43179
-
#41219 túl sok a retardált sajnos sg forumon, és a 10k hozzászólásban ha már egyszer volt véletlen az elején akkor leüvöltik a hajat a fejemről , hogy miért kérdezem meg mégegyszer >.< -
Bhalage #41218 en aftershockkal jatszom, de esetleg kerdezd meg a Obli forumban.
: ) -
#41217 Nem tudja valaki, hogy a fenyőbe lép az ember szintet Oblivionba ? :) mert a progress to next lvl már fullon van de még mindig lvl 1 vagyok :( kell keresnem vmi trainert vagy vmi ? Amugy paladin vagyok :o
-
Bhalage #41216 =)
emlekszem mikor kimentunk MCLT megszerezni nekem es asszem 3-4en+ én lvl harmincX beutottunk egy hib groupt :) aztan meg is lett az mcl meg meg par passziv =)
regi szep idok.. -
#41215 Szerintem is. -
Bhalage #41214 nekem az instapvpserveren van(volt) smite clericem mert ott npck adtak bufit es SI korulmenyek kozott tok poen volt az a kari sztem =) -
#41213 de nem is annyira rossz es minden kis dolognak orulni kell :D -
Marchus #41212 nem olyan jó az a smite love -/ -
#41211 Miert nem tudtak ezt 1 eve :( -
Bhalage #41210 hat sztem iszonyu jo : ) lehet nem mentel bele tul melyen a dologba,lehet az eleje docogos,de a kozepe es a vege sztem vmi eszmeletlen hangulatos jo tortentet + jo kis helyszinek, van benne content meg felfedeznivalo :) -
#41209 Kinn az 1.83B
SMITE LOVE!!!
Earth wizzy love!
some drood love... -
Marchus #41208 morrowind jó gém? -/
nhemtom, én nagyon meguntam lvl 9-nél...
Baldur's Gate sorozat a legjobb rpg imo! nagyon jó hangulata van, isteni játék. Állítólag lesz BG3, de gondolom az 3d-és lesz, és elfogják baszni -/ -
Bhalage #41207 az ufo.aftermath -al jatszom es kurva jo, tokre a regi ufos gamek hangulata.
morrowinddel jatszottam es ahhoz naggggggyn sok ido kell :) az is egy nagyon jo game -
#41206 akkor teszteld a Elder Scrolls 4t:)
majd kerek egy alapos walkthrought:) -
Bhalage #41205 á, szüneteltetem mmo rpgket ;op -
riviera #41204 EVE online a barátod akkor -
Bhalage #41203 the one and only!
/cheer -
#41202 Ez hol volt? Legidiotabb jatekosok? :D -
Marchus #41201 :)
no igen, azt nem akartam írni -
#41200 Jobban hangzik,mint az hogy "The only smitecleric" ^.^ -
Marchus #41199 nhem e? ;< -
Rockety #41198 FH-QUOTE: Killerbee (best smitecleric!)
huhu :> -
Bhalage #41197 ja koszi,megprobalom megvenni tho -
Chris #41196 Warhammer, az új Mythic játék ofc. :D
-
#41195 torrentet találtam ha gondolod de letölteni cba ;< -
Bhalage #41194 kis offtopic: X2- the threat (olyan urszimulator ize) nincs meg vkinek?
: )
kifogytam a wingcommanderekbol ;'( -
RogueGigi #41193 Kiváncsi leszek mi fogja megütni pvpben daocot de tényleg.. Eddig valahogy semminek se sikerült. -
RogueGigi #41192 Nekem a leghosszabb ml raidem asszem a ml3as 6-7órás volt, még az elején, egg farmmal, asszem akkor is esküdöztem, soha többet ml akármilyen karival.. Aztán hibbibe ugyanez volt vagy 3óra, igaz akkor már normál egg drop rate-jük volt, nomeg pbae+shroomok szétkaptak mindent másodpercek alatt. -
#41191 Tan meg shammy-t is? :) Shammy volt a legnagyobb fun kari szerintem (TOA utantol nem tudok nyilatkozni). Cleric meg nagyon jo lehetett volna, ha a smite-ot ertelmesen hasznalhatora fejlesztettek volna. -
#41190 ha ez igaz, akkor jujj de röhögök :)) -
Chris #41189 Épp a korábbi postom után olvastam és tárgyaltuk Zakékkal, hogy Piratesben egyelőre elbaszott instanced 25v25-ös kikötőfoglalós pvp-t terveznek... és itt most nagylevegő... repualapú sorsolásszerű bekerülési lehetőséggel. Merem remélni, hogy ez még felül lesz viszgálva. Mondjuk a tömegpvp problematikáját meg a 4+1 frakció - nemzetek + kalózok - adja, mosolyogtató volna mondjuk egy ilyen összereplős Santo Domingo ostrompróbálkozás pl. :D
Amúgy Karib-térség nagyjából lemodellezve, kereskedő-katona-kalóz jelmezben lehet egymás idegeire menni és gerjeszteni a fórumflémet. ;D
-
#41188 hmmm a pirates-rol (mmo) nem tok semmit, vki homalyositson mar fel,mire lehet,kell szamitani? rvr pvp vagy pve? a Pirates! isszonyat kedvencem volt,mint a Bards Tale, az Elite, es az Angband is:) -
#41187 naja pirates is jónak ígérkezik :) meg nwn2 esetleg ;) -
Chris #41186 Warhammer btw még a távoli jövő, valszeg Piratesre fogunk nagy erőkkel átspeccelni ha elindul. És nem Eve-re... ugye Zak/Finder? ;D
-
Chris #41185 Jaja, lowbie rvr nagyon fun, emlékszem még élénken a fire wiz próbálkozásomra ami hasonló eredménnyel zárult mint ahogy Pari írta. :D Theus airpet szpemm miután Jock felcuccolt már szórakoztatóbb volt... ;D
De majd az lesz keserű amikor rájössz, hogy kell az a buffbot acc meg a fix party, meg a stb. :D
-
#41184 12 órás ml raid ? :o nagyon peches voltál akkor, nekem a leghoszabb egy 6 órás ml3 raid volt, egy wipe-al, fop még nem volt senkinek, és sok egg farmot kellett várni :o annál hoszabbon nem voltam sose. -
#41183 Na azé 12órás MLraidekre emlékszem én. -
Marchus #41182 hát, emlékszem mikor Sidi Raidekre jártam, 8-9 kor kezdtünk, 5 -kor befejeztük... (Reggel 5)
vagy az ml raidek, bár azok gyorsak mostanság. -
#41181 kezdettől fogja nem bírják a szerverek a népes megjelenést, több mint egy év alatt lehetett volna mit kezdeni a problémával, csak hát amíg folyik a pénz szarnak a farmra, szerver bővítés helyett migration -
Bhalage #41180 hat mert elkezdtek masfearelni meg aoezni nemcsoda hogy crashelt a server:) mindig van legalabb 1 retardalt aki nem bir viselkedni vagy nem birja felfogni hogy mindenki erdeke es szorakozasat teszi tonkre. ez van X: