Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahogy SI meglett rá pár nappal fedeztem fel ezt a bugot csak Botond felvilágosított, hogy ezért könnyen bannolhatnak és nem erõltettem a dolgot.😊
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
SH-hoz viszont olyan bot kell amelyik gyógyít is.😊
Cothrom Gorgeban a vizesés mögött van vagy 100 db 50en nari mob ez még talán jó hely csak van 2 neves amiket nem árt elkerülni. Vagy Tur Suil dungeonban ha lementek az elején van jó. Az elsõ terembõl tovább mentek a bejárattal szembeni folyosóban. A folyosó végén jobb kifi kanyar van. A kifli közepén van a biztoságos hely.😊 Gyors pop és 2 irányból húzhatsz
köszi!
zzz
Én leprechaunok(CF vagy Mount Collory),vein golems(CM pit), SH ( Glimmer Warshades,geists,strikers)de nekem lvl 50 chanter adott volt.
köszi
steveh köszi a meghívást albionba (majd 2nd accal azé beköszönök 😊, de nem tudom elhagyni homelandemet ezé marad a buffbotos fellállás
zzz
azt én is egészen odáig, amig 1.62 valami német szerveren egy thidrankisat nem nyomok 😄
zzz
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Egyébként én valahogy elfelejtem a dmg debuff aurát használni, bár ha pbaoe grouppal futok össze akkor twistelem õket... aztán legény legyen a talpán aki MoC nélkül castol mellettem 😊
Egyébként a leviathán is oszt egy kellemes sebzést, bár ezt csak más reaverrel dumcsizva hallottam.
zzz
Tudnek meg peldakat felhozni, csak minek?
Ha nem verik oket addig agyon akkor majd a majuk / vesejuk / szivuk nyirja ki oket 10-20 even belul, szoval nem kell oket sajnalni, se haragudni rajuk. Alacsonyabb ertelmi szintu embereknek is lenniuk kell, elvegre nem vagyunk egyformak.PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Bocsi, de ezen nagyon beragtam!! Aki tudja, kuldje korbe a linket, vagy lazadjon ahol tud (bar Magyarorszagon lehetetlen). Amig az ilyet nem buntetik legalabb 5 ev bortonnel, addig balkan vagyunk!!
http://tar.hu/alexease
THX
ON
addig bebújank egy fa mögé :]
lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere
lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere
zzz
De mi a fene az a VP? AoDban meg sose lesz 6 wizzis grp, mivel foleg tank meg stealther guild
Asszem egy 50es fire wizzi van ... vagy legalabbis volt akkor mikor utoljara jatszottam 
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Szerintem titka egyszerre kell nyomni.
Ugye a BAoD ami megfogja ezt, de hát azt is el kell nyomni mint a VP-t+ a szembõl találkozás se garantált mindig ebben a játékban, de ez mindenkire vonatkozik. VP group is kaphatja hátba a másikat és akkor nincs BAoD amit el lehetne nyomni.
Szerintem 6 wizard 1 minstrel 1 cleric group-pla jól müködhetne. DAoD fenn van akkor sos és szépen elkocognak.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Régen is ez folyt, és amint látom nem te vagy az aki ezen változtat... 😊
Mindig akad egy tapló.. 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ja és te vagy a király mert most jól megmontad.
És ne félj ha AOD forumba kérdeznék valamit tuti nem az olvass vissza lenne a válasz,de mivel ezt a forumot többen olvassák napközbe ide merészeltünk irni segitséggel kapcsolatba,de ezek szerint rosszul huzás volt mert igy megzavartuk fenséges magányodat,és nagy erõkifejtés árán ideböffentetted,hogy olvassunk vissza.Köszi a kimeritõ segitséget,igaz már sikerült elháritani a hibát.