Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hyder
nem irtam, h crit nelkul...

szosem volt semmilyen crit nelkuli PA-rol

annyit irtam, hogy 1000 -t ütök PA-val

abban van minden, crit, dw, tornacipõ, kenyérpirító..etc

Steam: [HUN]Feriggno

Hyder
hát sajna nekem sincs 3 relicem..

nálunk 3 str midiknél és 3 power hibiknél...

szal elég siralmas a helyzetünk, de azért megvagyunk

Steam: [HUN]Feriggno

ns-ek 90% pierce, rangerek 50%ban piercek. De annyira nem gáz az armorod mert csak neutral slashre, az igazi gáz nekem a midi chain, -50% dmg nem kicsit idegesítõ, de sbknek néha 300+garrote is bejön szal elég fajin.

zzz

Amikor pazok 1 clericet jelenleg sarga buffokkal altalaban lerantja oket 50% hpra. Ha bemegy a cd akkor esetek tobbsegeben megvan az illeto. Kiveve ha high rr+ jol cappelt kari es furgek az ujjai a purge+insta healhez 😊.

Termeszetesen piercnek is megvan a sotet oldala. Sb+infi mind resistant, paladin is resistant(annyi van mint szemet vazz 😊. Annyiban jo hogy scoutokat(scout is thrust vuln, nincs see hidden mielott valaki ignore listje mogul ramveti magat 😊 +support karikat+midi tankok kozul parat gyorsan le tudok baszni.
Mondjuk cappelt slash+thrust resist es con sokat szamit, meg hogy kelta mentam van 60as kezdo connal.
1000reket pazol crit nelkul? Ne mar 😊

Mentalistom sose paztak 600 fole.
Hangianix
BoF nelkul persze. Azzal siman eletben maradok amig fent van. 😊

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Mondtam, hogy nem biztam a masik ket playerben. 😊 Elvileg self dmg add-os ranger es ns utott (en azt hittem mindketto thrust) - mivel disease beutott es nem voltam benne biztos, hogy a masik cleric gyogyitani fog, elment a BoF kezdetnek. 😄

2 cd-s kari (poison, dmg add), akik thrustosok, kb. 10 sec alatt megolnek.

Hangianix
Az jo hir, az capped, thrust az nem, mert az ellenfelnel nincs annyi thrust user (hittem eddig, de nem tudom mivel nyomja most a ns-ek, rangerek tobbsege)

bof is volt? pff 😊

zzz

és slash a dmgem 😊

zzz

sikerült, de buff nélkül bladeshade spec elég fos...

zzz

Hangianix
Ja es biztos vagy, hogy sikerult a pa? Mert annyit nem utott, es thrust vulnerable a cumom - mindenfele proc nelkul. 😊

Hangianix
Nekem is az van. Talan RR7 utan beujitok egy sc settet. 😄

Hangianix
Talan inkabb a BoF-nak es a masik cleric spread healjenek. 😄

öcsém is ugyanígy speccelt, csak neki 39 pierce van blade helyett de õ is respecel.

na ki spammeltem magam 😊

zzz

ja botról meg annyit mióta azzal megyek (és még nem értem shade pályám csúcsát 😊 3-4 órai játékal simán bejön 10k+, szal nuff said.

zzz

valamikor felhozom majd infimet is egy jószándékú cleric botal a társaságban, mert szvsz 3x olyan könnyû azzal rp-t farmolni mint shadel (fõleg excalon a sok alb miatt, túlélési esélyek kicsit nagyobbak). Sbkel nem tom mivan, szvsz kijátszák magukat nerf elõtt, mert 5-10 db van akárhova megyek...

zzz

Ja ding rr5 btw ! 😊
az én vagyok 😊 39 blade 39 cs 35 venom 35 stealth 33 cd, de respecelek 44 blade 44 cs 35 venom 35 stealth maradék cdbe 1.62ben 😊
Ott csak azért maradtál élve hangi mert nem voltam buffolva + pa után garrotet nyomtam be nem a creeping deathet 😊 azt elcsesztem rendesen, nem is figyeltem hogy szét nukol a cabalist, de mind1 legalább láttalak ingame 😄

Igen 50es vagyok, én is meglepõdtem, 4l9 voltam akkor õ meg rr6, lehet azé nem tom. De még nem az igazi, kell az sc armor meg a lvl 50es bot (epic armor nem az igazi)

zzz

én nem infiltrator vagyok 50 thrustal és nincs 3 relicem 😊

zzz

Hyder_work
én PAval csinalok annyit mint azona képen pa-cd vel

amugy hogy vagy specelve? mármint öcséd

ha nem akarod ide, pls emailben...

Hangianix
Az a gond, hogy nalunk sincs normalis grp. Igazabol 2 olyan grp van, ahol a magas RR melle jo jatek is tarsul tobbnyire. Emellett akkor lehet eselye egy fg-nek, ha guild grp (a'la AoD) - a tobbi a futottak meg.

Egy random kezdo balanced grp-ot az ember 10-bol 9x megoli egy nem balanced, random, de jo jatekosokbol allo grp-pal.

Sok a grp nalunk, de ez csak arra jo, hogy legalabb konnyebb rp-t szereznetek. 😊

Hangianix
Tegnap nem egy fg hibi volt HW-ben. 😊 De az biztos, hogy tele volt ns-sel, rangerrel. Egyebkent /salute Spivvy-nek, egyedul, buffok nelkul nekem jott.

