43179
-
#41179 jah de esik zsíros epic :) azért megéri, már akinek -
#41178 még mindig jobb volt, mint a wow "world event", farmolj b+ ész nélkül oszt majd kinyílik a kapu, ki is nyílt, szerver meg infarktust kapott és bekresselt...cg, mindezt 1 év kőkemény fejlesztés után sikerült elérni, de volt kínai ünnep, mert az bazira kell -
Bhalage #41177 hacsak 3-4ora lenne, de baszki ... van az 7-8is es legyen ember aki ennyit vegigcsinal... komolyan megkerdeojelezodik bennem hogy normalis-e -
#41176 kevés időm van most bármire is, ez arra elég, hogy haverokkal elszórakozzunk
3-4 órás monoton raidektől már kicsit hányingerem van, meg attól is, hogy az egész nyomorék rendszer a farmra alapul és minden egyes dolog arra orientálódik, pvpzni nem lehet, bg-ken repu farm megy semmi más (wsg unreal tournament, koszi nem kell), ha meg véletlenül összetalálkozok Szájbaszarlak nevű hazánkfiával akkor vagy elfut vagy belogol bg-re, ha vesztésre áll :) szal érdemes-e? nem...
talán warhammer... majd, nincs jó mmorpg a piacon atm (kivéve eve de az nem fantasy :D)
-
Bhalage #41175 midiben vmi olyan realm event volt hogy gonosz manok jelentek meg az uj SI zonaban - modernagrav, emg van ott egy bazis is es ott spawnolt egy nagy repkedo csontvazboss ZKYRYRKYKEKKYEHK izebize, ott voltunk Grizlivel : ) regen meg screenshotot is raktam fel rola -
RogueGigi #41174 No igen, daoc manapság a rengeteg abilityvel meg arti cuccal már koránt sem nevezhető egyszerűnek.. Amikor minceremen toában 5 quick barom volt, mind tele, és csak kevés ismétlődés volt :p -
RogueGigi #41173 hmm daocban emlékszem csináltak realm eventet nem sokkal a lelépésem előtt, valamikor tavaj év közepén, elfoglalni asszem 5 keepet vagy mennyit.. Valami be is vállalta, hogy levezeti, és ha jól rémlik el is vetünk minden middi keepet. Hihetetlen hent volt, persze főként albzerg, amitől hiába menekültünk albokként mi is, rövid időn belül middik loggoltak, vagy elmentek pve-zni, relicük nem volt, szal igazándiból mind1 volt, és funnak meg nem fun.
Ezt azért goa érthetetlen módon kicsit túlzásba vitte :p
Viszont utána volt middi meg hibbi realm event is, nemtom mi lett velük. -
#41172 a wow odáig volt jó, míg az első epicek meg nem jelentek, onnantól kezdve mindenki vér szemet kapott, csak azt nem értem, hogy minek törik magukat az emberek, a jobbnál jobb cuccokért, ha egyszer nem is pvpznek, rejtély...
egyébként a game (wow) viszonylag egyszerű felépítésű, az emberek pedig nem szeretik a bonyolult dolgokat, ezáltal lesz (lett) népszerű -
RogueGigi #41171 hehe :D -
Bhalage #41170 nekem tetszik bizonyos content, pl ezek a theme - instance dolgok, mint a dire maul, stratholme, vagy eppen egy blackrock spire, bar az osszes nagoyn jol meg van csinalva, van egy eleje egy kozepe es egy vege.
ami tetszik meg az a solo content hogy barmelyik class al, vegul is tobbe kevesbe jol vegig lehet csinalni 1-60ig. ill hogy eleg jol el lehet lenni egyedul es minden nagyonfancy jol nez ki.. neha kicit tulzas de azert a csilivilire odafigyelnek..
ami honapokra odaszegez a monitor ele meg nem egy grp v guildcentrikus fejlodes hanem egy oncelu.
es a veget nem ero farm es repuk gyujtese. hat ez okoz kisebb hanyingert nalam, mert en inkabb azert jatszom a jatekkal hogy jol erezzem magam masokkal, es jo kozos elmenyeket eljek at. wowban az emberek (nalunk pölö inguild ami szanalmas) egymas torkat is elharapjak 1-1lootert. hat ilyenkor ha eszembejut egy lyonesse server, akkor komolyan boldog vagyok hgoy jatszhattam nemetekkel ott es orul a kis szivem(olyan hangulatos mint regi hib/pryd+meg egy kicsit jobban), viszont ha wowos kollegakra gondolok, komolyan szanom oket es sajnalom hogy mikbol maradtak ki. nem is az embereket hibaztatom, hanem a rendszert.
nincs realm osszetartas
nincs guilden beluli osszetartas
nalunk legalabbis senki nem ismer senkit kb
nincsenek realmcelok ill guildcelok csak hogy mindenkinek meglegyen minnel tobbepik :I
diohejban -
riviera #41169 Btw csomót gondolkodtam, hogy a wow-t mi adja el, jutottam is vmire ami nagyon rossz de kivi lennék a véleményetekre. (már aki játszott vele) :) -
Bhalage #41168 errol jut eszembe - regi szep idok =)
-hol vagy bhaaaaaaaaaaaaaaaal?
