Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
azt hittem jon littles + te classicra : )
anti hero
zzz
anti hero
zzz
anti hero
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
anti hero
en nem.
caba az isten meg a theu : )
anti hero
zzz
air theurg
body sorc
ezek mind jobbak mind fire wizard és ráálhatnak csak nukolásra :d
zzz
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
caster powa van minden johet ami nem wizard ;op
anti hero
eddig legdurvább setup amivel szinte bármit lekaszáltunk az
3 sorc - 2body spec
2 caba - tri spec és full spirit
1 theurg
2 cleric
nyertük a mezzt egy - két grp ellen, 15-20sec alatt lementek 😄
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
Amugy meglepett hogy mukodik a caster group Rock gyenge buffok miatt. Champ wep-ekkel meg gondolom meg jobb lesz.
teh r0x minstrel! =)
anti hero
anti hero
Mincer hmm.. emlékszem edeliára, bár õ inkább szólózott, frostornak volt vmi mincerje még.. hmm talán aashild?
lehet akkor esett neki le a tantusz hogy nem lesz ez igy jo, need reinforcement immediatly fg mids amg !!!
anti hero
miert nincs koccintos smilie ? ;<
<#vigyor2>#vigyor2>
anti hero
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
zzz
szvsz egy jo setup grpba(classic)(aztan majd kijavitotok)barmely realmhoz,kell
3tank,speed,aoe mezz,insta heal, interupt,resist,ns, disease,tank es az atfedesk miatt albion szerintem hatranyba van,mert mindig be kell aldoznia valamit,mig a hibiknek es midiknek nem....
midik hibik ki tudnak allitani 4 healert,de min 3at,hogy ne veszitsenek utilt,az albok max 2 healert,esetleg+1 friar,de akkor vmit be kell aldozniuk.
Classicok ruheltem midek ellen nyomni, mert vagy 3 healer+1shami, vagy2-2 be jotte...a hibik ugyanigy 2bard+2druid...es albiba,meg aoe dmg sincs(ertelmes), szar ugy harcolni,hogy tudod akit utsz azt min. 3an fogjak healezni...
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
ez túl szélsõséges és átlagból kiragadott példa amit írtál, de hosszutávon nem op igaziból semmi most, nagyjából balance van, bár bansheet picit fixelhetnék hogy ne lõjön át falon meg a taunt az nagyon idegesítõ de attól még kezelhetõ a dolog. jelen pillanatba minden realmbe lehet nagyon ütõs grpot csinálni de olyan nincs hogy verhetetlen grp. baromi sok függ a körülményektõl, kinek milyen ra van fent, hogy tud helyezkedni elsõ 3 secbe, ki mennyire fáradt irl, épp beszél -e hozzá a gf vagy szülõ vagy akármi. 😊
Wl ehe.. Hát bakter ae stun+3wl pbae uninterruptable, azért azt még über grpok is rendszeresen beszopják (melyik videóban is láttam? huh bakker rég néztem, ami úgy kezdõdik, hogy loggol be az eldijével mikörben stajji már irtja is kifele a middi grpot), most akkor az ellen mi a fenét csinálsz? Csak 1-2 embernek ne legyen fent a purge, az tuti hal, hiába interruptolod õket, és szerintem Ez az inballance, onnan elég nehéz felállni, ha nem noob az nmy.
sírni lehet banshee uninterruptable taunt miatt 2300 rangre bakker, na az szopatás a köbön mert nem tudsz vele mit csinálni csak NSt tolni rá, de ha leszedik akkor onnantól 1 percig megen szivat hiába spamolod rá, na ez op.
Minden realmbe lehet über grpot csinálni, csak playerek és kis ész kérdése, ugyanúgy lehet hibibe atomhard grpot csinálni alá WI, vagy midibe alá Mael, vagy albiba mint apoc dudes. nesze itt a balance tbh.