Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem mondtátok régebben a VP-vel kapcsolatban, hogy a 6 wizard+minstrel+cleric nem életképes. 3-5 VP 1850 instant megöl bármilyen csapatot. Ha meg valami csoda folytán túlélné valaki a 6 VP-t akkor meg sos+Bof és szépen elkocognak.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Hangianix
Mondjuk a skald az szar ugy ahogy van. Leginkabb nelkulozheto mach 5-tel biro class szerintem. Semmit nem tud felmutatni a csapat erdekeben a speed-en kivul, igazan megtapolhatnak egy kicsit.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Uberlama
Btw a hibik nem értem miért panaszkodnak olyasmire ami még ki se jött 😊 nem mondom lehet hogy kurva jó lesz, de lehet hogy nem annyira, majd ha 1.62 után nem tdtok egy csatát se nyerni (ja igen Grati mester az RR10L10hez ha jól hallottam a napokban dingelted), akkor majd lehet sirni.
Palát ne szidjátok mert szart se ér mert gyengus csak endu miatt és fh miatt jó.
Stealtherek: lehet sok infi van, de legalább annyi sb is (nézzétek már meg a populáciot realmeként, már jó ideje a midik vannak többségben), és sose járnak egyedül és mindig van buffjuk :p
Hasonló bónuszok hehe 😊 én csak annyit mondok akkor hogy vmelyik tankunk ami sûrû kapjon mach5t, a hiler aestunt, nem is kell insta (habár az se rosz), használható helyen instamezt, bár nem kell, legyen sima castolos aestun és nem kell az se. Amit még nagyon irigylek a healer RA hogy felszedi saját magát fullba RS nélkül 😊 de a bof is jó mondjuk. Group Purge se kell mert az már overpower lenne, nem kell olyan caster ami saját nukját alábuffolja, mert az már overpower lenne, nem kell 1000+okat ütõ tank mert az már overpower lenne, nem kell 500-700akat ütõ stealther mert az már overpower lenne, nem kell 900as pbaoe mert az már overpower lenne, nem kell a castereinkenk snarest nukolo, ütõ pet mert az már overpower lenne (ofcors állando és nem a theu igencsak manaigényes petjére gondoltam, habár megvan az elénye noha csak 20 secig hogy több célpontot lefoglal). Na kb ennyi jutott eszembe hirtelen 😊 Persze albinak is megvan az erõsegge, ami természetesen azt jelenti hogy a tank grp az igazi nálunk, az RAk is ezt mutatják, noha a casterek se gyengék, csak soknak rosz a speccelési lehetõsége és sokkal kevesebbet tudnak mint ellenséges társaik. (ezt ugy értem hogy olyan ágon vannak a dolgok amit senki nem használ vagy olyanon amivel senki nem játszik RvRen mert azaz egy spell nem éri meg annyira).
Ez nem sirás, csak kb tényközlés, amugy tetszik albion szivesen vagyok itt és jó a napom, szal aki fikázni akar csak tessék és mehet a picsába :p

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Hangianix
Ja, nem volt eppen purge-ja, es 281-et utottem neki smite-tal, tehat egyedul is lement volna (nem stealthben futott). Persze ha pa-val kezd es eppen szokas szerint chatelek. 😄

Hangianix
15 percenkent. 😄

Egyebkent hiaba sirnak a midik, hogy berserker nerf, savage sokkal durvabb atm. Meg halasak is lehetnek. Az meg nevetseges, hogy BD szar egy grp-ban. Ha tudnak vele jatszani, jobb, mint egy RM.

Hangianix
Pala FH: ha van disease a felet gyogyitja. Nem fix amit gyogyit, volt, hogy 400-at gyogyitott, volt, hogy 800-at (es nem annyi kellett a max hp-hoz 😊 )

donk arra utalt csak hogy albion ahol a legtöbb assassin van, kapja meg a legjobb assassin finder karit, ami egy csöppet gáz ránk nézve (kis millió infi erre jön még ez a szar is, most már a normál alb zergtõl sincs biztonságba az ember... 😊

1.62ben visszatérnek stealth mincer specek és megin megy a 2 infi + 1 scout + 1 minstrel grpi, a maga fasza albative songjával, ip áradat, insta stun, speed 5 falra mászás bazz nem is sorolom mert tafaya szerint úgyis szar lesz 😊.
Btw scout melee vicc sokak szerint, de magasan speccelt thrustal elég szépeket üt + dragonfang (1 scoutnak van prydwenen, be is szoptam jól...😊

zzz

azért megkérdezném mester urat az albioni tank grpal kapcsolatban (nerf albion? yes)... 1.62 majd az 5percenkénti a képen látható nukelések lesznek poweresek...(nerf albion? yes) és erre jön még rá az hogy 3478846837 vagytok (kitelepítés? yes)

zzz

Uberlama
ja egen az 1000tõl igencsak messze van a dolog 😊
nesze bizonyiték nem igéret, kép 1.62 albion, Bedevere server: http://www.darkangels.hu/~daoc/Gryllus/VP.jpg

Uberlama
sõõt ha 2 cleric van.. 😊

Uberlama
Istenem, ha tudnád hogy mit is tartasz olyan nagyra 😊 pbaoezõ tank lol 😊 jó ha 40et sebez 😊 Sõt a pala 4 IPs mert ugye IP (alig 1-2%a veszi meg a paláknak) FH (group isnta) cleric insta, cleric grp insta :pp NERF ALBION JAJJJ

Tafaya
Ja, nerf Albion.

1 Y-E-S succi-ra raferne 😊
Hangianix
Heh, azzal nincs gond, hogy megoltok, a jatek resze. 😊 De azert ennyi stealther egyutt. Ami a duhito, utana kimentunk HW-be, ott meg a midik campeltek (2 sb, 1 hunter, 1 healer). Nem baj, healer meghalt 😄

bocs de elég fáradt vagyok azt nem láttam hogy tevagy, csak amikor bemezzeltél akkor néztem a nevedet, hát ja... elég gázos volt. De elõtte meg 3x zergeltek meg a spanjaid, szal egál : )

zzz

Hangianix
hat sracok ez eleg szomoru dolog volt...

Hangianix
Megoltem Succit. Nem egyedul, meg egy trollal kuzdott eppen, de megis 😊 Szar a resistje. 😊 Maris jo a napom. 😄

Hangianix
Kandig RR6L6 pala - lattam mar megolni 3 buffolt ns-t egyedul, csak azert csodalkoztam.

Sb logikus hogy lassabban ol meg mer az csak slash fegyverrel tud menni 😊
Biztos vmi gagyi pala volt 😄
lehet paladin nem volt capvel, 32es bot vs 50es bot elég sokat számít szvsz, lehet critelt a dot stb... szvsz csak mák volt (paladin rr?)

zzz

láttam even

zzz

rengeteg bd van és df túrám alkalmával látom hogy jön az erõsítés... 😞

zzz

Hangianix
Tegnap RR2-RR3 ns-ek olyanokat utottek, hogy csak neztem. Paladint levittek 2 (ketto!!) sec alatt 50% hp-re (fullra volt buffolva o is, bar csak 32-es bot-tal) en 5 sec alatt haltam meg. Erdekes, hogy 2 szarra buffolt RR5-RR6 sb-nek is sokkal tovabb tart. 😞

De a legjobb, hogy mostanaban Odinban mindenaposak a 2-3 BD-t tartalmazo kis grp-ok. 😞((

... után Supp SM és Pac Healer.

mpk-et veszek, 99% qua majd tiéd lehet

zzz

bent ovltam végig 😊

zzz

zak pls loggolj fel majd rangereddel és add oda a 2piercert amit adtam anno (ha még megvannak), mert respecelek piercre 1.62 lurival. kösz

zzz

...elsullyed a topic :F
bump mert

zzz

vagy infijé

zzz

5-7p volt az mp leather armor
fegyverek darabja 2.5-3p között mozog (ezekbõl 3 kell szal legjobb esetben is 7.5p)
sczés 2.5p
alchemy durván 3p ha mindenre raksz valamit
kb ennyibe van egy shade capelése 😊

zzz

😮

zzz

Hangianix
Huh. Biztos nem volt unalmas. En egyszer 3.000-rel vegeztem, de mar a falat kapartam.

