Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

..és akkor itt vagyok kénytelen feltenni a klasszikus kérdést, hogy mégis miért csinál ennyire minden más felett áló classt a mythic? Hihetetlen, hogy nem látják mennyire sok ember hagyja abba emiatt a játékot..
Megjegyzem uccsó emlékeim egyike, ahogy Alpha vív egy teljesen kilátástalan harcot egy bd-vel, de úgy, hogy én és a grpom nézi, már kb 3x fulra healeltük alphát, megöltük az összes petjét a bd-nek, én disaseltem, és még mindig nem fogyott a hp-ja. Alphát meg nem mondanám egy gimp játékosnak :p
Utána meguntam, és lenyukoltam a fenébe, alpha csak annyit mondott AS-en: suck a ballanced class.
Ilyenek miatt sem akaródzik befizetni accot megint, fenének se hiányzik ilyen szivás.
Pari
termeszetesen unbuffed voltam.

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Pari
hat az minimet classicon redszeresen 2 shotoltak....pedig mindent bevetettem...
hide-ba moge,dd,dd,mezz,dd,dd,stun,dd,dd...,aztan 2 chamber dd+tap-el kinyirt,ugyhogy visszament vagy 60%hpra...mondjuk rr5 volt,en meg 3...
egyszer azon rohogtem ,hogy ,4en utottekegy wl-t en tavolbol neztem,az meg elkezdett uninterup pbaoezni...mind a 4 lefekudt...ddvel nyirtam ki tavolrol...

lol nem insta killrõl beszélek én se ofc 😄 hanem arról hogy a QC stun nem mindig ért oda XD

zzz

engem nem igen instakilleltek, max mindig az volt a gond hogy uninterruptable lifedrainnel toszojtottak meg, pedig csak 15% matterem van.

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

tanknak 2000+ hp és aomal talán xD

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

AngeLujo
jó sc-vel mostmár sima ügy egy wl stun nélkül is (najó nem mindig xD) de azér igazán rájuk férne még némi nerf, mondjuk egy 'Delete Character ---> Y-E-S'

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Uberlama
ja atm 1.80on vagyunk szal wl nerf volt már :p

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

de az azert igen 😊

anti hero

Pari
1,82 Tovabbi Lock nerf jon...yipee😊
Jol tom,hogy EUba meg a legeslegelso dmg nerf sem live?

Pari
Grab Bag,Mythic:
Q: What server had the most banned accounts?
A: 40% of the banned accounts came from the Killibury cluster. (faint meg jo hogy ezen a klasszikon toltam...

hát ahoz képest hogy alapból 6-7 alapember volt sztem jól ment a dolog TOTÁL nem fotm setupal (legalább is classicon😄)

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

hat igen ez basz be.

nem nagykepusegbol mondom, de albionban a 2ik legdurvabb (elso lévi - mert ok tenyleg jok es marha sokat toljak egyutt) egesz klasszicon meg a 3v4ik legdurvabb grp lehetett a mienk sztem.
es osszejott par embernek minden szar ugyhogy ki vagyunk love.
pedig BC siman lement mindig, Dorfz jo fightok lementek szepen, PE ugyszinten, New Order - lol free rp kb 😊 random roleplayers 5reliccel + +1-2realmrankkal jo fight es rr5 utan kezdett jol kinezni az utolso fightot meg nagyon szepen nyertuk, Rainbow - jo fight, opgard kar hogy mindig addoltak 😊 ok is mentek szepen a levesbe. kik voltak meg.. a random grpok azok olyan 10-20secig tartottak ? kb

qq

na mindenesetre uber kis grp lett msot mire nem tudunk ggt csinalni 😞

anti hero

ehe kár, hogynemtok joinolni hozzátok..elgondolkodtató pedig.
ehe kár, hogynemtok joinolni hozzátok..elgondolkodtató pedig.
hiányzik a grp fele (már csak hatan vagyunk, sorc - sorc - caba - theu - cleric - paladin) nah most ebbõl nincs meg a 2 sorc 😄

egyébként ez nem tdd grp hanem ööö stlong ezisazis inkább

puppet tdd - diu vgn - halduran tdd - maril volt vgn - én tdd - tuorin eclipse - gwal tdd - vmi step in druid fasztudja - technasia eclipse

nem volt olyan fényes este, de rossznak se hivnám... szokható átlagnak jó lenne though 😛

zzz

AngeLujo
azigen 😊

Uberlama
nah nem volt rosz, csak mi bénáztunk a fightok felébe kb.