-infikre vadászom!
;op -
Bhalage #41167 hat igy van zak, ha van grpod akkor meg mindig fun ha nincs akkor meg szopod a brét. -
riviera #41166 Wow után ha lesz a kollegának grpja ahogy mondta akkor azt mondom jól meggondolta a dolgot :)
Igaz halódik a game de legalább látnak rendes pvp-t :p
Pár hónapja csináltam trial accal 1 thidranki shadowbladet glastonburíyn és nagyon jól szórakoztam :) -
Bhalage #41165 /blush
;o) -
Bhalage #41164 jaja casterenek overcappelt dex es +cast spd ,cappelt resistek meg egyeb statok alap :)
lujo infije overcappelt str meg dex meg ilyen nyalanksagok : )
thidre sc az musthave : ) kell a BDk meg a warlockok ellen :p -
RogueGigi #41163 jó, mondjuk bhal azért 'más szint' .. ahogy mondani szokás :) -
#41162 simán xD
pl az infimen olyan cucc volt (vagyis van :o), hogy con str meg hp az capelve, volt neki 2% melee speed is (többet nem találtam ami megadná low lvl-en :D) meg minden resist maxon :) olyan ownage volt hogy 2-3 enemy (kb mind1 micsoda :) az röhögve lement. Bhallal duoba fg-ket öltünk lazán :D -
#41161 meg thiden is toa scbe?
OMG U R RLY SICK M8S:) -
#41160 naja, bard + 2 vamp és 1 órán belül logolt minden enemy warlockostól mindenestől :(
vagy bard + eld + vw vagy sorc + inf + scout vagy... :D igazából thidrankiba az a szép hogy közel mind1 mivel játszol ha értesz hozzá egy picit akkor mindent meg lehet alázni :) (főleg ha toa sc-be tolja az ember mint ahogy mi csináltuk :) -
Bhalage #41159 ne is mondd meg elerzekenyulok ;<<<<<<<<<<<
thidranki nekem olyan nagy kedvenc volt, mind3 realmban vannak thid karijaim es mindig imadtam thid grpokat vezetni. 2-3foseket - lujo, ubi biztos emlekszik, alt mindent meg lehetett olni, ez 1-2ora fun aztan loggolt minden enemy :) -
#41158 lv20ig elvezi a mas fajta pve-t, az ujdonsagot, onnan meg jon az igazi pvp,rvr Thidrankin,ami a daoc erossege...emlexem, elso teleportom Thid-re...es a csodas pve isten ubermegadmg dealer lv 21es fire wizziemmel mingya belefutottam egy lv24es VW-ba aki ugy agyon vert,hogy csak pislogtam:) alldogaltam ott a gray rog gear-embe, tokeletes tudataban minden skillemnek, es halalt hozo boltjaim tarsasagaban, madj 2 hiteltek,mint egy kutyat...ejjj:) -
Chris #41157 Hehe, ezt a daocos próbálkozást jól meggondoltad? :D
-
#41156 Uj Leirvik lesz...vegre...ruheltem ennyit uszni nem casternek valo:) -
#41155 Pally, VW, es Valk love...Healer love
-
#41154 Na jonnek az uj love-ok elso infoi 1.83 -
#41153 szerintem dmg-re gyúrj rá csak, ilyen mastery of magery meg hasonlók, aztán magasabb RR-en lehet moc etc -
#41152 FH-ról copyzva de rohadt jó :P
[URL=http://www.grapheine.com/bombaytv/play_uk.php?id=870080]"Me and albs"[/URL]
a teljes topic FH-n mégtöbb poénnal:
FH funny topic -
#41151 senki? -
Nemet #41150 Még magyarul sem tudok írni, szal "...azoktól elnézést kérek..." -
Nemet #41149 Magic missile
Akik még nem látták, azoknak javaslom, akik már látták azoknak elnézést:-) -
#41148 Skacok, javasoljatok mar vmi okosat egy duo/grp friendly trispec cabbynak milyen RAkat illdomos felvenni?
Pl.
RR3nal
RR4nel
RR5nel...tovabb meg nem gondolkodom:)
most vok RR2, es megyek Leirvik-re ugy RR3-3l5-ig...
Van Purge,MoF2, es WP1-em....(MCL-t majd veszek fel 1-esen)
Nezegettem a Jagger-t nade most egy percre, nem eri meg az a plussz 10lv.)
MoC-t nem igen akarom felvenni egyesen majd inkabb RR5 kornyeken. Szal mire gyurjatok? Aug dex? -
#41147 köszi -
#41146 warhammer (pnp és táblás játék) picit nagyobb múltra tekint vissza, mint a wow, szal inkább a wow hajaz a warhammerre, bár én cseppet se bánnám, ha úgy nézne ki, mint a wow, nem a gfx a wow hibája... -
#41145 haha, becumiztam,mint oly sokan a fraps un/reinstall utan nem indul el:) -
#41144 Thx...1-2honap es keszulhettek az elso fun videonkra:) -
#41143 nm megoldottam:) -
#41142 ehh, sec átnevezem, van benne egy space :o
így elvileg -
#41141 Ooo..neked muxik a link?:)
-
#41140 ehun van-e fraps :)