Kesobb meg szivattak a hibbik rendesen (4-en voltunk, ok meg nem 😊 ), de ha normalis a sorc, akkor akar nyerhettunk is volna.

Tegnap 5x kellett hasznalnom a mezz-em stealther ellen, mind az 5x resist volt a vege. Ellened meg a ranger haverod ellen azert lottem el az RA-kat, mert nem voltam biztos, hogy a ket masik alb tudja mit kell csinalni es nem akartam meghalni. 😊

Hangianix
1072 rps? Hogy a fenebe, 50-es vagy nem? Vagy szamit az RR kulonbseg? En amikor megoltem Cyliant szoloba, akkor se volt 1k rp erte :/ A legtobb eddig 997 volt.

(Ja nem, Fidel tobbet ert a theumnak anno. 😄DD )

ja csak az a baj hangi, hogy tegnap /who odin kb 4 buffbot +10en valahány hibi stealther
/who hadrian 1fg hibi, /who emain meg 12 ember volt.... ezzel szemben elég sok midi és alb grpot láttam mindenhol tegnap, de fõleg midiket, albok csak emainba voltak 4fgvel.

Bár emain este szerintem most nagyon jó volt, miután 38 hibi kimászott rvsrzni, Dcnél hatalmas csata volt midik-hibik-albok is aprítottak rendesen 😊
A donk által belinkelt képen látható egyéneket egyébként megszopattuk nem sokkal késõbb (hát nem pont akkor jött 1fg hibi, sok kis gyökér menekült stealthbe de már késõ volt😊 ugyanúgy járt az infil zerg is 15percel késõbb... Hozzá kell tegyem mi is kaptunk szépen a pofánkba tõlük logolás elõtt 😊.

De a lényeg az hogy hibiknél lassan több stealther és buffbot van mint non-stealther rvsrezõ, ami azé midiknél és nálatok nem igy van... és kurvára nem mindegy, hogy úgy kell rp-t szerezni, hogy spanok harcolnak és egy-két castert-supportot leszedsz azt csókolom (volt nekünk is ilyen, elég feelinges egy csatában befarmolni 1-3k rp-t shadel😊 Nah csak ennyi, abban igazad van, hogy sokszor van odinsba hibi stealth zerg (sajnálom is néha amikor solo emberke jön és 5+ ember ráveti magát, mert gusztustalan picit, de hát ez van én is így jártam sokszor, ezé nem megyek egyedül szinte soha.)

zzz

Hangianix
Odinban ugyanezt csinaljatok ti is. (Nem mondom, hogy mi nem, csak ugye en azt nem eszlelem. 😊 )Illetve tegnap HW is tele volt hibi stealtherekkel. Mostanaban sokkal tobb ns-t/ranger-t latok, mint sb-t/hunter-t. Bar 2 napja Emainben amg-nel vicces volt a 6 sb + 2 hunter. Lattam eselyem sincs, igy hat MoC AE smite-toltam, ha nincs potionjuk legalabb nagy a downtime. 😊

Egyebkent ezt se irhattad volna mert elvileg a te allitasod szerint en ignoreon vagyok. Ez tetszik, szelektiv ignore filter, feltalalohoz van szerencsem? 😊
"Ez a kedvencem 😊 Fuj rohadt albok, miert a sajat frontierukben vannak."

Felizgulsz amikor hulyet csinalsz magadbol?
csak ennyire tellett? Sigh...

zzz

köszi szépen

zzz

A shaman még nem az, de 1.62 után átspeccelhetem azzá is.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Hangianix
Grat. Ez mar beteges. 😄 Ebbol 2 buffbot egyebkent?

Hangianix
Neztetek a BW-t?

GG az ostromgep

Biztos tudathasadásos személyiségek 😊
Tafaya
Lol pubi, en Rocketynek valszoltam, tehetek en arrol hogy meg bejelentkezni sem tudsz normalisan?

El tudlak kepzelni, pedig te aztan meg nalam is idosebb vagy, persze max. fizikailag a forumos stilusod alapjan.
He pubi ugytuttamenignorravagyokteveesnemlatodamitirok.

Hogy is van ez? (nem faj hogy mindenre ilyen aggresszivan reagalsz? 😊
Tafaya
Szanalmas vagy.

Meglett a 7. 50es karim is.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Rockety: http://www.mailwasher.net/

lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby

tayafa style

zzz

rofl, menjél emainba zergelni bazd meg oda nem megyek a 10perces séta miatt.

zzz

Hangianix
Szerintem mindehol dex.

Hát nem tudom,talán nézz ki Emainbe, ott meg Hibbi mászkál mocsokosul sok 😊
Tafaya
Ez a kedvencem 😊 Fuj rohadt albok, miert a sajat frontierukben vannak.

Na ismet jatszhatatlanul sok alb koszal hadrians/odinba.

Odins a nevetsegesebb, hadrians csak parade's 😊
Jah johvan akko' 😄
Insta spellek interruptolnak, kivéve az insta debuffok mert azok nem, de nem lenne "tökéletes" a kód ha ezek között nem lenne kivétel az insta attack speed debuff ami mégis interruptol 😛

Insta spellek interruptolnak és a köv patchbe lesz kijavítva szvsz.(healer insta spd debuff interruptol mindenkepp de szerintem a tobbi is.)

Lourker