43179
  • Botond #41259
    Az ilyenek mint ti sírják vissza a Kádár rendszert. Tovább kellene lépni,mielőtt kihaltok az evolúciónak hála.
  • Bhalage
    jah, olvastam
  • Rockety
    sztem 1-2 órácskára elég poén ha éppen jó napja van a szervernek (több grp roamingol, nem laggos etc etc :>)

Elvileg vissza lesz rakva a szerverre a régi RA rendszer is (grp-purge, baod, sos, bof, pr etc :D)
  • Bhalage
    senki mast nem erdekel? ;'(
  • Bhalage
    na akkor jossz majd szepen velunk =)
  • Rockety
    jah OF ftw, ott szoktam lémerkedni zergfiltratoral vagy HOLYMAN palával :Ð
  • Bhalage
    na mar vagyunk ketten : )

szedd le es reggelj, nekem meg nem kuldtek semmit mar kezdek ketsegbeesni : )
    a jovo het masodik felebe/hetvege kornyeken jo lenne vmi epkezlab kisgrpot osszerakni :)
  • RogueGigi
    Jövök drooddal, vagy vmi healerrel, csak szólj időben, mert le kell szedjem megint az egészet, kellett a hely :)
  • Hangianix
    #41233-rol mar nem is beszelve :D
  • AngeLujo
    Uberlama ma 18:07 | Privát | Válasz | #41249

wot's daoc anyway? :(

DAoC
    Uberalma Lord Inconnu sorcerer Pry | Settenkedo rr6 infil Pry | Ubi grypHOn merc of dooooom

mkay... :o
  • Uberlama
    wot's daoc anyway? :(
  • Bhalage
    probalt mar vki az uj insta50 ipvp serverre reggeli mostanaban??
    reggeltem tegnap de nem kuldtek meg semmit ;< pedig kivancsi vagyok mert megint mas lett vmi OFet olvastam meg hasonlokat oO

ha sikerul es mukodik akkor szivesen varok 1-2embert akinek lesz kedve jatszani : )
  • Bhalage
    try a blademasterand you will see.. (scout/reaver mult nem mervado;op)
  • Marchus
    mindenki saját szemszögéből látja a világot/DAoCot :((
  • Bhalage
    strafe az alap : )
  • Tafaya
    Kell a fenét, így is sok strafer van :)

Ui.: Nem mintha játszanék :)
  • AngeLujo
    Botond vissza kell jönnöd!!! :D
  • Bhalage
    o-O
  • AngeLujo
    csekk pms
  • Bhalage
    árultok napszemjoekat? bazez egyszer lenézek, vagy csak ilyen buzi bringas szemjoek vannak? mer akko marad a policáj ;op
  • AngeLujo
    egy bringa/snowboard/napszemcsi nagykerbe lopom a napot :)
    közbe meg egyetem "erősen" :D
  • Hangianix
    kepzeld, iden nem lesz kulfoldon trening :(
  • Hangianix
    DAoC tester :)
  • Botond #41236
    Mit dógozó?
  • AngeLujo
    4. oldal volt affem, melóhelyről jött a bump mer nem találtam a topicot :o
  • Bhalage
    nyugi nalam is : )
  • Uberlama
    nálam már kimondotta daoc forum van rakva könyvjelzőbe :< wots daoc anyway ? :(
  • Bhalage
    vajon hanyadik oldalon volt? 3ikon?;op
  • AngeLujo
    friendly bump :o
  • Bhalage
    sztem jol tetted, en is abbahagytam :)
  • Tafaya
    Meguntam. Sokára lennék 60-as és még 1.10-el sem biztos hogy megfelelő cuccokat tudnék szerezni, instancozni meg 0 időm van. Vettem egy fényképezőgépet inkább azzal szórakozok MMORPG helyett meg CS:Source :)
  • Bhalage
    es mi van a wowos project eddel?
  • Tafaya
    CS:Source 4tw RPG moddal :)
  • Uberlama
    rox ^^ én atm lvl 6 vagy hogy vagyok Oblivionba, de a főküldihez még hozzá se kezdtem ^^ járom a világot, mellékküldiket oldok meg , segítek embereknek, egyszerre 3 céh küldijei vannak felvéve ^^bajnok lettem arenaba, meg mittomén. atm az a gond, hogy akárhol fekeszek le pihenni mindig megharap egy vámpir szal valszeg ez ilyem kikerülhetetlen fordulat a játékba, és majd kell találni ellenszert, de nagyon nem szimpi a vámpir lét :( na mind1, most megfőztem, eszek egyet aztán megnézem mit tud a vámpir dolog :i
  • Bhalage
    sztem nem eleg a gepem hozza atm :) majd ha jobb gep lesz tutter megnezem, ha olyan mint a morro akkor ottlesz mert azzal vmi 100napot jatszottam vagy es a journal volt vagy 200oldal vagy mennyi ;o

mivel ufo rajongo vagyok azer vegigtolom ezt a ashockot, de hogy mik vannak pl. tegnap ilyen: embereimnek olyan 1000-1500hpje van. tegnap kommandozok egy elhagyatott bazison, odaallitok egy shotgunost egy letra melle jon is fel morelman baratunk (ez egy tok alap mob, nem is ufo hanem mutans) na pofandurrantom - HÁROMSZOR (lol itt mar neztem mi a fasz) 3*1350, harmadikra visszazuhant le:) elajult szegeny, na mondom ne pazaroljuk a loszert lekuldtem egyik tagot PSI fegyverrel elkezdi loni hát bazzeg lol - HÚSSZOR belelo 805ot es kozben 5crit (2416os) kifogy a PSI fegyverbol a skulo ROFLLOL. na erre odakuldtem meg egy AKt egy 563as sorozat es vegig kifekudt. (32793hp ;op) mikor altalanabn egy szurke alien 1 durrantas shotgunnal..
    lol meg ilyen aprosagok.

egyebkent meg minden 100adik kuldi vs ufo szal qq ez a ajtek de azert csak vegigtolom :) mar felfedeztek az erzekelok egy 15kilometeres atmeroju urhajot ami jon es mar csak asszem par nap amig megerkezik \oo/ lehet lesz eksön ;op
  • RogueGigi
    Letöltöttem én is, de sajna az ati 9k-s vidcard a kanyarban sincs ahhoz, hogy jáccani is lehessen vele :p
    Lehet ezt multiban nyomni vajh?
  • Uberlama
    Oblivion m8 :( nagyon jó játék, rég élveztem offline gamet, de ez most nagyon bejön. ok eszméletlen sok idő kell hozzá ha tényleg ki akarod élvezni, de nagyon jó :)
  • Bhalage
    (kene egy jo game mer egyre jobban csalodom ebben z Aftershockban egyszeruen nem birom folfogni hogy hogyan tudtak ilyen szinteen elbaszni, mert az Aftermath tok poen volt :X szal vhol tetszik, mert ez a kutatas/fejlsztes cucc mindig bejon, de maga az eksön olyan szinten fos hogy ilyet meg nem lattam, idioooooooooooooota AI :o
    (ha vki ismeri)
    t.t
  • Bhalage
    lolaso
    ;op
  • Uberlama
    mind1, megtaláltam :)