Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megjegyzem uccsó emlékeim egyike, ahogy Alpha vív egy teljesen kilátástalan harcot egy bd-vel, de úgy, hogy én és a grpom nézi, már kb 3x fulra healeltük alphát, megöltük az összes petjét a bd-nek, én disaseltem, és még mindig nem fogyott a hp-ja. Alphát meg nem mondanám egy gimp játékosnak :p
Utána meguntam, és lenyukoltam a fenébe, alpha csak annyit mondott AS-en: suck a ballanced class.
Ilyenek miatt sem akaródzik befizetni accot megint, fenének se hiányzik ilyen szivás.
hide-ba moge,dd,dd,mezz,dd,dd,stun,dd,dd...,aztan 2 chamber dd+tap-el kinyirt,ugyhogy visszament vagy 60%hpra...mondjuk rr5 volt,en meg 3...
egyszer azon rohogtem ,hogy ,4en utottekegy wl-t en tavolbol neztem,az meg elkezdett uninterup pbaoezni...mind a 4 lefekudt...ddvel nyirtam ki tavolrol...
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
zzz
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
anti hero
Jol tom,hogy EUba meg a legeslegelso dmg nerf sem live?
Q: What server had the most banned accounts?
A: 40% of the banned accounts came from the Killibury cluster. (faint meg jo hogy ezen a klasszikon toltam...
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
nem nagykepusegbol mondom, de albionban a 2ik legdurvabb (elso lévi - mert ok tenyleg jok es marha sokat toljak egyutt) egesz klasszicon meg a 3v4ik legdurvabb grp lehetett a mienk sztem.
es osszejott par embernek minden szar ugyhogy ki vagyunk love.
pedig BC siman lement mindig, Dorfz jo fightok lementek szepen, PE ugyszinten, New Order - lol free rp kb 😊 random roleplayers 5reliccel + +1-2realmrankkal jo fight es rr5 utan kezdett jol kinezni az utolso fightot meg nagyon szepen nyertuk, Rainbow - jo fight, opgard kar hogy mindig addoltak 😊 ok is mentek szepen a levesbe. kik voltak meg.. a random grpok azok olyan 10-20secig tartottak ? kb
na mindenesetre uber kis grp lett msot mire nem tudunk ggt csinalni 😞
anti hero
egyébként ez nem tdd grp hanem ööö stlong ezisazis inkább
puppet tdd - diu vgn - halduran tdd - maril volt vgn - én tdd - tuorin eclipse - gwal tdd - vmi step in druid fasztudja - technasia eclipse
nem volt olyan fényes este, de rossznak se hivnám... szokható átlagnak jó lenne though 😛
zzz
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
We also use technology, as you all know. For the last few months, we've been test driving our program's latest refinements. We didn't want to deliver bannings until we were absolutely sure we had no false positives. Well, we're sure now. So, to about four hundred and fifty people with nothing better to do but cheat at video games: Time for a new game, because you are now banned.
mondjuk wizi az rr3 elsõ rvr estéje xD friar meg beugró volt, de valszeg õ lesz az uj stabil mert kurva jó player, csak még fel kell huzni neki karit addig lujo friarjét fogja tolni aszem.
1, nincs theurg... nah most ez classicon még caster grpba is szopás, nem hgy tankba, cabalist és sorc interruptoljon amikor nincs guard mkay :f
2, paladin offensive... ezt most ne ragozzuk sztem, legyen arms/reaver vagy merc speceljen slamre de paladin assistba kõkemény 60as dmgel csak slamért felejtõs amikor effektiv shield spec 98 és helyette a 62es shield spec tic a védelem etc etc
3, a tankjaik bénák... legalább is nekem ez jött le, lehet csinálok egy mercet a teszt kedvéért, de hogy stun alatt Bd-t nem ölnek meg és csak rohangálnak fel alá 24/7 ahelyett hogy ölnének elég zZZz 😄
4, heretic spec... nah most ha már slamje van, akkor legyen neki Levi is és assistolja õ a tankokat, DPS - RA-k
Olyan grpok öltek meg amiket az esetek 90%-ba beaprítunk és csak olyan grpokat öltünk meg több perces kínlódás árán amiket másodpercek leforgása alatt szét nukolunk. De legalább az a tudat jól esik, hogy caster grpot csináltunk mert Leviatha mögött mi nekünk van a legerõsebb grpunk classicon. (bár svédek rerolltak mi setupunkra és õk jól tolják)
egyébként jah, our grp classicon nagyon szar...
anti hero
hu bazzeg de koran van. need coffeee
anti hero
2sorc 2theur caba pala 2cler ftw - classicra
anti hero
amúgy nem érezném durvábbnak mint egy debuffnukert baseline stunnal, kb ugyanaz a dmg a dd-n debuff nélkül wizinek mint debuffal egy chanternek
friar nélkül meg em group a group :p
mind a classicon jatszanak ^^
anti hero
alb = szopóág ha ilyen nuke vs resistrol van szo amig az albokba capet lo mindenki mert (tisztelet a kivetelnek ) senki nem megy friarral
anti hero
na, hova toltsem fel dorin svg videojat?
anti hero
no comment easy mode :puke etc
anti hero