Pari
vajon eszkabaltak vmi kemprogit beepitve a jatekba?😊

Pari
Heh,mythic bekemenyit...
We also use technology, as you all know. For the last few months, we've been test driving our program's latest refinements. We didn't want to deliver bannings until we were absolutely sure we had no false positives. Well, we're sure now. So, to about four hundred and fifty people with nothing better to do but cheat at video games: Time for a new game, because you are now banned.

AngeLujo
jó fos egy este volt pedig csak a felén voltam jelen :o tdd meg húzzon vissza classicra, mkay? :p

Uberlama
/poke 😊

kb 6x mentem vissza DCbõl ligenbe buffbothoz, szarul volt szokatlan :d

Uberlama
volt egy nagyon szar fightunk ellenetek mikor nagyon szépen kaptatok el minket kezdéskor, nem mesze hibi mgtõl dombról jöttetek le. az a baj a mi grpunkal ha elején elkapnak minket igy egybe akkor egy viszonylag normális grp már simán kinyir minket >.<
mondjuk wizi az rr3 elsõ rvr estéje xD friar meg beugró volt, de valszeg õ lesz az uj stabil mert kurva jó player, csak még fel kell huzni neki karit addig lujo friarjét fogja tolni aszem.

our grp több helyen is hibázik (szal aki játszott velük/ellenük pry-exc clusteren azoknak iszonyat csalódás lenne látni ezt a gamestylet xDDD):

1, nincs theurg... nah most ez classicon még caster grpba is szopás, nem hgy tankba, cabalist és sorc interruptoljon amikor nincs guard mkay :f
2, paladin offensive... ezt most ne ragozzuk sztem, legyen arms/reaver vagy merc speceljen slamre de paladin assistba kõkemény 60as dmgel csak slamért felejtõs amikor effektiv shield spec 98 és helyette a 62es shield spec tic a védelem etc etc
3, a tankjaik bénák... legalább is nekem ez jött le, lehet csinálok egy mercet a teszt kedvéért, de hogy stun alatt Bd-t nem ölnek meg és csak rohangálnak fel alá 24/7 ahelyett hogy ölnének elég zZZz 😄
4, heretic spec... nah most ha már slamje van, akkor legyen neki Levi is és assistolja õ a tankokat, DPS - RA-k

Olyan grpok öltek meg amiket az esetek 90%-ba beaprítunk és csak olyan grpokat öltünk meg több perces kínlódás árán amiket másodpercek leforgása alatt szét nukolunk. De legalább az a tudat jól esik, hogy caster grpot csináltunk mert Leviatha mögött mi nekünk van a legerõsebb grpunk classicon. (bár svédek rerolltak mi setupunkra és õk jól tolják)

jah mentünk egy pár kört vgn - eclipse - svéd arcokal :p tûrhetõ volt

no resist pierce, no % dmg = nem debuff nuker vagy akkor szar lesz a dmg resist buffos emberen :p

egyébként jah, our grp classicon nagyon szar...

hat nem tudom az a theu az minden grpba nagyon kell, ahogy mersain mondana : alap. par napja volt egy kozos koprodukcio 5 walkingissues/our grp - talan nem kell oket bemutatni + 3an mi hat ilyen egy kibaszott szar estenk reg volt, olyan rr3 grpoktol haltunk a p*csaba hogy rossz volt nezni. de nagyon nagyon rossz setup - tank, szal no dps es no theu semmi akasztas, free enemy support ><

anti hero

hat a mi windtheunk^(vagyis o air-wizardnak kepzeli magat) allandoan rinyal hogy nincs neki debuff es igen a caba nem debuffol a theunak es a theu nem nukeol hanem petezik ^^

hu bazzeg de koran van. need coffeee

anti hero

Szerintem theuknak felesleges debuffolni igazán. Amikor már ráérnek DDzni petelés helyett édesmindegy az a 100 sebzés. Ha nagyobb damagét akarnak több cabalist kell sõt szerintem (magánvélemény) 3 caba 2 sorc 2 cleric 1 friar lenne a legjobb caster group albiba toa és classic szerveren is...

