Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Palát ne szidjátok mert szart se ér mert gyengus csak endu miatt és fh miatt jó.
Stealtherek: lehet sok infi van, de legalább annyi sb is (nézzétek már meg a populáciot realmeként, már jó ideje a midik vannak többségben), és sose járnak egyedül és mindig van buffjuk :p
Hasonló bónuszok hehe 😊 én csak annyit mondok akkor hogy vmelyik tankunk ami sûrû kapjon mach5t, a hiler aestunt, nem is kell insta (habár az se rosz), használható helyen instamezt, bár nem kell, legyen sima castolos aestun és nem kell az se. Amit még nagyon irigylek a healer RA hogy felszedi saját magát fullba RS nélkül 😊 de a bof is jó mondjuk. Group Purge se kell mert az már overpower lenne, nem kell olyan caster ami saját nukját alábuffolja, mert az már overpower lenne, nem kell 1000+okat ütõ tank mert az már overpower lenne, nem kell 500-700akat ütõ stealther mert az már overpower lenne, nem kell 900as pbaoe mert az már overpower lenne, nem kell a castereinkenk snarest nukolo, ütõ pet mert az már overpower lenne (ofcors állando és nem a theu igencsak manaigényes petjére gondoltam, habár megvan az elénye noha csak 20 secig hogy több célpontot lefoglal). Na kb ennyi jutott eszembe hirtelen 😊 Persze albinak is megvan az erõsegge, ami természetesen azt jelenti hogy a tank grp az igazi nálunk, az RAk is ezt mutatják, noha a casterek se gyengék, csak soknak rosz a speccelési lehetõsége és sokkal kevesebbet tudnak mint ellenséges társaik. (ezt ugy értem hogy olyan ágon vannak a dolgok amit senki nem használ vagy olyanon amivel senki nem játszik RvRen mert azaz egy spell nem éri meg annyira).
Ez nem sirás, csak kb tényközlés, amugy tetszik albion szivesen vagyok itt és jó a napom, szal aki fikázni akar csak tessék és mehet a picsába :p
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Egyebkent hiaba sirnak a midik, hogy berserker nerf, savage sokkal durvabb atm. Meg halasak is lehetnek. Az meg nevetseges, hogy BD szar egy grp-ban. Ha tudnak vele jatszani, jobb, mint egy RM.
1.62ben visszatérnek stealth mincer specek és megin megy a 2 infi + 1 scout + 1 minstrel grpi, a maga fasza albative songjával, ip áradat, insta stun, speed 5 falra mászás bazz nem is sorolom mert tafaya szerint úgyis szar lesz 😊.
Btw scout melee vicc sokak szerint, de magasan speccelt thrustal elég szépeket üt + dragonfang (1 scoutnak van prydwenen, be is szoptam jól...😊
zzz
zzz
nesze bizonyiték nem igéret, kép 1.62 albion, Bedevere server: http://www.darkangels.hu/~daoc/Gryllus/VP.jpg
zzz
zzz
zzz
zzz
De a legjobb, hogy mostanaban Odinban mindenaposak a 2-3 BD-t tartalmazo kis grp-ok. 😞((
zzz
zzz
zzz
zzz
zzz
fegyverek darabja 2.5-3p között mozog (ezekbõl 3 kell szal legjobb esetben is 7.5p)
sczés 2.5p
alchemy durván 3p ha mindenre raksz valamit
kb ennyibe van egy shade capelése 😊
zzz
zzz
Egyebkent milyen karijaid vannak? Warrior, shaman, ... ?
zzz
én az a nyugodt, türelmes infil vagyok..talán ezért vagyok low rr (rr5), de sebaj...
más: leírná aki tudja, mennyibe fáj egy MP leather set, MP rapier, MP long dirk?
zzz
zzz
zzz
En nekem valami 46-50es rr1 infin volt eddig a legnagyobb pa-m, 632+300 crithit. A masodik tamadaskor el is dolt az illeto.