minden egyes hianyossagaval.
Pvezgetes kozben magam is olyan postokon rohogtem,hogy wiz lfg rvr😊
Meg en se vettem volna be magam,hogy vartam volna el mastol😊

hat nemtudom a wizard ugy szar ahogy van. elnezest Pari.
annyira nemtud semmit az a kari hogy az mar sulyos.
😞

anti hero

AngeLujo
nem tudom miért lenne OP-bb egy wizi stunnal mint akármelyik hibi caster de biztos így van :o (eld specnuker, baseline stun, emellé disease meg nearsight meg insta debuffok ^^)

Néztem múvíba ice wizzit, saját debuffal nem is volt olyan szar, bár eldtõl azért mérföldekre van :p Egy stun valószínûleg op-á tenné wizzit, de némi debuff, vagy esetleg ns/disase vmi hasznos holmit igazán megérdemelne.
Pari
En asszem akkor jovok vissza,ha jon wizzy luv...es ezalatt legalabb egy aoe stunt ertek😊
vagy aoe nst😊
de inkabb a warhammer-re gyujtom a penzt.

ha az, akkor sztem jó idõ lesz hogy visszanézzek aktívabban reaverrel -)

Pari
Szerintem luv lesz nem nerf az 1.83😊

mondjuk reavernek jó, mert dd-jét úgyse erõsítette

AngeLujo
erõsen szar ja 😞

- Banespike will now provide a 15% bonus for 10 seconds.

QQ?

hja, értem, "rebalancing", az annyit tesz, hogy nerf xD

szal hol is látsz 1.83 -as patch notest? -)

hinnnye

Botond
Aha,érdekes. Köszi az infót.
Pari
Nem teljesen vagom ezt a procot, de majd kifundaljatok:
Warden

- The Warden Regrowth line has been adjusted in the following manner:

- A new spell has been added: Buff (Offensive Group heal Proc) - Target generates healing via melee attacks. The spells are as follows at the levels specified:

8 Lesser Nature's Gift - Self instant cast/30 seconds duration/30 seconds recast. 15% chance to proc a Group Heal for 15 hit points. 1000 unit range
16 Lesser Nature's Favor - Self instant cast/30 seconds duration/30 seconds recast. 15% chance to proc a Group Heal for 30 hit points.
24 Lesser Nature's Token - Self instant cast/30 seconds duration/30 seconds recast. 15% chance to proc a Group Heal for 45 hit points.1000 unit range
32 Nature's Gift - Self instant cast/30 seconds duration/30 seconds recast. 15% chance to proc a Group Heal for 60 hit points. 1000 unit range
40 Nature's Favor - Self instant cast/30 seconds duration/30 seconds recast. 15% chance to proc a Group Heal for 75 hit points. 1000 unit range
48 Nature's Token - Self instant cast/30 seconds duration/30 seconds recast. 15% chance to proc a Group Heal for 100 hit points. 1000 unit range

- A new spell has been added: Buff (offensive PBAE heal Proc) - Target generates healing via melee attacks. The spells are as follows at the levels specified:

10 Nature's Curator - Self instant cast/30 seconds duration/30 seconds recast. 15% chance to proc a PBAE (250 radius) Heal for 25 hit points.
20 Nature's Deacon - Self instant cast/30 seconds duration/30 seconds recast. 15% chance to proc a PBAE (250 radius) Heal for 50 hit points.
30 Nature's Keeper - Self instant cast/30 seconds duration/30 seconds recast. 15% chance to proc a PBAE (250 radius) Heal for 75 hit points.
40 Nature's Stewart - Self instant cast/30 seconds duration/30 seconds recast. 15% chance to proc a PBAE (250 radius) Heal for 100 hit points.
50 Nature's Sentinel - Self instant cast/30 seconds duration/30 seconds recast. 15% chance to proc a PBAE (250 radius) Heal for 125 hit points.

Botond
wardenen mit nyomnak?
Pari
es ha jol vettem ki, jon az 1.83ba a reaver love.

Pari
Na uj finomsagok jonnek az 1.82vel...
Melee steather love,Friar love, thane love, egy kis warden love, Bainshee es Whorelock nerf.

Bith
14 naposhoz nem is kell tudtommal.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Uberlama
add meg nyugodtan, mi már évek ota használjuk és nincs gond. csak ne felejtsd el kikapcsolni az autorenewet.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

nah...leszedte meg minden...csak aza gond h 14napos verzió és nem szivesen adom meg a kártya számát...csak ki akarom próbálni... vmi áthidalás? 😊
hahó! én most kezdené el a játékot...valaki segitene egy picit? 😄
Tafaya
Inkább táp. Wowoznék szívesen, de nincs idõm a fél életem insanceokban tölteni 😊

Pari
hude nagy a csend...mindenki tapol vagy wowozik?😊

Pari
na jon az 1.82 usbe...max az elso 2 bejegyzes tunik erdekesnek,a tobbi inkabb csak fix.
- Reactionary combat styles now provide a 3 second window in which the player may use the style. When a reactionary style is available for use , the reactionary style will register as valid and trigger as long as you use it within 3 seconds.
- With this version, cross server guilds and alliances can now be formed. Guilds created now have a "Home" server which matches the initial leader of the guild's home server. Players from other servers in your cluster will now be able to join your guild, and alliances including guilds from every server in your cluster are now possible.

tegla
Na ez mán gyobb <#vigyor3>

lol, tudtam hogy q-vára idegesíteni fog titeket -)
de akkor maradok ennél ;<

tegla
btw 2!napja dolgozom,nincs már 7/24 DAoC,orrvérzésig...azt hiszem össze fog dõlni a világ de legalábbis Camelot..<#wilting>
Lóvári nyelvjárásban otthon vagyok de,hogy is fejezzem ki magam...háromszáz...háromezeret...<#help>

tegla
Ja inkább jobb a régi avatarod,ez olyan diszkófiling 2kõbányai meg egy fél vegykó után xD

maradj inkabb a (c)Marchus -nal
plz

anti hero

Botond
Innen már nincs kit/mit kiszûrni...
xD
pedig egyedül csináltam ;<

az epilepsziásokat ki lehet szûrni a fórumról -)

picit 😛

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"