Egyebkent milyen karijaid vannak? Warrior, shaman, ... ?

Külön köszönt Kameleonnak, hogy kölcsön adta a kariját salvagéra és trinkeltetésre. Igy a 11330 asterite metal barsokból több mint 25 platsot tudtam magamnak csinálni.😊

2.5 hónap alatt 0-ról exc/midiben lett 4db 50es karim és 52 plats.😊

Keress 1 crafter manias baratot 😊. Mi talaltunk egyet hibiben 😛. Jofej es nem megy ra ingunk gatyank mp setre.
Naja nemsemmi volt benonal
kár hogy csak most jöttetek benowhoz, suicoldtam mert van egy kis dolgom rl, na mind1 azé amig tartott fun volt. (csak másodszora sikerült az öngyilok "sajnos" 😊

zzz

Hyder_work
ja neeem, nem vagyok egy "veszekedést indító" ember.

én az a nyugodt, türelmes infil vagyok..talán ezért vagyok low rr (rr5), de sebaj...

más: leírná aki tudja, mennyibe fáj egy MP leather set, MP rapier, MP long dirk?

de most éppen khurcast style-t nyomok dfbe midi oldalon 😊 majd rakok fel képet, hogy mennyi midi van lent df után.

zzz

k amg emain ideális a 6-8 helyi sb miatt 😄

zzz

ájn suldigumn akkor, csak elsõre olyan "heh a hülye ns mit képzelt" feelinget éreztem beszólásodba, meg Constanze (helyi über infi, rr9 + buffbot) ülve be pazott és 864 vagy mennyi volt (gondolom eza cap 😊 és neki van 3str relic in the ass. szal akko bocsi : )

zzz

Hangianix
Koszi 😊 Mehetunk midikre vadaszni, jottok 3 ns-sel en leszek a csali, csak vigyazzatok a mezz-emre meg az instamra. 😊

Hangianix
Onnan, hogy ha stealther van a kozelemben, akkor lagolok mint allat (akkor is ha albioni, ez egy kicsit zavaro) - ilyenkor az ujam a mezz-en van. 😊 Regen volt, hogy meglott a ranger es annyira rajta volt az ujjam, hogy el is lottem lol 😊 (Ez R3 korul volt 😊 ) Az en mezzem egyetlen elonye a sok hatrany mellett, hogy nem kell kijelolnom teged, mert pbaoe.

Mondjuk te legyel az utolso akit bepazok, nem szeretem jofej albokat bantani 😊. Hozzateszem nemsok ilyen van heh.
Nekem purgehoz furgek az ujjaim, annyi idot sose hagytam eddig hogy valaki interrupton keresztul (ami jelentos idoveszteseg) lestunnoljon. Azt megnezem hogyan insta mezzelsz mer nem sok embernek sikerult (nem is volt cleric aki lemezzelt volna). Megy a pa es sarga haste miatt mar repul is a cd es a leaper. Lag miatt pa-t nem latod es szinte azonnal jon a cd.
Na, de batyamnak nem volt critje, csak 1 szokasos pa 😊.

En nekem valami 46-50es rr1 infin volt eddig a legnagyobb pa-m, 632+300 crithit. A masodik tamadaskor el is dolt az illeto.
Hangianix
Ja es a high rr sb-k/ns-ek siman tul fogjak elni majd az uj buff cappekkel, mert 2100 hp lesz az alap.

Hangianix
Nekem az insta mezzhez furgek az ujjaim 😊 Legtobbszor az van, hogy az ellenfel mivel nem szamit ra, elveszt 3-4 masodpercet mire purge-al. Ez tobbnyire pont annyira eleg, hogy amint kijon a mezzbol mar kapja is a stunt. Ha a mezz megfog egy assassint akkor vege - sb-k ellen smite - stun - smite stb a menet, ns-ek ellen stunnal kell kezdeni a dd-k miatt (ezert is durvabb az ns sszerintem), es utana az ellenfel resistjetol es RR-jetol fuggoen elnyomom a MoC-ot is. Amelyik assassin tulel 8 smite-ot es 2 insta dd-t, hat az ellen tehetetlen vagyok.