pont errõl beszélek, egy csomó mana és no dmg. debuff nagyon zabálja a manát sajna, fõlleg mikor másnak debuffolsz, ráadásul szar dmget is csinálsz, ha felviszed magasra a spiritet.
Hm bocs wind specced theunak is a caba debuffol nerf no edit post.

Caba csak a sorcoknak meg magának debuffol. Body sorc debuffol a theuknak vagy wizardnak nagyrészt ezért kell 2 sorc alb caster groupba sok más hasznos dolog mellett persze;P

AngeLujo
szegény Dorint észre se vettem ma az elsõ fightba csak amikor übi mondta hogy némmá egy Dori ^^ szegény elph 😞

bár akkora túzerõnél elég lehet egy szar body line-ú caba is 50%os debuffal. csak akkor meg ns fog hiányozni.. hiába, alb classok sztem brutál gimpek. ez van.
caba debuffol a theuknak? baromira utáltam úgy játszani, hogy 2x kellett debuffolnom mindent mint main assistnak, iszonyat sok manát evett. Ami meg még gáz, hogy akkor másképp is kell speccelni, lejjebb kell venni body line-t, hogy legalább a 30%os debuff meglegyen, ami alacsonyabb RR-en sztem iszonyat gáz, már ami a dmg-et illeti.
tegnap még volt szerkesztés lehetõségem,ma meg mikor kivételesen használnám is már nincsen :p ehe az én formám.. 😛
akkor az :p wizardot miatt tuti forog a sirjában minden RPG fun,hogyan lehetett el*szni egy amúgy legendás classt (mint rpg szerinti legendás kari.. szar egy wizard? wtf? mint abban a képregényben, mikor egy rangerrel beszél vmi elf ijjász ala Tolkien, hogy 'szar vagy a többiek ellen? wtf miféle szar világban létezel te?')
hat a mi grpunkban nincs helye semmifele wizardnak.

2sorc 2theur caba pala 2cler ftw - classicra

anti hero

AngeLujo
219DD+2 bolt tbh :p

amúgy nem érezném durvábbnak mint egy debuffnukert baseline stunnal, kb ugyanaz a dmg a dd-n debuff nélkül wizinek mint debuffal egy chanternek

AngeLujo
debuff meights

friar nélkül meg em group a group :p

Uberlama
jo akkor még mindig ez mode 😊 mind1, mondjuk mire kész lesz rvrre.. ^^ 1.81 ugyis kell artik miatt 😊

jo hat ma mar nincs jo svg na.
mind a classicon jatszanak ^^

anti hero

hat a fax tudja, mind2 realm jon az 50%resistekkel azt meg nukeolhatod : (

alb = szopóág ha ilyen nuke vs resistrol van szo amig az albokba capet lo mindenki mert (tisztelet a kivetelnek ) senki nem megy friarral

anti hero

Uberlama
de az classic meg toa eleje 😞 manapság alig van kint svg, ami grpba van azok is halnak. manapság egy jó caster grp az > all. akármelyik realm kb. svg ez mode volt de már nem az sztem.

enchanterrel pl sztem tök cool lehet egy wizard 😊 vmi pvp szerveren..
Nincs olyan class, ahol 209DD+2 bolt párosulna a stunnal.. Ezért gondoltam kicsit opnak, stunnal uber dmg dealer(eredetileg ennek szánták na 😊 ). Mondjuk lehet ez lenne a megoldás a wizard fixre..
nem easymode : )
na, hova toltsem fel dorin svg videojat?

anti hero

Uberlama
hát svg sok minden csak nem ez mode már egy ideje. grpot se nagyon kapnak szal qq more xD viszont a class maga nekem mindig is nagyon tetszett valami miatt.

savage heheh hoohoh lol
no comment easy mode :puke etc

anti hero